5,683 cititori

Cine, io? N-am făcut nimic, boss

În cooperativa despre care v-am mai povestit, unde prestam eu ca vajnic agent de vânzări (scuze, am vrut să zic “cel mai bun vânzător ever”, da’ mi s-a făcut oleacă rușine), la un moment dat onor conducerea a luat înțeleapta hotărâre de a importa telefoane mobile. Mai precis, smartphone-uri, pentru că de ce nu, piața stătea să explodeze și să le dăm românilor telefoane dacă asta vor.

Dăcât că treaba asta nu e chiar așa de simplă cum crede lumea. Nu e simplă nici când ești vreun brand de renume, d-apăi când vrei să le bagi pe gât oamenilor o marcă a cărei denumire vă rog să mă credeți că n-am putut să mi-o amintesc oricât am încercat. În sensul în care românii vor produse ieftine, de calitate și la care să aibă garanție minim 99 de ani.

Despre calitate n-avem ce discuta. În momentul în care vinzi ceva la un sfert de preț față de produsele similare din piață, e ușor să-i explici omului că atâta plătește, atâta are. Cine vrea să-și asume cumpără, cine nu, nu.

Cu garanția în schimb, a fost oleacă mai complicat. În sensul că la ora aia, prin spațiul Carpato-Danubiano-Pontic, service-urile pentru telefoane mobile erau la fel de des intâlnite ca părul pe broască. Mno, până la urmă s-a rezolvat cu niște băieți deștepți care aveau un service în Polonia, parcă.

Acestea fiind înfăptuite, hai să înceapă vânzarea de telefoane. Care vânzare mergea mai așea, mai împiedicat, mai târâș-grăpiș, dar cert e că din când în când mai apărea câte un nefericit care se bucura de preț și se împroprietărea rapid cu un preafrumos smartphone madeinchina.

Mno, într-o frumoasă după amiază de toamnă, unul dintre cetățenii ăștia, care avuseseră inspirația divină să-și cumpere telefon de la noi, ne sună cu o falcă-n cer și una-n pământ. I se stricase minunăția și acum voia să afle cum se procedează cu garanția. Păi cum să se procedeze, veniți la noi, îi facem o evaluare și ori vi-l trimitem la service ori vi-l schimbăm. Zis și făcut, două ore mai târziu s-a înființat cetățeanul la locul faptei.

Bună ziua, bine ați venit, hai să vedem care e problema, ce-a pățit micuțul? Omul nostru deschide cu infinită grijă cutia, apucă delicat telefonul, îl scoate și mi-l pune grațios în mână. Îl iau și-i arunc o privire scurtă. Fix cât să-mi stea respirația.

Fraților, ecranul era zob. Mai precis arăta de parcă cineva îi futuse un ciocan cu toată puterea, după care nemulțumit de rezultat, îl mai călcase și-n picioare. Încălțat fiind și de mai multe ori. Ca să fie treaba treabă.

M-am uit la aparat, m-am uit la cetățean, din nou la aparat. Plm, mă gândeam că e evident ce vreau să transmit. Dar dumnealui, degrabă doritoriul de garanție, nu zicea nimic, doar se uita la mine cu o față de îngeraș care a aflat că n-are voie la concertul de harpă.

Până la urmă m-am îndurat și l-am întrebat cu binișorul:

– Cum s-a întâmplat “nenorocirea”?

La care omu’ a ridicat profund nedumerit din umeri:

– Nu știu, dom’le, că aseară era întreg. L-am pus pe noptieră când m-am culcat și așa l-am găsit dimineață.

Csf, ncsf.

mihai_vasilescu_fata

83 de păreri la “Cine, io? N-am făcut nimic, boss

 1. :-))) tipic : “s-a stricat”. Adică el telefonu’, a avut așa o criză și s-a dat cu capu’de podea. Sistematic. Repetat.

  Comentariu beton! Thumb up 55 Thumb down 0

  • @Olive, se mai întâmplă, na.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • asa imi zic si mie copiii cand gasesc dezastru prin casa: nu stiu mami, io n-am facut nimic! Valeu, zic, au sarit jucariile singure de prin cutii si s-au aruncat de nebune pe jos! Muaaaamaaa, ce chestieee, magia chiar functioneaza! La care ei se pun pe ras si recunosc 😀

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • da, da, și apoi s-a cocoțat calm la loc, pe noptieră.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 2. Cred că știu privirea aia. Așa se uita și ex când l-am întrebat cine l-a pupat pe gulerul cămășii : “aaa, păi colega Cutărica, a zis să îți facem o glumă”

  Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 8

  • Pe bune? Ce om de treabă, a făcut-o pentru tine, să te înveselească puțin cu o asemenea glumă. (Sarcasm mood: on).

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Roxi Mais oui, cel mai de treaba. De treaba mare.

   Hai na, ca am pacatuit si azi. Ah well 😀

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 4

  • @Vera, io cred că ex-ul tău citește pe-aici. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 3. Ha-ha-ha! Io n-am făcut nimic, ce cunoscut îmi sună asta. Mai ales când erau copiii mici.
  Partea proastă e că şi adulţii fac la fel. Când găsesc copiatorul înţepenit cu hârtie mototolită, toţi se miră. Oare ce s-a întâmplat, că nimeni n-a printat sau copiat ceva.
  Cred că aparatele astea încearcă să se sinucidă, altfel nu-mi explic.

  Comentariu beton! Thumb up 69 Thumb down 0

 4. Telefonul s-a luat noaptea la trântă cu ciocanul.
  Dar omu’ nu ştie nimic că dormea dus. În minte cu lista lucrurilor de făcut a doua zi: “[…], dus telefonul la înlocuit, […] ” 😀

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Solandi, aiurea, n-avea gânduri din astea, doar telefonul n-avea nici pe dracu când l-a pus pe noptieră.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 5. Și eu m-am întrebat de câteva ori cum naiba lași un lucru în stare de funcționare seara și dimineața îl găsești stricat. Sunt in asentiment cu ‘patitul’ din povestea ta:)))

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Sinculet, și nu că stricat, dar a binevoit să se spargă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 6. Eu am lucrat pentru un prieten care avea un “fir de păr de broască”.
  Sună unu’ odată că a scăpat telefonul pe jos și nu mai pornește. Dacă putem să-l reparăm. Zic să-l aducă să vedem ce putem să-i facem. Băăă, vine omu’ cu telefonul. În pungă! Și ne zice serafic: L-am scăpat de pe balcon. De la etajul 10.
  Și culmea! I l-au reparat băieții!

  Comentariu beton! Thumb up 45 Thumb down 1

 7. La dracu’, asta e una, dar povestile mele sunt cu totul altele, chit ca esenta e aceeasi. Pana acum, de 3 ori au disparut cateva foldere de pe serverul pe care lucrez. Toate bune si frumoase, prin natura jobului, pe acest server au acces mai multi paricopitati, insa de fiecare data cand s-a pus intrebarea “cui s-a intamplat?”, toate raspunsurile au fost invariabile “EU?…Nuuuu, cum dracu, stiu ca nu se sterg astea!”. Chemat STS-ul sa scobeasca prin loguri, nimic, frate, nimic…Folderele restaurate, dupa o perioada aceeasi poveste! Am ajuns la concluzia ca folosim niste fisiere/foldere tare destepte (ca in filmele cu james bond) si dupa ce sunt citite o perioada, se sterg singure 🙂 Nu toate, evident, cateva doar :). Csf? Ncsf!

  Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @alt_mihai, și io zic că se șterg singure.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Tu-fu-i mama ma-sii, de sters se sterg singure, dar unul al dracu nu s-ar compune singur 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • Useri individuali cu custom access rights și schimbate privilegiile pe folderele acelea. Mai bine previi decât să tratezi, dar…deh. Sysadmin nu aveți sau doarme in bocanci?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. I-a facut omul crush test: și-a sunat amanta, a pus-o pe nevastă-sa să vorbească și el s-a ascuns după…noptieră !

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Prea complicat…Era suficient să îi dea telefonul și să îi spună “draga mea, mi se pare mie sau te-ai cam îngrășat?”

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • @Ananas, dap, sunt de acord sută la sută cu @catalin. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 9. Când am ajuns la ” cel mai bun vânzător ever”,am simțit o jenă si nu am putut să citesc mai departe.Pot eu să citesc textul scris de ăl mai ever,greatest seller din galaxie?Normal,că nu pot.O să-l rog pe unu să-mi citească.Revin.Nu sunati ies eu din când in când.

  Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 0

  • @edelweiss, muhahahahahaaaaaaaaaa.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @edelweiss Iti zic eu ce-ai pierdut. Dupa ” cel mai bun vânzător ever”, se continua seria de laude gratuite la adresa mirobolantei lui fapturi. La final zice “pentru ca eu sunt mare si puternic si sa-l cotonogesc pe edelweiss e la ordinea zilei”
   Auzi tupeu… eu m-am gandit sa-ti spun, ca nu e frumos ce scrie Mihai, cred ca-l mananca spinarea… 😀

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 6

  • Vera,nu ai cum să te superi pe om,tu probabil nu știi ce voce cristalină are.Să-l sun pe ală să nu mai vina să-mi citească,multam de info.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @edelweiss ei, dar cum să nu ştiu?! Nu ştii TU că ‘mnealui şi-a făcut videojurnal. Daaa, s-a înregistrat în maşină, cum conducea el uşor încruntat şi mult prea indignat pe străzile urbei noastre dragi şi ciripea cu glăsuţu-i cristalin. În ziua aia s-a depăşit recordul de chiloţei uzi, record deţinut din vremuri imemoriale (mai precis anul de graţie 2003), când s-a reprodus pe scenă la Cerbudeaur şturlubatica aia mică de Ricky Martin.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 17 Thumb down 11

  • Nu dragă,Vasili si cu io vorbirăm la devaisuri smart de tinut la patefoane.Are un debit.De aia ajung cetățeni in apă când te duci la pescuit cu privighetori.Ca să o lămurim,eu nu vorbesc nici 5 la sută din ce scriu aici.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @edelweiss și @Vera, bine că sunteți voi deștepți. Și frumoși. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Mihai Ba bine ca ma ajuta fața cat de cat. Ca airbaguri n-am, umor cica nicidecum. Asta de-mi da Dislike nu e ex, sunt fanicile tale, ie sucarite ca le-am mentionat chiloteii.

   @edelweiss apai cum sa zic, cand oi avea nevoie de un reset la caput (gen, sa nu omori vreo prietena-elefantica de-a soatei), suna-ma ca trancan de nu mai stii care e lantu’ de bicicleta si uiti unde ai pus motocoasa. Garanteaza frati-miu pentru debitul meu verbal si pentru calitatea indoielnica a conversatiei, ca el ma suna cand il apuca atacurile de anxietate si-l potolesc in sub 100 secunde.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 9

  • @Vera, hop, ai și luat unu’. Un dislike, zic. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • 1. @edelweiss Eu ma gandeam ca pana la Mihai, cel mai mare vanzator ever, era Iuda. Se pare ca cineva i-a luat locul 😀

   2. Nici telefoanele nu se mai fac ca altadata. Recordul de anduranta l-au avut telefoanele Nokia pe la inceputuri. Cunosc un caz in care un tip a pierdut telefonul la discuit pamantul si l-a gasit cand punea fasolea in pamant. Dupa doua saptamani de stat in pamant inca mai functiona.

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • @Vera, ”cel mai bun vânzător ever” după ce a vândut toate stocurile de cd-uri aflate țară, cd-urile din containerele aflate prin Oceanul Indian în drum spre Europa, pluuuuuuus producția până la dispariția cd-urilor…..a fost avansat la divizia nou înființată pentru el…divizia ozn pardon smartfonuri. Să vândă în draci smartfonuri.

   Suspectez o oarecare alianță între @M Va$ile$cu și @€lena P….ea recomandă doar acele smarfonuri, el o lasă să se dezlănțuie și să-și facă de cap sâmbăta.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 10. S a sinucis nemernicul!?Cred că îl abuza stăpânul!?

  Şi cum s a terminat toată povestea?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @DEMETRA, prost. Ai mei șefi au decis să i-l schimbăm. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 11. Cred ca unele povesti de la asigurarea mobila pentru operatori sunt la fel de amuzante 😀 Ar putea face un top :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 12. Intâmplată dimineața asta…
  M-a luat radarul intr-o localitate…cică eram la limită. Am deschis geamul și am pus fața aia de cățel milog…’ Cât ziceți că a fost atâta a fost…mă grăbesc la spital…vă rog să mă scuzați’
  Cât am așteptat să vină cu PV-ul completat…mă uit pe cine mai oprise în aceeași parcare…2 colegi de la firme concurente care mergeau tot la același spital…
  Ne-am întâlnit acum câteva minute pe holuri. Ei s-au pus în gură cu miliția că nu aveau viteză, că se grăbeau, că miliția stă la pândă…
  Eu am luat avertisment. Ei câte 375 lei fiecare.
  Cred că dacă recunoști, scapi mai ușor… Zic așa că aveam sub 60, ei au trecut 62 pe foaie…

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

  • @Miki, zici că n-a contat deloc că tu ești femeie și ei bărbați? 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Ei erau un el si o ea.
   Doua companii diferite.
   Poate a contat ce mașini aveau ei si ce am eu.
   :)))
   O fi zis că n-am bani de amendă. Glumesc.
   Poate a contat ca eu am recunoscut din prima..deși când l-am văzut că face semn să opresc, mi-am aruncat ochii pe vitezometru și eram sub 60.
   Oricum trebuia sa am 50km/h in localitate, așa că oricum ar fi fost, eram vinovată din start.
   Am trișat doar cu fața de ‘ cățel milog cu ochii mari’

   Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • in Romanika nu se accepta cativa km peste restrictie? intreb ca nu mai stiu legile din rom. unde-s io e regula ca accepta 9km peste limita. adica la 50km/h pe panou poti circula cu 59km/h si nu te opreste nici dracu( bine, ala n-ar avea de ce sa te opreasca) :)) mi se pare cool, ca ai senzatia ca-i tufi putin pe politisti ca nu trebuie sa respecti la limita ce scrie pe panou. te simti mai liber si nu vanat incontinuu de catre politisti. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 13. Oau. ???
  Eu am lucrat la o companie de telefoane (nu-i zic numele ca mi-e ca aruncati in mine), mai precis, pe partea de service. Una dintre obligatiile mele, era sa sun clientii care aveau tel la noi, si sa le spun ca ele nu mai fac obiectul garantiei din cauza socului mecanic, aka cadere, lovituri, apa, etc. Acolo sa vezi fericire pe ei si pe mine implicit, mai ales ca preturile nu erau mici ot reparatii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Timea, bine c-ai scăpat cu viață.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @ Mihai Vaailescu bine că am scapat cu viață din firmă, că la ce telefoane și tablete erau, mare noroc că nu au făcut poc!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Mi-a picat ultimul smartphone de n ori in doi ani și nu s-a spart. Doar că la un moment dat se tot bloca, a ieșit din garanție și mi-am luat altul, tot ieftin. Ei bine, ăsta de pe care scriu s-a bulit după două zile într-un colț. Să fie sănătos! Aștept să crape tot ecranul.
  Acum vreo 12 ani, aveam un telefon pe care l-am luat cu mine la budă. Mă rog, mulți cred că practică. Mi-a alunecat din mână în ligheanul cu chiloți. L-am săltat în secunda doi, dar ce m-a dus capul sa fac? L-am clătit bine cu apă să se ia detergentul. Și clătit a rămas.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @ Blanche
   L-ai clătit???
   Fază făcută de super-copil:
   ‘ Mami îmi dai puțin telefonul să mă uit la ceva?’
   După câteva minute bune..liniște totală…prea liniște cu toate rapoartele în care eram băgată.
   Intră super-copilu’ cu un zâmbet larg pe față:
   ‘ Gata, am terminat. Poftim telefonul. Ia uite ce frumos miroase! L-am murdărit puțin cu ciocolată dar ți l-am șters eu cu șampon de vase. Miroase mami, vezi ce frumos miroase?’

   N-avea nimic bietul telefon…incă il mai folosesc. Doar că atunci l-am desfăcut, i-am scos bateria și l-am zvântat un pic cu feonul.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Blanche, întrebarea mea este ce naiba făceai la budă cu telefonul acum 12 ani? Te jucai “snake”?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Citez pe dl. Erdős János dintr-o postare a dumnealui de pe facebook:

   “Momentul acela cînd te așezi în fața toaletei să faci pipi și-ți pică telefonul înăuntru…
   Dar se oprește la un centimetru de apă fiindcă ai căștile pe urechi…
   Iar tu te apleci după telefon,,,
   ( un stand-upist maghiar )”

   Comentariu beton! Thumb up 57 Thumb down 0

  • cazul 1, copil 1: copil la un concurs la piscina…de atata topaiala cu,,hai…hai…hai…” i-a sarit smart-ul in cuva aia cu apa si clor de la intrare in bazin…si-a dat seama ca e acolo dupa vreo juma de ora cand cineva incerca sa il sune si telefonul isi activase luminile de pe ecran…dus la service dupa 48 ore (pt ca initial nu credeam ca are rost), 50 lei, functioneaza perfect si astazi …desi e pensionat si sta intr-un sertar
   cazul 2, copilul 2: in vizita la o prietena, stat la masa cu familia gazdei, dus la toaleta, scapat telefonul in buda, privit tamp cateva momente pe principiul cum naiba sa bag eu mana acolo, scos telefonul, spalat minutios cu apa si sapun, intors la masa cu privire de catel batut care nu scoate un sunet…dupa ce ajunge acasa, fugim cu nefericitul la doctor…traieste si astazi…dar yo mama nebuna l-am arestat si am trecut copilul 2 pe un jeg vechi pt ca trebuia sa inteleaga una alta(nu era prima data si din pacate viata mi-a demonstrat ca nu a fost si ultima data)
   cazul 3, copilul 2: cafenea, haz si nebunie , laptop…cazut pahar cu ceai pe el, pornit de vreocinjdeori ca nu le venea sa creada…fugit cu el la n doctori de cazuri asemanatoare..cadavru, aleluia
   caz 4, copilul 2: recent acu 5 zile…sesiune, cafea mareXXl pe masa, laptop situat putin mai jos…nu a curs putin, a curs TOaTA CAFEAUA FIX PE TASTATURA…eram acasa, scos rapid acumulatorul, intors pe pacientul burta si plans cu hohote (deja vu clar)…fugit cu scrasnet de roti la un doctor…salvat in totalitate dar pozele facute de doctor erau asa ca de la un acvariu de cafea cu lapte plin cu pesti…aaaa…piese
   caz 5 copil 2 (mno am unul mai special csf): copil in bucatarie cu smartul in buzunarul hanoracului bataindu-se pe principiul ,,mi-e frig…mi-e frig…mi-e frig”…sarit evident smartul din buzunar cazut pe gresie…dezlipire de retina…la telefon , nu la mine, la mine dezlipire de bani pt a cumpara un alt telefunkan
   caz6 , copil 2, vizita in Bucuresti pt o spitalizare: in camera hotelului aud din baie hustiuluc…pt ca fugeam sa prindem tren, resuscitat pacientul in tren…clasa I cred ca nu a vazut inca pasageri cu punga de orez in plina desfasurare si zgaltaire…ajuns acasa , scos initial boabe marunte de orez de prin gauri( nu ale mele ) si frate, sa nu ai un orez de calitate, plans din nou in hohote …service …victorie
   De mentionat ca copil 1 si copil 2 nu mai sunt copii adica sunt la faza : apleaca-te sa te trag de urechi…dar am invatat ca in viata sunt lucruri mai importanete (si mai aplic pedepse dar nu pot omora un om pt greseli…ultima replica a copilului 2 a fost: ,,sunt atat de socata incat nu pot plange …de mentionat ca e o plangacioasa de felul ei)

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 0

  • @MAS, d’aia a primit fii-mea protecție de silicon pentru tastatură!

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Multumesc Anouk, nici nu stiam ca exista asa ceva…da’ o protectie pentru copil defect nu ai ? ?????

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Mihai, trimiteam un mesaj ce nu suferea amânare! :d
   Miki :)))
   MAS, deci mă așteaptă vremuri grele! Ăștia doi sunt năstrușnici de mici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Mas,da o incolo de treaba,chiar ai bagat telefonul in punga cu orez?Ca daca ai facut o si crap de ras.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Da Marius m, poti muri de ras in liniste, da’ telefonul a supravietuit acelei incercari de scufundare-n buda hotelului si a supravietuit si orezului in tren… a sucombat dupa fro 2 saptamani la faza cu ,,mi-e frig…mi-e frig” mai sus relatata. Stiamca orezul nu rezolva nik dar macar aratam multa empatie?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 15. Primul meu telefon mai bengos şi singurul…că m-am învatat minte?…unu d-ala cu gps…cnd abia aparuseră d-astea… vară frumos prima zi de concediu l-am lăsat preventiv de cu seara în bucătarie pe acvariu….să nu-mi strice prima zi de concediu cu alarma setată la o oră obscen de matinală….cnd m-am trezit cu forțe proprii în jurul prânzului…telefonul era în acvariu..şi un scalar încerca să sune în Brazilia să afle cum este vremea pe Amazon(fluviul)???..țeapă că telefonu’ era daună totală……că de: alarmă…vibrații…nimeni să le oprească…a fost clar un caz de sinucidere.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Sebi, și? A aflat? De vreme zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 16. Pai si nu scrie in garantie ca telefonul nu trebuie pus noaptea pe noptiera?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Mark Zuckerberg, ba da, merge pus doar înainte de ora 22.00.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 17. Am atât de multe amintiri legate de vânzarea telefoanelor mobile că aș putea scrie până la anu’.

  Dar prefer sa scriu asta: am un amic cu care trebuia să mă întâlnesc într-o dimineața până să ajung la serviciu. Mă sună și-mi spune că nu mai poate ajunge că e la doctor.

  – ce-ai pățit, ma frendus?
  – băi, nu știu. M-am culcat bine și când m-am trezit nu mai vedeam. La oftalmolog mi-a zis că am retinele zgâriate.
  – ce, mă?! Cum așa? (Știu sigur că n-are animale în casă și nici iubită).
  Cred că lipsa iubitei l-a nenorocit.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Elena, păi e clară explicația! S-a zgâriat pe ochi că n-are iubită!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, poate era fachir.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • păi, vezi că de la prea multă iubire de sine orbește omu’? na, așa începe, cu zgârieturi pe retină. voi, nu și nu, că batman, batman.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 18. Iarba este verde.
  Mai puțin atunci când e arșiță.
  Atunci iarba este galbenă.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

  • @Vera, da’ gramul tot 60 dă lei ie. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Mihai cre’ca am stricat hateru’ 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

 19. ???

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Nici noi nu făcusem nimic, dar să vezi pățanie din secolul trecut, când copiii încă se mai jucau în țărână și trăgeau cu praștia după porumbei, în loc să lustruiască ecranele telefoanelor.

  Eram la bunici, cu gașca de veri, și o ploaie torențială ne-a întrerupt concursul de sărit din cireș. Nu-i bai, ne-am zis noi, continuăm în casă. Și ce loc de țopăit este mai bun decât patul bunicilor, cu salteaua proaspăt umplută cu paie? După puțină încălzire (pentru întinderea articulațiilor, desigur), realizăm că cel mai bine este să sărim toți 4 în același timp, ca să vedem care e cel mai tare. Două dintre picioarele patului au fost mai deștepte decât noi și au cedat primele. Reușim, cu greu, să facem patul să pară întreg, dar nu știam cum o s-o scoatem la capăt, niciunul dintre noi nu era încântat de iminenta întâlnire cu făcălețul bunicii.
  După o sesiune intensă de brainstorming, decidem să îl mituim pe un unchi să vină pentru o reprezentație de teatru. Ca spectator, desigur. Ca orice om cu greutate, se așează cu multă încredere. Nu a avut niciunul dintre noi idee cum a reușit să rupă patul, dar am primit porție suplimentară de gogoși cu dulceață, pentru că l-am ajutat să-l repare.

  Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 1

  • @didina, ce șnapani, frate.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • didina, iertare, mi-a alunecat mana, as pune 2 de up da’ nu pot, nu ma lasa sistemul…Mihai pune un spatiu mai mare intre down si up ca ne mai tremura mana, batranetea bre…

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Creativi, @Mișule, nu șnapani. Doar nu îți imaginezi că nu și-a dat omul seama de boacănă. ?
   Pe vremea aia trebuia să muncești ceva pentru o porție zdravănă de decibeli, acum e suficient să scapi telefonul în apă.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @MAS, nu-i bai, nu scriu pentru like-uri. ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 21. Daa. Privirea aluia din poza e ca in bancul ala in care el vine acasa si consoarta il intreaba de ce are urme de ruj pe camasa iar el raspunde dezinvolt :“M-am sters cu ea la p.la“

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

 22. Interesant articol.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Spartfon

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 24. O fi fost inginer, presupusu’ tau biped.
  Ca sa ma explic:

  Se iau 3 ingineri (american, japonel si roman) si se baga la o camera etansa. Fiecaruia i se dau cite 2 bile mari si zdravene, din fier. Peste nu stiu cite zile, vin cercetatorii britanici (aia de faceau experimentu’) sa vada ce s-a intimplat.
  Intra la american, asta nascocise un ceva joculete, cu reguli, chestii, tot ce trebe.
  Japonezu’ le aranjase intr-un fel, ceva ikebana de metal.
  La roman:
  – Unde-s bilele?
  – Pai… Una s-a stricat, si cealalta s-a pierdut.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Marian, exact la bancul ăsta m-am gândit și eu după ce-am citit articolul. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. Fuga de răspundere este sport naţional înainte de 1989.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 26. aaa clar ca asa a fost! de ce nu ai crezut omul? :)):))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Denisa, așa sunt io mai neîncrezător.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 27. deci.
  La masini se mai intimpla sa se rupa arcurile stind pe loc. Pur si simplu. La un moment dat cedeaza materialul.

  Mi s-a intimplat si cu un S4 sa il scap pe jos, l-am ridicat parea nu ca nu avea nimic ecranul, l-am bagat in buzunar si acasa cind l-am scos jumate din ecran era deja negru.

  Poate totusi omul a fost de buna credinta. Si a nimerit intr-o zona crepusculara.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 28. Cum ce s-a intamplat băi ăștia?
  Mi-ați vândut un rahat de telefon, a explodat din interior, bine că nu se juca fi-miu cu el că-i sărea în ochi. Să vină șefu’ imediat!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.