7,081 cititori

Cel mai mișto revelion

Nu, n-a fost ăsta care tocmai s-a dus, cel mai mişto revelion din viaţa mea s-a întâmplat pe când aveam 11-12 ani. Stați că vă povestesc acuş.

Venisem la Bucureşti cu ai mei care, după lungi dezbateri, în sfârșit se înduraseră să părăsească Vâlcea pentru un revelion la Capitală cu nişte prieteni de pe-aici. Și cum toată treaba se întâmpla pe la nu știu ce cârciumă celebră a anilor ăia, pe mine m-au plasat acasă la unul dintre susnumiții prieteni. Acolo mai erau doi plozi, unul cam de aceeaşi vârstă cu mine şi unul mai mare, cel care ar fi trebuit să ne aibă în grijă.

Și zic “ar fi trebuit” pentru că la nici două minute după ce adulții părăsiseră apartamentul, fratele mai mare a și zbughit-o pe uşa. Pe bună dreptate, doar nu era să stea să-şi blesteme zilele făcând revelionul cu doi mucoşi. Dus a fost. Aşa că eu și cu celalalt copchil am rămas regii neîncoronaţi ai domeniului. Cum s-ar zice, putea să-nceapă petrecerea.

După ce ne-am plictisit de aruncat pungi umplute cu apă în capul cetățenilor ghinionști care se nimereau să treacă pe sub balconul nostru, ne-am îndreptat spre sufragerie să vedem cam cum am putea continua seara la fel de bine pe cât o începusem. Și-acolo, o sfinți din ceruri, acolo, exact în mijlocul sufrageriei, trona o macara, fraților. Da, da, o macara de vreun metru înălţime, meşterită artizanal de tatăl noului meu cel mai bun prieten, electrică, alimentată de la o baterie de scuter. Drăcovenia era complet funcţională, se deplasa pe o şină şi putea ridica diverse obiecte, exact ca una adevărată. Şi totul se dirija printr-o telecomandă cu fir. Absolut incredibil! Practic era ca și cum din greșeală nimerisem în rai.

Poate credeți că exagerez, dar cei care au trait vremurile alea cred că-și pot imagina la justa valoare cam ce însemna o jucărie de genul ăsta în plină “epocă de aur”. Cred c-am şi lăcrimat când am văzut că șmecheria aia e la liber, am voie să mă joc cu ea cât și cum vreau. Ce zic eu “lăcrimat”, mai mult ca sigur am scapat şi câţiva stropi de pipi de emoţie. Eram în culmea fericirii. Doamne, cât am putut s-o frecăm. Și n-am fi lăsat-o dacă, spre disperarea mea, după câteva ore nu și-ar fi dat bateria obștescul sfârșit. Și oricât am încercat s-o resuscităm, pauză, nu mai voia să se miște neam.

Mno, când a văzut că e groasă treaba cu macaraua, noul meu cel mai bun prieten a hotărât că e cazul să trecem la alt nivel. Și cât ai zice pește, a scos din dulap o cutie din care a extras o măgăoaie neagră pe care a conectat-o rapid la televizor. Moment în care, o doamne dumnezeule, pe ecran a apărut un joc. Cred că eram în stare de şoc. Dacă la macara lăcrimasem, la chestia asta mă mir ca nu am făcut infarct. Când a pornit jocul, știu că mi-a trecut rapid prin cap ce mișto ar fi să mă uite ai mei la București. Măcar câteva luni.

Realizaţi cumva cam care era nivelul de endorfine din organismul meu? Cred că eram reprezentarea în carne şi oase a fericirii. Puteai să vii să mă bați pe umăr și să-mi spui ca a doua zi urmează să mor, nu mi-ar fi păsat nici cât negru sub unghie. N-am dormit vreo secundă în noaptea aia. Spre dimineață, a apărut și fratele dezertor acasă. Evident, ne-a găsit în faţa televizorului. Ce-ar fi putut să ne zică? Atât îi trebuia, îl dădeam în gât instant că n-a stat să aibă grijă de noi. Așa că omul doar și-a făcut o cruce mare şi s-a dus la culcare. Iar eu și cu noul meu cel mai bun prieten ne-am jucat liniștiți până au apărut ai noștri și ne-au luat pes us din fața televizorului.

Staţi că n-am terminat, mai am. Oamenii ăia aveau pe balcon o ladă cu mandarine. Şi vorbesc despre un lădoi din ăla de 20 de kilograme, nu de o lădiţă. Mandarine, înţelegeţi? Pe vremea lui Ceaușescu, într-o perioadă în care eu nu mai ştiam prea bine nici cum arată portocalele sau ouăle. Am tras lada în sufragerie, ca să ne fie mai comod și, în timp ce ne jucam, eu și noul meu cel mai bun prieten le-am mâncat pe toate. Și când zic “pe toate” trebuie să înțelegeți că n-a rămas nici măcar una singură din cele 20 de kilograme.

Chestie care a avut ușoare repercusiuni a doua zi. În sensul în care părinților noului meu cel mai bun prieten le-a cam picat fața când au văzut lada goală în mijlocul camerei. Cred c-au și comentat ceva. Dar cine mai stătea să se uite în gura lor după așa o noapte? Eram mai fericiți.

Râdem-glumim, dar mi-aș dori pentru toți ăstia mici din ziua de azi să poată trăi o chestie din asta de care să-și aducă aminte toată viață. Nu de alta, dar mă îndoiesc amarnic că vreunul dintre ei își va spune peste vreo câțiva ani: “mamă, cum a fost revelionul ăla din 2017, până dimineață am ars-o pe tabletă și pe telefonul lu’ taică-meu”.

mihai_vasilescu_mandarine

262 de păreri la “Cel mai mișto revelion

 1. Şi până la Vâlcea de câte ori te-a luat cufureala? ?

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • @Upprann, nu, boss, n-am avut problema asta niciodată. Pot să mănânc iaurt, să beau bere și la sfârșit să bag un kil de prune, n-am nici pe naiba.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 2. Deci e ok că voi v-ați jucat cu un device artizanal și un joc pe televizor, dar ridici sprânceana la tabletă/telefon?!
  Uhm, ipocrit much?! ^^

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 30 Thumb down 31

  • @Vera, păi, având în vedere că s-a întâmplat DOAR în noaptea aia, aș zice că da, e ok.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 33 Thumb down 53

  • @Vera, boss, păi io am povestit despre cel mai mișto revelion din VIAȚA MEA, nu din a lui. Știi ce zic?

   Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 26 Thumb down 65

  • @Vera, boss, tu ai o lejeră și mică problemă, iei textele mele personal, de parcă ți-ar fi dedicate. Fii atentă, știu c-o să vină ca o lovitură, dar trebuie să-ți spun: NU LA COPIII tăi mă refeream. Serios, în capul meu erau părinții ăia care-și cresc copiii cu tableta și copiii lor care, în lipsă de altceva, se joacă pe device-uri din astea câtu-i ziulica de lungă.

   Comentariu beton! Thumb up 63 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 17 Thumb down 60

  • @Vera, boss, nu mi-am luat diplomă (încă), zic doar ce văd. Io scriu în finalul textului despre o problemă arhicunoscută, cea a copiilor crescuți cu tableta, și tu mă întrebi de ce m-am pișat cu boltă pe revelionul copiilor tăi. Nu-ți sună un clopoțel pe undeva?

   Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 20 Thumb down 66

  • @Vera, boss, fii atentă, am un pont pentru tine. Butoanele alea de thumbs up și thumbs down sunt un indicator foarte, foarte bun. Știi de ce? Pentru că oamenii apasă ANONIM pe ele. Well, aruncă un ochi pe ce-au apăsat oamenii la comentariile tale, după care vino și zi-mi din nou că aberez. Și nu, nu mă lua că-s cititorii mei și de-aia. Când a fost cazul, mi-am luat și eu mwie. După cum, când a fost cazul, ți-au dat și ție thumbs up. E un sfat, îl iei dăcât dacă ai chef.

   Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 5

  • Stai linistit Mihai….ea inca are impresia ca doar eu am ceva cu ea si doar eu ii dau unlike. Exact cum am spus in alt comentariu…ea e singura de pe aici care poate sa prinda flama pur si simplu random si fara nici o logica. E a nu stiu cata oara cand ea se simte atacata de “fortele malefice” ale blogului.

   Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 4

  • Nu stiu de ce dar in discuția asta îmi dă cu virgula.Vezi ce experiențe povestești Vasili că-i mega discount la blesteme si spițuri in oo.Sunt reduceri de 70% la reducerile alea de treijlasuta.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Anonim(a),pot sa te intreb a cata postare a ta e in ultima vreme pe blogul asta?Poate ca gresesc,dar eu parca am mai vazut doar una si tot cand era luata Vera la pwla(meritat sau nemeritat,nu e treaba mea sa judec) si avea carci de dislike.Ma insel?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 16

  • @Marius M, șefu’, arată-mi și mie unde și cine a luat-o pe @Vera la pwlă.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 26 Thumb down 35

  • Boss,nu stiu,nici n-am casete pe care sa scrie Populare cu Vera luata la pwla pe care sa scrie data si ora .Doar ca nu-mi plac genul asta de actiuni in care doi se contreaza si apare si al treilea cu: ti-am zis eu ca ala e asa?Mai ales cand vine anonim si o zice tendentios.Ai dat dislike ,ok,dar stai pe curul tau si poarta-ti razboiul tau,nu te baga cand sunt incaierati altii sa dai si tu in cap pe la spate.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 9

  • @Marius M, io mă refeream la AZI. Cine a luat-o azi pe @Vera la pwlă?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Ma da’ al dracu esti!Ok,n-a fost luata la pwla,avea o discutie in contradictoriu cu tine.Doar ai inteles bine la ce m-am referit,n-aveam treaba cu contratul dintre tine si Vera ci cu Anonim(a) .

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 7

  • @Marius M, no, așe. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Crește invidia in mine ca buruiana după ploaie.
   Vera are un heitar personal care stă cu dres tras peste fata si apasă cu o obstinație perversă direct rosu.In clicurile ăstuia se aud trâmbițele care vestesc diafanu cavaler pe cal alb,cumpărat fără rate.La mine prințesa vine sa ceară bani.
   Totuși,de ce ai da minus?

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 4

  • Ciudat de multe thrumb down pe aici.

   Şi asta numai pentru că Verei i s-a părut exagerat epilogul textului. Adevărul e pe undeva pe la mijloc. Indiferent de vremuri, chiar şi în astea contemporane care ieri ni se păreau desprinse din cărţile sf, se pot găsi momente care să rămână ca şi deosebite în mintea copiilor de astăzi. Şi cumva, acele momente nu sunt neapărat bazate pe tehnologie. Iar situaţia e răsturnată. Cred că tinerii/copiii de azi, după ce întreg anul stau cu ochii în telefon, de vorbă pe chat cu colegii, altfel apreciază un tête-à-tête sau o petrecere pe viu nu în virtual.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • And here we go again! Vezi, d-aia nu prea mai citesc eu comentariile de p-aici. Prea mult spam degeaba și pe lângă.
   Și când te gândești că-i înjur pe alții fiindcă țin comentariile câte juma’ de zi în aprobare ca să “lase” doar 15% din ele. Scuzați, nu mă băgați în seamă, mă bag eu singur.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • Edelweiss,asta nu inteleg nici eu,ce pwla mea rezolvi ca dai dislike ?Ca n-o mai putea cineva sa doarma de grija dislike-ului tau .Sau daca ia 100 like ii creste netul la munca.Ca nu-ti convin iesirile Verei,da-i dislike si gata,altceva nu poti face.Daca te crezi tare in clanta ia-te in gura cu ea,sa vedem daca reusesti sa o spurci mai tare decat te spurca ea.Altceva n-ai ce face,nu sunteti fata in fata sa va dati cu capu-n gura sau sa va trageti de par.Te crezi mai fin/a,mai rasat/a?Atunci ignora postarile ei,si gata.
   P.S. Mai exista si varianta ca esti barbat si iti e draga dar nu stii cum sa te bagi in seama cu ea.Da dovada ca ai cwaie si cere-i lui Mihai adresa ei de email,ce naiba mai astepti?

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 5

  • Io am vrut sa zic doar ca am popcorn de vanzare, 5 lei punga mica, 10 aia mare. Da` nu mai zic ca parca vad ca vine unu nervos si-mi arunca popcornu` pe jos si-mi zice : da mai dute ba in pl mea de aici cu popcornu tau cu tot.

   Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 1

  • Mariuse,eu nu am dat niciodată un dislaic.Dacă am ceva de spus spun nu dau dislaic.Si am mai spus,eu doar sunt ală care arunca benzină pe foc si apoi fac prezența să vad care a mai rămas in viața.
   Vezi că are Vasili numărul meu de telefon,hai sa facem schimb de retete.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Shoric nu-ti arunca nimeni nimic. Mi se pare normal sa speculezi un moment mai interesant pentru a obtine ceva, orice ti se pare tie ca e de obtinut aici. Dupa cum vezi (sau poate doar eu vad, ca doar sunt tralala) aici sunt numai barbati adevarati, gata sa-si traga un milimetru de atentie. La ce v-or folosi intruziunile astea, zau ca nu pricep. Dar, ah well, fiecare isi ia satisfactie de unde poate. No judging!

   @Marius M, apreciez ce faci de la o vreme incoace incercand sa tragi de urechi un lache anonim, dar vezi bine ca treaba asta e futila. Acum, nah, tu faci cum consideri. Eu raman in patratica mea. Si ma dau cu crema de galbenele pe c.ur, cam multe muscaturi lately 😉

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 22 Thumb down 26

  • Edelweiss,facem.Cu o mica mentiune,se pare ca ai inteles gresit,eu nu de tine ziceam ca ai dat dislike,ci ma adresam tie pentru ca tu ai zis ca nu vezi rostul sa dai dislike.Am recitit ce am scris si se cam intelege ca de tine zic.Deci daca ai inteles asta,scuze,dau o bere,m-am exprimat eu destul de ambiguu.
   Vera,tu meriti cateodata cate un sut in cwr (dupa parerea mea) dar nu la modul asta,anonim si cu balosenii.Prea te incingi repede si sari ,stai mai potolita bre ca-ti pierzi petitorii:)).

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Marius,mane acu intrai in casă.Eu am înțeles ca pl.Stiam că ma rodea ceva si am recitit.Scuze man,nu vorbeai despre mine.Dar numărul poti să-l iei poate ne ajutăm cândva.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Marius M
   Cine sa-mi dea sutul ala, cand toti se ascund dupa tastatura si dau dislike si mustacesc pentru ei? Mai se aduna cativa in momente ca asta sa exprime o antipatie anemica, acolo. Noroc cu Miai, ca e incapatanat si nici d-al draq n-ar admite c-a exagerat azi, dar se ia in coarne pentru dreptatea lui pana la dzeu si inapoi.
   Ah, si Cristiana (sper ca am retinut numele) de ieri, fata de comitet, cu cuvinte si c.oaie, m-a trimis uber elegant sa beau un vin. Da’ io am baut o cola, na!

   Petitori? Pai cred ca e limpede ca nu exista niciun om ATAT de nebun! :))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 13 Thumb down 18

  • @Vera, boss, dacă am învățat ceva de când am blogul, am învăţat să spun (greu, ce-i drept) “am greșit”. Dar azi, azi n-am greșit cu NIMIC. Și nu, n-am glumit când ţi-am zis să te orientezi după likes și dislikes. Sunt cel mai bun indicator că aberezi sau nu.

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 2

  • @Vera, deci agitatia asta a ta generala e data de cola, nu de suparare, greseala mea.
   Cred ca te-am suparat tare ieri, daca ma mentionezi si azi. Imi pare rau, nu asta intentionam, dar cum am zis, nu ii pot face pe toti fericiti.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Mihai – eu nu sunt de acord cu ceea ce ai spus ca like/dislike sunt un factor ce determina faptul ca aberezi sau nu. Fiecare are o parere buna sau rea, este parerea lui care trebuie respectata si doar cu argumente ii poti demonstra ca greseste sau nu. Faptul ca ii dai ANONIM un buton jos nu te face decat un pervers care loveste pe la spate. Daca ai ceva de spus, baga mare… daca nu stai anonim si atat. Personal de cand urmaresc blogul acesta si m-am bagat in seama nu am dat niciodata dislike, in schimb am dat multe like-uri in special lui @edelweiss – omul spune concis cu subiect si predicat, scurt si la obiect ce are de spus.
   Acum fiecare este responsabil de actiunile sale si face cum doreste…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 10

  • @YO, nu toţi oamenii vor, pot și-și doresc să comenteze. În schimb, mulţi dintre cei care intră pe blog citesc toate comentariile. Eu am încredere în discernământul lor, Mai ales când mă același comentariu să strânge un număr semnificativ de likes/dislikes.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @CristianaP
   Azi ti-am zis de bine. Sau asa am intentionat! Mi s-au incurcat chakrele rau, nici glumele nu-mi mai ies. Dar era de bine, zau!
   Mai am si io o farama de cerebel sa ma recunosc infranta de cuvinte bine insirate. Si de rabdare. Adica ieri mi-ai dat somn dupa comentariul al doilea.
   Jesus, asta era tot de bine. Si gluma. ah well 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 10

  • @Vera, ai cele mai bune intentii si se vede. Sarutmana mult!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 3. Înțeleg perfect ce ai trăi tu în noaptea aia! Eu eram destul de modestă cu dorințele. Drept e că nici nu prea știam ce aș putea să-mi doresc din moment ce nu se găsea mai nimic. Mă mulțumeam să le rog pe prietenele mamei să-mi aducă de ziua mea doar păpuși cu părul lung pentru că descoperisem că lor nu le mai crește părul după ce le tund, iar eu voiam să exersez tehnici, nu așa oricum.
  Eram diperată să merg în vizită la unul din verii mei care avea o mașinuță cu pedale. Una în care te urcai și conduceai tu! Și era și loc de făcut curse la el. Pentru mine ăla era maximum de distracție!
  Și-mi mai amintesc dezamăgirea pe care am avut-o sperând că a găsit mama banane într-o zi când, în drum spre casă de la grădiniță, ne-a spus că are o surpriză. Instalase telefon. De parcă mă interesa pe mine telefonul la 5 ani!

  Comentariu beton! Thumb up 54 Thumb down 0

  • @Anouk, ani de zile mi-am dorit o mașinuță din aia. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Mihai, eu mă mai duc la Karting ca să-mi amintesc de momentele alea, dar senzația din copilărie e inegalabilă.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Anouk, m-ai lovit. Jur că uitasem complet cât am fost de dezamăgită când am constatat că păpușilor nu le mai crește părul după ce îl tunzi.

   Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 4. Fiu-meu sigur o să-și amintească revelionul ăsta. L-a făcut la soră-mea la Constanța. Cu verii lui. Ala mare are 15 ani și o gașcă de prieteni de seama lui. Așa ca s-a aciuat imediat cu băieții mai mari. Ăștia au luat 20 de sricle de cidru. Pe la ora 1 mă sună și-mi spune pe un ton autoritar (mă moștenește?):
  – îți zic ceva dar trebuie să tii secret!

  Am jurat pe tot ce era de jurat ca așa fac.

  – Andrei (unul dintre prieteni) a băut 4 stricle de cidru și acum doarme pe un morman de pământ.

  Bine, până am înteles ce vrea să zică mi-a luat ceva timp. Că nu prea vorbea clar. Dar cred ca era de la semnal sau ceva. A doua zi pe la ora 14 inca dormea. (Și iar)”cred” că era de la oboseală??.

  Comentariu beton! Thumb up 56 Thumb down 0

  • @Elena, au avut și niște verdeață pe lângă cidrul ăla?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Neah, cred ca era doar deochiat. Cam asa le spunea si bunica-mea celor interesati de ce nep(t)otul e asa obosit dupa o noapte de petrecere.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Mihai, iarba de pe câmp poate. Că e o zonă de casă încă neconstruită total.
   Băi, lui i-a plăcut tare mult. I-am explicat după aia cum e cu experiențele în viață și că-l las să și le creeze singur. Dar să nu uite NICIODATĂ că în spatele unui copil educat stă o mamă cu o țintă super-bună. Recte IO?.

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 0

  • @un sas, da, da. Că și eu m-am deochiat odată.
   Aveam 5 ani când ai meu au invitat niste prieteni la revelion. Au scos damigeana cu vișinată și au lăsat vișinele într-o cană. Cană cu care m-am ascuns sub masa din bucătărie. Dimineață m-au găsit dormind acolo.

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

 5. Boss, da cum ar fi fost ca in loc de macara electrica sa dai de un VHS pe care scria mare Populare dar sa ai parte de o noapte de pornache? La 11 ani…revelion de doo ori

  Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

  • @Redoo, boss, întrebarea e, de ce naiba ai băga în video caseta pe care scrie mare “Populare”? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Ca era dubios de bine ascunsa?

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Redoo, aaa… amatori ăia. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Noi aveam in casă niste casete cu pornache pe care scria ‘ Populară’ si ‘ Filme cu Giachician’ ( chiar așa)
   Casetele i le dăduse lu’ taica-miu un coleg…cica ăla nu le putea ține în casă că avea băieți care se uitau la ele… Așa că le-a ascuns la noi.
   În week-endurile in care ai mei erau la țară, venea un văr cu niște prieteni. Și după ce imi dădeau niște bani să plec în oraș se uitau la video.
   Eu mă duceam la bibliotecă, îmi luam cărți și citeam în parc.
   :))
   Dar… Când din ‘ greșeală’ mi-a controlat maică-mea pușculița… bătaia aia o țin minte și acum
   :))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 6. eu din revelioanele copilariei imi amintesc doar ca ma bucuram ca era mancare destula si ca aveam voie sa stam pana tarziu.
  fii-mea, pana in prezent, 8 revelioane din 12 le-a facut la pat, racita, so…
  anul asta a fost asa: nema pregatiri cu mancare etc, gatit normal pt cina, apoi filme pana la 2 si somn. Presarate cu nurofen si muci. Cel mai fain mod de a petrece revelionul, sarind peste partea cu nurofenul si mucii, of course.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • @singlemum, chestia e că și nouă ne lăsaseră în noaptea aia munți de mâncare. Dracu’ s-a mai atins de sarmale, lebăr sau piftie când am dat peste mandarine.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

 7. Cele mai mișto Revelioane le-am petrecut în stradă, în piețe, cu gașca de nebuni, în perioada liceului și în primii ani de facultate. Beție cruntă, dat cu petarde și artificii, bătăi cu bulgări (da, au fost vreo 4 sau 5 ani în care am prins zăpadă de Rev), am apărut chiar și la Realitatea, pe o chestie d-aia generică “Revelionul la români”, cu o sticlă de șampanie în mână și cu un moș de gât, urlând amândoi “La mulți ani”, iar pe fundal unul din prieteni saluta discret în gen “Ceaușescu la balcon” (ne-au dat “pe sticlă” vreo 3 ani la rând ??). Petrecerile continuau apoi într-un mare stil la vreunul din noi acasă, de obicei la ăla care era singur ?.
  În privința copiilor din ziua de azi…hmm…și ei se distrează de Rev, dar în alte moduri pe care noi, ca adulți, nu le mai înțelegem. Nu-i plâng. Asta înseamnă evoluția societății. Ai mei mergeau la chestii dansante, în restaurante, socializau, mâncau chestii “festive”, se îmbrăcau la 4 ace etc. Și acum fac la fel. N-au înțeles niciodată Revelioanele mele “vagabonțești” prin diverse piețe din București sau din alte părți gen Sibiu, Brașov, Budapesta.
  Anul ăsta, la 12 noaptea, am ieșit cu piticii pe balcon și ne-am jucat de-a Harry Potter. Le-am dat batoane d-alea cu 30 de focuri, și și-au imaginat că sunt baghete de vrăjitori care aruncă vrăji. N-am putut să-i mai iau de la geam de încântare, mai ales că tot Militariul arăta ca un teatru de război de la atâtea petarde, artificii și torțe.
  P.S. Nu mă interesează partea cu “sunt periculoase”, “nu sunt pentru copii”, “se întâmplă nenorociri de la ele” etc. Orice lucru poate fi periculos pentru un copil. Ține de inteligența părintelui să găsească un mod de a-l face să nu fie.

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 0

  • @Ionut, pfff… ați ieșit pe balcon și N-AȚI aruncat cu baloane umplute cu apă???

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Mihai, de ce să arunci cu baloane cu apă dacă nu e nimeni jos să le prindă cu capul?? Toți erau pe mijlocul bulevardului și dădeau foc la “arsenalul” din dotare. Și, oricum, n-aveam baloane, iar prezervativele s-au cam scumpit în ultima vreme. ?
   Cum ziceam mai sus, asta înseamnă evoluție: nu mai arunci cu baloane de apă și cartofi, faci “vrăji”.??

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 0

  • Nu, Boss, unii oameni au altceva de facut de Revelion decat sa dea in cap cu baloane cu apa, sa le dea o raceala zdravana alora, sa boleasca de sarbatori.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 17

  • @E.O., vezi că imposibilitatea de a sesiza ironia este un simptom pentru tulburări psihologice destul de grave. Numa’ zic.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 4

  • Misule, repet, butoane cu pe bune/ma umfla rasul/sa mori tu! Chiar nu poti? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @Sandra, nu pot, că le băgam de mult. :)))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 8. Chiar că sună perfect. :)) Dar 10kg de mandarine? Cre’ că după ai rămas cu sechele. 🙂 Anyway, primul revelion pe care mi-l amintesc de când eram mică (7-8 ani) a fost unul de vis pentru mine. Abia așteptam artificiile, deci l-am petrecut pe stradă. Având doar alți 2 copii pe stradă, voiam să stea cu mine. Așa că am scos pe șest din casă o pungă cu dulciuri, portocale și câteva jucării care nu-mi mai plăceau. Numai așa i-am convins.. La fel s-a întâmplat și după, când voiam să se joace cu mine, trebuia să scot ceva din casă. Anyway, de atunci sunt obsedată de artificii. Anul ăsta când am ieșit pe stradă să văd tot din toate părțile, surpriză! Nici dreaq, frate! S-or fi văzut mai bine în live-uri sau la tv? That’s just sad..

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Anonimă 2.0, stai așa, tu mituiai copiii să se joace cu tine??? Unde erai când eram io mic?!

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @Mihai, nu realizam că asta fac.. Era trist știu, dar fiind și aproape zilnic singură acasă când ai mei erau la muncă, mă simțeam singură. Și chiar dacă aveam o casetă video cu un concert Michael Jackson, am realizat că nu-l pot imita complet. 🙂 So, scoteam ciocolata, aveam ‘prieteni’. Neavând cablu și PC, eram o proscrisă și la școală.. The kid everyone made fun of. Always been that special kid but that made me who I am, so.. Tot răul spre bine, cred. :))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Anonimă 2.0, și? Acum mai poți să-l imiți pe Michael?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai,I can still do the moonwalk.. Cât despre voce, being a smoker doesn’t help. Mi s-a spus că aduc cu Amy Winehouse momentan.. Și poate (sigur) ai să râzi, dar vecinii mă tot stresează să mă duc la vocea. :)) Oh, și când erai tu mic, eu nici nu eram în stadiul de proiect. ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Anonimă 2.0, dacă nu ne pui aici un filmuleț cu moonwalk, degeaba. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mihai,no need to do that! You already pictured me doing the moonwalk naked, so that should be enough. :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 12

  • @Anonimă 2.0, da, boss, da’ nu se compară cu the real thing. A propos, dacă faci filmulețul naked, dă-mi-l doar mie pe email. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Well, the real thing nu se compară cu the real thing. Sowy, I don’t wanna be a tease. :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 9

 9. Revelion ’87.Tun cu carbid facut cu dragoste si profesionalism la IUT Buzău.Si Mehmet la doilea ar fi lăcrimat cu mândrie când ii babardea in 1453 pe aia la Constantinopole.Spulbera orice transformers,tableta,luneta spate,vopsea,dejtele de la mâna cu lejeritate.Ce vremuri bă,a fost cadou de la tata.Tunu si o mega suflatoare cu cornete cu multiple tevi,manufacturată de un nene instalator.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • @edelweiss, stai așa, adică era un tun de carbid după schema pe care o foloseam și noi când le făceam din tuburi goale de spray, dăcât că lucrat la strung? Gizăăăs, ați scăpat întregi?

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Mihai,avea si afet.O minune tehnologica si o dovadă de pricepere profesionala.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @edelweiss, din postura unui care a furat ani de zile tuburi din alea mari de fixativ de la maică-sa, mă roade invidia ca o gheară în gât.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • aveam gust si miros de carbid inca doua saptamani dupa revelion……..bonus mainile murdare de minimum de plumb si praf de matase…..

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 10. Craciunul este cel care imi producea asemenea bucurii, dintotdeauna! Portocale sau /si banane de la sarbi, pez si niste napolitane foarte bune. Dar bradul si magia acelei nopti nu mi/ni le putea oferi nicio alta petrecere, niciun revelion. Poate familia era atunci cheia momentului, pentru ca s-au incapatanat sa stim exact care este bucuria acelui moment. Tata indiferent de starea lui de oboseala sau indispozitie in acea seara si in noaptea invierii aparea cu fata complet schimbata si ne facea sa traim momentul. Nu imi amintesc sa fi trait alte momente mai pline de magie si bucurie, indiferent de surprize sau alte minuni cu care au fost garnisite.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 0

 11. Băi, tu ai făcut revelionul ăla la Iliescu acasă. Doar cei cu funcții mari în partid aveau acces la așa ceva. ?

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Shoric, nu, boss, cred că oamenii ăia își donaseră un rinichi pentru mandarinele alea. De-aia era și ușor tensionată atmosfera în casă, dimineață, când au văzut lada goală. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @Shoric, nu doar ăia. Mi-aduc aminte că, în perioada în care taică-miu a fost detașat la Constanța la o unitate militară, ne aducea mereu tot felul de gume de mestecat mișto, dulciuri pe care nu le găseai prin magazine, chiar și jucării destul de…interesante (am fost fascinat de un trenuleț electric deosebit). Și era doar un amărât de locotenent.
   În plus, tot aflu de la nevastă-mea de chestii pe care ai ei, în Ardeal, le aduceau de la unguri pe vremea când noi p-aci prin sud mâncam numai “bio” și cu rație și nu vedeam nici poze cu ce aveau ei de la vecini.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 12. Poza 2017 : copil venit dintr-un fund de sat (care a văzut trufandale doar in pomul de pomana al vreunui mort la biserica), venit la oras la cu familia prin nu-s ce minune si lasat in casa cu copiii gazdei. Cam cum credeti voi ca ar povesti el minunile pe care le-a descoperit in casa gazdei? Tablete, smarturi ,jocuri pe tv/calculator/consola, dulciuri/ fructe exotice/sucurifeldefel.Alt regim…alt an…alti copii…aceași situație. Nu pot decreta cel mai mișto revelion, stiu sunt restanta , da’ nu m-a lovit norocul asa de tare incât sa spun ,,uau”. Am trait exact ca Mihai timpuri gri, dar nu am avut norocul sa gasesc o gazda cu lucruri care sa ma faca sa-mi sclipeasca sufletul.Si imi dau seama din nou cât de sălbatici eram cand ni s-a oferit ,,libertatea”. In 1990 imi amintesc ca in momentul in care terminam serviciul ,ma așezăm cuminte la alimentara si cumpăram portocale fără numar…Nu reușeam să mă satur de minunea de a găsi la liber protocalele.Cred ca as fi putut mânca fără probleme 10 kg într-o singură zi.????????????

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 0

 13. Anul ăsta am pus muzică “de pe vremea noastră” și am dansat, apoi pe la 2 noaptea le-am propus copiilor să ieșim să ne plimbăm prin sat. Șoc și groază, dar până la urmă i-am convins și am ieșit, ne-am plimbat vreo oră și am făcut mișto pe stradă, ba chiar le-am dat voie să vorbească tare, ceea ce nu le permitem de obicei. A doua zi le-au povestit tuturor prietenilor cum i-au scos pe ei părinții la plimbare la 2 noaptea și ce mișto a fost. Până la urmă e vorba despre a face ceva ieșit din comun, asta creează amintiri puternice.

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 0

 14. Mandarine, nu. Dar într-o minunată noapte de revelion (aveam vreo 12-13 ani), rămasă singură acasă, m-am îmbrăcat cu hainele mamei, mi-am pus pantofi cu toc de-ai ei, am dansat după muzica tv-ului. Și am mâncat un platou întreg cu cremă de zahăr ars. La ultima linguriță m-a încercat un mic regret că ai mei nici n-o gustaseră. Mulți ani apoi s-a minunat mama cum de nu mi-a fost rău. Deloc 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Laura, păi și la 12-13 ani n-ai avut prieteni cu care să umpli casa cât erau ai tăi plecați?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Pe fete nu le lăsau ai lor să iasă din casă, iar pe băieți nu mă lăsau ai mei să-i primesc. Regim de austeritate, deh. Dar mie-mi plăcea la nebunie să fiu singură 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Laura G, aoleu, uitasem de asta cu “nu mă lăsau ai mei să vin cu băieți pe la mine”. Vară-mea, săraca, așa și-a trăit toată copilăria și adolesecența.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Da, exact! În liceu, aveam voie să primesc colegi-băieți dar numai dacă era unul din părinți acasă 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Laura, eu când rămâneam singură acasă terminam doar sticla de vișinată! Fără vreun regret.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Anouk, asta cu visinele din damigeana cu visinata nu cred ca scapat-o niciun copil intr-un anume moment al vietii lui de copil singur acasa. 😛

   Eu si sora mea am terminat visinele intr-o prima zi de vacanta dintre doua trimestre, si am facut-o dimineata la prima ora, no, ora 9 fiind vacanta. Pe la 2, la amiaza, am gasit mancarea lasata de mama pe masa cu un bilet alaturi. In bilet ne asigura ca ne va fi foarteeeeeeeeeee foame. :))
   P.S. nu stim niciuna ce (ne)-am facut pana la ora 2 😛

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Anouk,
   Am avut și eu dezmăț cu vișine din vișinată. Copil fiind, mi se părea păcatul suprem. Mai târziu, pe la 18 ani, când s-a prins tata că-mi luam zborul (încet, dar sigur), s-a apucat să mă antreneze la alcool. Pe principiul ”să nu te-mbete vreunul și să nu mai știi ce faci” :))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Sandra, @Laura, voi vorbiți despre vișinele din vișinată. Eu beam vișinata.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Anouk,
   Ahaa! Acum aflu cine bea vișinata din damigeană :))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Uite cu cine ma cert pe tema regalitatii,cu Anouk care bea visinata si cu Laura G. care manca visinele.Si asta in copilarie!Deci cei care se drojdeau cu visinata in copilarie au ajuns sa aprecieze regalitatea!:))))

   Incetisor,glumesc.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Marius eM,
   Să știi că de-acolo ni se trage ?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Marius M, visinele sau visinata sa fie cauza? (n-am prins discutiile despre rege si monarhie/regalitate, dar eu sunt cu fetele, e clar 😛 )

   @Anouk, remarcasem amanuntul, dar minteam daca spuneam de visinata, chiar la visine dadeam atacul, chiar si acum intre visine si visinata aleg visine 😛 ); in plus, acum daca e sa aleg intre o visinata si un det(z)(degetar) de tuica adevarata, aleg degetarul curat.

   @Laura, unchiul meu lucra la Murfatlar, bunicii din alta zona aveau livezi “interbelice” de pruni, dar si struguri foarte buni, este exact asa cum spui, educatia ne-o fac inaintasii! <3

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Laura, beam din sticlă nu din damigeană! Eram de mică o doamnă! 😛

   @Sandra, acum beau vișinata, vișinele le pun în tort și cu tuica mă dreg.

   @Marius M, da’ nu ne-am certat, mon cher!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Anouk,contrat,azi imi scapa cam multe cuvinte nepotrivite:)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 15. Cel mai tare revelion. Era dupa revolutie. In toti anii, la Calarasi, revelionul se facea cu rudele, cu mancare multa, cu muzica multa, cu rasete si multe bancuri spuse de parinti (iar noi nu intelegeam nimic). In anul cu pricina, se pregatise mama cu de toate, absolut de toate. In schimb, taica-miu, care are mania calatoriilor, se hotaraste, chiar la ora 7 seara in noaptea de revelion, sa adune toti nepotii si sa facem revelionul la Bucuresti, in strada. Ce era la gura maica-mi :))))) dar vrei nu vrei ia copii de o toarta si purcede la drum. Se aduna 2 masini, se incarca mancarea in porbagaj si se indreapta gasca spre Bucuresti.
  A fost magic, am vazut prima data artificii din alea mari, am ras atunci cat n-am ras in viata mea, am mancat intr-o parcare pe la Unirii, intr-o mana chifla, intr-o mana carnatul, intr-o mana furculita cu salata boeuf. Apropo, si mancand in parcare aveam furculite din colectia buna a maica-mii.
  :)))))
  Dar, best ever.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 0

  • @Kittygreeneyesbitch, stai un pic, cam în ce an se întâmpla asta?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Cam pe vremea ProTVvelioanelor. Eu eram undeva intre a 5 si a 6-a, cred. 🙂 Atat imi aduc aminte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Pfoa, o sun pe mama sa barfim si sa-mi reaminteasca. Merci VM. 🙂 O sun pe mama, 🙂 o sa le deranjez jocul de septica al parintilor.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 16. Am avut și eu parte de o asemenea bucurie dar nu în noaptea de revelion. Aveam vreo 5-6 ani când am primit de Moș Crăciun o păpușă Sindy, cea mai dorită păpușă. Era sora mai săracă și chinezească a lui Barbie (nici nu cred că exista Barbie în România pe atunci, cel puțin la mine în județ nu era). A fost prima păpușă domnișoară din viața mea, până atunci primisem doar păpușele bebeluși, cu membre groase și butucănoase și părul scurt și creț. Dar ea, păpușa domnișoară avea părul lung și blond, era suplă și înaltă, rochie drăguță, pantofi roz și venea ambalată într-o cutie roz cu ”geam” de plastic. Nu pot explica în cuvinte cum au fost secundele alea scurse din momentul în care mama ne-a spus (mie și sorei mele): ”duceți-vă în cămară și vedeți ce v-a adus moșul” până când am ținut cutia cu păpușa în mână. Am crezut că leșin când am văzut-o. Ne-am jucat cu păpușile până noaptea târziu; am ținut cutiile întacte săptămâni întregi pentru că după ce ne jucam le ambalam frumos la loc în cutie, să nu cumva să se uzeze. Eram atât de fericită și nici măcar nu aveam cui să îi mulțumesc pentru că moșul lăsase păpușile în cămară și apoi a plecat la alți copii.
  Pot număra pe degete momentele în care m-am mai simțit așa, o bucurie copleșitoare și adrenalină până aproape de leșin.

  Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • @Roxi, da, da, fix despre senzația asta vorbesc. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 17. Dar cine erau prietenii parintilor tai? ceva nomenclaturisti?
  Tz-tzzz… si eu care credeam ca ai fost disident 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ioana, nu, șefa, vezi c-a întrebat și @Shoric același lucru. I-am răspuns lui.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 18. Cum conaționalii noștri zburători,aka etnia rromă,au obiceiul să își boteze puradeii cu cele mai funky prenume,nu m-ar mira să auzim peste cățiva ani de Patrugeu,Ipodu,Kindelu,Samsungu,Iphoana.O să sune kinky: ce ai făcut de Revelion?Am stat cu Wirlesu și am ars-o pe Tabletă.

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • @Paco, până a intrat Aifon și ne-a prins. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Parca s-a dat o lege care nu mai permite sa dai copiilor nume aiurea,poate ma insel.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius nu se împiedică românii de legi d-apoi ăștia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 19. Nu te-ai facut oranj de la atîtea mandarine?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @gheo, nuuu, că le mâncam fără coajă.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 20. Am citit comentariile de până acum…ce amintiri! Toate sunt legate de copilarie! Comunistă, dar care a avut momentele ei. Mie imi placeau toate sarbatorile, ca atunci se adunau prietenii la noi sau noi mergeam la altii. Era senzatia aia ca erau zile altfel. Chiar imi amintesc cand adultii faceau glume si noi nu intelegeam de ce râd! Nu credeam ca la distanta de ani, senzatia aia o sa devina nostalgie. Sau poate nu aveam asa multe preocupări mentale la varsta aia și de aia totul pare mai roz. Imi amintesc ca ai mei imi luaseră o papusa de vreo 60-70 cm inaltime, blondă cu parul scurt, pe care o chema Smaranda/o cheamă (avea pe rochie un plastic cu numele). Eu voiam una cu parul lung si un alt nume,dar nu erau altele tot asa mari. Asta nu a insemnat ca păpușa asta nu a fost iubita: nimeni nu se atingea de ea, o pazeam ca pe ochii din cap, chiar le-am zis alor mei ca ea sta pe mobila cand vin copii in vizita, aproape ca nu ne jucam nici noi cu ea, eu si sora-mea. Noroc ca mai aveam alte papusi! As fi putut sa ii schimb numele, dar in mintea mea nu se putea: avea deja un nume si ăla rămânea! Ce e in capul unui copil!

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @ Camilla, copilaria mea nu a fost comunista! Nimeni nu iti poate transforma genele, istoria sau viitorul, decat daca il lasi tu. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 21. @Marius M etnie rromă și legi în același context.Serios,nu îți dă nimic cu virgulă?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Paco,scrisese cineva un articol care sustinea ca atata timp cat tiganii vor avea in paralel staborul tiganesc si justitia ,nu vor fi integrati.Ceea ce e destul de corect,nu poti avea doua sisteme diferite de evaluare a infractiunilor.Asa ca da,cam ai dreptate…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

 22. Ce s-a-ntâmplat pe-aici de s-a-ncăierat lumea iar? @Mișule, dă și tu cu niște tămâie, ceva, bagă un descântec.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @didina, tocmai aia e, că nu mă prind de la ce s-a-ncăierat.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • hihihi, da` ce-am facut sefu` ? :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Popcorn ai facut:))))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Mihai, o fi crescut aciditatea de la prea multe mandarine. Voiam să povestesc despre revelionul horror și băuta din cimitir, da’ mi-a trecut. Să ma bați și tot nu-nțeleg care-i legătura dintre amintirile de la revelioane și discuția despre like-uri / dislike-uri.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 23. Cel mai mișto Rev l-am făcut prin clasa a șaptea… La noi în casă se strânseseră mai mulți prieteni și vecini…
  După 12 noaptea, una dintre vecine m-a trimis la fi-su că era singur și se plictisea… Îl admiram in secret pe băiatul ăla…era cu vreo 2 ani mai mare și rămăsese acasa că era răcit sau ceva de genul…
  Știu doar că stăteam pe 2 fotolii lipite unul lânga celălalt și ne uitam la MTv. Ne-am ținut de mână toată noaptea fără să vorbim.
  Dimineață… El cu ale lui, eu cu ale mele..ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
  M-a ofticat maxim…dar seara aceea a fost super.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 24. O singura precizare vis-a-vis de butoanele anonime de like si dislike, dupa logica lui Mihai, si votantii PSD au votat anonim, asta nu inseamna ca sunt ce e mai bun pt. noi sau pt. Statul roman sau ca votul e un bun indicator al calității partidului votat. Citand-ul pe Immortal Technique, “Universal truth is not measured in mass appeal”, cazul cel mai cunoscut este Galileo si multimea de imbecili. Epur si muovre. Asa ca sorry Mihai dar butoanele alea de like nu înseamnă nimic. Acum concluzia va fi ca sunt fan Vera, nu e problema, cand vin in tara imi fac poza cu ea si o rog sa se semneze pe poza.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 11

  • @Caranthir, exagerezi. Aici totuși nu suntem la alegeri electorale. De-a lungul timpului am observat că cei care s-au aciuat pe-aici flosesc destul de obiectiv butoanele de like și dislike. Și-am observat asta pe propria-mi piele.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 3

  • Am și eu o întrebare nevinovată: de ce naiba NIMENI nu se miră că @Elena P are (zilnic) cele mai multe like-uri? Cum naiba la ea nu-i nicio șmecherie cu multiplu-vot, conturi false, IP-uri întortocheate?!
   Nu cumva oamenii de aici, pur și simplu, apreciază ce-i de apreciat și taxează ce-i de taxat?

   Ce ne mai place teoria conspirației!

   PS1 – întrebarea e retorică. Știm toți că Elena P e prea deșteaptă și cu bun-simț ca să scrie tâmpenii.

   PS2 – Țineți cont și de faptul că like-dislike nu ne dăm (musai) noi între noi. Aici posteaza zilnic, câți? 20-30-50 de oameni. Iar cititori sunt peste 2000. Ceilalți, cititorii, au și ei drept de vot 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 19

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 15 Thumb down 22

  • @Vera, boss, în momentul în care există doar unul-doua like-uri sau dislike-uri, da, ai perfectă dreptate. Dar când sunt cu zecile, nu mai ai. Am serioase îndoieli că există câteva zeci de persoane care stau să-ţi urmărească comentariile ca să-ţi poată da thumbs down. Părerea mea.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 9

  • @MIhai De acord. Ai dreptate. Inca nu sunt cateva zeci, dar ajung eu si acolo.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 10

  • @Vera, io zic să dai un refresh la site. Nu de alta, dar cunoștințele mele precare de matematică spun că tot ce trece pe 20 sunt “câteva zeci”. Ori la toate comentariile tale văd mai mult de câte 20 de thumbs up și thumbs down. Zic și io.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

  • @Mihai, stai așa: adică tu vezi cine dă up-vote și down-vote? Eu mi-am dat tot timpul up-vote mie. Acum mă simt prost pentru că ai știut treaba asta, vei crede că sunt o dinaia care își dă singură like pe Facebook să aibă mai multe like-uri. Shit! Acum știe tot blogul că eu îmi dau up-vote singură =))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 2

  • Nu ştiu de ce, dar comentariul lui Caranthir m-a dus cu gandul la Victor66. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Roxi,
   Nu poți, măi, să-ți dai singur(ă). Sau, mă rog, poate cine-știe-de-pe-ce-devices 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Laura, ăsta a fost cel mai frumos mod în care cineva s-a dat la mine. :)))). Glumesc, desigur.
   Multumesc!

   O parte din ce este în mintea mea las să se vadă în comentarii, celaltă parte o țin pentru mine.

   Două lucruri vreau să lămurim:

   – vă propun să scrieți măcar o singură dată un text și să răspundeți la comentarii. Atât! Munca asta de chinez bătrân pe care o face @Mihai ați aprecia-o altfel.

   – blogul ăsta este o platformă publică. Suntem mulți care citim și comentăm. E păcat să spamați un text care a fost scris cu o idee foarte clară și să vă lăsați orgoliile să murdărească munca asta.

   Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

  • @Laura, ba da, pot de pe laptop. Ha! Te-am prins, și tu ai încercat să îți dai up-vote ție :))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Stati sa lamurim ceva.Uitati-va la postarile Verei mai vechi,alea unde sunt sute de like-dislike.Si ca sa intelegeti de ce sunt eu chitit ca e unu/una care practica votul multiplu,al carui rost nu-l vad.La postarile alea avea de obicei si like si dislike,iar dintr-o data postarea era ascunsa.Asa ca la un comentariu i-am trantit vreo 4 like-uri , a aparut.Imediat au aparut vreo 20 dislike si comentariul a disparut din nou.Eh,cum eram in concediu si ma plicitseam am inceput sa-i car like-uri iar respectivul/respectiva dislike-uri.Asa s-a ajuns la suma aia.Si am facut asa la vreo doua tre- postari sa vad ce se intampla si totdeauna reactia era aceeasi.Asa ca sutele de like-dislike alea sunt fake 99%.Like-urile de la mine,dislike-urile de la …

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • @Marius M, boss, ia explică-mi și mie cum dădeai mai multe like-uri. Pentru că dacă nu ești vreun it-st care lucrează cu boți, pentru random people sistemul e setat să se poată da un singur like/dislike de pe un singur cont și un singur device.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Marius M, deci tu erai ăla …
   Glumesc.
   Serios că glumesc, să mai descrețim frunțile.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Bah, voi sunteti zdraveni la cap?
   De ce ar sta cineva sa puna pe blog-ul asta niste botzi care sa modifice niste kkt-uri de voturi?
   Se da vreun premiu pt cele mai multe voturi?

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 0

  • @Matrix, exaaaaaact, dar exact așa. Mulțumesc!
   Și când pui boții să voteze, like-urile/dislike-urile apar aproape instant, în timp foarte scurt, nu se strâng în câteva ore.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Marius M,
   Exact asta am remarcat şi eu. Prea multe like/dislike în timp prea scurt.
   Pentru o postare ce putea trece neobservată.

   În plus, mai jos sunt comentarii superbe, cu amintiri care mai de care şi abia au câte 4-5 like-uri.

   Scuze pentru participarea la dilatarea discuţiei pe acest subiect, nu e vorba de conspiraţii aici, dar chiar există o persoană care se ţine de glume proaste.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • @Elena P, bine punctat. Eu de asta nu ma apuc de scris, uneori chiar nu pot surprinde in putine cuvinte sau fraze clare ideea de baza, cred ca o ascund si de mine. Deformatie profesionala 😛 ?
   Felicitari!
   @Roxy, ai mare dreptate, uneori si eu am putut, doar ca eu abia m-am apucat! 😛 (am fost tentata sa-mi dau si rosu :))) ) Apropos, ce ziceti daca si Vera a facut-o, cu rosu, evident?

   Oameni buni, Elena P are dreptate, chiar am vrut sa ma arunc in lupta asta, ea m-a ajutat sa inteleg ca va cunoasteti foarte bine si dezbaterea merge bine si fara noii razboinici, adica eu 😛
   Concret, toate punctele de vedere au valoarea lor, merita citite si dezbatute corect.

   @Mihai, ascunderea aia se face automat sau este planificata din setari? Este doar o curiozitate, pentru ca nu-i pricep corect logica existentiala. Multumesc si felicitari!

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Sandra, este o setare automată. Comentariul este ascuns când numărul dislike-urilor este cu 5 mai mare decât numărul like-urilor. Evident, o pot modifica, Pot să-l fac să dispară la diferență de 3, de 7, de 10 sau de cât vreau io. Sau pot să-l fac să nu mai dispară deloc. Dar acum, în acest moment, așa funcționează, dispare la diferență de 5. Iar la diferență de 5 în favoarea like-urilor, commentul se colorează în galben.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Mihai,
   Nu trebuie să fii vreun IT-ist ca să găseşti un rahat de tools care să împrospăteze IP-ul şi să dai like de n ori.
   Eu lucrez în IT, e adevărat, dar ştiu copii care caută diverse trucuri pe net şi le găsesc.
   În plus, thrumbs down-urile de azi dimineaţă au apărut în 30 de minute, vreo 20 la număr. Eu am intrat aici pe la 10, Vera postase la 9.30 şi deja avea 20 mânuţe roşii.
   Eu nu dau down şi sunt mulţi care scriu în mod curent aici şi nici ei nu o fac . E greu de crezut că au existat 20 de cititori externi cărora le-a picat greu la pipotă ce a scris Vera în primele ei 2 postări aiciîntr-un interval de 30 de minute .

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 14 Thumb down 9

  • @Solandi, bă, exagerați, este exact cum zice @Matrix. Scopul pentru care s-ar agita cineva să genereze ip-uri ca să-i dea dislike-uri @Verei ar fi care? Că nu ma prind.
   Iar legat de oră, aia e ora la care public textul zilei. Traficul maxim, dacă nu există vreo viralizare, este fix la ora aia până pe la 13.00 asa. Era normal sa apară fix atunci dislike-urile pentru că, să vezi ce, atunci îl citește lumea.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • @Roxi,
   La toate postările mele, mânuțele alea sunt gri. La ale celorlalți sunt verde-roșu.
   Normal că la început (aici, pe site) m-am plimbat cu mouse-ul peste ele să văd ce sunt – până aici n-am întâlnit sistemul ăsta pe blog, sau nu pe blogurile pe unde mai intram, rar 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

  • @Mihai – da, se pot da sute si mii de like/dislike pe secunda…aici vorbim de pana in 100 de like/dislike.
   Dar hai sa comentam cand primim dislike-uri, dar cand erau multe like-uri ne convenea, nu?
   De ce nu s-a intrebat nimeni cum de se strangeau like-urile alea, ha?
   Ia zii @Elena P cum reusesti sa le strangi? ai boti? :)))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 4

  • @Matrix, știu, frate, că a intrat un flăcău într-o zi și mi-a arătat cum îmi dă pe loc câteva sute de dislikes la un comentariu de-ale mele. Am râs și mi-am zis că e șmecheră treaba. Dar am serioase îndoieli că stă cineva să facă asta pe comentariile cuiva de pe-aici, inclusiv pe ale @Verei. Ca să ce? Care ar fi scopul?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 5

  • Mihai,nu ,nu boti.Si cand afirmi :
   ,,pentru random people sistemul e setat să se poată da un singur like/dislike de pe un singur cont și un singur device.”
   gresesti.Adica nu gresesti, e putin vaga exprimarea,un device e recunoscut dupa mai multe chestii.Daca vrei iti explic dar nu aici,faza e ca n-as da idei unora sa se apuce vreunul de dubiosenii pe aici.Si nu,in afara de vreo doua-trei postari ale Verei n-am facut nici o alta magarie.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 9

  • @Marius M, vrei să întreb câți de pe aici știu cum se poate face să dai mai mult de un like/dislike?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 8

  • @Mihai – Scopul sa-l spuna cei cu teoria conspiratiei.
   Dar, ca sa linistesti spiritele, roaga-l pe acelasi flacau sa arunce un ochi si la voturile de azi, poate descopera “frauda” :))
   P-asta n-am mai auzit-o: cititorii unui blog s-au sapat intre ei…pt celebritate :))))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • @Mihai,
   Recunosc că e foarte posibil să exagerez şi să fiu subiectivă. Era doar o variantă. Mă gândeam că e cineva care are un ghimpe personal contra ei. Cineva cunoscut de ea in real life.

   Peace.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • @Solandi, vezi ultimul comentariu al lui @Ionut. Sunt convins că așa stau lucrurile pentru majoritatea celor de pe aici.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Laura, ciudat. Ai încercat să golești cache-ul la browser sau să încerci cu alt browser?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Matrix, ca să-ți spun dacă am boți, trebuie să-mi explici ce sunt ăștia. Vreo boală ceva, bubă la cap?!

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • @Roxi,
   Dumnezeule!! Eu abia am timp, printre picături, să citesc ce se scrie aici, să mai postez și să mă amuz (dacă e cazul). Ce spui tu cu schimbat una sau alta, n-am încercat și nici nu-mi bat capul. Prea mare consum de timp și energie, ca să ce? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 5

  • @Solandi,
   În juma’ de oră blogul ăsta poate exploda. Intru la 9 (să zicem), văd 3 postări, mă iau cu altă treabă, revin aici la 9.30 și sunt 30 de postări.

   Noi ne uităm la ăia care scriu, dar vă tot bat la cap cu una fixă: ăia care citesc credeți că-s de legume? La 9.30 sunt vreo 500 de cititori!! Ia mai gândiți-vă 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 5

  • @Laura, no las’, o să îți dau e like dacă tu nu poți. E bine?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • @ElenaP – sunt niste negrii mititei virtuali (scripturi) care baga voturi la greu.
   Desigur, poti face asta mai simplu cu un browser Tor, ca sa-ti schimbi ip-ul.
   Sincer, nu cred ca e cineva de pe-aici atat de narcisist, incat sa-si dea singur zeci de voturi, doar ca sa impresioneze audienta.
   Si nici persoane atat de obsedate de alte persoane, ca sa le dea dislike-uri astfel.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Laura,
   Numărul pe care îl vezi în stânga sus nu reprezintă numărul de cititori unici, ci numărul de accesări ale blogului. Eu azi am dat refresh de vreo 80 de ori sau mai mult cred, pentru a urmări şirul discuţiei în timp real. Numărul ăla de 500 pe care-l vezi de exemplu la ora 9.30 poate însemna 100 sau mai puţin.
   Dar, chiar şi aşa, nu zic că nu e posibil să ai dreptate şi ca eu să exagerez cu o mini-conspiraţie cu un om negru care stă în umbră să ne dea nouă bătăi de cap făcând acum presupuneri. Pur şi simplu părerea mea e că nu merita atâtea dislike-uri acea postare a Verei de azi dimineaţă. De aci un feeling dubios, etc.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 10

  • @CNemo,
   Hater-iță mică și nervoasă, ai mâncat un ”n”. Ai grijă ce mănânci, nu tot ce e maro e ciocolată 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. Eu de obicei navighez pe interneți ,incluzând acest blog, de pe tabletă ,trântit în sofa, în chiloți și tricou.Dar să îmi bag sula că de mâine o să intru pe blogul lui Mishu de pe laptop ,îmbrăcat la costum și cu cravată.Deja nivelul de oameni care se iau în serios pe aici a crescut la cote alarmante.O să țin și tableta la îndemână ca în cazul în care de la cum am petrecut revelionul ,se ajunge la masa negativă a protonuliui să nu pic de prost…

  Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 3

 26. Nu inteleg cum au reusit sa se inflameze spiritele pe aici de la postarea asta, pe mine m-a facut sa zambesc toata ziua. Imaginea baietelului care descopera in mod neasteptat Paradisul iti fixeaza zambetul in suflet. Si nu cred ca are legatura cu jocul pe tableta/ telefon, varsta, eveniment, este despre experiente extraordinare intamplate atunci cand te astepti cel mai putin.

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

 27. Vera…pls…te rog comenteaza cateva zile SI cu un alt nickname (daca s-ar putea si cu alta adresa de email ,pt ca nici Mihai nu ar trebui sa-ti vada experimentul)…s-ar putea ca unii sa aiba o surpriza cand le comunici numarul manutelor rosii primit sub cele 2 nume:
  Vera = …manute rosii
  scufitarosie = …manute rosii
  S-ar putea ca surpriza sa fie pentru tine, nu stiu, vei afla daca au ceva cu VERA sau chiar le/nu le place ce postezi tu indiferent de numele afisat.
  Mno, asta e , mie nu imi place cand cineva ,,da cu pietre intr-o persoana”, iar ailalti sar si ei cu chietre ca e momentul…cu alte cuvinte cand 2 persoane au ceva de rezolvat chiar si verbal , lasa-i frate sa-si rezolve, nu te baga si tu in seama. Acu astept dislike-urile de rigoare. Dati.

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 9

  • @MAS,
   Foarte bună ideea ta. Nici eu nu cred că are cineva, ceva cu Vera ca persoană. Ci cu postările ei. Ca, de fapt, la toata lumea.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • Eu dau plus că altceva nu stiu să dau.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @edelweiss, sigur nu ești daltonist și ai doar impresia că dai verde? =))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 28. Bă,eu maxim am reusit să instalez un Windows 10 in dual cu un Arch Linux si sa il conifigurez.Astă e maxim de it la mine.Marius M,vezi mane ca mi-am cerut scuze că am citit in diagonală la ce ai postat.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Edelweiss,e in regula,nu asteptam nimic,eu gresisem.Si vezi ca Linuxu’ e misto dar sa nu prea salvezi nimic pe el ca daca e ceva iti smulgi parul din cap sa recuperezi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 29. Ok, fiindcă tot am trecut, într-un mod inexplicabil, de la Revelioane mișto la mânuțe roșii și verzi, mă bag și eu în seamă pe tema asta. Nu prea dau like-uri sau dislike-uri pe blog-uri, doar în cazul în care comentariile chiar sunt aberante sau excepționale. Azi am dat și d-alea, și d-alealalte, n-o să zic cui, de ce și de care. Dacă am ceva de zis referitor la vreun comentariu, de bine sau rău, zic. Dacă nu, înseamnă că nu prea mi-a atras atenția.
  În schimb, analizez oarecum ce primesc, în special la comentariile mele în care emit anumite păreri pe teme mai…hmm..serioase. Dacă sunt dezaprobat masiv, înseamnă că ar trebui să-mi resetez raționamentul, fiindcă nu sunt deținătorul adevărului absolut și nici nu mi se pare rușinos să-ți schimbi părerea dacă vezi că mulți alții consideră că ai luat-o pe arătură. Asta în cazul în care nu sunt chiar convins că ce am zis e ok. Fiindcă sunt cazuri (destule) în care nici o mânuță roșie nu-mi poate schimba părerea. Dacă sunt aprobat masiv mă simt bine, mulțumit, chiar dacă e doar o comunitate de câteva zeci sau sute de oameni care au fost de acord cu mine. Dacă văd doar câteva mânuțe, indiferent de culoare, înseamnă că, ori comentariul meu este irelevant, ori nu au apucat mulți să-l citească.
  La comentariile unde pur și simplu povestesc chestii mă cam doare în pix că unora nu le plac “memoriile” mele.
  În concluzie, pentru mine contează părerea și răspunsurile lui @Mihai (sau alt posesor de blog pe unde mai comentez) & guests în primul rând, apoi numărul mare de dislikeuri care îmi dă de gândit și mă face să îmi pun anumite întrebări, apoi numărul mare de like-uri fiindcă îmi gâdilă un pic orgoliul.? Dar nu tot timpul, fiindcă sunt momente când nu citesc alte comentarii și nu mă interesează votul.
  Și un sfat pe care îmi permit să-l repet: fiți mai relaxați, nu vă mai “aprindeți” așa ușor în acest mediu online, indiferent că e blog, forum sau fb. Nimeni de pe net nu e cine sau ce pare a fi, oricât de siguri ați fi că l-ați “citit”.

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

  • @Ionut, sută la sută… nu, mie în sută de acord cu domnia voastră. Așa stau lucrurile în mod normal, așa le-am gândit când am setat sistemul de likes/dislikes. Restul sunt doar teorii ale conspirației. În care aș crede dacă blogul asta ar fi vreun formator de opinie la nivel național. Dar nu e. Așa că nu văd pentru care motiv lucrurile n-ar sta exact precum le-am gândit și așa cum le-ai descris și tu.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Ionut, exact!!!!

   PS-pentru mine contează răspunsurile celor pe care îi apreciez pentru cum gândesc.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 30. În concluzie:
  1. Vera primește Dislike de la oamenii ultragiați/indignați/ofensați de comentariile ei tâmpite.
  2. Vera primește Like de la Marius M. Și, eventual, edelweiss, care dă numai verde.
  3. Nu-mi schimb numele și-o să tot scriu tâmpenii. Atâta timp cât poftesc. Dați cu mânuțele cum v-or da ghes pipotele.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 20 Thumb down 15

  • Verocika draga, esti unul dintre manuta aia de oameni de pe blogul asta de care imi place. Si toata zarva asta e ca in Iarna pe ulita:
   ,,Nu e soare, dar e bine,
   Şi pe râu e numai fum.
   Vântu-i liniştit acum,
   Dar năvalnic vuiet vine
   De pe drum”.
   …………………………
   – “Ce-i pe drum atâta gură?
   – “Nu-i nimic. Copii ştrengari.
   – “Ei, auzi! Vedea-i-aş mari,
   Parcă trece-adunătură
   De tătari!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @Vera, de unde știi că numai de la @Marius M și @edelweiss???

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Vera, fii atentă ce experiment am făcut exact acum. Am dat search pe blog după comentariile tale. Să vezi surpriza naibii, SUNT MULT MAI MULTE cele în care numărul like-urilor este simțitor mai mare decât cel al dislike-urilor. Dacă vrei îți fac printscreen-uri. Ce-ar mai fi de zis?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Dat verde.Conduci acu cu 2 la 1.Care ai egalat mă ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @tizo Stiu ca ma placi, e imposibil sa nu, eu sunt raza de soare, adierea diminetii, sarea in bucate etc etc. Pup!

   @Ionut ptiu, drace, mai ramane sa zici ca ma apreciezi. uneori. rar. dar ma apreciezi suficient sa dai una verde. Nu cred, maaaaaa, nu se egzista asa ceva!

   @Mihai Looogic ca sunt mai multe Like-uri. Oamenii is nebuni, nebuni de legat, iti spun! Aia care dau Like, evident. Ca ailaltii stiu ca aberez. Ahaha, ce misto am dat-o p-asta. Lumea zice ca aberez…get it? Ahahahaha!

   @edelweiss sa fie primiiiit-it it. De la nașu’ mare una verde, se jtieeeee-ieee ie-e. Fara numar, fara numaaaarrrr-maaar-mar-rrr. (am pus o singura diacritica, sa nu zici dupa aia ca te-am ofensat, na)

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 8

  • @Vera, bă, dar n-ai zice “sorry, am greșit, n-are nimeni nimic cu mine” nici picată cu ceară.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • @Vera, da’ am zis eu în comentariu că ți-am dat vreo mânuță verde? Vreodată? Eram doar curios de unde știi că doar cei doi dau.????? Sau poate eu îs ăla care dă în draci cu “verde” ca să nu pară că toată lumea e împotriva ta. E posibil să fi pus și niste boți d-ăia la treabă ca să te “urc” mai sus. Sau poate sunt “admiratorul” secret care îți dă doar roșii, și tu dai vina pe alții și altele, în timp ce eu mă prăpădesc de râs. Este că aș putea fi acest gen de jigodie? Sau un bine-simțit care te susține din umbră? Poți să știi???
   Eh, și iată, dacă vrei, o ținem așa până mâine.
   Iar eu mă oftic că @didina nu o să ne mai zică povestea cu cimitirul fiindcă am dat-o la lab(e) roșii și verzi p-aici.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 13

  • io ți-am dat dislike
   Numa de-al dreaq

   Bă, ce căcat mănânc de 6 luni p-acilea ? Exprimati-vă părerile , opiniile, aberațiile fără să țineți cont de ceilalți (no admins, of course !)
   Pentru că bune/proaste/jenante/penibile sunt ale voastre și vă definesc
   Crezi că dacă ai scris in trend o să te schimbe cu ceva ? primești ceva ? câștigi ceva ?
   oricum fundamental oamenii nu se schimbă niciodată , deci….

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Ho.Ca se pare ca ati inteles gresit.Eu i-am dat like Verei cu sacu la vreo trei postari sa vad daca numarul dislike creste si el.Si crestea imediat .La o postare erau vreo 50 dislike si 30 like,am crescut la 50-50 si imediat au inceput sa creasca pana la 80.Am lasat vreo 2 ore,ramasesera 80,am egalat iar si in juma de ora de la 80 dislike au crescut pe la 120.Era noaptea pe la 11-12 daca nu ma insel.Asa ca da,Vera are un admirator care ii da dislike,cu ce scop habar n-am.
   Asa ca bagati la cap,nu am dat alt vot multiplu nimanui decat lui Vera sa vad daca am dreptate ,nu ma acuzati de alte minuni ca va dau dislike de nu va vedeti:)))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

  • @MariusM – Tu vrei sa zici ca a stat cineva si a facut un script care sa-i dea dislike-uri Verei, astfel incat sa fie mai multe ca like-urile?
   Baiii, cam jmecher acest admirator cu inclinatii de programator, nu pare de lasat!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Matrix,nu.Nu erau date cu un soft facut de el,frecventa era cam de 1/minut,maxim 2.Dar au inceput sa curga de fiecare data din momentul in care eu dadeam like si comentariul nu mai era ascuns.Nu neg ca Vera a luat dislike-uri reale,dar cand zic eu au fost luate de la acelasi admirator.N-am crezut nici eu ca e cineva asa pornit pana n-a luat dislike la comentarii care erau pur si simplu inofensive si am verificat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @MariusM
   Pai de unde stii ca erau de la acelasi admirator? Cum ai verificat?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Matrix,
   Era vorba de un experiment, care a avut loc într-o seară, pe la 12 noaptea.
   Cronologia a fost cam aşa:
   Postare de-a Verei ascunsă (adică cu multe thrumb-down) -> Marius M a adăugat câteva like-uri şi a apărut postarea. Imediat, la ora aia târzie la care doar bufniţele sunt treze, apar din senin multe dislike-uri la interval de 1 minut care bagă din nou postarea în nisip. Şi tot aşa, sus jos. Marius 5-10 like-uri, altcineva brusc 6-11 dislike-uri. Cam ce concluzie se poate trage de aici? Că era o anume persoană care contra acţiunile lui MariusM. Şi nu e greu deloc, nu trebuie să ştii informatică să faci asta, trebuie doar să ştii să te foloseşti de programe deja existente. Să operezi, nu să programezi.

   Am pus cap la cap informaţiile date de Vera la vremea respectivă plus mărturisirile de astăzi ale lui Marius M. Şi a ieşit povestioara de mai sus.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Solandi – ok, deci ati tras concluzia ca o persoana a stat si a bagat dislike-uri, la fel cum a stat si MariusM, in miez de noapte, folosind un programel. E concluzia voastra, pana la urma, eu nu pot sa cred pana nu confirma Mihai ca a verificat el si asa este.
   Pur si simplu, mi-e greu sa cred, ca ar avea cineva, care citeste acest blog, o asemenea obsesie 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Matrix, eu nu găsesc comentariul ăla al @Verei cu atât de multe likes și dislikes.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Mihai – poate te ajuta MariusM.
   Desi mi-e greu sa cred ca a disparut din admin fix comentariul ala, la care s-au strans 120 dislikes, nu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Matrix, dacă doar despre 120 de dislikes vorbim, nici nu mă mai agit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Matrix,
   Să ştii că nici mie nu-mi plac poveştile de genul ăsta. Dar pur şi simplu am fost pe fază în ceea ce priveşte informaţiile şi ar fi o concluzie logică cea de mai sus.
   Evident, nu trebuie generalizat. Şi nici făcut din ţânţar armăsar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Mihai – Concluzia este: sa nu faci niciodata concursuri cu like-uri! 🙂
   @Solandi – Ai dreptate cu generalizarea si tantar – armasar.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Matrix,am vrut sa raspund mai sus si am renuntat,vad ca a facut-o Solandi.O mica precizare:Am facut acest lucru dupa ce anterior Verei i-au disparut brusc cateva comentarii.Asa ca i-am crescut numarul de like,dupa un timp iar disparusera .In ziua respectiva (la aia cu hai ca mi-au suspendat contul.. comentariu cu grasele.),dupa ce a scris Vera un comentariu ,i-am crescut numarul de like-uri de vreo doua ori,la ore diferite.Ce sanse sunt ca sa se reuneasca grasele din postare si sa vina in card sa dea dislike toate odata?Pentru ca in intervalele dintre jucat era liniste,cum plusam eu,cum sareau dislike-urile si daca nu ma insel o data a fost pe la ora 16 iar urmatoarea pe la 23.Adica gasca de grase vine la ora 16,dau,apoi isi fac somnul de frumusete si nu mai apare nici un like-dislike iar cand dau eu like la ora 23 apar iar dislike-uri.Si nu unul-doua ci vreo 40.Sa fim seriosi…
   P.S.Mihai,e vorba de al doilea comentariu la aia cu suspendarea contului de FB.140 like/125 dislike.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

 31. Băinene, prinde omu’ puțin net la pădure și, era cât pe ce să mă înec de râs, la ce comentarii am citit. Cred că e cam nasoală întoarcerea la scârbici, pentru unii/ele ?
  În fine. Să revenim la “rebelioane”.
  Coane @Mișu, am impresia că ai mai scris despre revelionu’ dă’ care ne-ai relatat acuma. Am, așa, o vagă aducere aminte despre întâmplările descrise.
  La mine au fost 2 “rebelioane” mai ieșite din comun: primul în 1984, când eram la bunica la țară și, am plecat cu plugușorul prin sat și nu era pic de zăpadă și, dimineața, tot satul era acoperit, la propriu, de zăpadă, de a trebuit să facem tunele să ieșim din case. Ne dădeam pe derdeluș de pe coamele caselor ???
  Al 2-lea,în 1999-2000, eram proaspăt angajat în armată, iar primăria a decis să facă focuri de artificii în fiecare cartier important al Ploieștiului și au adus camioanele cu artificii la noi în unitate. Au făcut turele de pază la artificii și, desigur, am picat de pază la artificii, chiar în noaptea lansării, pe 31 dec. Doar că s-a nimerit să fiu fix în parcul din fața blocului meu. Evident că, revelionul cu gașca de prieteni s-a petrecut la mine acasă ?. Partea nasoală a fost că a venit ofițerul însărcinat cu paza și nu m-a găsit, după lansare, la unitate, așa că pe 1 ian. 2000, făceam de serviciu la bucătărie ?

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @diabolic, e foarte posibil să mai fi scris, că de-aia e cel mai mișto. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @diabolic, hai mă că a meritat distracția! O zi la bucătărie?! Ai scăpat ieftin.
   Ce amintiri……..cât mă distram când intram ilegal la consort în unitate, la bucătărie, exact la ora mesei când erau pe acolo toți comandanții, iar soldaților din unitate le pica fața când mă vedeau acolo!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Anouk, mi-era un rău și un somn……
   Eram nedormit de mai bine de 48 de ore și băgasem și ceva alcooale…ce mai, eram praf, pulbere fină…?
   Chiar așa de foame ți-era de te duceai la ora mesei? ?
   Ce aveau în meniu? ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Anouk, bine că nu erau la duș, să fi văzut atunci ce față făceau. ☺

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Di-Abolic, cum ii sta emoticonului tau limba pe-o parte? 😛

   Ah, baietii si artificiile sau pocnitoarele!
   Sincer, eu sufar ca animalutele de sarbatori din cauza zgomotului si pocniturilor. Serios! 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @diabolic, eu mă distram când vedeam ce fețe fac! Ne făcusem gașcă cu niște colegi de-ai lui care aduceau o palincă super de la Zalău. Stăteam la o gazdă lângă unitate când mă duceam la el în vizită și el lucra de obicei la bucătărie, iar când se duceau la aprovizionare, scotea toți muschiuleții de la porc și-i păstra pentru noi. :)) Și am făcut niște chefuri memorabile!

   @ Shoric, am trecut și pe acolo în drum spre dormitoare! 😛

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Sandra, i-o dau(limba) cu piciorul mai în dreapta ?
   Cât despre artificii…să nu le comparăm cu pocnitorile?

   @Anouk, uite de ce făceau, bieții militari în termen, foamea ?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @diabolic, nu făceau, mă, foamea! N-auzi că lucra consortul la bucătărie?! Și se pricepe nițel.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Abolic, asa? 😛

   Evident, nu! 🙁

   Ah, nici eu nu le-am comparat, din contra!
   Anul asta am avut parte de unele cu adevarat frumoase! (artificii)

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @Sandra, care e faza cu Abolic, pt că nu mă prind, chiar dacă am băut lapte când eram mic ?

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Diabolic e prea lung !
   Imi suna mie mai bine asa, ingerasul imi spune ca e mai bine asa.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Sandra Ambra, ok. Bine că nu e abulic.
   Și vezi că e cu d mic, măcar atât ?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • :)))))
   diabolic e prea lung? Dar Sandra Ambra cum o fi? la noi nu te gândești? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Laura, sorry 🙁
   Ma gandeam ca daca poti alege unul e mai usor 😛

   aboli’, acum ma gandeam la bulimic, abolitorul, abolirea. :)))
   Am inteles, s’traiti!
   cu d mic :))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 32. @edelweiss, vezi ce zice @Sandra Ambra? cica sa-ti bagi tunu` ala cu carbid in curte pentru ca sufera animalutele. :))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

 33. @Vera ..mai zic si eu o prostie ca imi permit (sunt in concediu)…..poate ca “luatul la pwla” dar la modul propriu …ar avea efecte benefice dupa “depresia post Revelion”….. chiar nu ar mai fi nevoie de calculator pentru dislike si thumbs down-uri….toate ar trece la mii de ani lumina….

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • @sorin aurolacul, boss, eu cred ca tu esti in concediu de mic.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @shoric eu credeam ca te-am parlit daca nu erai deja asa…si te-am mancat de Ignat…….apelativul “boss” suna exact cum iti apelezi clientii cand in sfarsit iei si tu o cursa din Rahova pana in Berceni……

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • na, ai vazut edelweisse ce ai facut ? m-am luat dupa tine, ca e mai bine sa bagi un comment decat o manuta rosie. @sorin aurolacul s-a luat acuma de shoricu meu si ca as fi parlit. Acuma ar trebui sa-i raspund ca sa-si vada de punga lui si ca daca tot m-a mancat de Ignat sa sper ca inceput cu partile mai moi, da` nu-i raspund :))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Bai baieti, baiiiii!!!
   Jucati-va frumos in nisip! Nu va certati pe galetuse ca ramaneti cu „lopetica” in soare!
   S-a linistit tensiunea intr-o parte si incepeti voi, mai baieti?
   Poate aplicati amandoi (separat, sau nah, dupa cum doriti) ce-i sugereaza Sorin – Verei – ca prea v-ati incins aici!
   Pfff, ce face o femeie din nervii vostri!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Băi, @Matrix, tu n-ai vreo treabă cu Morpheus sau Trinity? De ce te bagi? Lasă-i să se certe că oricum s-a dus dracu’ subiectul de azi!?
   Măcar să avem distracție în continuare, dacă tot s-a liniștit treaba cu mânuțele și boții.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Ionut – nu zici rau 😀

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 34. …… (ca sa nu tac)….. drăguță povestioara…..io nu-mi aduc aminte decât de rev-ul de acum 3 ani- când am divoțat și de ăla de anul trecut- când am fost de gardă…… (gata, am tăcut)

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Olive, dupa puncte, parca ai fi tot @sorin aurolacul :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 7

  • După toate punctele? :-))) Bine, mai tai din ele, să nu ne confunzi:-))))

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • ? ? ? ?
   Nu sunteți normali ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • Daca bagai si ceva liniute printre punctele alea, puteam sa ma gandesc ca ma injuri in codul morse. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

  • @Shoric Imi cer scuze, dar veleitățile mele intelectuale nu se extind până la codul morse. Nici măcar de înjurat nu sunt în stare. Și nici nu era cazul. Sunt absolut benignă:-)

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 35. @Ionut, n-au intrat zilele-n sac, povestesc altă dată. Azi pare că ne-a deocheat careva, am reușit chiar să pun și virgulă între subiect și predicat. ?
  N-am tămâie prin casă, așa că am aruncat niște surcele și-o bucată de porc mort în afumătoare, poate merge descântat lângă o bere.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 6

  • sorry
   io ți le-am dat ca să vad. dacă merge
   și merge
   cu un banal vpn

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Colonele stai calm, am mai zis pe-aici că n-am sensibilități d-astea. Cred că slana afumată (cu ceva boia și-un pic de sare) merge la fix cu niște ceapă roșie, pâine de casă și câteva dislike-uri, ciolanele-s pentru varza de mâine. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • chiar am vorbit serios
   erai ultimul comentariu și mi-era lene.să postez altul

   oricum îți trebuie puțină rabdare pt trebusoara asta

   rabdare de femeie

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Colonele ?
   Toate ca toate, dar până la @didina! Să-ți iei minusurile înapoi 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Colonele și eu tot serios am vorbit.

   @Laura, cum adică să le ia înapoi, suntem în parlament să jucăm alba-neagra? Sunt ale mele, găsesc eu la ce să le asortez. ?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

 36. Felicitări, Mihai. Foarte fain articolul, m-a făcut puțin să mă gândesc la ce prosti am făcut eu când eram mic. De câteva zile tot țin în mine un articol în care vreau să povestesc despre copilăria mea. M-ai inspirat să mă pun pe treabă.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Răzvi, pe noi nu ne interesează ce amintiri ai tu de când erai mic. Și nici că vrei să scrii nu știm ce și nu știm unde. Iar aia cu “m-ai inspirat”…pfff, termină dom’le cu sentimentalismele astea. Nu vezi c-ai nimerit în plin război?!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • A naibii esti!Cum se termina circul cum bagi tu batul prin gard:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Răzvi, să știi că a fost o glumă. Sper că ai prins-o, dacă nu îti cer scuze!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Marius, i like you too!?

   P.S. pot să-l bat mai rău decât atât.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius, să-l “bag”, nu “bat”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Dupa ce mi-am extenuat neuronu’ sa pricep ce-ai vrut sa zici…
   Poti,dar tu esti de treaba,doar ai recunoscut:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 37. Domnule Vasilescu, dezactiveaza domnule si like-urile si dislike-urile!
  Nu mai exista articol in ultima vreme la care sa nu se comenteze despre asta!
  Dupa ce ca unii nu mai stiu de gluma si se cearta absolut aiurea….

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • @Mihaela, mă gândesc foarte serios la asta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 7

 38. Ce amintiri mi-ai trezit cu „cutia neagră”…! Aveam un văr la București care venea în fiecare vară la noi, la Alba Iulia. La casă, curte, natură… Nu mai știu exact când a venit prima dată cu „cutia neagră” la el. Și casete. A cuplat cutia la televizor, a pus caseta în casetofon… și-am auzit piuitul acela melodios… Apoi a început să-mi arate cum se joacă ăla, cum se joacă ălălalt… Eu eram transpus, așteptând să vină clipa în care să pot și eu să mișc creatura de pe ecran. Da, prietene, știu totul despre paradis… Dacă nu mă-nșel, primul „sfânt” întâlnit acolo se numea Saboteur.

  PS: Acasă la el, în București, vărul meu avea și o macara de genul celei despre care ai povestit. Am văzut-o o dată, o singură dată… Cred că am avut voie s-o și ating. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 39. @Mihai, pune din-alea cu: aceasta a fost o gluma, aceasta a fost o ironie etc Ca sa priceapa tot omu’

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Aho, aho, copii si frati!
   Dezactivati!
   Oricum cine abereaza, crezi ca nu mai abereaza pt ca are dislike-uri? :))))
   Cine se mai bucura, in ziua de azi, pt 1 like?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @MariusM – e posibil sa ai dreptate.
   Dar stii care-i faza? Ca n-ai ce sa faci! Ca si Mihai poate sa vada doar ip-ul celui care a dat. Da, daca-s ip-uri din Pakistan, e dubios. Dar chiar si asa, nu rezolva nimic, nimic. Nu vede user-ul dupa adresa de mail sau ceva, ca sa-l urecheasca. Mai nasol e ca s-a ajuns la asa ceva! De ce doar la Vera, poate isi pune ea intrebari. Oricum, hatereala nu e buna si nu ajuta la nimic. Mai bine spui ce ai de zis si gata!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Si bagati !
   unele cu sa mori tu/ aberezi dar te iubesc/ ce gluma buna/ti-as da rosu da’ nu vreau.

   Ah, ceva emoticoane putem? 😛

   P.S. ma iertati daca am exagerat 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Matrix NU, Vera nu-și pune nicio întrebare. Nu mai am ce adăuga pe marginea acestei degringolade. Subiectul “butoane/trolli/hateri” este îngropat pentru mine.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 8

 40. copilărie comunistă…

  aleargă anii în consens
  spre zile simple ce rezistă
  revelioane ce au sens
  copilărie comunistă.

  privim în inimi spre iubire
  ce-a rezistat și-ncă există
  ne-apreciem,ne dăm de știre
  copilărie comunistă…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Fără poezie viața e pustiu .
   Comunism, cerbicie și prostie…
   Omniprezente.
   Am și eu o propunere: hai să ignorăm toată afacerea asta cu like/dislike! Sunt sigur că cei ce se ocupă cu astea se vor simți așa cum sunt : MICI. Pișa-m-aș în berea lor de halitori de bomboane agricole.
   Laaaikk Vera! Forța să-ți aprindă torța ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @HabaRnaM iată că am scris aproape în același timp. 😉
   Am stins torța, dăm cu pace în blog!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

 41. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 7

  • @Shoric:

   Bună, numele meu este Elena și sunt workoholică!

   Nu mă sperie salata de beuf și nici diareea. Tot ce am în mine las pe baricadele muncii.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 42. Cel mai misto revelion cand eram pustan – cred ca aveam vreo 12 ani si mi-am cumparat o sticla de Azuga pe la ora 7 seara ca sa o beau la 12 noaptea cand ieseam cu baietii. Nu puteam sa o duc acasa asa ca am lasat-o afara pitita pe undeca. Pula mea cand am iesit era mizeria de bere ingetata tun :)))
  Cel mai misto revelion ever a fost la cineva care abia isi cumparase apartamentul si pe langa bucatarie pe care i-o lasase ala mobilata mai avea un fotoliu si doua scaune. In anul ala la acel revelion am fost combinat cu cea mai frumoasa fata din cartier care era in anturajul nostru ( aia se despartise de iubit, i-o facuse ala cu 2 zile inainte de revelion). Faza e ca m-am combinat cu ea dintr-o prostie… nu am avut ce face si de Craciun m-am dat la sora celui care pusese apartamentul la bataie de revelion. Asta a pus botul si de revelion voia sa imi faca felul, si desi nu era urata nu stiu dar nu imi placea mie. Faceam numai misto de frac’su care facea spume mereu cand ziceai cena de sor’sa. Cand a aparut bunaciunea in peisaj i-am zis ca de acum e prietena mea sa ma ajute sa scap de sora omului. Dupa 3 zile si-a dat prostul seama ce pierduse si a revenit la sentimente mai bune. Nu am avut nici o sansa dar macar au fost 3 zile misto.
  Cel mai naspa revelion – cu siguranta cel care a trecut! La 12 noaptea eram in pat si toata seara nu am baut decat o bere.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 43. BĂĂĂĂĂ! Și când doream să-l pup și eu în dos pe Mihai pentru unul din cele mai tari scrieri din ultima vreme! Practic ăsta e stilul care te-a consacrat (în ochii mei, cel puțin!). Și când colo, like-uri, dislike-uri, opinii IT…. Nț, nț, nț!
  Aaaa și off-topic, că tot nu mă mai citește nimeni azi: am să trimit ca mesaj pe FB unui coleg asta: http://mihaivasilescublog.ro/2015/09/25/decaderea-unui-tata-de-fata/
  Că tocmai ce ne-a povestit că și-a văzut fata ”sufocată” de un ”Andrei”! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Ală care sparge bostana se alege cu cele mai coapte lubenițe.
   Al 6,5 lea simt orăcăia ca ai postat ceva.Pe ală mic il cheamă Andrei,are patru ani,preventiv il chestionez despre sufocat dudui.Nu cred că-i el dar sunt un tată responsabil,acu il trezesc.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Lasă-l bre să doarmă! Te iei după nebuni bătrâni? Nu cred că-i el. Fata în cauză are 17 ani! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 44. Misule, ce a fost azi, aici?! Macel? Articolul l-am citit dimineata si mi-am adus aminte de revelioanele de pe vremuri. Acum pe seara am terminat de citit toate comentariile. Iar s-a umflat tarata in voi. Va dau neste vin sa va mai potolesc. Pfiuuuu

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Ce fel de vin? Întreb pentru un prieten!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Ce fel de tărâță? Întreb pentru o prietena.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @VictorR, vin deosebit. De care doreste capriorul.
   @Laura G, tarata “fara gluten” cica asa e moda.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 45. Umflata?cat de umflata?Intreb pentru prietena Laurei G.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 46. Îmi pare povestirea foarte cunoscută.Sigur am mai citit undeva asta, și dacă nu ma înșel chiar la tine pe blog, tot la inceput de an.Sper sa nu fie cu supărare.Dacă rețin articolul înseamnă că mi-a plăcut.?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.