Cei mai mulți de pe-aici știți deja că am avut contul de Facebook suspendat. De două ori. Dar niciunul dintre voi nu știe ce coment am primit pe blog pe când încă era activă a doua suspendare. Adică ăsta:

e nasol nu? poate te potolesti sa mai dai din clanta daca nu vrei sa ai cacatul de cont de fb blocat de tot.
Urmatoarea etapa e sa iti suspend domeniul pentru gasesc-eu-ce.
Ai calcat pe bec, eh acu sa vad fara bani din blog cat mai esti de coios.
Iti recomand urmatoarea postare sa includa propozitia : “in ianuarie o sa ninga mult”
Si nu te mai apuca sa imi dedici inca un topic personal numai mie, never ever

Comentariu semnat cu numele generic de „Sorin” pentru că, desigur, omul este o râmă incapabilă să-și asume ce-a scris. Dap, mustește de curaj, e fix genul ăla pe care n-ai vrea să-l știi noaptea, în spatele tău, cu o piatră în mână. Asta dacă nu ești bătrân, femeie sau copil, cu ăștia se descurcă și față în față. Deși, nu știu ce să spun, cu femeile e mai greu decât își imaginează el.

Mno, ce voiam eu de fapt să zic este că nu prea suport să-mi spună cineva ce să fac, dar mai ales ce să nu fac. Prin urmare o să ignor lejer acel „never ever” și-i voi dedica acest topic personal:

Sorine, sugi pula, fraiere!

Sunt absolut convins că n-ai avut nicio contribuție la blocarea contului meu de Facebook. Doar ai profitat de ce-au făcut alții ca să dai din gură pe-aici. Hai, te-aștept să-mi suspenzi domeniul. O să te rog doar să mă mângâi ușor și delicat pe oo în timp ce-mi ții domeniul suspendat cu gura.

Ah, să nu uit, vezi că faci o ușoară confuzie, eu nu sunt coios pentru că face blogul ăsta bani. E taman invers, blogul ăsta face bani pentru că sunt io coios. Nu știu dacă prinzi diferența.

Sper că apreciezi la justa valoare topicul personal, da?

Mno, acestea fiind zise, îți urez un sincer și călduros: marș la căcat!

P.S. Pun pariu pe orice, viața mi-o pariez dacă e, că la o eventuala întâlnire întâmplătoare, față în față, euglena asta n-ar avea curaj nici să clipească spre mine. De ce? Este exponentul tipic al poporului român: un individ laș și mincinos, cu coaie mici strânse ca zarurile, invidios până la semi-depresie și incapabil să facă singur ceva. Orice.

mihai_vasilescu_fuck_you