Să mor eu dacă am avut vreo tresărire când am văzut că mi-au suspendat contul de Facebook pentru chestia asta. Adică, da, m-am enervat, dar mi-am asumat c-au avut motive întemeiate pentru care s-o facă. Sunt politicile lor, odată ce le-ai acceptat, practic ți-ai dat acordul să poți fi tras la răspundere pentru termeni de genul „futu-ți” și „bulangiu”. 

Dar să-mi suspenzi contul trei zile pentru postarea asta:

„Susțin și eu diversitatea cum pot”

Mi se pare deja prea mult. Pentru că nu înțeleg. Și când nu înțeleg de ce cineva face anumite acțiuni, deși depun eforturi în sensul ăsta, îl consider ori prost, ori idiot, ori o jigodie rău-intenționată.

Serios, sunt în stare să dau 100 de euro celui care-mi explică limpede și pe înțelesul meu de ce pula mea mi-a fost suspendat contul de Facebook pentru postarea de mai sus. 

Anyway, singura concluzie pe care o trag este că trebuie să tac. Well, sunt un tip căpos, nu-mi place deloc să fac ce zic alții c-ar trebui să fac. Deci n-o să tac nici de-al dracu’. 

P.S. Am să vă rog să dați share la textul ăsta. Eu nu pot să-l pun pe Faceboook. Am să vă rog ca textul care însoțește share-ul să fie: „Scăpați de jigodiile din lista de prieteni cât nu e prea târziu”

P.P.S. Măcar acum mi-e limpede că report-urile vin de la oameni din lista mea de prieteni. Postarea era veche și după cum vă spuneam ieri, am setat ca postările vechi să nu mai poată fi văzute decât de oameni din listă. Azi mă pun pe curățat din nou. 

mihai_vasilescu_cont_suspendat_1