Cred că v-ați prins deja că oamenii de la Hospice Casa Speranței au prins drag de comunitatea care s-a format pe-aici. Și pe bună dreptate, zic io. Că de fiecare dată când au apelat la noi, i-am ajutat fiecare cu ce și cât am putut. Prin urmare, mereu când au câte o chestie despre care cred că ne-ar putea interesa și care-i ajută și pe ei, îmi trimit câte un email în care îmi explică despre ce este vorba. Ceea ce-au făcut și acum.

Pe scurt, că n-am de ce să vă încarc cu detalii, este vorba despre faptul că încă se mai poate direcționa un procent de 20%, din impozitul pe profitul companiei, către pacienții de la Casa Speranței.

Well, ce voiam să spun, la cum se anunță haosul legislativ referitor la fiscalitate de anul viitor, cred că ar cam fi ultimul tren prin care se poate dona o parte din impozitul pe profit. Nu de alta, dar se aude că impozitul pe profit va fi înlocuit cu impozit pe venit. Ceea ce va însemna că automat statul va pune laba pe toți banii din impozite. Păi n-ar fi păcat? Că doar a demonstrat ce lucruri mișto știe să facă de banii noștri.

De-aia zic, dacă aveți cum, nu mai stati pe gânduri, că oamenii ăștia de la Hospice chiar fac ceva bun pentru pacienții ăia necăjiți. Aveți aici tot ce vă trebuie ca să dați drumul la treabă.

mihai_vasilescu_hospice_casa_sperantei_7