Chestia asta cu uleiurile esențiale pare să fie un fenomen care ia amploare. Practic, șmecherii au mai descoperit o nișă pe care să ia banii fraierilor. Foarte bine, nimic greșit, până la urmă prea puțin mă interesează, fiecare-și cheltuie banii după cât îl duce creierul. Dar acum e vorba despre copii, frate. Și ăștia n-au gresit cu nimic ca să merite niște părinți tâmpiți și inconștienți.

Ia, luați și citiți postarea și comentariile. Pe cele importante vi le-am încercuit eu cu roșu, dacă n-aveți răbdare să citiți tot.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”43″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Voi înțelegeți că femeia aia s-a dus la doctor doar după ce-au trecut două săptămâni, când a constatat că „uleiurile nu ne ajută” și este foarte supărată pe medici, pe motiv că i-au dat copilului antibiotic? Iar toată atitudinea ei este în continuare sfidătoare și pe genul „știu eu mai bine, dar de data asta n-am ce să fac”. Să mor eu dacă Facebook-ul și internetul în general n-au născut adevărați monștri. 

Și înțeleg că idioata asta este totuși un caz semi-fericit, că se putea și mai rău. Dacă citiți comentariile o să vedeți că femeile de pe grup vorbesc despre un copil CARE A MURIT tot în urma unui tratament asemănător. Vă dau cuvântul meu de onoare că m-aș uita cu plăcere cum sunt biciuite în piața publică specimenele de genul ăsta, fără să-mi tremure un mușchi pe față.

Îmbucurător ar fi totuși că am văzut și comentarii de la femei care-i spuneau că nu e sănătoasă la căpuţ. Partea proastă e că erau considerate heitărițe și apoi venea celebra replică: „fiecare își crește copilul cum vrea”. Pentru că, nu-i așa, dacă pentru mașină îți trebuie permis de conducere, ca să aduci pe lume un copil nu te întreabă nimeni nimic. Și odată ce-ai puit, devii automat un fel de expertă în creșterea copiilor (a se citi parenting) și medicină pediatrică. Gizăs fucking craist!

Întreb foarte serios, cu femeile astea de ce nu face nimeni nimic?

mihai_vasilescu_doctor_facebook