8,097 cititori

Uneori e mișto să ai ghinion

Sâmbăta trecută pe la prânz am hotărât c-a sosit momentul să-mi reîmprospătez oleacă înfățișarea adolescentină Așa că m-am înființat în fața oglinzii din baie înarmat cu mașina de tuns și multă răbdare. După un rapid calcul mental, am hotărât că ce-ar fi să mă tund un pic mai scurt decât de obicei, dacă tot urmează o perioadă în care lenea va fi factor decisiv în tot ce voi întreprinde (a se citi vin zilele libere).  M-am pupat singur pentru această idee minunată și, cu un arătător mai sigur decât al lui John Wayne când împușca la indieni, am pornit mașina de tuns.

Treaba mergea unsă. Deja îmi luasem la revedere de la jumătate din podoaba mea capilară când, după două icnete scurte, mașina de tuns s-a oprit. Gen, de tot. Eh, lasă, mi-am zis, o fi rămas fără baterie,așa c-am băgat-o în priză. Nada, pacientul prezenta zero semne vitale. Și m-a luat ușor de tot panica în timp ce-mi admiram în oglindă, în pragul preinfarctului, căpățâna tunsă doar pe jumătate. Ce naiba fac eu în această situație lejer delicată? Păi ce să fac, ori mă rad în cap, ori mă duc la mall să-mi iau altă mașină. La prima variantă am renunțat după o scurtă și matură chibziunță. Și-am plecat spre mall.

De la mașină până în interior a mai fost cum a mai fost, că mi-am pus gluga în cap. Dar odată intrat, a trebuit s-o dau jos și să scot la iveală opera de artă care trona pe căpățâna mea. Băăă, voi înțelegeți despre ce vorbesc eu aici? Percepeți cam care era tabloul? Vizualizați cum am intrat eu la ăia în magazin cu juma’ de cap aproape chel și mă plimbam printre rafturi cu o privire nebună? Pentru că, desigur, standul cu mașini de tuns era singurul care nu binevoia să-mi apară mai repede în fața ochilor. Iar pe baieții angajați acolo, care se prefăceau cu real succes că muncesc printre rafturi, simțeam o oareșce jenă să-i întreb ceva.

Mno, până la urmă am găsit și mașinile de tuns. Doar că acum aveam altă problemă. Una mare de tot. Și anume, ce mama mă-sii să aleg?! Bănuiesc că știți foarte bine cam cum arată un stand cu așa ceva în magazinele de profil, da? Sunt cel puțin 50 de modele expuse, iar tu ești unul singur și trebuie să te hotărăști atunci, pe loc. Lucru care, în condiții normale, mi-ar lua de la patrușcinci de minute în sus. Știți, eu ma hotărăsc mai greu.

Dăcât că acum nu prea aveam timp de extravaganțe d-astea și trebuia să decid până mă pomeneam luat la ochi de tipii de la pază. Și toate astea în timp ce prin fața ochilor îmi defilau minim zece branduri care promiteau a mai tare mașină de tuns de la descoperirea focului încoace. Ce naiba să aleg? Am eliminat rapid mărcile care-mi sunau a aparate de făcut wafe sau popcorn, dar tot mai rămăseseră o grămadă. Plus că mai aveam o problemă, nu reușeam să-mi aduc aminte nici picat cu ceară ce brand era aia de-acasă care mă trădase într-un mod atât de mișel.

Și-atunci, într-un moment de inspirație care sunt convins că mi-a fost trimis direct de către tatăl tâmplarului, mi-am adus aminte că acum vreo cinșpe ani am dat un pic mai mult de 100 de dolari pe cea mai șmecheră brichetă pe care mâna mea a ținut-o vreodată, brichetă care era o Rowenta. No joke! Și-am dat banii ăia în condițiile în care știam c-o să-mi afectez grav bugetul de mâncare pe o lună întreagă. De fapt, dacă e să mă gândesc bine, nici măcar nu m-a interesat că dau atâta bănet pe ea (sper că realizați că vorbim despre 100 de dolari prin 2002, da?), ci c-a durat mai mult de două săptămâni până mi-au adus-o ăia care-o vindeau. Era atât de mișto c-aș mai fi avut-o și azi. Din păcate, și cu ajutorul ei am aflat că mai binele este dușmanul binelui. În sensul în care am reușit să rup o chestie din interiorul ei încercând s-o fac să meargă mai bine. Eh, detalii nesemnificative.

Cu acest flash în minte, zarurile erau deja aruncate. Am băgat scurt un ochi peste ce-aveau ăia pe-acolo la Rowenta și trei minute mai târziu deja eram la casă cu minunăția asta în mână. Ce voiam să spun, cât a durat operatiunea de încasare a banilor și eu și tipul de la casă ne-am evitat privirile prefăcându-ne că nu e absolut nimic în neregulă cu freza mea.

Alte cinșpe minute mai încolo, cealată jumătate de cap își găsea liniștea sub mângâierea delicată a noii mele mașini de tuns. Plus barba. Pentru că, da, de data asta am fost suficient de inteligent încât să aleg una care știe și să tundă și să-mi aranjeze delicata podoabă facială. Știți cum se zice, mai bine mai târziu decât niciodată.

Ah, să nu uit. Să aud io că mă mai face frunu p-aici hipstăr. Sper că vă dați seama că un hipstăr veritabil n-ar fi întâmpinat în veci această problemă. Pe motiv că ar fi avut în casă minim cinșpe fesuri, asortate pe culori.

P.S. Nu v-am zis mall-ul de unde-am luat mașina pentru că azi mă duc să mai iau două bucăți ca să rezolv spinoasa problemă a cadourilor de Crăciun pentru doi dintre prietenii mei. Și n-am chef dă surprize neplăcute de genul “nu mai avem, s-au dat ca pâinea caldă”

little smile from a businessman

121 de păreri la “Uneori e mișto să ai ghinion

 1. Mihai, poate eşti iniţiatorul unui nou trend. După Anul Nou o să vedem o droaie de băieţi tunşi pe jumate. Atunci o să ne explici că eşti hairstylist. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 0

  • @GabiI, cum ar fi? Să trebuiască să mă tund pe bune așa. :))))

  • :))) orice lucru nou pare neobişnuit.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 2. Hahahhaa doamne feri de coitus interuptus că parcă te vedeam cu pătura la mega imaj vandalizând stocurile de margarină or ulei esențial ?

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

 3. Să nu susții, mă,economia daco-romană ca să mănânce si nea frizeru’ in gura lui ceva.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @edelweiss, ultima oară m-am tuns la frizerie acum 25 dă ani. 😛

  • Spune asta un fata unui frizer.Mai bine-l înjuri de mamă.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @edelweiss, bine ca si-a vândut Dacia altfel mureau de foame si mecanicii!

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • Georgian,când avea Dacia,nu avea elastic la budigai,îi tinea cu sârmă,sfanta sarma.Sârma aia care rezolva tot.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @edelweiss, pe mine ma mira faptul ca a fost prins nepregătit. Putea sa sa verifice aparatul, sa scoată joja, sa sufle in bujii. Sigur nu i-a pus ulei de iarna! Poate cu asta nou nu pățește la fel pentru ca il bagă Rowenta pe lista neagra!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @Georgian, Dacia era 1100 și n-am vândut-o, m-am dat peste cap cu ea pe autostradă. Altfel aș mai fi avut-o și acum. 🙂

  • @Mihai…îmi pare rau, nu am știut! Daca mai aveai si Dacia 1100 erai un exemplu pentru toți hipstarii adevărați din lume pe București si Râmnicu Vâlcea!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Mihai,R8 Gordini a fost mama si tata la 1100.Avea parcă 1200 si ceva cc si 100 sau 105 cp.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 4. Pffff, pe chelie mergea uns un masaj cu uleiuri esențiale, ce-ai ratat 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

 5. Am descoperit la mine în cartier o frizerie super faină a propos de ce zicea edelweiss.
  Eu i-am cumpărat lui bărbatu-meu o super mașină de tuns și bănuiesc că i-a plăcut atât de mult că s-a hotărât să-și lase părul lung.

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 0

 6. Puteai să pui o poză cu tine. Bine, erai disperat să iei o mașină nouă, dar 2 secunde pt un selfie aveai.
  În locul tău mă opream în prima frizerie și apoi, calm și liniștit, la magazin.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @Xenopol, n-am nici cea mai vagă idee unde aș putea avea o firzerie în jur. N-am mai călcat de peste 2 decenii.

 7. Pana la urma și mașina de tuns a cedat la contactul cu capul tău, a avut si ea limitele ei…Puteai însă sa încerci și metoda: Frizerul îl întreabă pe client : – Cum sa va tund ca sa fiți mulțumit? – Gratis.

  Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 0

  • @Georgian, adica tu vrei sa spui ca intodeauna cel mai destept cedeaza primu` ?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Shoric, la naiba! Asta am vrut sa spun dar am găsit o exprimare care sa dea bine si pentru Mihai! Poate ca unul dintre cei care va primi o mașina de tuns Rowenta se afla aici! Trebuie sa las loc de întors! Pffff! Mi-ai stricat toată combinația!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Bine că sunteți voi dăștepți. 😛

 8. Şi cum, Miai, o broboadă n-ai avut să-ţi legi sub bărbiţă? Sau, hai, eşarfa aia ciclam, o înfăşurai french style. Nţţ nţţ

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 3

  • O pungă dă hârtie mai bine ca era nemachiat.

   Comentariu beton! Thumb up 41 Thumb down 0

  • @edelweiss Eu ţi-am mai zis, dar nu vrei să crezi. Miai is not bad at all pă persoană fizică 😀

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Vera, ce eșarfe, ce broboade?
   Trebuia să dea năvală acolo cu un turban în cap (să nu vadă lumea CAPOdopera în domeniul frizeriei domestice) și ochii scoși din orbite și urlând de mama focului “Allah akbar” și să se repezească la raionul respectiv să-și ia după pofta inimii cel mai scump aparat de tuns, frezat pe gratis……saaaaaaauuuu
   purtând o burka tradițională, cu converșii fucsia din dotare, privirea galeșă și vocea suavă, cerând ultimul model de aparat de tuns/epilat…așa ca pentru o prințesă

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

  • Sunteți niște heitări, bă, asta e.

  • @ardei gras, sau cum era sa intre in magazin cu un ciorap tras pe cap si decedata masina de tuns in mana, si sa strige: baaai, da-ti-mi repede… si pana sa termine de zis, sa-i bage aia in poseta toti banii din casa si toate televizoarele 4k ultrahd. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Io zic ca la conformatia lui de silfid ghiftuit cu rouă îi dădeau cel mult un minion.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 9. Io de asta am în casă 2 aparate de bărbierit (una nedesfacută încă, cu 2 bile de golf în cutie…la ce dracu’ trebuia să le pună acolo, nu știu…) !

  De asta e bine să ai și două femei…că poate una cedează…nervos !

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 3

  • @Ananas, bilele de golf le bagi in gura cand te barbieresti ca sa ai obrajiorii rotunzi 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 32 Thumb down 0

  • Ahahahâ @Shoric.stii bancul cu bila si rasul?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @ Marius M, baga-l aici sa vază toată lumea!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @MariusM, da ,da 🙂

   Merge unul la frizerie sa se barbiereasca. Si ii spune barbierului ca niciodata nu a putut fi bine ras pe obraji.
   − Nici o problema, spune barbierul scotand o bila mica, de lemn, dintr-un sertar. Luati in gura bila asta si tineti-o intre gingii si obraz. Omul face asta si capata cel mai fin barbierit din cate a simtit vreodata. Apoi intreaba:
   − Si daca inghiteam bila ?!
   − Nici o problema, o aduceati a doua zi inapoi, la fel ca majoritatea clientilor !

   Comentariu beton! Thumb up 51 Thumb down 0

  • @Marius M, :))))))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 10. 🙂 traiasca fratii mei!!! frizeru, popa si rachetistul.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 11. Să vezi cum e să nu-ți ajungă vopseaua de păr!
  Și să nu răspundă nimeni la telefon, dintre prietene zic…
  Și să te duci în supermarket cu casca de baie +o eșarfă legată trendy-flendy pe deasupra. Și să faci maraton printre rafturi că trece timpul, se usucă vopseaua în păr și ieși mai colorată intr-o parte.

  Sau să vrei să te ‘ blondești ‘ acasă, să bagi vopsea decolorantă și să ți se pară că se deschide prea tare și mai rău, se deschide în dungi, pe bucăți, dracu știe de ce…
  Fața coafezei când dai năvală urlând în salon cu părul ud și dungat…priceless.

  Așa că se poate și mai rău.

  Comentariu beton! Thumb up 47 Thumb down 0

 12. Fiu-meu are părul drept. Deh, nu mi-a moştenit buclele perfect lucrate. Cât a fost mic avea părul moale. Aşa că îl tundeam “castron” cu parul peste urechi. O frumusețe de tunsoare şi de copil. Într-o zi (era o vară toridă cu 50 de grade afară), mă întorc de la serviciu, deschid uşa şi intru în casă. Copilul, avea vreo 3 ani jumate, deci: COPILUL, da?! din living nu era al meu. Am rămas înțepenită şi cu ochii beliți mă uitam la aşchimodia mică şi nu întelegeam nimic. Noroc că a zis: a venit mamaaaaa!
  Era tuns, de fapt ras complet, în părțile laterale. În partea dreaptă mai sus decât în stânga. Dintr-un singur urlet i-am cerut interval lu’ tac-su pe hol şi l-am întrebat:
  – cam ce mm ai făcut cu copilul?!
  Răspuns:
  – fii atentă! Stăteam pe canapea şi mă uitam la ăsta micu’ cum stătea pe covorul lățos, cu pletele alea peste urechi, afară e cald de mori şi am simțit cum transpir. M-au luat toate căldurile. Aşa că l-am tuns. Ieşea mai bine dar s-a speriat de zgomotul de la maşină.
  L-am ras în cap până la urmă. Sedat.

  Comentariu beton! Thumb up 50 Thumb down 0

  • Pot sa intreb pe cine ai tuns? Ca nu prea reiese clar din text!
   Tata sau copilul? 🙂
   Si cu ce l-ai sedat, ca… poate impartim informatia.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • WTB info despre uleiul ăla esenţial de sedare. Funcţionează şi la animale adulte? Că am câţiva de pus la somn şi lăsaţi pe o saltea gonflabilă pe lac. Cu ştromeleagu-n sus să-i pigule raţilii!

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @Octimus, pe copil l-am tuns. Tac-su era bine merci.
   L-am sedat cu o pungă cu kindere?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • io am inteles ca l-a sedat si ras in cap pe tac-so 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Cand era fi-miu mic, tot asa cum zice Elena, avea parul f subtire si moale. Tratamentul pe vremea aia era tuns 0. Si dintr-un baietel dragalas, a aparut un mic parnaias.
   Era in preajma Craciunului si in fiecare an ne cadoriseau ai mei cu juma de porc.
   Ei, in anul ala, cand l-a vazut taica-meu pe nepot’su asa cioplit, ne-a amenintat ca nu mai pupam porc, ca ne-am batut joc de copil.

   Acum e mare si l-a cadorisit tacsu cu vreo doua masini de tuns, de ras, are o pasiune ptr aceste obiecte.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Am vrut să mai zic și io ceva, dar s-a spus tot. :))))

  • Nici @Elena nu cred ca-si mai aduce aminte ce a facut de nervi atunci,de aia o da la intors cu continuarea:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Vera, în cazul ăla aș fi folosit ulei doar pentru tac-su. Încins. Uleiul ca să ne întelegem?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Marius, exact! :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 13. De obicei, o poza face cat 1000 de cuvinte.
  In cazul de fata ar fi facut cat 10000!
  Chiar daca am fi ramas socati, cred ca gaseam o psiholoaga sa rezolve problemele.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Octimus Prime, e gata găsită: psiholoaga peţitoare, pe care ne-a prezentat-o Mihai acu’ câteva zile.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Exact! Ăsta e felul lui de-a ne introduce ideea că e plecat cu sorcova şi trebuie să facem o intervention d-aia ca la americani şi să-l ducem forţat la psiho-pupu. E ruşinos, mă, dar pofteşte la nurii lu’ şturlubatica aia bezmetică :))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • GabiI: la aia ma gandeam si eu. Dar am inteles ca si-a modificat tarifele de cand este celebra si are o nou oferta: daca nu obtine rezultate se trece la magie cu nenea ala cu talent. Well… servicii integrate.
   Si vad o userita de pe aici: Ce mm ai facut cu Mihai al nostru?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Vera, ahahahaaaa!!!!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Octimus Prime, văd c-a rezolvat @Vera elegant. :)))))))))))))))))))))

  • @Vera,big like.:)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Marius M eh, am incropit ceva ceva, ca prea plutea in aer o adiere de photoshop :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • A iesit ok ,i-as dedica si un cantecel,se potrivea mai bine la tema cu ce faci atunci cand ninge dar na,acum am dat peste el.Pana la urma cred ca i-ar prinde bine o animatie de Craciun,tuns pe jumatate si fugarit de baba cu creier de bibilica prin omat:)))

   https://www.youtube.com/watch?v=HaV1G-K5hfs

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Dar, se poate şi mai rău……..a pățit-o un prieten. Eram studenți în cămin, aşa că nu se punea problema existenței unui buget pentru a înlocui maşina de tuns “decedată” aşa că el a fost nevoit să meargă la frizer….cu jumătate de cap tuns….bine-nțeles că noi din colegialitate l-am însoțit, pentru a ne putea bucura de fața frizerului când l-a vazut, şi de glumele cu privire la tarif pe care le-a facut(n-a fost de acord să-l taxeze la jumatate…deşi o parte din treabă era facută..) învațătura trasă: să nu-ți lipsească niciodată fesul…chiar dacă era iunie…?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Sebi, dacă mi se întâmpla asta când eram student nici nu mă mai oboseam să corectez. 🙂

 15. Nu ai pus minunatia la incarcat? Cam in toate review-urile citite se spune ca trebuie lasata minim 12 ore la incarcat 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @adib, și io stăteam toată ziua de sâmbătă așa? M-am tuns cu ea băgată în priză. Mă rog, altă plăcere, pentru că, evident, nu am priză în baie.

  • plus trebuie să ții capul perfect orientat de la nord la sud…altfel nu taie bine și rămân cioturi :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 16. Ești amator, Mișule. Puneai și tu două agrafe cu fundiță pe partea cu plete și mergeai țanțoș, iar celor nedumeriți puteai să le spui că aia e latura ta feminină.
  Sau ai vrut să mergi incognito și ți-a fost teamă că te recunoaște careva? ?

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @didina, îl recunoştea vreo grasă, pardon bolnavă cu glanda şi-şi lua o poşetă în cap. Pe partea tunsă. Sau după caz.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Da’ dacă toată povestea asta e cusută cu aţă albă şi, de fapt, l-a prins sus numita silfidă şi l-a tuns? bahahahaha, recunoaşte, băi, mucho hombre :))

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @GabiI, cred că ar fi fost suficient să strănute spre el, poșeta e necesară doar dacă vrea să facă cioburi pe jos.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @didina, n-aveam nici agrafe nici fundiță. Doar o cordeluță ciclame aveam la îndemână.

  • @didina, @Mihai, conform celebrei fraze “nu în ochelari! nu în ochelari!”

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mișule, cum ziceam, amator. Păi cu o cordeluță și cu un disc demachiant te faceai pirat. Băgai frica-n tot magazinu’, ți-ar fi dat ăia aparatul gratis și pe casieră bonus.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @GabiI, dacă lovitura e aplicată corect, ochelarii se transformă în lentile de contact. Marele avantaj e că se vede machiajul mult mai bine decât dacă poartă ochelari.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Nu vreau să par insinuantă, dar ce caută la tine în casă o cordeluță ciclame?

   P.S. ”Cordeluța” ta e aia de pus pe cap sau e diminutiv/alint? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 17. ahahahah, stiu ce zici :))))))) barbati-miu’ nu se duce niciodata la frizerie, avea o masina de tuns la vreo 20 de lei, luata dintr-un targ… si a mers masina cred ca vreo 2-3 ani de zile.

  se tunde singur, dar la spate ma roaga pe mine, ca sa fie simetric. si s-a stricat masina :)))))) in mijlocu’ tunsului. la fel, am bagat-o in priza, am scos-o, am curatat-o de par. nimic. :)))))))))) si l-am tuns cu forfecuta de unghii ca sa poata sa iasa si el pe strada.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @antonia, cu forfecuța de unghii? A durat două zile este? Pân-ai terminat de tuns, a crescut părul la loc.

  • Aproape, da :)))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 18. Nefasta:
  -Ce dracu te-ai tuns in halu ăsta(prea scurt) .Ce-o să spună fata când vine acasă cu logodnicu, că ești pușcăriaș ?
  -Asta-i prima fază, de fapt vreau să mă rad în cap
  -Tu nu-nțelegi că trebe să ne placă ȘI NOUA de el ? C-așa vrea ea ?
  – O să-l țin lipit de mine ca marca de scrisoare, boss. Ce mănâncă el mănânc și io, ce bea el beau și io . Uite, ca distracție mă gândesc să mergem la poligon să-i arăt cum nimeresc 4 din 5 , direct intre ochi. Ce zici ?
  -Oricum , tot un nenorocit ești
  -Știu
  Adevărul e că femeile sunt foarte, foarte greu de mulțumit

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Și-a cincea in oo 😀

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Norocu tău e că n-am timp
   Oricum s-a notat

   Atutaleor

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Colonele, ai un typo, ai scris “foarte, foarte greu” în loc de “niciodată”.

  • @Colonele,nu stiu ce au cu puscariasii,cred ca au fantezii,ca si a mea tot asa a zis prima data.Ma rog eram tuns periuta,s-a uitat la mine si a zis ca parca-s scapat din puscarie.Fii-mea,mai eleganta :ce moaca de criminal ai!Acum s-au obisnuit,ca a disparut periuta ,de vreo doi ani sunt bec:)))Mai nou nefasta ma striga Suleiman prin casa,mi-am lasat o tentativa de barba si cica seman cu ala.Inca nu m-am prins daca seman cu sultanu’ ala real care-i mort si seman si eu a mortaciune sau cu actorul care-l joaca.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Marius M,
   Normal că – cu ăla mort. Că actorul e prea mișto ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Colonele timp să ce? Să râzi la o glumă? Poate ai înțeles anapoda, deci dezvolt: 4 între ochi, a cincea între craci. ^^

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Da,si s-a gasit unul si sa-ti dea like dupa ce ma faci de cacao.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mariuse M,
   Credeam ca tu ai dat ? ? ?
   Priciosule!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Eu am dat unul celelalte doua nu stiu cine.Dar deja cineva tine cu mine,ai luat si un dislike:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Marius M,
   Știi vorba aia (ca la bani): bine că iau și nu dau! fie și dislike-uri 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Am ras cu lacrimi ?

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 20. Te rog tare mult să nu mai începi textele cu cuvântul “sâmbătă”. Am ajuns până la faza cu plecatul la mall ca să îmi dau seama că nu este textul scris de Elena.
  Am avut o noapte grea și i-am dat liber creierului astăzi.
  În rest…toate bune.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Dr. Acula, ahahahahaaaaaa. Acum c-ai zis, îmi dau seama că ai dreptate. :))))))))))))))))

 21. Da’ stiu ca esti curajos! Sa fi fost in locul tau, nu dadeam caciula jos de pe cap nici sa fi fost vara!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 22. Concluzii preliminare: 1. Maester, azi ți-ai cam luat-o din toate pozițiile! Poza de la @Vera … aiveatzamia!!! 2. La tuns “Remington” rulz. 3. La bărbierit “Philips” rulz. Am maşina aia de 3 ani şi-o folosesc o zi da, o zi ba. I-am luat role de schimb că ea altfel merge de zici că-i posedată.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Victor R la,, Philps”mașină de bărberit ,aprob pozitiv.A mea cred că are 14 ani Am dat atunci o căruță de bani pe ea (ano domini 2003 cost vreo 5 milioane jumate pe vremea aia,merge brici.Nu am schimbat nimic la ea ,doar din când în cănd îi mai pun niște ulei special pentru mașini de cusut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 23. Acum am priceput ce înseamnă ,,Dacă e sâmbăta ,e Elena”Tu vineri seara te gândești,: ,yupy,măine e sâmbătă ,oare ce tâmpenie pot să mai fac?Tu și Junior,la el era lege,am timp liber cum să le distrug la ai mei weekend-ul?Săptămâna trecută mi-am spart dinții,sâmbăta asta cred că o să îmi rup o mână!Nu dat greș niciodată!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Paco, şi să ne-ntelegem: dinții sparți şi mâinile rupte nu se întâmplă pentru că mă joc eu cu o păpuşa (fără păr?) pe care o înțep cu nişte ace. Că n-am timp să fac asta (şi nici altceva) pentru că stau lipită de telefon.

   P.S. simțiți cum plânge sufletul în mine?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 24. Sper că ai pieptănat jumătatea aia de păr netunsă înainte să pleci la mall. Toate ca toate, dar nu se face să ieși din casă nearanjat.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 25. @Elena P ,io simt cum plânge sufletul în tine ,dar de fapt mă adresam lu’ Mishu.Adică ,te lasă pe tine sâmbătă cu noi să ne delectezi și el o arde pe sistemul indian cherokee,dilimandroc cu jumătate de păr pe cap ,bântuind magazinele în căutare de mașini de tuns,în loc să se oprească la prima frizerie.Mai urmează”celebrul blogger Mihai Vasilescu surprins de paparazzi de mâna cu Mihai Bendeac și Mihai Vasilescu,noua imagine pentru chiloții Cătălin Botezatu.”Sursa : Libertatea și Can Can.

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 26. @Mișhu,io port teniși fuchsia ,eșarfe turcoaz și geci galbene culoare ou de ștruțz?Hai să fim serioși….Păi dacă pățeam să rămân cu jumătate de chelie netunsă ,luam din sertar de la Doamna ,un cuțit din ăla șmecher din trusa ei specială și mă rașchetam ca un ninja.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Paco, da, mă, dar Bendeac?

  • Hai că nu zice rău Paco, imaginează-ți ce frumos ați fi mers toți 3, la braț, prin mall. Îl puneai pe ăla chel pe partea tunsă și pe Botezatu pe partea netunsă, iar tu ai fi fost gradientul.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @didina, nu mai bine îl trimiteam pe unul dintre ei să-mi cumpere mașină?

  • @Mihai, de ce, aveai nevoie de mașină de gâdilat în talpă sau de una de tricotat chiloți?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 27. Mda…..el mai destept cedeaza primul.In cazul de fata masina de tuns

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 28. @Mihai V.,
  Așa-ți trebuie! Ia să mai cheltuiți și voi, bărbații, pe chestii d’astea. Și să aveți emoții când ieșiți din casă…

  Mașina asta minune te costă cam cât o manichiură sofisticată la gagici. Așa că, nu te plânge, taci și tunde 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Da da,dupa ce ca a dat banii aia pe masina,trebuie sa suporte si manichiura ,apoi trebuie si sa spele vase ca nu se pot spala cu manichiura sofisticata:)))
   NA!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Manichiura făcută cu sertarul e rezistentă la apă și la detergenți. Am verificat eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Aia cu sertarul sa avem pardon,nu-i manichiura sofisticata,e sofistricata:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Marius M(agnificu’), vezi că nu te pricepi? E sofisticată pentru că își schimbă culoarea singură, timp de câteva săptămâni. Și nici nu mai pierzi timp să decizi ce culoare să alegi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 29. Helăuuuu@@@ aici e blog de uameni normali? Ioi Istenem, m-am distrat pe cinste azi. Chiar aveam mare nevoie. Să vă meargă din plin.
  Nu mă pot abține. Bendeac? ???

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 30. În traducere liberă tot răul e spre bine…Eu mă gândeam că vei inventa tunsoarea mileniului. Am văzut aici la multe doamne tunsori asimetrice, la domni nu.
  Semnez condica și scriu bună seara tuturor bulișorilor. Sper că sunteți ok.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • GMT,bulisor e un fel de Coita?Adica fratioare sau boss?Varianta feminina care ar fi oare,am eu niste idei dar is cam pudic.
   Am ramas cu sechele de la Coita ala.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Marius M, “zduţă”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Marius M,
   Bulișorii sunt toți ăia din bula lu’ Vasilescu (discuție mai veche).

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. Pai stock photo bo$$? Photo or it didn’t happen

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.