9,800 cititori

De ce-a câștigat concurenta lui Smiley Vocea României?

Simplu. Pentru că ceilalți trei antrenori au uitat un principiu de bază al comerțului: publicitatea vinde produsul. Principiu care funcționează din plin în cazul unor produse aproximativ egale din punct de vedere calitativ. Well, în seara asta Smiley pur și simplu a știut să-și vândă cel mai bine concurenta. Da, da, nu vă strâmbați, atunci când îi ceri omului din fața televizorului să scoată bani din buzunar se cheamă că încerci să-i vinzi ceva.

Pe de altă parte, Despot a pierdut tocmai din cauză de mediatizare excesivă. Deși mi-e simpatic omul, până și mie mi se luase să văd în jur numai hashtagul #teamDespot. Well, cam așa se întâmplă cu produsele mediatizate excesiv, lumea se satură să le vadă promovate pe toate gardurile și începe să reacționeze exact invers.

Loredana n-ar fi în stare să vândă nici măcar un pahar cu apă rece unui individ care moare de sete în deșert.

Iar Chirilă și-a făcut-o cu mâna lui când a încercat s-o transforme pe Meriam Jane într-o româncă adoptată, în loc s-o fi lăsat să fie exact ceea ce este: o italiancă de culoare și, din punctul meu de vedere, cea mai mișto concurentă a acestei ediții.

Asta-i tot, folks, când vrei să faci omul să-ți dea bani pe ceva, trebuie să și știi să-i vinzi acel ceva. Smiley a știut. Punct.

mihai_vasilescu_vocea_romaniei

sursa foto

9 de păreri la “De ce-a câștigat concurenta lui Smiley Vocea României?

 1. Vocea romaniei 2020…intre timp s-au schimbat regulile iar in finala ajung 10 concurenti. 9 din cei 10 apartin Loredanei. Al 10 lea sufera un accident inainte de marea finala si isi pierde vocea. Si nici de data aceasta nu castiga Loredana. Nu vreau sa fiu hater dar pur si simplu e expirata si nu are fler absolut deloc la alegerea melodiilor. Eu inca ma mir cum de o mai sustine protv-ul. Ma bucur pentru Smiley si sper ca pana la editia viitoare sa se uite juratii la editii din alte tari…pt ca au multe de invatat!!!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 6

  • @radu sibiu – Atita timp cit sotul sau lucreaza (inca) in media pro….. va fi sustinuta de pro tv :))

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

 2. Huh?! Cum să câștige Smiley? Nici măcar nu știu ce concuretă a avut. Eram convinsă că va câștiga Zsuzsana.
  Revin cu impresii după ce urmăresc finala, că am avut program de desene aseară.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • Dragă ANA MUNTEANU, să mă ierţi că “Nici măcar nu știu ce concuretă a avut Smiley”.
   Băi, fata asta a rupt aseară. Mă rog, din umila mea părere de antrenor din fotoliu. Senzaţională! Am fost asa absorbită de Zsuzsana, că n-am mai auzit pe nimeni altcineva.

   Loredana, să mă %^& în inspiraţia ta, Zsu a cântat excelent, dar nu era ea. 🙁

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

 3. Nu prea folosesc televizorul din dotare pentru a ma uita la emisiunile de genul. Imi aduc aminte ca citeam acum vreun an un articol in care se spunea mai printre randuri ca Loredana nu are cum sa castige deoarece este expirata!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 4. Cea mai sucks finala ever. Adevarata finala s-a dat in urma cu o saptamana intre Stiuca, Mano si arabul (can’t remember his name).

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 5

 5. eu cred că a contat și că frații întru credință și-au votat, disciplinați, favorita.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. Ești varză. Nu toți vând în piața agroalimentară, așa că ține. Sigur te pricepi mai bine la altceva, decât o faci cu scrisul, sau cu analizatul „”pe caz” . Succes!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

  • @Adrian, bine, bo$$.
   Atunci nu e cu supărare că-ţi scot link-ul către site, da?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.