8,766 cititori

Cum e cu prietenia dintre femei și bărbați

Iar m-am amuzat pe interneți zilele trecute când am văzut cum au sărit feministele de cur în sus pe motiv că: “mvaaai, dar cum poți să spui că nu există prietenie pură și dezinteresată între femei și bărbați, cum poți să râzi de un sentiment atât de pur?”. Aăă, păi vă zic eu de ce, pentru că nu există.

Băbăieț’, printre puținele lucruri pe care le-am învățat în viața asta (mă rog, o fi și din cauză că prind foarte greu și uit extrem de repede, nu zic) prietenie total dezinteresată între bărbați și femei nu prea se întâmplă. Unde “nu prea” înseamnă cam spre deloc și niciodată așea.

Desigur, ar exista câteva excepții:

Unu. El e gay. Aici nu mai stau să explic, bănuiesc că situația e limpede ca apa de izvor.

Doi. Ea e gay. Hmm, deși pare la fel de limpede, n-aș băga mâna în foc că flăcăul nu năzuiește s-o prindă o dată cu garda jos și să-i arate el cum stă treaba cu pionierul la ecluză.

Trei. Amândoi sunt gay. Până nu-și face unul dintre ei schimbare de sex, lucrurile sunt safe. După, nu mai garantează nimeni nimic.

Patru. Ea e urâtă cu spume, el nu. Ăsta e un caz pur teoretic. În viața reală nu există așa ceva. Să mi-l arătați voi pe făt-frumosul ăla care iese la cafea cu prietena lui care arată ca Muma Pădurii într-o zi proastă.

Cinci. El e urât ca dracu, ea nu. Tocmai mi-am dat seama c-am scris de pomană excepția asta. Eram de față când un prieten bun de-al meu a aflat că duduia cu care umbla pe vremea aia l-a înșelat cu cel mai urât bărbat pe care l-am văzut eu vreodată. Și da, toți trei erau prieteni buni între ei. De-aia zic, puteți să nu luați în considerare prostia asta de exemplu.

Și cam astea sunt. În rest, dragii mei, nimeni niciodată n-a văzut cazuri de prietenie între femei și bărbați în care măcar unul dintre cei doi să nu spere că odată și-o dată tot o să se joace cu celălalt de-a animalul cu două spinări. Nici măcar săracii ăia care stau în friend zone n-o fac pentru că nutresc “sentimente pure de prietenie”, ci pentru că în diminețile lor erecte visează că vor avea cândva ocazia să-i arate “prietenei” mielul cu o singură nară.

Well, dar poate că sunt eu într-o regretabilă eroare și mă înșel amarnic (n-ar fi o noutate, mi s-a mai întâmplat și când eram mic). Ce voiam de fapt să-ntreb, aveți voi exemple de prietenie d-asta pură și dezinteresată între reprezentanți ale celor două sexe?

Da’ aș prefera să știu că vi s-a întâmplat vouă, nu că v-a povestit un văr de-al doilea despre cea mai bună prietenă a lui care e vecina de la doi. Nu de alta, dar sigur-sigur văru’ omite să vă spună și partea în care se duce noaptea la doișpe să-i repare femeii televizorul.

Deci? Care cum stăm?

mihai_vasilescu_prietenie_femei_barbati

300 de păreri la “Cum e cu prietenia dintre femei și bărbați

 1. Presimt că azi o să ne distrăm pe-aici! Bun subiect.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

  • @Relou, vedem noi acuș.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

 2. Nu ştiu ce să zic. Eu am un fost iubit din tinereţe cu care am rămas în relaţii foarte bune şi putem să discutăm orice şi chiar să ne cerem ajutorul în caz de nevoie. Dar cred că asta nu se încadrează la prietenia de care ziceai tu.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • @Gabil, nu se pune pt ca voi ați consumat deja relația, nu vă mai întrebați “oare cum ar fi?”

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • Inseamna ca fostul inca mai sta in asteptare, poate se leaga la loc “lantul de iubire”.
   Daca tii la el nu-i mai cere ajutorul, lasa-l sa-si faca si el o viata, pana nu incetezi cu cerutul ajutorului tam-nisam nici o femeie nu se va aventura la o relatie stabila cu el.
   Si daca nici acum nu te-am convins, incearca si invers: pune-te in locul unei femei care vrea sa-si faca un viitor cu fostul, ti-ar placea sa-si ajute o fosta iubita ?

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

  • @GabiI, păi “fost iubit” spune tot.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 3

  • @Maxim, stai liniştit, că nimeni nu mai aşteaptă să se lege nimic, avem aproape 60 de ani, familii, iar ajutor nu înseamnă că vine să îmi monteze lustra în sufragerie, sau stă în block-starter că îi solicit eu ajutorul.
   Şi soţul meu a fost în situaţia să îşi ajute o fostă iubită şi nu m-am crizat, dacă nu ai încredere în cel de lăngă tine, aia nu e viaţă. Şi e cam greu să ai pretenţia ca să nu fi cunoscut pe nimeni până ajunge cineva să fie cu tine. Sau trebuie să urâm oamenii cu care am petrecut o parte din viaţa noastră?

   Comentariu beton! Thumb up 43 Thumb down 3

  • Si eu am rămas în relații excelente cu două foste prietene….Din fericire sunt încă singure, așa că, din când în când mai merge una ca în zilele bune

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 2

 3. Stai bă,că o sa vină un empatic din ală si să-ti explice el cum cel mai bine se simte el la peste cu cea mai bună prietena a lui.Cum bagă ei râma împreună in carlig,cum face ea montura mai bine ca el si cum vorbesc ei chestii esentiale.
  Eu tot timpu am fost cel mai bun prieten al femeii până am dus calu’ la iesle,apoi am devenit iubiti si am sfârșit ca porc insensibil,blestemat,santajat cu sinuciderea.Ca un gentleman,măcar asa de suprafață ,m-am oferit sa ii cumpăr eu buline.
  Relatia de prietenie intre bărbat si femeie este ca anusu’ contra naturii.Nefiresc si practic te pisi pe evoluție.

  Comentariu beton! Thumb up 80 Thumb down 8

  • @edelweiss, amin!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 6

  • In cazul dusului calului la iesle, trebuie sa mai umble si doamnele iepe la educatie ca, am impresia ca majoritatea muierilor traiesc intr-o lumea aparte si de basm in care, daca Fat-Frumos te ia pe palos e gata, te ia si de nevasta.

   Suntem inca un popor needucat din punctul asta de vedere 🙂 urasc mironositele si mironoseii care se ascund dupa deget si merg pe premisa “eu nu pun mana si nici gura dar cand o vad ii zic mama” :))))

   Singurii mei prieteni de sex masculin sunt, ori din cupluri si sunt prieteni de familie cu noi, ori sunt colegi si nu incurc munca cu alte balarii siiiii mai am prieteni la mii de km sau chiar si in apropriere dar, care au o varsta frumoasa si respectabila si ii vad ca pe frati mai mari sau ca pe parinti.

   Asa ca, NUUU, nu exista friendship without any slight thought of benefits :)))

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 6

  • Awww, @edelweiss, dar eu chiar îmi doresc un aşa prieten cu care să merg la pescuit. Da’ problema e că pe el pică măgăreaţa să aibă maşină, să echipeze lansetele şi undiţele (niciodată n-am ştiut să fac nod la ac), să renunţe la locul ăla bun de pescuit, să caute tractor să scoată maşina din şanţ când ne prinde ploaia etc.
   Pe scurt, am nevoie de un prieten care să-l suplinească pe tata, Dzeu să-l ierte, că numa’ el mă răbda la pescuit.
   Şi musai rămane prieten, că pe mine nu pune labele alea împuţite de la viermuşi sau larve de libelule… yuuuck!

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 2

  • Vera,îmi pare rău dar nu fac niciodată glume despre parintii altora sau despre copii.Fără replica la postarea ta.Parintii si copiii,chiar si ai altora, sunt subiecte tabu pentru mine

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • Spre deosebire de edelweiss, sunt un porcovete si am scos limitatorul legat de topicul glumelor. Asa ca pot a face glume legate de parintii altora sau de copii. Deci, sa dea muma lu’ naiba sa nu iasa un pui de gluma depre…
   Corect, despre ce vorbeam de fapt? A, da. Friend ca tata lu’ Vera pentru activitati de prospectat iazu’. Total imposibil, pentru’ ca-s afon in prostirea pestilor. Si, asa, la prima citire, nici ea n-ar parea muiere de friendzonit cu ea. Deci, dublu minus.
   Altfel, din rarunchii sufletului, marturisesc: in decursul vietii posesoarele de cromozom dublu X cu care am avut relatii oarescum dincolo de simple politeturi si tinzand spre amicitie/vag prietenie se impart, majoritar, in doua cete: fie am studiat impreuna teoria evolutiei- la zi sau fara frecventa, fie am avut intentii in acest sens neconcretizate din motivul ca postul de omniscient si omnipotent al acestui univers e deja luat (nu, nu ma refer la borcea). Va veni intrebarea – dar, nenorocitule, n-ai cunoscut si tu o tipa mai urata ca dreacu’ insa care, dintr-un motiv sau altul sa vrea sa se imprieteneasca cu tine, intr-un amalgam de iluzii neimplinite si angajamente sincere? Raspunsul, prieteni, e vanare de vant: unii barbati e porci, si, teoretic vorbind, intr-un asemenea caz ar purcede la explorarea absconsului intrisec si potential dintr-un sentiment plebeu numit curiozitate… Zic teoretic, pentru ca stiu ca cititorii acestui blog au doar parteneri de pat ce ar castiga oricand un concurs de Miss/ Mister Univers dimineata, nemachiati si mahmuri .Asta in timp ce ar incerca sa evite sa se raneasca in marginile taioase ale lingourilor de aur ce servesc drept suport de veioza. Ups, stai ca nu bat campii pe blog de tatar, aici e tarlaua cu sosoni de culori dubioase….

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 4. Eu cred că un bărbat și o femeie pot rămâne prieteni doar după ce au experimentat sexul împreună.
  Ce, de “friends with benefits” n-ai auzit?!

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 4

 5. Prietenie e pana ne f.u.t.e.m….apoi, e relatie sau fosta relatie. Bine, se mai poate numi si moment de ratacire..

  Comentariu beton! Thumb up 40 Thumb down 4

  • Ha-ha! Redoo, asta “cu momentul de rătăcire” e priceless.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • Asa-mi minteam “prietenele”

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Redoo, “am greșit și eu, m-a luat valul”…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 6

 6. Eu pot, de exemplu, să fiu prieten foarte bun cu o tipă care nu mă interesează deloc, dacă are o prietenă foarte “bună”

  Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 3

 7. @Mihai, mai este o excepție: dacă sunt îngropați unul lângă celălalt nu se mai gândesc să nucă bălosu la neagră.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 5

  • @Relou, ăăă… eu vorbeam despre prietenie pe lumea ASTA. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

 8. Eu mă feresc de cazuri sociale…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

 9. Normal ca nu exista prietenie sincera intre barbati si femei. Adica la un moment dat mai ieseam in cluburi cu un grup de 3 prietene, iar a doua zi ne vedeam la cafele sau brunch. Evident ca eu aveam bucurii la cel putin 2 din ele iar intr-o seara dupa mai multa tequilla am petrecut noaptea cu una dintre ele. Iar la vreo doua luni la o cabana am stat cu alta din grup. De atunci am ramas “prieteni” dar se mai intampla lucruri pt ca e claaar ca nu exista doar prietenie. Pana si dragostea vietii mele este tot din categoria friends with benefits pt ca ne e frica sa facem urmatorul pas si sa oficializam relatia. Dar am mai povestit de ea. In rest ce sa spun…nu am intalnit nicaieri prietenie fara vreun interes intre sexe. Ca exista undeva o “ea” care sustine ca exista….este doar faptul ca a adus in “friendzone” un tip care saliveaza la ea.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @Radu, boss, da’ văd că matale ești pus pe treabă. 😛

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 5

  • Pai eu am mai zis pe aici ca am o viata de noapte foarte activa!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 10. Eu încă mai sper! ?

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 2

  • @VictorR, cine sunt eu să-ți ucid speranța?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 11. Asta nu se întâmplă nici în povești măcar…și acolo toți se “împrietenesc” la un moment dat! Până și cocoșatul râvnea la borcanul cu miere…?

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • @Marius, păi ce, el nu era om?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • @Mihai, Ba era…dar avea mai multe șanse la un dromader. Dar asta nu îl făcea să spere mai puțin că poate o sa o “cocoșească”pe Esmeralda! ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 12. Eu am un prieten de peste 30 de ani cu care vorbesc zilnic, am copilarit si inca locuim impreuna pe aceeasi strada si niciunul nu are vreun gand sexual fata de celalalt. Copiii nostri cresc impreuna si ne vedem cat de des reusim. 🙂 Deci se poate, as indrazni sa sustin 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 8

  • @Lue, Până într-o zi! ?

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 4

  • Daca el nu lasa sa se vada gandul ala sexual asta nu inseamna ca nu exista.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • @Lue, ești bărbat?!

   Comentariu beton! Thumb up 25 Thumb down 3

  • Spune-mi pe cuvantul tau ca bagi mana in foc? Ca eu de multe ori nici in mine nu am incredere cand vine vorba de futut:))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • @Lue, am vrut să-ți răspund și eu, dar te-au întrebat ceilalți tot ce era de întrebat.
   @Elena, ahahahahahaaaa. :))))))))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 6

  • L-ai dus la testul cu poligraful? :)))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Care dintre voi e uratul?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 2

  • Si eu am o prietena de 35 de ani , am crescut impreuna , ne intelegem foarte bine si nici nu-mi trece prin cap sa mi-o pun cu ea. E sora-mea.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

 13. Nu știu alții cum sunt, dar, în cazul meu, clar nu există așa ceva și nici n-a existat vreodată.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 3

  • @Ionut, stai liniștit, nici la alții.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Mihai, nu vezi prin comentarii că la alții cică se poate? Om fi defecți? ? Bine, eu aș exclude femeile din chestia asta fiindcă au o gândire total diferită despre subiect și despre sex în general.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Ionut, eu aș exclude femeile doar pentru motivul că sunt ABSOLUT SIGURE ce gândesc bărbații ăia cu care sunt ele prietene.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 4

  • @Ionut & @Mihai Voi realizati ca, daca tot excludeti femeile, ramaneti doar voi doi?! Sau asta e ideea? Pffff!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

  • @Vera, ba pardon, mai sunt câțiva băieți p-aici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 14. Uite ca astăzi te contrazic. Perioada în care am lucrat la Biroul de Poliție a fost de aproape 4 ani. În timpul asta mi-am făcut sute de prietene. Surorile mele cum le spuneam eu. Am fost mereu over protective cu femeile indiferent de vârstă. Toate studente și multe frumoase cu draci pe ele. Când se uitau la o căldare cu apă, dădea în clocot. Buuuun. ..sa zicem ca acolo aveam de unde și ca nu as fi avut timpul necesar sa le fac fericite pe toate. Corect. După aceea….în anii de misiune și după ei, am menținut relații de prietenie pur și simplu dezinteresate cu foarte multe femei. Unele chiar frumoase de tot. Am sa iti trimit pe FB o fotografie cu cea mai buna prietena a mea. ..ne știm de vreo 6 ani și suntem și am rămas DOAR prieteni. Se poate. …Dacă unii dintre noi punem uneori creierul înaintea. …
  DA ! Prietenia intre un barbat și o femeie super mișto poate exista

  Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 9

  • @SorinB, pe soția ta nu o cheamă Marcel, sper…

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 10

  • @Sorin, habar n-ai tu cum se gândesc la tine toate femeile alea!

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 6

  • Sorine, si zici tu ca nici odata nu a trecut prin gand, cum ar fi daca…?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 6

  • @SorinB, să știi că chestia aia cu “am rămas DOAR prieteni” spune mai multe decât crezi tu. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 7

  • @SorinB,
   Nu se pune!
   Extinde tot ce ai spus la: mulți ani și multe situații neprevăzute: tu și/sau ea singuri, deșert, vârf de munte, sechestrați într-o cămară de ISIS, nervi, alcool, filme, glume etc. etc. etc.
   Se duce naibii pelteaua aia prietenoasă 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 6

  • Sorine,toti bărbații de aici te credem maxim.Povestești ca înconjurat de femei misto,tu protectiv ca cloșca,nici gând sa ciufulești paiele din cuibar cu ele,tu erai crema de protectie,nu soarele,pe principiul:hai sa ne ardem.Uite de aia nu vrea nimeni sa mai joace fotbal cu tine.

   Comentariu beton! Thumb up 48 Thumb down 5

 15. @Elena, vad acum de unde ai mostenit simtul umorului. excelenta replica :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 16. Exista.
  Cand el e atât de chior încât să nu vadă ce-i sub nasul lui.
  Vezi cazul Popeye de care am scris cândva aici 🙂
  Da, suntem prieteni și vorbim măcar o dată pe săptămână.
  Odată chiar era o discuție în gașcă despre ‘ gagicile lui Popeye’ , fiind și el de față bineînțeles. Decizia unanimă a fost că orice femeie peste 18 ani e safe in preajma lui.
  Mulți și multe îl consideră ‘ cel mai bun prieten’ și chiar e un om mișto.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 4

  • @Miki, eu dacă aș fi “cea mai bună prietenă” din gașca mi-aș schimba gașca?.
   Și mai am o chestie: pot fi prietenă cu un fost iubit dar NU pot fi prietenă cu iubita sau nevasta lui??. Nu-mi permite religia!

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 2

  • @ Elena
   Nici eu nu pot fi prietenă cu soția sau prietena fostului.
   Pentru că suntem rude. La un moment dat am ‘ impartit’ aceeasi p.
   Iar eu cu neamurile nu sunt prietenă.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

 17. @CristianaP, daaaa. De la tata l-am moștenit?.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 18. bai, hai acolo, eu am multi prieteni baieti, doar ca cu 90% mi-am tras-o deja, si ceilalti 5% spera sa ne-o tragem candva. Dupa un sex prost , ramane de multe ori iluzia unei prietenii. Iluzia. in rest, suntem prieteni – pe facebook. Pentru ca, daca lucram impreuna suntem colegi de munca, nu prieteni.
  Deci da, prietenia dintre o fata si un baiat exista: in mijlocul tensiunii sexuale (pe care doar unul dintre ei o simte)

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 3

  • @spioana, iată o femei sinceră. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 19. @Ananas. Nu sunt gay, nu am fost și nu voi fi niciodată. Iubesc femeile. Știu doar ca eu pot foarte bine sa fiu doar prieten cu o femeie. Am avut și am destule prietene. Cred ca e mai complicat sa explic de ce și cum pot reuși asta. Cert este ca eu pot. Simplu.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 10

 20. Nu ma pot pronunta pentru femei, dar barbatii au chestia asta cu sexul bine de tot inradacinata in codul genetic, ADN, oase sau cum altcumva vreti sa ii spuneti. Vedem femei nu exista sa nu fie gand despre sex. Normal exceptand cazurile cand e urata sau grasa si urata :-), dar atunci cum ziceai tu Mihai, n-are cum sa fie nici prietenie.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 6

  • @MuciFICATorU, între timp îmi scrie lumea să ma convingă că EXISTĂ prietenie adevărată între femei și bărbați. Și mă distează foarte tare că toți sunt convinși că știu foarte bine ce gândește “prietenul/prietena” cu adevărat.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

  • Nu cred că avem cum să știm ce-i trece celuilalt prin minte.
   Dacă nu zic nimic ai impresia greșită că nu mă gândesc. Dacă zic ceva, te declari hărțuit și ajungi la #metoo.

   Și mai zicea @GMT că dacă suntem prieteni și vorbim doar online din diverse capete de lume nu are cum să existe gânduri fierbinți. Ba există și se mai și trece la fapte….chiar dacă doar virtual.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @mihai, daca prietenii mei barbati asteapta sa mi-o traga de vreo douaj’ de ani (c-oi fi eu megastar, ie-te dom’le) si din cauza asta sunt prieteni cu mine de atata timp iar eu nu stiu de fapt ce gandesc ei, well, ori au o problema mare ori nu-i asa. Exista totusi si oameni, barbati si femei, care reusesc sa treaca dincolo de aspectul de “bucata de carne fwtabila”, mai ales daca nu duc lipsa. Nush cum sa zic, da e trista chestia asta. Sa nu reusesti sa ai contact cu o persoana de sex opus decat prin prisma unuei potentiale partide de sex. WTF.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 11

 21. @Anouk. Nu le pot citi gândurile. Le pot intui uneori, dar nu citi. Probabil ca unele dintre ele mă considera un fraier. Habar nu am și nu-mi pasă.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 3

 22. Mda…mai pe scurt vulpea prietena cu gaina ! fiecare are un interes…in liceu(facultate) daca baiatu’ nu vrea sa aiba bucurii la o ,,ea” atunci “ea”” il ajuta la lucrari.Ea nu are bucurii la “el” ,EL e darnic la ieseala de cafea…exemplele pot continua.Daca nu e nimic cu interes,clar ,el e gay :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

 23. Hai ca dupa vreun an de tot citit pe aici, postez si eu un comentariu ?
  La fel credeam si eu, ca nu exista prietenie adevarat intre el si ea, mai ales ca am fost un aceea postura de multe ori si tot speram sa faca ea pe-a Xena deasupra mea.
  De un an de zile insa mi-am schimbat parerea. Am cunoscut o tipa la lucru, eu venind dupa un deces in familie, ea dupa o relatie esuata. A fost un click instant, cu mult timp petrecut impreuna. Logic, dupa vreo luna ne-am pus problema ce sa fie, ce sa fie. Si amandoi ne-am dat seama ca prietenia e cea mai buna varianta. De atunci, suntem mult mai apropiati si fiecare ne cautam celuilalt „sufletul pereche”. As face orice pt ea, ar face orice pt mine. Nu o vreau ca Xena, nu ma vrea ca Hercule ? nu, nu suntem urati cu spume niciunu ?

  Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 5

  • @Swapdeal, boss, vezi că povestirea ta e perfectă pentru ce susține textul meu. Fraza asta “Logic, dupa vreo luna ne-am pus problema ce sa fie, ce sa fie” spune că măcar unul dintre voi a vrut chestii, altfel nu ar fi existat întrebarea.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 4

 24. Ştiţi că avem un organ foarte şmecher şi ăla se numeşte creier?! Dacă dai din flapsurile lui mai cu spor, creierul poate să bată şi hormonii şi inima.
  Adicătelea, există reguli care pleacă de la creier şi omoară orice interes sexual către: soţii/iubiţii celor mai bune prietene (adică niciodată nu m-am gândit la naşu’ copiilor altfel decât în termeni prieteneşti. El s-a gândit în alţi termeni atunci când i-am dăruit fie-sii o tamburină de jucărie, dar ah well, vin sărbătorile acum iar…); bărbaţi cărora le-am pus eticheta de NU din start (colegi de serviciu, eventual şefi); bărbaţi din anturajul meu care au soţie şi copii (în special mici).
  Mai există cei cărora le zic NU ulterior dacă: sunt bădărani, sunt proşti, îi simt că se implică sufleteşte (NU am nevoie de complicaţii sentimentale, bleacs), mă implic eu (atunci rup prietenia, că e mai bine fără un amic decat să mă smiorcăi din cauza lu’ Gigel).
  Acum, la categoria DA merg:
  – celibatari care au acel ceva ce mă gadilă la creier (dă, bă, mă dau sapiosexuală). NU contează cum arată, categoric nu trebuie să fie Adonis. Dacă avem aceeaşi energie, dacă radem împreună şi legăm conversaţii fără să intervină stânjeneală şi poticneli… game on! (game on înseamnă că i-aş înghesui niţel, nu că fwt orice mişcă, acum vorbim strict teoretic)
  – căsătoriţii fără copii, dacă e chimie şi disponibilitate (mă doare la banană cine ce crede despre treaba asta)

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 10

  • Cred că Mihai se referea la prieteni buni nu la cunoștințe. Colegi de serviciu, nași, soții prietenelor etc. nu se încadrează la ”prieteni buni”. Acel prieten bun pe care o femeie îl poate avea, care să îi fie la nevoie când ea are o zi proastă, acela care o sfătuiește care rochie îi vine mai bine și care nu o face grasă, tipul acela care ar fi dispus să îi împrumute bani pentru că gentuța aia mișto e la reducere, cel cu care iese la film pentru că fostul iubit a lăsat-o baltă etc. adică prietenul acela bun care nu există :))
   Există sperând doar să fie ceva mai mult între ei. Americanii au o vorbă: a sholder to cry, a dick to ride.

   Comentariu beton! Thumb up 23 Thumb down 1

  • @Roxi, acum pe bune, ce zici tu acolo e comportament de gay. Cum plm sa imi intreb prietenii barbati daca rochia ma face grasa sau sa imi spuna ei unde-s reduceri? Dafuq, eu inteleg barbatul altfel.
   Si coleg de serviciu prieten am, ca, la urma urmei, stau 8-9 ore/zi in cotul lui si vorbim de fotbal sau de relatii (e insurat si o stiu si pe nevasta-sa si le respect casnicia 1000%). Si nu e vreun lache d-ala care sa ma aprobe mereu, n-are niciun interes cat de mic, ca simti ca femeie cand unul iti face ochi dulci. Exista strict prietenii acolo unde sentimentul de prietenie este mutual.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 5

  • @Vera, până la urmă n-am înțeles dacă ai sau ai avut vreun prieten bărbat sau nu.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • @Mihai Am. Destui.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • @Vera, nu e comportament de gay :)) am vrut doar să subliniez că este vorba de prietenul acela bun (care nu există) cu care ți-ai permite anumite chestii intime și copilărești lucruri care nu ți le permiți cu colegii de serviciu de exemplu, unde există o prietenie bazată pe respect.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Roxi repet, ce ai descris tu acolo, e comportament de prietena sau de prieten-gay. Am deja bff-uri cu care discut orice, iesim la cafea, la cumparaturi, barfim tot ce misca, ne imprumutam (pentru) rochite daca e cazul.
   Si mai e el, un prieten pe care il consider apropiat sufleteste, care m-a ajutat enorm cu vorba si cu umarul cand mi-a fost cumplit de greu, el care imi spune orice, el care asculta orice ii zic, el care a stiut sa nu profite de mine cat am fost vulnerabila, el cu care am sa ma fwt imediat ce se aliniaza planetele, pentru ca deja am stabilit ca o vom face. Friends with benefits gen. Si ma consider norocoasa ca l-am intalnit si m-a pus pe picioare si m-a asteptat. Adica, plm, n-ai cum sa nu apreciezi genul asta de barbat, care iti spune ca vrea sa te futa, dar cand esti tu pregatita. E un pachet irezistibil cand un barbat iti e si prieten si confident si mentor si care te atrage sexual. Plus, mi se pare foarte incitanta rabdarea de care a dat si da dovada. In loc sa se repeada ca uliul la soarec, a construit o relatie frumoasa de prietenie pe care o vom incununa cu sex. Doamne-ajuta, Amin si Partykip! :))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 10

  • @Vera, deci prietenia ta cu acel bărbat o să însemne și ceva mai mult decât doar prieteni, cel puțin așa am înțeles eu din ultimul tău comentariu. Fix ce spunea Mihai în articol, dor prieteni buni fără să sfârșească cu sex sau cu gânduri sexuale nu există.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Roxi N-o sa insemne decat ca suntem doi prieteni care se gandesc si la sex. Nu la facut dragoste, la sex. Niciunul nu vrem si nu avem fluturasi, nu visam plimbari sub clar de luna si asortat pulovere de craciun. E o relatie foarte discutata si negociata si pusa la punct. Care o ia razna, se scoate din ecuatie. End of story.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 10

  • Deci @Vera,eu am inteles tot.Tu ai un prieten cu care n-o sa ajungi sa faci dragoste niciodata ,doar o sa va fwteti.
   P.S.(Acum sa vedeti ce ma spurca:)))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • Vera,fără supărare dar cu cracii ăia ai tai,fix la asta mă gândesc:bă,ce mi-as dori sa fiu doar prieten cu fata asta.Pai daca as gândi asa toti prietenii mei m-ar tavali prin smoală si fulgi si m-ar lapida in piata publică.Sau mai rău as primi trandafiri de ziua mea.

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @Marius M Fix aşa: doar să ne f.utem. Mi se pare că vouă, bărbaţilor, vă e greu să credeţi că o femeie vrea strict sex de la voi sau de la altul. Da’ scuză-mă, tot porcu’ nu mai doresc să-l am, vreau doar friptură când mi-e foame. Şi nu mi-e jenă să zic asta, că doar nu trăim în secolul opşpe. Oricum, sunt destui limitaţi, uită-te doar la minusuri, astea nu-s doar de la haterul de serviciu. Pudibonzii sunt printre noi ^^

   @edelweiss nu-i nimic rău să vrei. Şi să zici. Că poate vrea şi “inamicu'”. Rău e să insişti dacă e lumina stinsă. Îs craci pe săturate în lumea asta mare.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 6

  • Vera,eu ador femeile care vor doar sex.Întotdeauna când am auzit-o pe aia ca vrea doar sex,am respirat ușurat.Atâta iubire am eu pentru mine că singura nevoie certă e aia de sex.Sunt refuzat, in zece secunde am uitat si galopez mai departe.Nu am resentimente daca-s refuzat.Sunt un organism extrem de simplu.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @edelweiss Si asa mi se pare normal sa faci: vrei? bine. Nu vrei? Neeext!
   Am alte prioritati decat sa stau sa visez Printi si sa-mi imaginez relatii. Am copii de crescut, job de tinut, pe blog de comentat! 😀

   Ah, si sa stii ca si cracii astia au fost refuzati. Si nu mi se pare ceva wow si de neconceput. Happens, csf. :))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • @Vera, eu am dat doar verde, n-am dat rosu deloc 😉 Eu cred ca au dat rosu dintre cei care nutresc in tacere sa-si fwta prietena cea mai buna dar nu au curaj sa le-o spuna si atunci belesc mielu’ dupa usa din baie.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 4

  • Pai Vera,cred ca la mijloc e o neintelegere,si barbatii (majoritatea) vreau tot asa,sa se f…a si gata.O fi vreo eroare de comunicare intre sexe:))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius M Nu exista eroare de comunicare. Exista lipsa de comunicare. Oamenii maturi stiu ce vor si-si verbalizeaza dorintele, nu se ascund dupa deget. Si accepta cand raspunsul este nefavorabil uneori.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 25. Ehi nah, nu exista. Eu am doi prieteni bărbați de data lunga, vreo douaj’ de ani, cu care n-a fost ever tensiune sexuala. Nu suntem unul.genul celuilalt. Oamenii ăștia mi-au fost alături când am trăit infernul și la orice ora din zi sau din noapte am nevoie de ei, sunt. Și trust me, nici unul nu visează sa mi-o tragă. Am mai avut un prieten bărbat care din păcate nu mai e printre noi. Același lucru, ne-am scos reciproc din kkat de câteva ori și n-a fost vorba de interese de niciun fel, cu atât mai puțin sexuale.
  Exista prietenie intre bărbați și femei mai puțin dacă ești unul din aia care se bate cu pwla pe piept si scopul in viata e sa le-o tragi tuturor femeilor.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 5

  • @Singlemum, pe mine mă uimește cum puteți fi atât de sigure pe ce gândește un alt om. Ok, înțeleg că la tine n-a existat niciun interes de natură sexuală, dar mă depășește cum de poți băga mâna în foc pentru alții.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 5

  • @mihai, pt altii adica oameni cu care nu m niciun fel de relatii sau prietenii, nu bag mana in foc. Bag mana in foc pt cei doi prieteni ai mei barbati plus cel care nu mai e, pt ca altfel o prietenie lunga atata timp nu ar fi rezistat. Altfel ar intra la patologic.
   Drept e ca din marea de barbati cu care am venit in contact de-a lungul vietii, s-au “cernut” doar ei doi, dar s-au “cernut”.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 5

  • @singlemum, desigur, există șanse mari să ai dreptate. Dar poți BĂGA MÂNA ÎN FOC?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 5

  • @mihai, man, oamenii astia doi au fost langa mine cand nu era nimic fwtabil la mine, dar nimic, nimic. Ghici cine fugea noaptea cu mine prin spitale cand era sa o avortez pe fii-mea? ei doi. Ghici cine a fost langa mine si mergeau in locul meu in spital sa ii duca mamei mele paine prajita cand facea chimioterapie pt ca eu eram cu a mica la controale si encefalograme pt ca avea ceva pe creier? Ei doi. Cand am intrat in plina depresie dupa moartea mamei mele, ghici cine a fost langa mine si m-au ajutat sa ma adun cu creierii? ei doi. Cand mi-au pus un diagnostic ciudat la san si m-am kkat pe mine timp de doua sapt, cine? ei doi. Cand am fost la 2000km distanta si nu ne-am vazut cu anii dar ne auzeam la tel pt ca ne sunam reciproc sa ne “vorbim” si in noptile in care sunam eu pt ca aveam “de plans” doar cand a mica dormea, sa nu ma vada si auda, pe cine sunam si cine statea cu mine cate doua ore la telefon? ei doi.
   Da, as baga mana in foc.

   Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 4

  • @ Mihai, exact la fel cum ești și tu convins că nu se poate doar pentru că ție nu ți s-a întâmplat. Așa și eu – dacă nu și-a deschis gura să spună ceva în ani de prietenie, înseamă că nu e nimic de spus. Nicio aluzie, flirt, nicio tentativă de sărut, de pipăială sau ce mai faceți voi ca să vă bagați în seamă. Exact așa zic și eu „sigur nu a vrut nimic, că dacă voia, făcea ceva în sensul ăsta.” Dacă nu a spus / nu a făcut CEVA, din perspectiva mea nu există acel CEVA.
   Sau e gay (deși aș fi vrut să-mi spună).
   Sau eu sunt urâtă cu spume (soțu’ zice că nu-s, dar el e subiectiv :)) ).

   De asemenea, a te gândi la ceva nu e echivalent cu a-ți dori să se întâmple acel ceva. Nu știu alții, dar eu una mă gândesc ”cum ar fi să…?” în raport cu o mulțime de chestii în lumea asta (sex, mâncare, experiențe, joburi – ORICE), dar asta nu înseamnă sub nicio formă că aș vrea să încerc toate cele câte îmi trec prin cap. Adică mă întreb și uneori îmi răspund: „Da, ar fi fain” iar alte ori „Vai, nu, ar fi creepy / bleah / oribil” etc.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 26. Nu există prietenie sinceră între un bărbat și o femeie fără ca unul măcar să nu se gândească cel puțin o secundă cum ar arăta celălalt dezbrăcat. Din experiență spun, ultimul bărbat ”prieten bun” a sfârșit ca fiind soțul meu pentru că eu nu încetam din a mi-l imagina cu puține haine pe el. Din spusele lui, el chiar nu avea astfel de gânduri și niciodată nu s-a uitat în decolteul și la fundul meu (yeah, right!).

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 3

  • @Roxi, ai scris în paranteză fix ce voiam eu să-ți răspund. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 27. Si?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Elena,m-ai lasat cu replica in aer:)))Oare ti-a dat prin cap sa faci din postare subiectul de sambata si ai sters-o?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Marius M, da, da, doar că EU l-am șters. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 28. Exista totusi. Pana sa se ajunga la sentimente si, eventual, sex, el si ea se imprietenesc, nu? La fel, pot sa ramana prieteni fostii iubiti, fostii soti…Si exista si categoria aia de oameni asexuati cu interese strict sufletesti, intelectuale, spirituale- sunt foarte putini dar exista.
  Si, mai nou, categoria prietenilor pe fb. Stai cu unul, cu una si scrii pana in miez de noapte ce simti, ce gandesti, ce crezi despre una alta. Si abia astepti a doua zi sa scrii si sa citesti din nou…El e insurat si ea e maritata plus ca locuiesc in continente diverse. Pe fb chiar ca nu poate exista impuls erotic! Sau exista?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • “Pe fb chiar ca nu poate exista impuls erotic! Sau exista?”

   Ahahaha, sa fim noi sanatosi ca exista! Exista si cu finalizare :))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • Vera, cate lucruri aflu de la voi! 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @GMT ehee, momentul când am descoperit că, de fapt, creierul este cel mai puternic organ sexual a fost antologic. Cred că nici n-am trăit şi fwtut înainte de momentul ăla. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

 29. Există, vă spun sigur, eu am și mâncat.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 30. Hmm, dar prietenia cu sotul celei mai bune prietene unde se incadreaza?
  Faza e ca sunt prietena cu ei de aprox 18 ani,imi sunt ca fratii. Au fost momente grele in care ne-am inecat amarul impreuna, cand sotia lui era programata la o operatie destul de nasoala. Niciodata nu mi-a venit vreo idee sexuala prin cap legata de el (desi aduce cu Tom Cruise) pt ca-l vad ca pe un frate. Si au fost momente cand m-am certat cu sotia lui, dar cu el vorbeam.
  Insa e singura exceptie din viata mea…desi nu am f multi prieteni.
  Am insa un caz de prieten care ar fi vrut, dar nu s-a exprimat niciodata concret, iar eu m-am facut ca ploua. Am ramas prieteni buni…desi parca simt o tensiune din partea lui 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • Făcea Coaliția pentru Familie un sondaj pe la Piața Universității, deși nu era luna iunie și nici data 13 sau 15. Vine o tipă încheiată la toți nasturii până la gât și întreabă:

   – Cunoașteți exemple de prietenie d-asta pură și dezinteresată între bărbați și femei?

   O doamnă cu coc răspunde:

   – Da, eu am un cuplu de prieteni foarte buni, întotdeauna ne ajutăm, nu ne certăm, suntem ca frații.

   Coalizata familistă, neîncrezătoare:

   – Și chiar sunteți dezinteresați?

   – Niciodată nu mi-a venit vreo idee sexuală prin cap legată de ei.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • @Mimi, și ai un micuț glob de cristal cu care îi citești și lui gândurile? Că nu mă prind cum de poți fi sigură că omul n-a gândit niciodată că i-ar plăcea să-ți facă nișe chestii.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Mihai Vasilescu – ganduri are oricine, n-am de unde sa stiu asta…si pana la urma nici nu ma intereseaza.
   Sa zicem ca ar fi avut ocazia atunci, cand eram amandoi beti si poate ar fi avut o scuza…dar nu s-a intamplat niciodata nimic care sa-mi dea de banuit.
   Am crescut impreuna, am dormit impreuna in acelasi pat…e ca si cum m-as gandi ca fratele meu are ganduri sexuale cu mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 31. Vă anunț de pe-acum. Am de citit 55 de postari și am intrat să dau cu ? cât am timp.

  Și așa, la o primă strigare, da, am prieteni bărbați, dar asta pentru că aici și așa vreau eu să îi țin: în friend zone. În love zone e ocupat.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

  • @Laura G., de când te aștept cu cafeaua aia… 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 32. Am 3 bucăți prieteni, bărbați, ne știm de mulți ani și am trecut prin multe rahaturi împreună. Ne-am cunoscut la muncă, într-o perioadă nu tocmai fericită a existenței mele. Unul dintre ei a trecut printr-un divorț urât, apoi i-a murit tatăl. La ceva vreme după, celui de-al doilea i-a murit fiica cea mare. Al treilea a rămas la un moment dat fără job și fără un loc în care să stea. De fiecare dată ne-am bazat unul pe celălalt și am reuși să depășim, împreună, momentele nasoale.

  Habar n-am dacă vreunuia dintre ei i-a trecut altceva prin cap și nici nu-mi pasă, toți s-au comportat exemplar.

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 2

  • @didina, ultima frază te-a salvat. 😀

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 4

  • @Mihai, m-a salvat de la ce? Din punctul meu de vedere, lucrurile-s simple: fiecare este responsabil pentru ce-i trece prin cap. Atâta timp cât X știe că locu-i ocupat (vorba @Laurei) și alege să rămână prin zonă, nu-i problema mea dacă are alte gânduri. Fiecare își ia dintr-o prietenie ce are nevoie (și curaj), nu există relație dezinteresată. În cazul meu și al prietenilor de care spuneam a fost nevoia de suport moral în niște situații neplăcute, vom rămâne prieteni dacă toată lumea se simte confortabil și dacă sunt respectate limitele fiecăruia.

   Și, ca să-ți confirm teoria, cel care a reușit să iasă din friend zone a fost soțul meu, pentru că ne-am dat seama că stăm pe aceeași cracă și-am tranșat problema scurt, fără drame și fasoane.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • @didina, te-a salvat de la înec. Plm, era așa o vorbă. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Mișule, trebuia să fie și un emoticon acolo, da’ l-am ratat. Uite, ia acum 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 33. Ba exista. În cazul meu, foste colege de munca si de liceu. si ne vedem la bere, radem, glumim etc. fara sex, fara nimic.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

  • @Francisc, boss, sper că știi diferența dintre “prieteni” și “foste colege de muncă”. Numa’ zic.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • sunt foste colege de munca si am ramas prieteni. adica plm, prieteni, hai la bere, hai sa mutam un dulap, hai sa una hai sa alta.
   fara sex.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 34. Hello,

  Am ras de m-am prapadit pe la serviciu. Discut acum cu colegii urmatoarele alaturari de cuvinte: “pionierul la ecluză, să se joace cu celălalt de-a animalul cu două spinări, mielul cu o singură nară”. :))))))))))))))))))
  Inca discutam. :)))))))))))))
  Asta cu animalul cu doua spinari nu am inteles-o.
  In rest, total de acord cu tine. Prieteniile intre femei si barbati sunt ca treaba cu unicornul, cu zanele, cu Middle Earth si inelul lui Sauron. Vise.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @Kittygreeneyesbitch, da’ bine c-ai înțeles cum e cu pionierul la ecluză dar nu te-ai prins cum e cu animalul cu două spinări.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

 35. cand cea mai buna prietena te cheama la cafea, sa nu uiti sa treci pe la farmacie sa cumperi biscuiti.

  Comentariu beton! Thumb up 49 Thumb down 2

  • @Shoric, ahahahahaaaaaaaaaa, am râs cu muuuuci. :)))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

 36. Pingback: De citit în drum spre casă - 251 - Georgeisme

 37. Eu nu am prieteni buni, am doar cunoștințe. Așa sunt eu, mai antisocială.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 38. Se dau aici tot felul de exemple minunate, situații de viață… Numai că întrebarea lui @Mihai este valabilă pentru oricare timp și spațiu – dincolo de conștiință și norme social-morale.

  Faceți un exercițiu de imaginație: dacă ai fi pe o insulă pustie cu prietenul/prietena (de sex opus, da?), timp îndelungat (săptămâni, luni, ani)… oare ați rămâne prieteni? DOAR prieteni?
  Altfel, analiza e alterată 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 3

  • @Laura G, cum naiba nu mi-a venit mie să pun întrebarea asta în text???

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • @Laura, DEȘTEAPTO!

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

  • Pai, mai degraba contextul dat de o insula pustie altereaza analiza. In situatii exceptionale nu ai cum sa actionezi la fel cum ai reactiona in situatii normale.
   “Decat zic”, ca eu nu am nevoie de o insula pustie 😉

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @George,
   Deșteptule!!

   Cam ai și tu dreptate ?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @ Laura G.
   Te cred, Rabi! 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 39. Acum ceva timp aș fi zis că există posibilitatea să te înșeli. Dar apoi mi s-a întâmplat și mie să încep o prietenie nevinovată cu o tipă, până mi-am dat seama că aș vrea să îi parchez puțin mașina în garaj. Oricum, am rămas doar cu vrutul, dar nu, nu poate exista doar prietenie între un bărbat și o femeie, doar dacă el este gay. :))

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

 40. dupa ce-am citit articolul tau cu tot cu comentarii, nu-mi dau seama in ce categorie intru: gay, nasoala cu spume sau proasta rau? asta pentru ca pana la 50 de ani, foarte putini barbati m-au curtat, majoritatea preferand sa-mi fie prieteni. Drept e si ca mereu am avut prietene frumoase pe care impricinatii din preajma mea le-au luat de neveste

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

 41. Am un prieten pe care il cunosc de aproape zece ani. Best friends pot sa spun, vorbim, ne impartasim secrete etc (ah da, si nu e gay).

  Am dormit de n ori in acelasi pat (studentie, deh) si niciodata omul n-a facut nici cea mai mica miscare/aluzie/propunere/gluma spre mine (sau eu spre el) – amandoi fiind single si fara commitments.

  Deci ipoteza cu ‘nu ma dau la el/ea ca are pe cineva’ nu exista. Aia cu ‘n-am avut ocazia’ iar nu exista.

  Mno… ce sa spun. Daca un tip si-o tipa, ambii hetero, single, buni amici, dorm in acelasi pat si nimica nu se intampla..la asta cum ii zice? 😛

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 2

  • @Sandra înseamnă că nu crede că-l f.uţi bine. :))

   Glumesc! Înseamnă că ambii şi-au făcut nişte calcule şi au ajuns la concluzia că nu merită să rişte o prietenie strânsă pe-un f.utai. Unii mai gândesc şi cu capu’ ăl de sus, csf

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 5

  • Inteleg, dar in acest caz inseamna ca nu exista atractie. Deci prietenia e sincera de vreme ce nu esti amic(a) cu X ‘ca sa i-o tragi’ / ‘in speranta ca i-o vei trage’.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Tot ce vreau sa spun e ca.. .e trist sa reduci absolut toate interactiunile dintre oameni de sex opus la ‘vor sa se f*ta’ sau ‘ar putea sa se f*ta dar nu se f*t, deci clar cel putin unul dintre ei se gandeste la f*tut pentru ca CUM SA NU VREA SA SE F*TA’.
   E imposibil de demonstrat contrariul, de vreme ce argumentul suprem este ‘de unde stii tu ce gandeste ala/aia’. Pe principiul asta, nu este o dezbatere echitabila.

   Zic si eu, nu dau cu parul.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • @Sandra, absolut! Aproape nimic în viață nu e echitabil.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 42. Ba sa dea dracu ce comentarii citesc. Mă crucesc. Unii sunt așa de categorici de-ți vine sa-ți tai p… singur. Vin și spun ca am avut multe prietene, ca am fost doar prieteni și ca am și acum …nu prea multe, dar una chiar este DOAR prietena și e frumoasa foc. Au început comentarii : nu ai cum domle. ..ești gay clar…nu baaaaa…unii mai gândesc și cu altceva decât cu p….
  Da, mă înțeleg mai bine cu femeile. Da, sunt over protective. Da, ador prietenia simpla. Da, mi-a trecut prin cap și ideea de futai. …da, am pus în balanță și nu as fi riscat prietenia pentru un futing. Simplu.
  Bai frate , nu mă cunoaște nimeni de pe blog, dar s-au găsit o gramada sa fie convinși de de spun despre mine…pe bune????

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 7

  • @Sorineee, ți-ai anulat toată schema cu asta: “Da, mi-a trecut prin cap și ideea de futai”

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 4

  • @Sorine, exact asta spuneam eu, nu trebuie sa fi porc neaparat, doar daca alegi sa fi, dar aia nu inseamna ca nu exista ganduri, fantezii.
   Eu bag mana in foc ca nu exista barbat care sa nu se gandeasca la sex cand e o femeie pe langa el, pe care o considera el frumoasa. Dar de aici pana la a face e drum lung.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Dacă iți trece prin cap ideea de futai, asta anulează prietenia? Mai fraților. …m-Am tâmpit eu sau cum? Citiți maaa postarea ca lumea. …

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • @SorinB, păi unde am zis eu că anulează prietenia. Man, și eu am prietene femei, dar asta nu înseamnă că nu mi-a trecut prin cap că ar fi mișto să le fwt. Și suntem prieteni în continuare, pentru că numai eu știu asta.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 2

  • @SorinB,
   Dacă iți trece prin cap ideea de futai, asta NU anulează prietenia? Dar anulează iluzia că ar putea fi în veci DOAR prietenie 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • @Mihai Intrebarea ta a fost daca exista prietenie pura si dezinteresata intre o femeie si un barbat. Faptul ca unul dintre cei doi s-a gandit la un moment dat si la sex, si a hotarat ca nu, nu anuleaza decizia de a ramane prieteni dezinteresati sexual.
   Si 2, daca eu nu pot sa dau de sigur daca celalalt a avut ganduri interesate sau nu, atunci cum pot raspunde la intrebare exista au ba?
   Altfel, ca sa si raspund 🙂 da, se poate, doar ca probabil e exceptie, nu regula.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 43. Când eram în facultate, în Cretacic, adică, aveam un prieten bun. Despre care eu chiar credeam că e prietenul meu şi că nu mă vede altfel. Făceam împreună nopți lungi cu filme şi floricele. Învățam împreună pentru examene, practic o lungă perioadă am trăit împreună – fără ca asta să implice şi o relație sexuală. Era colegul de cameră al iubitului meu din anii 1-2 de facultate.
  Anii au trecut, căile noastre s-au despărțit, doar că după o vreme de stat de vorbă cu soțul din dotare, mi-am dat seama că săracul prietenul meu bun, şi-ar fi dorit mai multe. Numai că eu tânără si nătângă nu m-am prins la vremea potrivită şi am chinuit sărmanul om în “friend zone” vreo 7 ani şi vreo 3 relații de ale mele.
  Well, nu pot să mai zic acum decât ca-mi pare rău pentru micul masochist ;).

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • @Alexandra, exaaaaaaaaaaaact. Mulțam pentru acest comentariu.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 44. @Singlemum, eu nu zic ca prietenii tai barbati se gandesc la tine ca la o bucata de carne si asteapta doar sa te prinda la cotitura.
  Dar daca esti asa sigura pe ce gandesc ei, incearca sa le propui, in anumite instante, chiar daca doar de test, pentru convingerea ta si vei fi uimita cati daca nu chiar toti sar in figura cum aud de sex.
  Nu cred ca are de a face cu ce sau cum gandesc, ca vad femeile ca pe o gaura care trebuie umpluta sau le respecta, este doar ceva instinctiv, simti miros de paine calda ti se face instant foame, ceva de genul, nu inseamna ca daca vrei nu te poti abtine, dar foamea exista.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @MuciFICATorU, in bula mea exista si oamnei d’astia, mai alien. Barbati carora nu orice paine calda le stimuleaza foamea si femei care nu cauta confirmari ca sunt fwtabile in ochii oricarui barbat. Da bula mea e mai speciala. Csf, ncsf.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 45. Axioma : un bărbat cu vârsta între 15 și 50 de an trăiește pentru fwte tot ce prinde/respira/are puls. Punct. Orice altceva e aberație. Orice persoană de sex feminin e actuală /fostă /viitoare/potențială /”Ce mișto ar fi s-o fwt pe asta”. E genetic. E adânc tiparit in ADN-ul masculin. În dicționar nostru cu imagini, la cuvântul “prietenă” avem o poză cu “vaporul care intră în ecluza”….

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 6

  • @DaNu, dupa logica ta cred ca ADN-ul meu e alterat cumva.Si nu glumesc,poate la prima vedere una care arata beton mi s-ar parea fwtabila dar daca as cunoaste-o mai bine e f posibil sa nu ma atraga deloc.Adica sa stea goala in fata mea si sa ma uit la ea ca la mobila.Si la polul opus sa fie una mai putin frumoasa dar sa-mi placa cum se misca neuronii ei si sa fie mult mai atragatoare decat tipa tate-craci dinainte.Chestie de gust presupun…

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 46. Ori începi cu o prietenie(prietenie bărbat femeie ,la fel de credibilă ca și prietenia dintre bărbat și colonoscopie)și termini cu o ciocăneală/logodnă/ căsătorie/marș mă de impotent/Doamne, nu știu ce a fost în capul meu/o să rămânem prieteni,așa-i?sau începe direct cu fwutaiul și se termină cu logodnă/ căsătorie/marș mă de impotent/el e un văr mai îndepărtat din partea mamei,o să rămână peste noapte la noi,iubi/el e cel mai bun prieten al meu din copilărie,adolescență,facultate,școală ajutătoare.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Paco nu stiu ce simti tu, dar, la nivel mental, eu nu citesc sa te fi afectat treaba aia. Paco e cu noi! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 47. De acord cu tine, Mihai! Am o prietenă, numai că mi-a devenit prietenă după o vară petrecută împreună. După ce am devenit prieteni, sigur că m-aș mai fi jucat cu ea, asta doar dacă ar fi fluierat dumneaei începutul meciului.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 48. @Vera, eu cand zic prieten ma gandesc la cineva la care pot sa ii spun in fata de ex. „bah idiotule esti cretin, asa ce va nu se face” si inca suntem prieteni dupa, sau un sugi pula, sau orice alta balarie fie ca seroasa fie ca la misto, fara nici un fel de filtru, o persoana pe care daca o sun acum in momentul asta si ii zic ca am nevoie maine sa fie aici pt. o problema de viata si de moarte, maine e aici chiar daca locuieste in Spania si eu in Anglia. Asta inseamna pt. mine prieten. Restul sunt colegi, cunostinte, si altele.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @MuciFICATorU şi-mi răspunzi MIE asta pentru că…?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Pentru ca ai declarat sus si tare ca esti interesata de sex fara obligatii.Toti ne inchipuim acum ca ne-am pricopsit:))))))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Marius M am inteles. Un fel de “ai n-ai minge, tragi la poarta”. Sau ciocani la usa, poate se aprinde lumina. Clasic.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Vera,masculi…
   Stersesem postarea aia,mi s -a parut putin deplasata,nu stiu cum naiba a aparut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 49. Cred si nu prea cred ca poate exista prietenie intru un el si o ea.
  Un el mi-e prieten de vreo 20 de ani, n-a fost nimic sexual intre noi. Dar!
  Cand ne-am cunoscut, el mi s-a parut urat. Un munte de om cu maini ca 2 lopeti. Surprinzator pentru mine, avea lipici la femei ceva de speriat. Noi eram prieteni-amici si tot vorbind am vazut ca semanan mult. La rele, ma rog, defecte. 🙂 Si uite asa am devenit confidenti, ii spuneam lui, cu lux de amanunte, ceea ce nu puteam sa-i spun nici celei mai bune prietene. Si reciproc. El bagat in relatie cu una, eu cu altul. La un moment dat, fiind libera, ma intreaba ce-ar fi sa incercam si noi sa fim mai mult. Am despicat firul in 4 si am concluzionat ca, fiind asa asemantori, relatia ar fi un cosmar. Si uite asa au mai trecut niste ani. A venit timpul ca el sa ia decizia sa plece in Germania, la lucru, pentru niste ani buni. Si-au inceput chefurile cu gasca de ramas bun. Cu o saptamana inainte de a pleca, iesim doar noi 2, la o bauta. Si dupa nu stiu cat vin, ma intreaba hodoronc tronc daca nu vreau sa ma marit cu el. Am inlemnit, a fost mai simplu sa dau vina pe alcool. La ani distanta de moment mi-a spus ca vorbea serios. M-am intins prea mult cu povestea. Acum suntem amandoi casatoriti, partenerii se stiu intre ei, rareori ne vizitam in 4, de obicei cand vine in tara, iesim ca pe vremuri la o bere noi 2 si despicat firul in 4.
  Deci, Mihai, cum e cazul de mai sus? Practic sunt prietena-amica de 20 de ani cu un barbat. 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 4

  • @Oana, păi mai are rost să răspund? Dacă în noaptea aia ziceai “da” despre ce vorbeam acum?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

 50. Cazuri rare dar exista.prietenul meu cel mai bun ne stim din clasa 1.colegi de banca pana la faculta.lucram in domenii diferite si ne intalnim cu toti cand si cum avem timp.cazul 2 alt coleg prieten foarte bun cu mine si tipul din cazul 1.estw casatorit iese cu sotia si noi e super ok.si si cer am incredere in ei mai mare decat in prietene.nu am vrut nimic cu nici unul ii vad ca si pe fratiorii mei.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Sorina, desigur. Și ești foarte convinsă că și ei te văd exact la fel și așa a fost mereu. Pentru că, se știe, femeile citesc gândurile mai ceva ca pe Osho.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 2

 51. @Vera, sincer , nu stiu :-), doar asa ca idee ca tu ziceai despre colegii tai ca ii consideri prieteni pentru ca va petreceti atata timp impreuna. Eu am niste experiente tare neplacute cu colegi pe care ii credeam prieteni si s-a aprins taratza in mine.
  Dar da ai dreptate, nu conteaza, barbatii tot barbati sunt, indiferent ca sunt prieteni colegi sau altceva, singurul lucru care sunt eu de parere ca ar intervenii sa anuleze atractia sexuala este cand sunt inruditi.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 52. @MuciFICATorU Niet, doar un coleg-prieten am. Prieten in sensul ca ne-am zis chestii din casa/viata pe care nu le stiu alti colegi. Si n-am schitat niciunul absolut nimic mai mult, chestie care pentru mine conteaza si-l apreciez mai mult.

  Iar prieteni care sa-si arate hramul s-au dovedit destui zilele astea. Ca am tot primit telefoane si mesaje prin care isi ofereau ajutorul, fie sa ne viziteze si sa-mi aduca diverse, fie sa imi dea bani pentru spitalizare, sa ne ia cu masina etc. Sunt o norocoasa ca ii am!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Vera, hai sa te mai necajesc un pic cu o intrebare. Daca erai urata si grasa, cati din astia crezi ca mai erau acolo pe pozitie?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @MuciFICATorU Eu una am mai multa incredere in prietenie si in barbati sa cred cu adevarat ca m-ar fi ajutat si daca eram urata (apropo, cine a zis ca NU sunt urata?!) si grasa.
   Acu, nah, ei stiu ce rationament au avut, din pacate nu am cum sa-i conving sa spuna public daca mi-au promis ajutor doar ca sa-mi intre in chiloti. Si refuz sa gandesc asta despre ei, repet, aleg sa cred ca exista barbati de bine out there.

   Si da, m-ai necajit. E ca si cum ai insinuat ca io nu-s decat un ambalaj futabil care latra degeaba p-aici. 🙁

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

  • @Vera, imi cer scuze daca te-am jignit, pe departe gandul, singurul lucru care l-am insinuat este ca daca exista prietenie intre tine si ei exista si atractie sexuala, cel putin din partea lor. Nu inseamna ca neaparat trebuie sa se gandeasca doar ca vor sa te futa si atat, ce naiba om fi noi barbati dar nu suntem animale sa facem tot ce ne trece prin cap. Si daca intradevar erai urata si grasa iti spun eu ca nu se simteau ei confortabil sa stea pe langa tine. Si chiar daca exista atractie sexuala asta nu are absolut nimic de a face cu increderea, pot sa fie cei mai buni prieteni ai tai dar tot atat de bine de la o zi la alta cu oricare dintre ei situatia se poate schimba sa nu mai fiti doar prieteni sa fiti ceva mai mult. Si sa presupunem prin absurd ca asa ceva s-ar intampla, crezi ca atractia sexuala a venit instant, nu a fost acolo, hmm?
   PS. Faptul ca barbatii te plac ar trebui sa il iei ca pe un compliment nu ca pe o jignire.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @MuciFICATorU Eu refuz sa cred ca, daca eram urata si grasa, barbatii nu ma acceptau ca prietena. Am incredere in personalitatea mea, stiu ca sunt un om misto, un caracter care atrage oamenii.
   Si faptul ca barbatii ma plac o iau ca pe un compliment, atata timp cat se vrea a fi un compliment si nu o obligatie din partea mea. Adica, pe cat de libera in judecata ma prezint, pe atat de stricta si selectiva sunt.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 53. Am prietena femeie si niciodata nu as da o prietenie pe un f ..i. Ce ne-a trecut noua prin cap ca am putea face este alta poveste. Sigur am avut caprioare pe langa mine care m-ar fi devorat si sigur am caprioare pe langa mine pe care le-as devora. Dar inca am creier. Ca sunt sau nu prost sau ca ma judeca nu stiu ce persoana ma lasa fix rece. Cu sau fara craci @Vera zice bine. @ SorinB sunt in asentimentul tau.
  Misule sunt anumite persoane pe care doar ca prietene le vreau fara nici un alt interes. Dar sunt unele care dau cu batul prin gard ce n-ai vazut si atunci mai scapi in lanul cu lucerna, mai potolesti spiritele (friends with benefits le poti spune).

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 3

 54. Sa-mi bag pula ca m-am enervat rău. Am citit postarea de trei ori. Întrebarea e simplă : exista cacatul ăla de prietenie sau nu. Atât. Mihai zice ca nu. Eu zic Da. Fiecare are argumente. Totul Bun pana aici. Baaaaa….atacați în pula mea ideea…veniți cu argumente (nu la modul general ca nu cunoaște niciunui dintre voi 7 miliarde de hominizi ) nu atacați omul. Simplu. Ce cacat de argumente sa aduc? Sa iau declarații scrise de la toate pixdele cu care am fost doar prieten? Spun ca EU am și femei cu care sunt doar prieten. Atât. EU. EU, baaaa…eu vorbesc de mine. Da, în pula mea, am și prietene….de ce? Gândesc dracului și cu creierul nu doar cu pula. Char dacă au existat poate și gândurile de futai au existat ca alea vin futu-le-n morți pe ma-sa. Vin. Rămân acolo. Gânduri. Atât. Ca suntem în stare sa înfrânam pornirile de care vorbesc prin cărțile alea psihologii pulii. Am o întrebare la voi bărbații : ați cunoscut o femeie. Bun. Faină de tot. Ați decis din secunda 1 ca veți fi și rămâne DOAR prieteni?pe bune? Prietenia se naște pe moment dar se dezvoltă în timp. Sa mor daca am văzut eu vreodată pe vreunul pe strada mergând și urlând : TU prietenă. ..TU futai…☺☺☺ ai sa-mi fut una

  Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 7

  • @SorinB, eu zic că ai ratat exact paragaful ăsta: Băbăieț’, printre puținele lucruri pe care le-am învățat în viața asta (mă rog, o fi și din cauză că prind foarte greu și uit extrem de repede, nu zic) PRIETENIE TOTAL DEZINTERESATĂ între bărbați și femei nu prea se întâmplă. Unde “nu prea” înseamnă cam spre deloc și niciodată așea.
   Paragraf care spune că EXISTĂ prietenie între bărbați și femei, dar NICIODATĂ nu va fi total dezinteresată.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 6

  • SorinB,prietene hai să-ti explic.La mine cel putin cum sta treaba.De obicei mă iau de Vasili al nostru,băiat fin,încălțat cu paparude,acu nu stiu de ce l-am scăpat.Trebuia sa iau pe altcineva in vizor,heitar,ce plm.Bati apa tare,atragi rechinii.Nu contează absolut deloc dacă ai dreptate.Nu-i nimic personal.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @Mihai Vasilescu – pai defineste “TOTAL DEZINTERESATA”.
   Daca au aparut totusi gandurile de care zicea SorinB DAR nu au fost puse in practica – inseamna ca nu mai e prietenia “total dezinteresata”?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 55. Daca gandesti cu creierul, se poate.

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Amin! Subscriu si Like si Share!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 3

  • Mihai ….de acord cu tine….interesul intr-o prietenie barbat-femeie înseamnă DOAR SEX? Ca nu prea reiese din ce spui tu.
   De-al dracului dau una tareee e de tot. Fii atent la mine te rog: iți trimit pe FB fotografia unei prietene cu care JOC ȘAH. ATÂT. ne știm de 8 ani și ne vedem de câte ori vine la București sau ajung eu pe la Cluj.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 6

 56. Bai… eu sunt prieten cu o tipa de aproximativ 17 ani. Gagica arata bine de tot si nu zic ca nu as… face nimic cu ea, doar ca am cateva reguli… nu imi insel femeia cu una care arata mai rau ca ea si nu amestec relatia cu locul in care invat / lucrez. Am fost cu ea la facultate si in prezent lucram impreuna (ea m-a adus in firma in care lucram). Am fost si in delegatii impreuna in strainatate.
  Femeia mea este foc si para cand vine vorba de tipa asta… nu se suporta reciproc :)). E super tare sa le vezi cand ne intalnim pe la petreceri sau prin alte locuri … cand sunt eu in preajma cum se comporta frumos una cu alta si cum se pupa tzuk tzuk ce mai faci? bine! tu? :)) si cand nu sunt eu isi arunca sageti :)).
  Nu m-am dat niciodata la ea… si nici ea la mine si ne-am spus vrute si nevrute… Da pot fi catalogat ca un idiot care are principii … dar asta este mi-o asum, mai mult de o prietenie nu cred ca va fi mai mult. Deci pot spune ca poate exista prietenie intre o anumita fata si un anumit baiat…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 6

  • @YO, corect. Cu amendamentul că dacă n-ar fi nevastă-ta în pesiaj ai fwte-o pe “prietenă” de i-ar sări capacele. În rest e cum ai zis tu acolo.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

  • @Mihai… Tu acuzi lumea ca nu citește ceea ce scrii tu în totalitate, dar același lucru îl pot spune și eu despre tine. Am spus ca sunt 2 reguli:
   1. nu îmi înșel femeia cu una care arata mai rău ca ea… sau cel putin egal – lucru pe care l-ai comentat
   2. nu mă bag într-o relație cu cineva cu care stau tot timpul… asta implică facultatea… munca. De ce ? Simplu, nu prea vreau să o văd și la muncă și acasă și pe drum spre casă.
   Faptul ca este fwtabila prietena, nu neg… dar pe prietenă am cunoscut-o înainte să îmi cunosc femeia… deci ocazii am avut și nu am acționat niciodată. Și nu de frica de a-i pierde prietenia, m-a făcut să nu acționez, pur și simplu nu am văzut în ea material de a fi lângă mine și nu am văzut la ea ceva mai mult decât prietenă. Da pwla nu știe carte… dar la vremea respectivă, cât eram singuri am2, nu prea duceam lipsă

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 57. @edelweiss. Nu mă intereseaza sa am dreptate. Eu am spus ca există și m-am referit la MINE. ATÂT. Putem sa vorbim 50 de ani și fiecare aduce un milion de argumente pro sau contra. Problema e ca atunci când unii încearcă sa aducă argumente contra ceva de natura personală. Ca nu are nimeni cum sa cunoască viața ta sau a mea.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 6

  • Stiu mane,este posibil dar de ce sa nu mă iau eu de tine?Fără nici o răutate.
   Oricum asa cum am spus la primu’ tau post,eu nu as juca fotbal cu tine.Glumeam,mann.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

 58. Prieteniile adevarate sunt doar intre barbati. Pot sa fie si intre doua femei cu conditia ca una dintre ele sa fie amanta sotului celeilalte.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 3

 59. CONCLUZIE:
  Prietenia intre barbati si femei poate exista, daca si numa daca – femeia NU accepta futaiul (pt ca barbatul ORICUM vrea sa i-o traga, ca d-aia s-au si imprietenit).

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • @Mimi, acu’ cine sunt eu să te împiedic pe tine să tragi concluzii?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Mihai Vasilescu – pai asta e ce ai zis tu in articol, cu exceptiile de rigoare.
   Bine ca am citit si comentariile barbatilor….ca sa confirmam. Noi, femeile, toate sustinem ca nuuuu, nici prin cap nu le-a trecut :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 60. Pe unul dintre cei mai buni prieteni ai mei l-am cunoscut în urmă cu aproape dooj’ dă ani. Ne-am nimerit într-o sală de examinare, având un amic comun și așa ne-am trezit vorbind. Mi-a oferit ajutorul, cu ceva important pentru mine la acea vreme, deși mă știa doar de câteva ore. Total dezinteresat. Și sunt convinsă de asta, întâi pentru că genul ăla de om e și apoi pentru că pe vremea aceea avea o iubită după care era mega topit. Din trei cuvinte, patru se refereau la ea.
  Și am început să ieșim seara în gașcă în oraș, ne-am împrietenit absolut fantastic. L-am văzut mereu ca pe un frate, eu având doar surori, ne-am împărtășit temeri, eșecuri, relații, iluzii și deziluzii.

  Și poate că n-oi fi eu obiectivă când vine vorba de mine, dar chiar soră cu Muma Pădurii nu sunt. Iar el e un blond simpatic cu ochi albaștri și zâmbet larg, grași nu suntem nici unul. Știu destule despre el cât să nu am dubii despre orientarea lui sexuală, iar a mea e foarte clară. Deci în bula mea prieteniile astea există!

  PS: Am citit un comentariu mai sus și încercam să mi-l imaginez gol… Câh… :))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @ilinca, te ține să faci un test și-un pariu? Dă-te într-o seară la prietenul ăsta al tău și dacă te respinge, eu îmi pun aici poză în curu’ gol. Dacă nu te respinge, pui tu poză. Tot în fundul gol. Ce zici, te bagi?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 2

  • @Ilinco, și te rog io, FĂ-L să nu te respingă!!!!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Elena P, ai vrut să zici ‘fă-l să te respingă ‘, aşa-i? 😀

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • Ilinco,daca nu te superi pune o poza cu tine imbracata aici apoi vedem noi daca ne rugam sa se dea la tine sau sa te respinga:)))
   Glumesc,nu te supara.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Solandi, nu, nu. Am scris corect.
   Curu’ lu’ Vasilescu mai lipsește în nebunia de aici.

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Elena P,
   Ştiu. Nici măcar nu era vorba despre vreun posterior, ci despre semnificaţie – cine are dreptate.
   Am observat că ai avut un comentariu care a dispărut şi nu am apucat să-l citesc. Era doar tatonare, să văd dacă ţii cu ursul sau cu iepurele. Ceva de genul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai: Am prieteni bărbați cu care m-aș fi luat la o trântă pe vremea când eram singură. Dintre prietenii mei, pot să îi intuiesc și pe cei care ar vrea/ar fi vrut cândva și ei, și pe cei care nu, never și în vecii vecilor amin. Și rămânem prieteni, cu sau fără tensiunea erotică dintre noi. Nu strici un vin bun cu apă, nici o prietenie cu altceva. Cel de care vorbeam mai sus nu intră în categoria asta. N-am cum să mă dau la un tip de care nu sunt atrasă. Deloc. Facem alt pariu, când dorești. Ăsta îl pierd prin neprezentare.

   @Elena: mi-ești dragă de mor, promit, dar din cauza la motivele ante-menționate, de astă dată nu pot pentru ca să răspund favorabil solicitării lu’ matale.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 61. La varianta “el e castrat, ea nu” te-ai gandit ? 🙂 S-ar putea sa mearga…. s-ar putea sa apara dragostea de lesbiene…:)

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 62. Cum spuneau @SorinB şi @Florr mai sus: a te gândi la ceva e diferit de a face. Şi aici intervine ce avem noi în plus faţă de animale – judecata, creierul.
  Iar concluzia ar fi: există prietenie între un bărbat şi o femeie.
  Deoarece acele gânduri intră în categoria complimente.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 63. din ce am trait eu personal
  cazul 5: ea e mai batrana ca el, deci o relatie sexuala ar fi weird pt amandoi, dar se inteleg f bine, deci sunt prieteni; *mai apar exceptii
  cazul 6: ea e combinata cu un prieten foarte bun al lui sau viceversa; *sunt sanse ca lucrurile sa ia o intorsatura de telenovele
  cazul 7: au interese financiare comune si lucreaza impreuna; *asta presupune un nivel de incredere ridicat din care se pot naste prietenii

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 64. @mihai, de ce la unele comentarii nu pot da cu thumbu’ pt ca imi apare ca si cum as fi dat deja dar sunt sigura ca nu? e un error sau ceva la mine?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @singlemum, dacă sunt ale tale, nu poți. Dacă sunt ale altora, nu e de la mine. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @mihai, evident ca ale altora, nu-mi dau singura cu like-ul :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 65. Dupa ce-am citit comentariile si inca o data postul lui Mihai, cred ca vorbim in paralel azi.
  1. Intr-o parte sunt cei ce vin cu experienta personala de a fi intr-o relatie de prietenie cu sexul opus. Fara sex. Si da, relatiile astea exista!
  2. De cealalta parte, sunt cei care sustin, cu Mihai in frunte, ca asemenea relatii de prietenie pura sunt rare spre deloc fiindca de obicei unul vrea sex, cu mici exceptii.-urata, grasa, gay etc.
  Acum, sustinatorii punctului 2 nu inseamna ca-s in dezacord cu cei de la 1. Da, exista prietenii intre un barbat si o femeie dar, de cele mai multe ori, exista si-o atractie fizica din partea unuia care nu-si gaseste ecou in celalalt (daca nu se incadreaza in exceptii). Si da, suntem oameni, nu animale, ca atare putem sa punem in balanta ce-am pierde si ce-am castiga dintr-un futai cu prietenul/prietena buna.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 66. Am o întrebare pentru toată lumea care susține ca are prietenii reale cu persoanele de sex opus: câți dintre voi ați suporta să vi se spună în față de către prietenul/prietena cea mai bună că nu v-ar fwte nici MORT/MOARTĂ? Si nu că motivul ar fi prietenia de vis dintre voi, ci pur si simplu să vă explice cu grimasele aferente că nu-i strâniti NIMIC. Eventual să bage la final și un “bleah”

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • ??????
   Să punem punctele pe i.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @simona, păi am amețit, soro, azi în comentariile astea?.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @elenaP, mie mi s-ar intoarce stomacul pe dos sa imi spuna invers. Poate pt ca ii vad ca parte din familie. Ar fi ca si cum mi-ar zice un ipotetic frate biologic ca m-ar fwte. Jeez.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Elena, muhahahahahaaaaaaaaaaaaaaa

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Bai, mie nu cred ca mi-ar pica bine.:)) Nu m-am gandit la asta niciodata, dar nu cred ca mi-ar pica bine sa imi spuna un prieten barbat ca-s nefutabila, ca s-o zic pe sleau.:)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @singlemum, adică ți s-ar părea aiurea să-ți spună ca ești o femeie sexi, mișto sau cum vrei tu și că-l atragi?
   Ok. Momentul ăla s-ar putea să fie dificil. Nasol chiar. Dar sigur nu te vei gândi la cum ar fi dacă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, chiar că?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Oana, exact, dar exact aşa cred şi eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Daca mi-ar fi prieten n-as avea nici o problema cu asta:)))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • Prietena mea are un frate tot cu noi în gașcă. După ce el a schimbat vreo trei neveste, cam dezamăgit de încercările lui concluzionează:
   -Sor-meo, eu o nevastă ca tine vreau! ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @elenaP, la fel as raspunde eu daca m-ar intreba unul dintre ei acelasi lucru. Si anume, da, sunt atragatori, ambii arata bine fizic dar nu ma atarg, nu le-as trage-o. Poate ca initial, tocmai asta a dat o sansa priteniei noastre, faptul ca nu ne atragem reciproc. Cu un barbat fata de care am instincte sexuale nu am prietenii ci fwtaiuri. Simplu.
   mai mult, m-ar deranja sa stiu ca cineva imi e prieten doar pt ca vrea, spera sau asteapta sa mi-o traga. oi fi eu mai ciudata, ce sa zic.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • @Elena P., ai o cafea/whisky/ceai/ apa minerală/ bere de la mine pentru ce ai scris mai sus.? De vis!??

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena, daca nu am asteptarile astea de la persoana respectiva de ce m-ar afecta? E ca si cum tie nu-ti place tocanita si vine unul la tine si te blesteama sa nu ai parte toata viata de ea. Ce-ai avut si ce-ai pierdut!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Marius, tu oricum ești sexi?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ionuț, o să bem pe chestia asta. Și să nu speri la vreo prietenie platonica cu mine că nu-ti iese?.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ionut,
   La câte chestii mișto scrie @ElenaP, io zic să deschizi un bar și să i-l faci cadou 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Florr, funcționăm diferit asta e clar. Dar știi ce ma miră? Cum naiba, eu grasă și urâtă (exemplu ipotetic), am cei mai mișto bărbati buni prieteni? Sau invers. Și de ce nu recunosc că-i ascult lu’ ăla toate poveștile legate de decepțiile lui cănd io de fapt l-aș tăvăli de l-aș rupe. Că in capul meu de nebună e că l-aș face să uite de tot și toate si i-aș pune fericirea fără sfârșit la picioare.
   Sau poate am io buba la cap…

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Elena P – m-as bucura pt ca simtim la fel :))))
   atata timp cat, cel putin in cazul meu, imi este ca un frate…nici nu m-as astepta la alta remarca (cu toate ca am frate mai mare care m-a complimentat pt cum arat…ce-ar fi sa ma gandesc la alte tampenii, nu? ar avea si o scuza ca el e infiat, deci practic n-avem aceeasi parinti)
   pardon, fratii (de sange sau nu) is exceptii, chiar dc sunt toti barbati!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Si legat de “grasele si uratele” cu prieteni barbati misto langa ele – dc nu-i fwte, macar sa-i miroasa!
   Chiar stiu un astfel de caz cu un fost iubit (mult spus, am stat doar 1 luna impreuna) care avea o prietena f buna, mica de inaltime si plinuta, ca un butoias…erau asa de buni prieteni incat a luat-o la o plimbare impreuna cu noi doi – “ca n-are si ea saraca pe nimeni, nu vezi cum arata?” Asa de buna prietena ii era incat avea un cuvant de spus in relatiile lui…se pare ca l-a sfatuit de bine in legatura cu mine 🙂
   Deeeci…dc nu-l fwte ea…macar si el sa stea pe bara :)))
   E si asta o strategie!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Elena, scenariul tau e cat se poate de real si sunt de acord. La fel si altele vehiculate azi pe aici. Dar si ce spune Sorin e la fel de real. Eu sunt la fel ca el si cred ca, daca ai ce-ti trebuie acasa, nu incerci sa fwti tot ce are puls. In alta ordine de idei mi-e si teama daca ne-om vedea vreodata toti la vreo intalneala… o sa ne uitam ochi in ochi cu infrigurarea lui “care pe care”? :)))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 67. Este exact, dar exact / precis / indubitabil, așa cum spui tu Vasilescule! Nota zece!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 68. Si tot citind comentariile, am vazut postarile lui SorinB. Omul a sustinut ca are relatii de prietenie cu femei frumoase, ca ciuciu sex, si in loc sa-i combateti ideile v-ati luat de persoana lui si l-ati facut ba gay, ba mincinos.
  Adica atac la persoana, nu la idee.
  SorinB, nu cred in general ceea ce scrii, mi se pare ca infloresti si exagerezi la maxim. in genul interviurilor de angajare: Defectul meu este ca sunt super parolist.
  Dar de data asta ai dreptate 100% cu atacul la persoana si sunt de partea ta. Daca conteaza. 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • @Oana, și care-i diferența între tine și cei care i-au atacat persoana și nu ideea?
   Ah, știu: tu ți-ai spus doar părerea când ai scris “SorinB, nu cred in general ceea ce scrii, mi se pare ca infloresti si exagerezi la maxim. in genul interviurilor de angajare”.

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Mă bag și eu cu o părere: bărbații care sunt doar prieteni sunt cei mai enervanți dintre toți. Adică ori le e frica sa nu fie refuzați, ori se tem se spună ce gândesc (adică îmi placi, îmi place de fapt de x – să știe fiecare care e treaba… de astea) sau așteaptă să fie “asediați”, ori se considera prea buni pentru toate femeile din jur, ori sunt cu gândul la una dintre toate și din primul motiv aia habar n-are și n-o să aibă vreodată, sau sunt căsătoriți și nu au ochi decât pentru aleasa lor cu acte …dar nu știu de ce le mai trebuie prietene care sigur nu se gândesc toate doar la prietenie. Or fi și excepții și una este aici printre comentatori.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 69. Elena, diferenta ar fi ca nu am emis ipoteze/pareri despre cum e el ca persoana.
  N-am spus ca e mincinos de exemplu, ci ca mesajele sunt inflorite.
  Daca eu spun ca-s vegetariana si ce bine mi-e asa si ce viata sanatoasa duc, mi se pare de cacat sa vina X-ulescu sa-mi spuna ca-s proasta. Doar fiindca suntem diferiti. Dar daca X vine si-mi spune ca in opinia lui ceea ce am scris sunt niste bazaconii din surse cel putin dubioase, e altceva. Nu stiu daca sesizezi nuanta.:)

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @Oana, am recitit acum TOATE comentariile adresate lui @SorinB, nu l-a jignit nimeni. A fost o singură glumă din care reieșea c-ar fi gay. Atât. Iar @Ananas, cel care a făcut gluma, așa comentează mereu, la caterincă.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Oana, hahahaaaaa. Ești tare! N-ai emis păreri când ai spus că înflorește și exagerează?
   @Sorine, vă cunoașteți? Ca să nu ma bag aiurea în discuția asta.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 9 Thumb down 3

 70. Mihai, posibil sa ai dreptate. Am citit in viteza si diagonala, am vazut ca pe masura ce comentariile au curs, Sorin s-a enervat gradual si am tras concluzia. Nu mai am chef sa recitesc totul ca sa schimb din poate in certitudine.:). Dar, apropo, sa-i spui unuia ca e gay, in gluma, nu mi se pare o chestie amuzanta deloc. Ca fazele la TV cand se porcesc niste unii si apoi zic ca e pamflet. In fine, nu asta conteaza la postul asta.:)
  Am uitat sa zic ca-mi place subiectul de azi. Misto ideea!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 71. Elenaaaa, nu-l cunosc pe SorinB. Nicicum. Nici virtual, nici real. Am tipat dupa tine fiindca nu pot sa dau reply la mesajul tau.:)))
  Mai, am emis pareri referitoare la scriitura lui.
  Bantui pe blogul lui Mihai de ceva vreme, cunosc userii dupa nick-uri si atat. Mi-am facut o parere in baza mesajelor scrise de-a lungul vremii. Si cum pe internet toti suntem buni, frumosi, destepti si devreme acasa, am niste clopotei care-mi semnaleaza cand ceva e prea de tot.:)

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Oana I. și restul..eu nu am făcut pe nimeni în niciun fel. Să citim cu atenție, zic…

   Plus ca nici nu puteam să-l fac eu…

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 72. Hop și eu la spartul târgului!?

  Eu, ea, facultate, colegi, prietenie mare, mergeam împreună spre casă, la concerte, în parc. Timp de 4 ani a durat. Cea mai lungă și mai dezinteresată prietenie pe care am avut-o cu o persoană de sex opus. După 4 ani…..jbam!….s-a transformat în nevastă-mea!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 0

 73. M-a sunat acu’ cateva zeci de minute o prietena din liceu: “Ai citit ma pe blogu lu’ Vasile azi? Hai sa le povestim noi cum suntem prieteni de 35 de ani fara sa ne gandim la sex!” Am soptit : “Poate tu”. Mi-a inchis imediat. Ma mai suna??

  Comentariu beton! Thumb up 53 Thumb down 0

  • @Ursei, ahahahahaha!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Ursei, băăă, m-am căcat pe mine de râs. :))))))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Ursei,
   ? ? ? ? ?
   Excelent! Asta ar fi trebuit să fie ultima postare a acestei zile. Să se încheie apoteotic 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Ursei, ai dărâmat toate miturile cu comentariul ăsta?????.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Baaah, citesc de juma’ de ora si-am zis sa nu comentez, dar la asa postare nu pot sa ma abtin.
   @Ursei, daca nu erau Elena si Vera (niste zeite din punctul meu de vedere) cu niste chestii care-mi placura mai mult, te declaram comentariul zilei. Oricum: CHAPEAU!!!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Papi, ce să zic?! Ai un punct de vedere excelent.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena, eu iubesc oamenii care gandesc deschis, dar mai si spun ceea ce gandesc. Suna a declaratie de dragoste? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @papi Nu pot sa fiu de acord cu tine!
   Ursei ARE comentariul zilei! :))
   Si eu as acorda mentiune si lui Acula: scurt si direct!

   Despre celalalt aspect, nu pot sa ma pronunt… eee, la naiba, mai zi-mi, mai zi-mi!!! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Vera, stiu ca nu fac cele mai bune alegeri mereu, dar mi le asum 🙂
   Cat despre zeitele mele, e o lista ataaaat de scurtaaaa… momentan sunt 2 😀 – si nu intra aici nevasta-mea, doar ea e cea care a inventat universul, clar!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Papi, sună a “vrei sa fii prietena mea?”?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena. :)))))) M-am ras tare de tot la comentariul asta “zeiesc”! Mai am de comentat pana la “vrei sa fii prietena mea” sau “vrei sa-mi scrii in oracol”, dar promit sa perseverez.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Incredibil! M-a sunat inapoi! A zis sa-mi fie rusinica (oricum imi era de acu 30 de ani) si ca am noroc ca suntem prea batrani acum… Si dupa ce i-a trecut sperietura cica s-a simtit flatata. Pe bune?!

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Ursei, e femeie, boss, normal că s-a simțit flatată. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ursei,
   Dar de ce speriase?!
   Sincer, mie mi se pare ”ăsta” un compliment grozav. Indiferent că vine din partea unui amic, coleg, vecin sau Dorel cu picamăru’ :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai,
   Stai așa, un bărbat nu s-ar simți flatat? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laura, lasă-mă mă să încurajez omu’.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laura, un bărbat s-ar ofusca că abia acum află!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

 74. Am făcut brainstorming cu nevastă-mea pe subiectul de azi şi mi-a răspuns: “ar trebui să existe că va creste fata noastră!”

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Io, hahahaaaaaaaaahahaaaaaa. Vezi ca în acelaşi timp cu fata ta creşte şi băiatul meu. Iar el ştie una şi bună.?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

 75. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 14

  • @Andrei, boss, dacă ai comparat căcatul pe stradă cu fututul, pe mine unul m-ai convins.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 76. Mihai, dacă atâta ești în stare să comentezi, la revedere. Dacă tu gândești cu penisul și nu ești în stare să îți pui un pic creierul la contribuție și să-ți dai seama ce am vrut să spun, la revedere. Aveam senzația că ești un om care gândește, ți-am mai citit articolele.

  Sexul e o nevoie, defecarea e o nevoie – ce nu înțelegi? Sexul combinat cu iubirea pentru o persoană e altceva, depășește sfera nevoilor primare.

  Nu mă interesează să te conving, nici pe tine, nici pe ”bărbații adevărați” care nu-și înșală nevasta/prietena cu una mai urâtă decât ea – what the fuck is that, anyway?

  Știi, faptul că nu puteți să vi-o țineți în pantaloni și că încercați să găsiți o scuză pentru asta e problema voastră, nu a tuturor bărbaților de pe lumea asta. Eu știu ce experiențe am eu și mă doare undeva dacă cineva e sau nu de acord cu mine. Ai întrebat, am răspuns.

  Și nu, nu sunt gay, nu sunt urât, sunt căsătorit de 14 ani și nu mi-am înșelat nevasta niciodată și am și prietene femei.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 10 Thumb down 9

  • Eu cred că doamna citeşte şi ea blogul…

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 4

  • @Elena, din spatele lui, în timp ce scrie comentariile.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 4

  • @Andrei, boss, dacă nu vrei să mă convingi de nimic de ce plm ai mai comentat? Io jur că nu te-am chemat aici și nici nu ţineam morţiș să-ţi aflu părerea.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 3

 77. Bai, cum cacat sa compari nevoia de sex cu cacarea, scuzati repetitia? Cam cat de bolnav sa fii?
  Ma rog, o fi posibil daca ai fetisuri de-alea extreme. Si atunci nu mai intri la nebuni, ci la deviati sexual.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • Oana, nu ai înțeles nimic. Ai citit ce am scris eu acolo? 🙂 Nu am comparat PROCESUL de a face sex cu PROCESUL de a defeca :), ci am spus că amândouă sunt nevoi primare, dar na, fiecare vede ce vrea și ce-i place :).

   Nici nu știu de ce-mi pierd vremea aici, nu o să se mai repete. Mi-am pierdut 20 de minute cu aberația asta :), prea mult deja.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 7

  • @Andrei, boss, toată lumea a înțeles că sunt nevoi primare, nu asta era problema. Problema e că tu aberezi. Iar asta nu mai ține de nimeni altcineva.
   Ah, mor după ăștia pe care NU I-A CHEMAT NIMENI AICI și o dau p-aia cu “mi-am pierdut timpul”. Ești exact genul care înjură la telvizor în loc să schimbe canalul.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

  • Domnul fie cu tine, @Andrei! Sau doamna? Multumiri pentru timpul tau, o seara frumoasa si nelipsita de nevoi primare.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 2

  • Andrei,sunt convins că esti sufletul petrecerii.Uite cu baiatu’ destept si fidel eu chiar nu as juca fotbal.Eu zic sa te duci să te caci si ca să stai tu comod bagă Dexu sub picioare.In timpu’ ăsta este recomndat sa te gandesti la un sexut.Dar doar din perspectiva fidelă.Pe multi de pe aici ne încearcă,după postările tale,o nevoie primară.Bagă capu-n frigider si spune-ne dacă ai nevoie de proteine.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 4

  • Nu stiu cat de nevoie primara e sexul dar cacarea sigur e.Adica @Andrei,nimeni nu cred ca a scris pe aici ca e casatorit si se fute in draci cu tot ce misca prin preajma si are coropisnita,dar macar un gand asa razlet cand vezi una buna tot te gadila la lobul frontal.Si daca zici ca tu in cei 14 ani de casatorie n-ai vazut o tipa care sa-ti starneasca macar 2 secunde vreo pofta interzisa,sunt 2 variante:ori nu vrei sa recunosti,ori nu vrei sa recunosti.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 78. Andrei, simplul fapt ca ai simtit nevoia sa asociezi cele 2 nevoi, cum le spui tu, mi-a creat o stare de scarba. Altfel, da, am inteles ca esti un baiat casatorit de nu stiu cati ani, frumos, destept si fidel. Cine nu e asa? 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

  • @Oana, mai ales frumos. Dacă a zis el că e frumos, apăi așa e. Cum să zic eu ca să fiu elegant? Gata, știu, e prima oară în viața mea când aud un bărbat că zice despre el însuși că e frumos. Nino-nino.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Oana, EU. Eu nu sunt aşa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 79. @Papi Sanatate, la mulți ani, toate cele bune, fericire.

  Nu știu ce tot ziceți voi de ”doamna” aici, poate aveți treabă și eu vă rețin :).

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Andrei, boss, tot ameninți că pleci și nu mai pleci. Vrei să rezolv eu? Că poate ți-o fi și ție greu să te desparți așa repede de noi.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 3

 80. @Oana, Nu eu le-am asociat, tu le-ai asociat :). Eu doar am scos în evidență, printr-un exemplu forțat, că vorbim despre o nevoie și că rațiunea domină instinctul.

  Voi însă vă legați de formă și nu de fond și eu cu astfel de oameni, îmi cer scuze, nu am ce discuta. Voi aveți deja o părere, voi știți! De ce mai întrebați, dacă știți?

  Nu am spus că sunt frumos, am spus că nu sunt urât :), ceea ce e o diferență :). Și da, deștept și fidel sunt, aia e. Am eu alte defecte, dar deștept și fidel sunt. Ce să fac acum, dacă sunt? 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 4

  • @Andrei,
   Chiar dacă am înțeles corect ce ai vrut să spui, totuși te-aș contrazice fix cu vorbele tale. Asta ca sa vezi că există diferențe uriașe între cele două nevoi:

   ”rațiunea domină instinctul” – ok. Raționând, îți poți domina instinctul sexual.
   Întrebare: raționând, îți poți reprima instinctul de defecare? Așa, vreo 3-4 săptămâni… până regăsești WC-ul pe care-l iubești?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 81. Mihai, nu, e ok, stai liniștit :))))). Nu-mi place să las replici așa în aer, să nu răspund la ele, poate mai înțeleg și oamenii ceva, deși mă îndoiesc.

  Oricum, e tare ”dezbaterea”, îmi place că sunteți deschiși și acceptați și alte opinii și le combateți cu argumente…NOT :)))))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 4

  • @Andrei, boss, ATOTștiutorilor.
   Știi, urăsc analfabeții care se dau deștepți. Și tu ești unul. Te vrei publisher și ai făcut câte o greșeală în fiecare comment. Marș, mă!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 3

  • @Mihai Vasilescu, am cautat publisher pentru ca nu stiam ce inseamna. acum am inteles ca @Andrei este ca prostituatele care apar pe la emisiuni tv, capatos& maruta.ar face orice pentru un pic de publicitate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • @Shoric, da, dar măcar e frumos.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 2

 82. Din Dex

  atoateștiutór, -oáre [At: DA ms / Pl: ~i, -oare / E: atoate- + știutor] 1-2 smf, a (Persoană) care știe totul Si: atotștiutor (1-2). 3-4 smf, a (Persoană) căruia nu i se poate ascunde nimic Si: atoatevăzător (3-4), atotștiutor (3-4), atotvăzător (3-4). 5 sma Dumnezeu.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @Andrei, îţi place aici, este? Știu, boss, dau dependenţă.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 2

 83. @Mihai, nici eu n-am auzit in viata reala, aia de dincolo de ecran, barbati/baieti laudandu-se ca-s frumosi. Dar poate fac parte dintr-o generatie veche si altfel sunt barbatii de 18-20 de ani acum. Pe net insa, am citit o gramada de comentarii autolaudative.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 3 Thumb down 4

  • @Oana, chestia e că i-am văzut profilul de Facebook. Well…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

 84. Fwti , nu fwti vremea pwlii trece. VS fwti, nu fwti vremea trece mă pwlă!
  Sounds like RentACar ăla … aș închiria o mașină, ba aș cumpăra … dar sigur m-aș da ..

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

 85. @ Mihai, n-as pune baza in ceea ce ai vazut tu pe fb ca nu prea ne potrivim la gusturi. Tu esti cu tenisi roz, camasa lila, cravata bleu si barba, al meu e in kaki-gri-negru, barbierit in fiecare zi si tuns periuta. 😛
  Dar de data asta te cred. Ca domnul e frumos cu spume. 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Oana, păi ce legătură are frumusețea cu hainele??? Omu’ a zis că e frumos, nu bine îmbrăcat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 86. eu am ramas surprins ca sunt foarte multe dezamagite in mariaje esuate pe aici care sunt foarte de acord ca sa ai un prieten bun,un confident, un umar pe care sa plangi cand te simti singura.
  pebune ???.
  #iatiinpulameaopisicasivorbestecuea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 12 Thumb down 6

  • @Shoric
   Ce te freacă pe tine grija cu cine vorbesc eu și cui mă confesez eu sau ce altceva mai fac din postura mea de femeie liberă?! Cum îți permiți tu să vorbești, îmi pui tu pâine pe masă?!
   În ce secol trăiești, bă, trogloditule?! Marș în p.ula mea înapoi în Cretacic!!
   #taciînp.ulameacăeștiprost

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 10

 87. Mai, eu cred ca e gresita ipoteza. Ca pot aparea ganduri, nu zic nu, dimpotriva, cand eram mai tanara (nu ca as fi acum prea batrana, dar imi plac tipii mai copti si de la o varsta mai apare o burta, o chelie, d-astea) vedeam o data la doua trei zile cate un tip pe care poate l-as fi, daca s-ar fi aliniat planetele. Dar astea sunt ganduri sau fantezii, ele nu pot invalida o prietenie, haide sa fim seriosi. Ele pot aparea si pentru un trecator de pe strada, nu e nevoie de vreo prietenie stransa. Asta inseamna ca prietenia e invalidata, daca la un moment dat ti-a trecut prin cap ca, poate, cine stie…? Sa fim seriosi. Am prieteni barbati cu care am facut sex si prieteni barbati cu care nu. Iar eventualele ganduri de o parte sau de alta (sau de ambele parti, doar ca na… bad timing) au ramas ganduri. Si suntem in continuare prieteni. Nu exclud ideea ca in cazul in care venusul meu va fi in trigon cu martele lor sa se intample ceva, banuiesc ca viceversa e adevarata. Asa, si? Ideea asta e marginala in viata mea si banuiesc ca si a lor (neveste, iubite, copii – astea sunt prioritatile unui om de la o varsta). Cu exceptia cazurilor patologice, cand oamenii stau cu anii pe bara in asteptarea iesirii din friendzone, eu zic ca suntem oameni normali si ne vedem de viata. Daca se intampla bine, daca nu, iarasi bine, viata nu graviteaza in jurul prietenului/prietenei ca sa merite sa mentii o prietenie doar in speranta ca vei face sex. Dar ce, organul aluia e de aur, altul nu exista pe lumea asta?

  Si apoi, nicio relatie interumana in afara de cele conditionate de legaturi de sange nu este dezinteresata. Acu’, ori ca esti prieten cu cineva ca sa ai un om caruia sa i te confesezi, sa te ajute, sa ai cu cine juca barbut, sa iesi in club sau ca sa faci sex la un moment dat, e irelevant.

  Preocuparea asta de a vedea lucrurile in alb si negru si a le categorisi ca ori e asa ori e invers mi se pare adolescentina. Viata e in principiu gri, nu alba sau neagra.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 88. @Mihai, vrem partea a doua ! Azi să vorbim dacă….putem să fim doar prieteni cu semeni de același sex care ar dori să ne tufă ! Sau pe care am dori sa îi tufim !

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 89. Domnu’ Vasilescu imi placu maxim scrierea matale si mai ales valul de frustrari ce il declansa in special in sectorul feminin.Bine ca nici cu masculii nu mi-e rusine la ce aberatii am citit in comentarii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 90. Pai eu nu stiu cum mi-a scapat articolul asta… da’ am ras de nebuna la commenturile de p’acilea. Nu mai pot munci ca rad ca proasta iar colegii se uita la mine ca buha in horn si ma intreaba ce am patit.
  Revenim… in tineretile mele, si cand zic tinereti ma refer la perioada adolescentina, am avut un prieten, cel mai bun prieten, Dumnezeu sa il ierte si credeam si eu ca se poate frate, uite cate mai impartasim noi, idei, pareri, impresii etc, pana intr-o seara cand imi spune: tu fata, aseara, de nu dispareai asa cu ala, aveam ganduri mari cu tine. Deci… NU doar prietenie intre barbati si femei e de domeniul SF in care ambii sunt castrati si chori si de pe planete diferite. Mda… cam asa…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

 91. Bineinteles ca exista prietenie intre barbat si femeie..

  Pana cand el/ea divorteaza/iese din relatie/devine disponibil(a) :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 92. Auzi, dar daca ne-am tras-o din prietenie, se pune? Ca s-a cam intamplat, eram prieteni din copilarie, studenti apoi in Timisoara si intr-o seara a lasat-o smecherul ei chiar in saptamana Craciunului. Mi-a plans pe umar, la piept, pe genunchi, etc, in holul caminului, in camera, in etc, etc, etc. Si s-a intamplat sa se-ntample chestia. Doar atunci si inca o data si nu ne-am simtit vinovati niciunul, am ramas in acelasi modul amandoi, adica ceva filme, bere, seri de folk cu votka Wiborova si suc de rosii prin parc, etc, etc. Si fiecare aveam prietena/prieten. Concluzie, se pune sau nu?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @gabriel, io zic să astepţi articolul de mâine. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Astept, ca maine-i peste 3 ore si ceva. Nu-i mult.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gabriel la Mihai “mâine” înseamnă ora 8.30 AM. Mai ai/avem de aşteptat un pic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Mda, parcă văd că ne întreabă M.V. dacă merge și-un sex din ură. Sau din răzbunare 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 93. Pingback: mihai vasilescu blog | Oleacă de sex n-a omorât pe nimeni

 94. Bai,io ca femeie nu cred nici în ruptul capului ca exista prietenie intre un barbat si o femeie.Cumva,cândva, unul tot se gandeste la sex chiar dacă nu se concretizează pe motiv de soț ,iubit,nevasta,etc…Pe astia care susțin sus și tare ca nu s-au gândit niciodată,as vrea sa-I văd blocați o noapte ,intr-o cabana la munte cu prietenul (a),cu o sticla de vin ,șemineu și Sade pe fundal.Eu zic ca si-ar cam schimba părerea despre prietenie în dimineața următoare:).

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 95. Chiar exista asemenea prietenii sunt f rare tind către 0.am o prietena din liceu(aproape 25 de ai au trecut de atunci) nu suntem nici gay ,casatoriti amândoi ,nici urati dar foarte inteligenti. La 17 ani am stabilit în discuțiile noastre ca orice ar fi pe lumea asta nu vom strica o prietenie pt 5 minute de ” placere”

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.