4,322 cititori

Ce mi-a plăcut (săptămâna 90)

O fi greu să vă treziți și să găsiți articole pentru cafea gata selectate? Ha? Aud?

 1. Cum traficul bucureștean trage toată țara în jos;
 2. Da, da, da și iar DA;
 3. V-ați făcut cu toții filme și muriți de nervi că nu trăiți în ele;
 4. Ce să faci când mama copilului tău îți spune că nu mai poate;
 5. Le-am oferit și salarii de 100 de lei pe zi. Nu vin sau, dacă vin, stau o zi;
 6. Legătura dintre natalitate și zborurile low-cost;
 7. Ce mare era omul mic;
 8. 50 de măgării în 10 luni de guvernare PSD+ALDE;

mihai_vasilescu_cititori

55 de păreri la “Ce mi-a plăcut (săptămâna 90)

 1. 1. Şocant. La Bv. un bilet e 2 lei, e valabil 50 minute pe aproape orice linie (excepție face 20-ul care merge în Poiana Braşov). Pentru pensionari e 1 leu iar gratis e doar pentru elevii fără absențe.
  2. There is no Kayser Soze!!!! 🙂
  5. Discutabil.
  7. 🙁

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @VictorR, și restul?

  • Citit şi restul. Dar nu ştiu ce să spun. O dăm în “forma fără fond”, discuția de dragul de a mă băga în seamă?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @VictorR, nu, nu, eram doar curios dacă le-ai citit sau te-ai dus pe sărite.

 2. Spune-mi, te rog, ce-ai descoperit pe atat de deosebit la #5 ?

  Un zilier poate fie convocat si numai de trei sau patru ori pe luna, dar, fireste, pentru asta trebuie sa ramana in standby tot timpul. Tie ti-ar conveni sa stai o luna la dispozitia cuiva pe 400 de lei ? Dar uite, hai sa fiu ceva mai generos si sa zic ca-l cheama 15/16 din 30/ 31 de zile, fiecare a doua zi. Asta inseamna 1500 – 1600 lei/luna insa in aceleasi conditii de stand-by necesar, asta n-ai cum schimba-o. Mai pune la socoteala si ca-i vorba de Delta unde nu spargi poarta la 17.00 ca sa te sui in primul metro spre casa, nici la 19.00, esti adus de dimineata si lasat la vatra in miezul noptii. Mai pune si ca omu’ vrea ca indiferent de post sa faci tot ce ti se cere, relatia stapan-sluga, spune si munca calificata, dar si necalificata, si munca mai usoara, dar si munca grea. Iar banii nu la sfarsitul zilei, ci la sfarsitul lunii, ca sa te aiba la mana. Tu ai face toate asta pe salariul minim net pe economie ? Pe bune ?

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • Scuze pentru exprimarea laconică. Gândeam la situația generală unde, după câteva zile, în cele mai multe cazuri, după ce ai pus mâna pe om, îl cam transformi într-o mică bătaie de joc. Dreptatea, câtă e, e la mijloc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Victore,

   nici eu nu ma gandeam la cazul asta particular, nici nu prea am cum, in afara faptului ca traiul in Delta e foarte problematic, nu stiu.
   Asa ca tot la modul general si fara patosului vreunei lupte de clasa zic doar ca mi se pare aiurea ca tot aia care au beneficiat de munca cvasi-gratuita timp de decenii, afirmand flegmatic in stanga si-n dreapta ca ei n-au ce-i face, “Piata libera stabileste salariul !” si ca “Da, n-o fi unul decent sau rezonabil, dar asta-i viata, in esenta ei nedreapta”, acum, cand sunt putin spre nesemnificativ dezavantajati de ea, sa se puna sa se vaite ca-i strigator le cer. Nu ti se pare totusi de prost-gust ca multimilionarul sa faca taraboi mai mare decat ala care traieste de pe azi pe maine ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 3. 1. “Noroc” că mi-s anxioasă şi nu suport aglomeraţia. De câte ori ajung pe peronul-furnicar, mă opresc mult în spate şi astept să se elibereze. Da, aştept şi câte 20 minute uneori, dar prefer să întârzii decât să am palpitaţii.
  2. DA şi de la mine!
  3. Awww, Cabral a zis-o bine. Bine rău. Îmi place să cred că nu mi se adresează articolul, mă bucur de destule (mai putin partea aia cu eroismul de-a invita pe cineva la un date :)) ), dar, repet, stau bine. Azi m-am trezit sub 7, bineînţeles. Şi tocmai cand era gata cafeaua, o aud pe Pici trăncănind. Am oftat şi am luat-o cu mine. Şi m-am uitat în jos la ea, la mânuţa ei în mâna mea şi timpul s-a oprit. Atunci şi acolo era fix ce mi-am dorit eu de la viaţă: copilul meu! Da, mi-a dat peste cafea şi m-a zăpăcit, dar n-aş schimba dimineţile astea pentru nimic şi nimeni!
  4. Aş vrea să-l citească toti bărbaţii, cu adevărat să-l citească. Fără pufnit din nas, fără ochi daţi peste cap…
  5. Been there cand ne construiam casa în provincie. Se ducea ex la birt să le ofere milionul plus mâncare/zi şi ei nu şi nu. Bătrânii munceau în solarii/grădină ca să-şi hrănească “copiii” la 30-50 ani care toceau bordura la bodegă pe banii de alocaţii.
  6. meh
  7. Uhm, n-am cuvinte.
  8. pas la politică.

  Thanks, MV!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 4. Neața! Cam deprimante articolele de azi, dar poate doar mi se pare mie pentru că sunt cam mahmură.

  1. Cât am lucrat la Ploiești și făceam naveta zilnic, ajungeam mai repede acolo decât la joburile pe care le-am avut prin București.

  2. Da, nu mai avem echilibru în nimic. 🙁

  3. Ieri m-a sunat unul din nepoții mei care era uimit că oricât a încercat să afle ce cadou îmi doresc de ziua mea s-a lovit de același răspuns; eu nu vreau cadouri ci doar oameni în jurul meu cu care să râd și să petrec. Și am râs și am petrecut și……poza asta de mai jos e pentru tine, Mihai.

  https://imgur.com/fJHkWnG

  4. Am întâlnit mulți oameni care nu înțeleg că într-o relație totul e în doi, că o relație nu înseamnă doi oameni singuri care trăiesc împreună. Că tot ce faci îl afectează și pe celălalt; și alea bune și alea mai puțin bune…..mă rog….așa e pentru mine.

  5. Eu cred că adevărul e mereu la mijloc.

  6. Cam alambicată scrierea.

  7. Sunt mulți oameni din ăștia mari pe care nu-i știe nimeni. Trist.

  8. Și lista rămâne deschisă…

  Merci Mihai! Zi faină tuturor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Anouk, exact așa mi s-a părut și mie pct6. Greu de urmărit.
   Cât privește poza… ce pot ca să mai zic?!
   {%*{+$, Vasilescule, că tu ești capu’ răutăților! ?☹️

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Vera, în ce privește poza să fii sigură că m-am gândit la voi! 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Da’ bine măăăă, iar mâncare???? ??

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Victor, a fost și băutură, dar nu puteam să-mi pozez mațele. 😛

   PS- merci pentru sticla aia și pentru tortuleț!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Anouk,
   Dar de ce? Azi e ziua ta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Laura, a fost ieri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 5. “Îngrămădiții” de la punctul 1 or ieși diseară în stradă? Dar antrepenorii de la punctul 5? O fi înțeles cineva ceva din punctul 8? Mă îndoiesc. Azi sunt pornit pe politică. Da’ pornit rău de tot.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ionut, sincer, eu nu m-am prins pentru cei se iese azi în stradă. Adică, bun, ies, dar care e scopul ce trebuie atins?

  • @Mihai, nici eu. Deși ar fi destule motive. E doar o altă ocazie de a ne afișa p-afară și e cool să fii anti-psd zilele astea. Cam atât. Dar nu-i problemă, în câteva luni se prind toți de ce ar fi trebuit să se iasă în stradă. Doar că o să fie cam târziu. Aaa, da, și probabil tot târziu vor realiza majoritatea că protestele pașnice n-au schimbat nimic niciunde niciodată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ionut, aaa… pentru doza de coolness… well…

  • @Mihai, cred că scopul e să se vadă de sus că nu dormim și că suntem atenți la ce fac ei. Și așa cum în februarie am reușit să le amânăm măcar planurile, încercăm și acum să obținem același lucru. Prea puțin?! De acord. Dar e mai mult decât nimic.
   Sunt de acord și cu @Ionut că proteste pașnice nu fac, în cel mai bun caz, decât să amâne și nu să schimbe. Dar de fapt cred că schimbă puțin câte puțin felul în care văd și se implică oamenii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Cum nu te-ai prins ? E mai ieftin la” proteste” decat la mol 🙂 pai cand e ceva “najpa” de la guvern iesi atunci nu dupa 2-3 cand nu mai stai la strand/piscina ! Inteleg ca trebuie sa ne aparam principiile ,valorile morale,etc,dar atunci cand se produce raul ,nu dupa ce a prins radacini !

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. “Nu am citit, nici nu voi citi ever” am încheiat citatul aproximativ asemănător! ??

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 7. În România conceptul de calitate a vieții e total necunoscut.Cumulat cu o șleahtă de hoți ordinari aflați la conducere,dă răspunsul la întrebarea,,da’ de vi și stai doar o săptămână în țară?”De lehamite.Conceputul de mie să îmi fie bine,de restul mă doare în dos a devenit sport național.Când a fost scandalul cu independența Cataluniei,era plin de balcoane cu steagul Spaniei arborat,oameni revoltați ,1300 de firme și-au schimbat sediul din Catalunia în alte regiuni ,președintele regiunii are mandat de urmărire internațională ,șeful Poliției a fost demis,plus au de plătit vreo 6 milioane de euro ,costul referendumului.Și să nu uităm că în topul țărilor cu un nivel ridicat de corupție,Spania este peste România.Lai noi nu mai corupție,e direct furt pe față.Singurul lucru viabil e o lovitură de stat și instaurarea unei dictaturi militare.Doar că șacalii au luat în calcul acest lucru,de aici pensii speciale și pensionări anticipate.Lăsat dracului pancarte amuzante,postări pe facebuk și dansuri în ploaie ,ieșit masiv în stradă pe sistemul,ori noi,ori voi.Desigur că e ușor să comentezi din spatele unui monitor,în pantaloni scurți,dar e o simplă părere.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 8. 1. Prin natura serviciului am masina si circul destul de des prin minunata capitala europeana (unde ne-am nimerit din greseala). Dimineata fac aproximativ 45 de minute pana la servciu si aproape tot timpul ajung cu creierii varza. Am incercat si cu transportul in comun. Am facut 2 ore dar am ajuns linistit.
  2. Parca asistăm la o noua ardere pe rug a vrajitoarelor. Nu m-ar mira sa reapara achiziția.
  3. Extraordinar de frumos scris, te pune pe ganduri si te face sa iti reanalizezi prioritatile. Este un cliseu, dar cu adevarat schimbarea este numai in noi.
  4. Nu am copii din pacate pentru ca am ales sa ne platim ratele la mărețul apartament de 38 de metri pătrați in loc sa stam “cu grija” cresterii unui copil. Acum regret enorm. Dar daca as avea copii, as fi exact cel descris in text. Nu ma laud si nu mai intereseaza parerea celorlalti insa si acum fac foarte multe chestii in casa si ajut cat pot de mult. Pentru ca nu suntem proprietarii celor de langa noi si nu, nu ni se cuvine sa primim totul.
  5. Sa ma lase si “antreprenorii” lu’ peste prajit! Ani de zile si-au batut joc de oameni si acum când din cauza exodului (suntem pe locul 2 in lume după Siria!) nu se mai gasesc sclavi au început sa se vaite. Vor mai trece zeci de ani pana cand se vor achimba mentalitățile si de o parte si de cealalta. Sau nu, pentru ca râme se găsesc tot timpul, trebuie doar sa sapi unde trebuie.
  6. Un gram de adevar exista. Insa o mare parte a cauzei pentru care a scazut natalitatea in exodului (asa cum spuneam si mai sus) este “grija” statului fata de viitorii părinți. Si nu ma refer la milă, ma refer la maternități decente, spitale pentru copii decente, educatoare din ce in ce mai putin rabdatoare, la fel si învățători si profesori. La care se adauga se imensul stres din marile orase. Nu stiu daca s-a facut un studiu dar pun pariu ca natalitatea cea mai scăzută este in marile orase in frunte cu capitala iar cea mai crescută este in orasele mici si sărace.
  7. Am terminat cu greu de citit. Pentru ca am avut lacrimi in ochi. Si un mare nod in gât si in stomac. Pentru ca nu suport sa vad batrani sau copii chinuiti. Si ii vedem din ce ince mai des si mai mulți. Si din cauza ca ne-am înrăit atat de tare nu mai suntem dispusi sa ajutăm. Suntem compătimitori si altruisti pe facebook. Dar cand este vorba sa se faca ceva concret pentru o familie cu 4 copii de exemplu, se strang 6 sau 7 persoane care sunt hotărâți sa faca ceva si sa arate si celorlalți ca a fi bun nu inseamna decat putin voință dar mai ales puterea de te ridica de la laptop sau de a lasa telefonul din mana. Suntem cei mai buni la empatia virtuala dar la cea reala devenim brusc nesimțiți.
  8. Mi-e scârbă. Diseara sunt in fata guvernului. Sper sa fiti si voi.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Georgian
   4. Baga “carbuni”, 2018 e un an bun sa canti Ceata lui Pitigoi!

   7. Asa cum eu am avut surpriza sa vad ca din 3 fete anuntate, ne-am adunat inca 4 oameni, o sa ai si tu surpriza sa vezi ca data viitoare vor veni si mai multi. Eu vreau sa le multumesc lui EGO, Elena, Anouk, Dana, Redoo si tie, Georgian, pentru ca mi-ati dat motive sa zambesc toata seara si pentru ca ati ajutat din inima semeni mai putin norocosi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Georgian, nu te-am văzut! E drept că era un pic aglomerat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 9. 1 Îmi spune Ovidiu ceea ce vede fiecare din cei 2,5 milioane de locuitori. Şi? Cum rezolvăm problema? Că eu sunt Gigi instalatorul, mă pricep la instalații, nu la decongestionarea traficului. Nu îmi spune ce văd! Dacă faci giratoriu, rezolvi problema de la metroul Victoriei? Dacă dai amenzi, rezolvi problema? E greu!
  -Amsterdam= 6 benzi pe sens. Este aglomerație? Este!
  -Paris=a spus
  -Milano=4benzi pe sens=aglomerație
  -Roma la fel. Germania, majoritatea orașelor, Ljubljana, la fel Budapesta, la fel. Nici nu mai dau exemple ca am văzut peste tot aglomerație! Care ar fi soluția? Nu ştiu!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 10. 2- asa a pățit şi Michael Jackson. Părerea mea!
  3-Cabral a folosit ca inspirație textul Elenei noastre
  4-chiar există oameni care au nevoie de aceste sfaturi?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 11. 5-“decât să muncesc degeaba, mai bine stau degeaba” din folclorul românesc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. 9o de săptămâni cu Vasilescu. Să mai ziceți că nu sunt oameni fideli. Hai noroc! și de băut la vară la întâlnirea aceea multașteptată.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 13. 1. Când totul merge prost în țara asta cum ar putea fi bine în traficul Capitalei?!

  2. O mare porcărie. Vânătoarea de vrăjitoare n-a făcut bine nimănui, niciodată.

  3. Mi-a plăcut articolul. Neaoș. Realist!

  4. Da, foarte bun! Din păcate (cum rezultă și din comment-uri) puțini bărbați citesc, poate și mai puțini aplică.

  5. Mda. Ăsta e rezultatul după ce zeci de ani îți bați joc de angajați, de cei care vor să muncească. Ei, disperați de aroganță și nedreptate, au spart granițele și muncesc în străinătate, decent. La toate astea trebuia să se gândească angajatorul român în urmă cu 5-10-15-20 de ani. În frunte cu ministerele muncii și învățământului.
  E plină Europa de români care muncesc cu spor: medici, asistenți, ospătari, constructori, zugravi, șoferi, IT-iști. Când trăiau în Ro erau tratați cu sictir…

  6. N-am înțeles niciodată grija asta patologică (și socială) de a ne înmulți. Care e scopul? Și care e riscul dacă n-o facem? Dispărem ca nație? Și ce dacă? Dispărem ca specie? Și ce dacă?! Oricum, la nivel de individ, dispărem mai repede. Și ca nație și ca specie.

  7. 🙁

  8. Cred că sunt mai multe. Astea sunt doar alea văzute/știute.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ce mă ofticați, voi, ăștia mai matinali! Vă treziți înaintea mea, citiți și postați repede. Până citesc eu, până analizez și scriu, deja apar ca un mic Ponta. Aceleași păreri… Zău că nu v-am copiat! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Chiar mă gândeam @LauraG, să facem un protest, ceva, să se posteze mai târziu, pe la 11 AM să spunem, dar am citit pe aici pe undeva că nu e rost de democrație! ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Gigi,
   Nu poți, dom’le, cu matinalii ăștia! Noi facem protest și ei scriu aici repede-repede… Tot pe minus ieșim 🙂

   P.S. Într-o zi (am pus ceasul să sune ?), a aparut articolul la 8.46 și la 9.00 erau 20 de postări.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Aaalo, păi nu e bine! Eu mă trezesc sub 7 am în weekend, beau 3 cafele până postează Mihai. Să le pună de la 6 dimineața!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Vera,
   Uite, vezi? bioritm diferit. Și la 7-8 seara e pustiu aici.

   Io propun 2 schimburi – 2 articole: de zi și de noapte 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Laura votez Pentru! Să-l chinuim pe Mihai zi lumină! ???

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Eu cred ca unii au dat şpagă la deținătorul blogului. Am întâlnit situații când postarea a apărut la 8:45 şi primul comentariu a fost la 6:38 ??

   @Vera, pe tine te trezesc fetele la ora aia! Îmi amintesc când avea fata mea un an jumate, doi,.. venea dimineață la mine la pat şi îmi ardea vreo doua, trei palme pe chelie de mă trezeam instant. Dar tare! Bine, cu forța respectivă vârstei. Cred că din iubire ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Laura, or fi aceleași păreri, că deh….ne-am adunat aici cam de-același soi, dar tu le spui mai frumos (decât mine cel puțin).

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Anouk,
   Oho, lasă, că și tu ai unele postări memorabile. Mai ales când ești revoltată. Atunci când tu și @Vera sunteți revoltate/supărate îmi explodează monitorul. Iar când posteaza @edelweiss și @Paco, sângerează 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Laura, ai dreptate, nu sunt chiar diplomată când mă revoltă sau mă enervează ceva. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. 6-îmi place ce a scris Andra Nistor, şi gândesc identic
  7-pentru a putea digera mai ușor nedreptatea ce i s-a făcut lui nea Ion, mi-am spus că oricum mult timp nu mai putea sta singur, şi acum măcar îl îngrijește cineva
  8-……..work în progress

  Aaa, uitasem….. mulțumesc Mihai pentru selecția din fiecare duminică!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 15. 1. Mi se pare un articol scris mai mult de trimis celor care ne conduc. Pentru locuitori avem nevoie de niste ore de educatie si bun simt. Si niste afise MAAAARI.
  2. Daca s-ar apuca toti actorasii si toate modelinele din SUA de scris despre abuzuri, atunci s-ar da in gat unii pe altii.
  3. Il citisem la el. Ramai cu niste semne de intrebare dupa. E clar ca dam atentie la toate rahaturile si uitam sa traim simplu si fericiti.
  4. Un articol foarte bun. Dar cum naiba ii faci pe barbati sa-l citeasca? Mi-au placut si comentariile. Ramane o problema majora, in cuplu, aparitia unui copil.
  5. Ce rahat manaca unul la televizor nu are legatura cu ce se intampla la locul faptei.
  6. Mi-au placut argumentele, e haios articolul.
  7. Emotionant. E clar ca am uitat sa facem bine in jurul nostru. “E normal sa facem bine” sloganul unei fundatii.
  8. Politica …bleah! Pana nu mor toti care ne conduc, dar toti, nu e mare lucru de facut.
  @Vera, astia nu sunt curve, sunt hoti. Nu-ti dau nimic in schimb si banii ti-i iau cu forta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 16. Eu incep cu Nea Dragos Anastasiu, care este pe langa. El cu prietenii aia ai lui de la Brasov, (cred ca sunt cei de la teleferic) sa mai treaca putin prin capsor problema cu plata in turism, hospitality etc Vor forta de munca calificata, dar vor sa plateasca boabe de fasole. Lasa ca ii tinem ca pe plantatie. Si-au umplut buzunarele ani de zile in turism. nu vreau sa intru mai adanc in problema pt ca o trateaza superficial. Diseara pt ca voi veni la Bucuresti voiam sa ies in strada dar inca nu stiu exact care este motivul si pt plimbare prin zona prefer sa nu. Hai ca m-am enervat de la politichie. Multumesc pt articole.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Relația dintre angajat și angajator ,nu e strict o problemă de ordin financiar.Cel puțin așa am simțit-o din punctul de vedere al angajatului și al angajatorului.Ce ne dorim noi ca indivizi?Să ne simțim importanți și să fim băgați în seamă E un instinct primar care ne conduce.În organigrama animală,cel mai șmecher e conducătorul haitei ,cel care organizează vânătoarea,e cel care mănâncă primul ,e cel care își alege femela pentru reproducere.Exact așa acționăm și noi:vrem cea mai mare casă,cea mai șmecheră mașină,cele mai scumpe concedii,cea mai pitzi dintre marmote,botoxată și cu genți de firmă.Și de aici pleacă frustrările:am un job de rahat,dar stau că altfel de unde lovele pentru living la vida loca,pleacă pisi,rămân făra casa de neam prost și bucata de tablă și ce poze mai pun pă rețelele de socializare?Ce o să zică lumea?Lumea o să comenteze un pic,după care viața reintră în circuitul normal ,fiecare cu a mă-sii.Atunci când noi ca și nație vom lăsa grija față de capra vecinului,vom începe să funcționăm normal.Mă lasă rece faptul că Dragnea JR are printre altele un Lamborghini și un Golf de 700 de cai putere.Vreau să îl văd pe jigodia de tată-su cu brățari la mâini și băgat la răcoare câțiva ani.În copilăire,când reușeau bunicii să mă ducă la sapă îmi spuneau că buruiana trebuie scoasă din rădăcina..

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 18. 1.Ma lasa rece.Nu stau in Bucuresti,trec rar pe acolo,mi se pare un oras aglomerat si prafuit.Deci conform bancului
  http://mioritice.libertatea.ro/banc/8203/
  imparat n-avem si de traficul din Bucuresti ma doare-n…:))
  2.@Florr scrie ca daca s-ar apuca toate starletele din Sua sa spuna despre combinatii,s-ar da in gat uni pe altii.Eu ma gandesc la ,,vedetele tv ” care apar prin emisiuni pe post de asistente .Cred ca si daca ar vrea nu si-ar aduce aminte pe toti care,, le-au dat in gat”.
  3.Asta e,citim,ne lamentam ca asa e,maine dimineata uitam si facem la fel.
  4.Nu e cazul,am facut de toate,plus doua joburi in perioada aia.Ma laud,desigur.
  5.In asentimentul celor de mai sus.A fost o perioada in care replica,,sunt destui care asteapta la poarta” era preferata celor care acum se plang ca n-au oameni.
  6.Nu cunosc,aici n-am sosele cumsecade daramite aeroport:))
  7.Din pacate cunosc cazuri,e trist dar adevarat.
  8.Doar 50?oricum imi bag picioarele in ea politica si in lingaii si hotii care o practica.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Inginerește, seara târziu (cine m-o mai citi…doar Divinitatea știe! ):
  1. Faianțaru`: Scuze încă o dată! Am citit/gândit împreună, am vorbit separat! Și tu și eu, și încă toți cei de pe-aici gândeam dintr-un punct de vedere (al angajatului), dar eu – precum câinele care nu poate să se exprime omenește – am comis-o altfel!!! Am ochi blânzi și o privire cât de cât inteligentă 🙁
  2. Fetele/cochetele: Sunt în concediu deci mă ține instalația să stau geană pă saitu` Maicălului să mă dau primu` huța în căutare de laicuri, da` uitați zilele de vară când ciripeați gureșe p-aci primele precum rândunicile sub streașina gospodarului!
  Hai cu o săptămână zen la toți! (săptămână în care eu – evident!!! – sunt tot în concediu).

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Le-as zice si io inginereste, da’ n-am cum, ca nu-s asa ceva.
   1. Toti, indiferent ca se-ntampla sa fim majoritar angajati si minoritar angajatori, avem in vedere un excedent de pe urma efortului depus.
   2. Aidoma, toti suntem dependenti de piata si tinem cu dintii ca produsul nostru sa fie vandut la un pret cat mai bun.
   3. N-i-m-e-n-i nu-i dispus sa-si devalorizeze singur produsul oferindu-l la sume derizorii. Tu crezi ca te poti duce la un ghiseu Eurolines sa ceri sa te duca de la Bucuresti la Viena pe 10 € daca locurile nu-s ocupate ? sau sa ceri la resortul lui o camera pe 10 € in loc de 50 € ? Un fel de “Hai, dom’le, decat nimic, buni sunt si banii astia.” ?, cum face el.
   4. Miserupismul in Romania il intalnesti peste tot, fie ca tocmesti meseriasi la mica intelegere, fie ca angajezi lucrarile mai scump printr-o firma. Clientul iese oricum prost si intr-o varianta si-n cealalta. Prin urmare nici aici nu-i nimic de speculat emotional.
   5. Oratoria angajatorilor romani e … foarte saraca ! La fel de bine ar putea sa renunte la ea si sa se bazeze ca-ntotdeauna pe realitatile brute.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.