5,759 cititori

Ce ne mai freacă grija

Ieri pe la ora patru, când îi e mai greu voinicului, m-a luat de la lingurică o poftă de mici pe care nu știam cum naiba s-o ostoiesc mai repde. Așa c-am executat repede un kaufland sperând sa nu fie coadă mare la cașcarabeta aia de-afară, din parcare, unde vând flăcăii chestii d-astea vegane. Am sperat degeba, era coadă ca la balamuc.

Și cum stăteam io la codălăul ăla și trimiteam rugi fierbinți spre tatăl tâmplarului să facă ceva să se miște fetele care serveau mai repede, am observat o chestie interesantă în parcare. Și anume, un tip, care ieșise din supermarket cu un cărucior plin ochi cu haleală, începuse să aranjeze munții ăia de mâncare în portbagaj. Până aici nimic special, toți facem asta. Atât că omu’, pe la 50+ așa, era de o meticulozitate care m-a făcut să las naiba și scrolatul pe Facebook și orice altceva, practic nu mai puteam să-mi desprind ochii de la el. Era fascinant, jur.

Gagiul lua punguță cu punguță și le aranja în tihnă, pe căprării, după un algoritm doar de el cunoscut. Din când în când, dacă nu-i convenea lui ceva la aranjament, mai punea câte una înapoi în cărucior și-o înlocuia cu alta. Toate astea cu un calm de chirurg și o liniște de călugăr budist pentru care l-am invidiat din tot sufletul meu. Serios, ma uitam la el și mă gândeam că dacă aș avea o zecime din rabdarea lui, acum eram departe, foarte departe. Ce să mai, repet, tipul era absolut fascinant.

Treaba e că odată cu mine l-au observat și cei doi cetățeni care ședeau în spatele meu la aceeași coadă. Cetățeni care, înainte de a mă lăsa fermecat de personajul cu răbdare de shaolin, îmi captasera atenția cu niște comentarii “pertinente” despre proasta aia dă Halep care nu e în stare să bată pe nimeni și dăcât se face de râs. No joke.

Mno, ăștia doi acum îl luaseră în colimator pe omu’ meu și pungile lui aranjate la milimetru. Praf l-au făcut, l-au desființat, jur. Vorbeau tare, atât de tare că nu-s foarte convins că ăla nu-i auzea. “Împiedicat”, “căcăcios” și “leșinat” au fost cam cel mai rezonabile lucruri pe care le-am auzit. Iar bomboana pe colivă a pus-o o tanti care până atunci tăcuse, dar din când în când mai pufnea sau necheza înfundat la glumele celor doi (să ne înțelegem, tanti nu era cu ăia doi, doar adăsta și ea la aceeași coadă). Mno, la un moment dat, s-a trezit cugetând și ‘mneaei:

– Dacă era bărbatu-meo, de mult îi dădeam cu plasele alea în cap, mototolul dreacu’!

Ce-ar mai fi de zis? Aștia suntem. Ne freacă grija de ce fac alții, ceva de speriat. Iar dacă mai și constatăm că alții ăia fac lucrurile în alt mod decât ne-am aștepta noi să le facă (de altfel singurul pe care-l putem accepta), atunci îi futem în gură urgent sau le dăm în cap. Ca să înțeleagă și ei că greșesc, proștii naibii. Sunt convins dacă frecatul de grija altora ar fi un sport, am ieși campioni mondiali an după an fără să lăsăm nicio șană competitorilor. Asta dacă nu ni s-ar acorda din oficiu și locurile doi și trei, ca să fie tot podiumul al nostru. Doar îl merităm.

mihai_vasilescu_grija

122 de păreri la “Ce ne mai freacă grija

 1. E clar ca tanti aia nu a avut parte niciodata de un preludiu ca la carte. Ar fi privit cu totul altfel meticulozitatea tipului.

  Comentariu beton! Thumb up 113 Thumb down 0

  • @Andrei, iată. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Andrei, nici el n-a avut parte de un preludiu ca la carte. D-aia își pierde timpul prin parcări.

   Comentariu beton! Thumb up 28 Thumb down 7

 2. Vezi-ți de treabă! La cum sunt unii dintre noi până și șansa asta de-a fi primii la ceva am rata-o! 😀
  P.S.: Ca să moară dujmanii mei aflați că-s în concediu! 😛
  P.P.S.: Ca să mor io de ciudă aflați că la Brașov a nins….Și n-am apucat încă să merg să schimb cauciucurile…M-o fi f***t grija de altceva/altcineva.. Muhahahahahahah

  Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

  • @VictorR, pun pariu că am fi primii.
   Cât despre zăpadă, să fie la voi acolo. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mdeah. N-ai fi și tu uman lunea dimineața… 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 3. Niciodată nu m-am gândit că modul în care îmi aranjez eu pungile de cumpărături în portbagaj ar fi subiect de discuție pentru cineva.?? Și eu, în plus față de cetățeanul în cauză, îmi mai aprind și o țigară în timpul procesului. Mă ajută să elaborez strategia de aranjare a produselor. E un fel de “țigara de după…cumpărături”.? Mototol mai sunt!

  Comentariu beton! Thumb up 70 Thumb down 0

  • @Ionut, pfff… în timpul procesului? Amator. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Ionuț, știu eu pe cineva care doarme cu mine de jdemii de ani și procedează la fel. Țigară pentru curaj, bibileală sacoșe, nu te băga că nu te pricepi /eu/, oftat că-i grea treaba, țigara de *final fericit*. În ăst timp eu mor de cald că-i caniculă sau joc călușarii că-i ger.

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @francisca, să ne înțelegem: când mergem amândoi la cumpărături, eu sunt DOAR cu țigarea, iar soția se ocupă cu aranjatul. Nu mă amestec, nu mă bag, mă uit în zare și țin de plase. Atât! Când sunt singur, pun în practică ce am învățat de la ea ca să nu avem vorbe când se apucă să despacheteze.

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 4. 1. Soțul cocoanei nu putea fi, pent’ că ăla era acas’ și s-adăpa din butoiașu de Babanu și o trimisese pă mândra să-i facă aport nijte mici.

  2. Despre cei doi “domni”… nada! Știți vorba aia “despre bărbați, numai de bine!” ?

  3. The fact că l-ai pus pe Tyrion my man… ???

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 2

  • @Vera, și ce m-am mai coit până l-am pus. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Mihai Nu te mai coi altadată. T-man merge, practic, la orice topic, de la curve, vin şi sarcasm până la tir cu arbaleta, biblioteci şi chirurgie estetică şi reparatorie.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

 5. Poate venise cu un Smart si in cazul asta omul era chiar un artist.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Florr, Kia Sportage. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • pentru unii și Kia Sportage poate fi considerat minimobil :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. A fost și bărbatu-meu la piață cu rucsac-ul și mi-a adus…..piure de fructe. Ce să mai comentez?!

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Anouk, poate a fost la piață în alt oraș?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Mihai, nope. Da’ acu’ cred că și pe el îl comentează ăia în piață când așează cumpărăturile în rucsac.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Prin vara am baut cu niste alti sorosisiti pe undeva prin centrul Europei – si am baut fara sa facem discriminare adica de toate de m-a durut capul o luna.
  Una din intrebarile oamenilor (erau de peste tot din copii cu Erasmus) era de ce sunt romanii atat de lenti in schimbare. Ce le-am putut eu explica e ca noi de fapt ne judecam unii pe alti atat de mult incat ne e noua frica sa mai schimbam ceva.

  Comentariu beton! Thumb up 34 Thumb down 0

  • @radu, și dacă nu ne e frică, practic nu ne mai rămâne timp pentru altceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 8. Daca toti am fi ca nenea ala si ne.ar durea fix in poola de gura lumii!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

 9. ….și, au fost buni micii? Nu de alta, dar nu mi-a mai fost gândul la ăla cu așezatul. Așteptam să-mi spui cum i-ai mâncat și cum îți curgea zeama lor până la coate. ??

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Lidia, lasă că m-am enervat și cu micii ăia. Am cerut cinci și fata aia mi-a zis că-mi dă doar patru, “c-așa e porția”. WTF?!!!

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Cred că tocmai mi-am găsit o nouă jucărie: “Dacă era bărbatu-meo…”
   Adică: dacă era bărbatu-meo, bătea cu pumnu-n tejghea şi lătra: mie să-mi dai cinci! Porţii!

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Mihai, eram cu niște prieteni la Șura Dacilor în Poiana Brașov și am comandat de mâncare, 4 porții și garnitură 4 porții de cartofi țărănești. Ne-a adus doar 2 porții de cartofi comentând :
   -Să nu se risipească!

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Anouk, miseparecorect. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, ar trebui să fii recunoscător că ți-a dat doar patru mici în loc de cinci. Te-au evaluat dintr-o privire și ți-au servit porția corectă caloric! :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Anouk – să vezi ce fain e când comanzi 6 mici și o porție de cartofi, și, pentru faptul că sunteți 6 persoane la masă, comanda adusă este: 6 porții de cartofi, una dintre ele cu un mic. Răspuns ospatarita: Am crezut ca nu aveți destui bani să mâncati toți.

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

  • @Dr.Acula, :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Frățică, ia să fi cerut în ungurește….?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 10. am si eu un “mototol” d-asta, e genial! Ce-i drept, dureaza mai mult, dar merita. E ordonat, curat si atent la tot. Il mai tachinez, dar in secret il admir si il apreciez.
  Ps: data viitoare ia-ti mici de la Selgros, super buni!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • Da @Ana, dar la Selgros sunt gata prăjiți, cum sunt la Kaufland? Întreb serios pentru că eu nu prea am tangențe cu Selgros-ul!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @VictorR, au 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ana, știuuu, dar n-am niciun selgros la care să pot ajunge fără să fac o oră în trafic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ana – Soția mea a renunțat, după mult timp, să mă întrebe care e logica așezării, de la bandă și până în portbagaj, plase, respectiv frigider (la ăsta din urmă mă bag mai rar).
   Dar, latura asta calmă – ordonată – “fascinantă” nu se regăsește și în restul aspectelor vieții. Poate cu timpul…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. De la o vreme simt că mă ia aşa cu depresie şi mi-am zis să încerc să ascult doar discuţiile optimiste din jurul meu. Mă credeţi că de 2 săptămâni nu am auzit niciuna? Nimeni nu laudă pe nimeni, toţi vorbesc încruntaţi la telefon, vorbesc acri unii cu alţii bârfind întotdeauna pe x-leasca sau x-lescu. Singurii care dau o pată de culoare sunt copiii cu veselia lor. Dar şi la ei unii adulţi se uită urât. Eram într-un magazin de cartier şi intră o fetiţă de vreo 5 ani, foarte zglobie, salutând pe toată lumea. A mers apoi turuind de zor la raftul de săpunuri şi a strigat spre mama ei: “- aici era săpunul cu morcov da’ nu mai e!”. Mama ei şi vânzătoarele erau zâmbitoare, dar nişte tanti de pe acolo şi-au întors deranjate nasul din rafturi că le-a fost întreruptă complicata comparaţie a preţurilor între tubul mic cu 50 de scobitori şi cel mare cu 100, versus preţ per scobitoare.

  P.S. Cu personajul din poză pesimismul meu s-a risipit în neant pe ziua de azi.. E preferatul meu din serial.

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 0

  • @Solandi, ești din București? Mergi cu metroul?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai V.,

   Nu, per pedes şi cu autobuzul printr-un orăşel de provincie. Să înţeleg că e haios cu metroul? Vin într-un weekend dacă e pe-aşa, să mă binedispun.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Solandi, da, e haios cu metroul. Mai ales dimineața dacă ai și inspirația să dai “Bună ziua!”

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Solandi, a, nu, nu, în weekend n-ai făcut nimic, distracția e în timpul săptamânii, dimineața.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • E de chibzuit… aş fi putut veni în vacanţa asta de o săptămână cu mezina, dar ea e genul care aşteaptă insistent un ‘cu plăcere! ‘ după ‘mulţumesc ‘ şi în vară a spus tare lângă vecina de la 3 care nu salută niciodată: ‘- Uite-o pe vecina care nu dă bună ziua!’.

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • Am fost eu recent. Mi-au tăiat poșeta, noroc că avea o căptușeală adevărată. Te citesc de la o poștă. Vorba lui @Anouk, se vede pe fața ta că vrei să dai bună ziua. Ahhh … și am dat pe o porție de 3 mici cu muștar fără pâine, 25 lei. Îl ajutam fest pe nenea din parcare și plecam ghiftuită și cu bani de buzunar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 12. Ieri,după ce m-a bătut vântul până la Siriu de mă dureau bratele,a trebuit sa treacă o mimoza cu un TT si din mers asa mi-a facut semn că nu sunt sănătos.Să vezi destin oprise la Ciuta.Am oprit lângă ea,era pe FB,am ciocanit mai mult sau mai putin elegant in geam.L-a deschis pe jumătate, suficient sa audă un urlet gingas:su.gi pl.Cu ea era un cocolender care spre dezamăgirea mea nu l-a lovit cavalerismul,sa îl facă sa coboare din masina.Am avut o satisfactie orgasmica când am demarat aruncând pietricele in masina lor,observasem numărul de bucuresti.Totusi de ce nu s-a dat ala jos ?

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 4

  • Sunt convinsă că nu are nicio legatură cu faptul că erai un grizzly mare şi nervos…
   Oricum, faptul că ea a deschis geamul denotă că avea cwoaie mai mari ca însoţitorul.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • era culmea să deschidă geamul însoțitorul….odată că la geamul lui nu era nimeni și a doua poate îl trăgea curentul la vreo 2-3 măsele….

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Nu ne sicanasem in trafic,doar a simtit ea nevoia sa arate chestii unuia care era pe vânt pe un motor si probabil credea ca nu o să-l mai vadă niciodată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @edelweiss, poate era frig?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Mihai,poate ala din dreapta era Lider al Echipei Libidinoșilor Siniștri,Mircea badea chiar el aka #NuMaiVreauCuMotociclisti.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 3

  • @edelweiss, băejnebun? Păi era sau nu era?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu era ca ar fi trebuit sa fie si o poza cu dosu’ securistului de Voiculescu pe undeva.Se poate să-i stea si lui limba degeaba?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @edelweiss, mnu prea. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Eu parchez opus față de mici…ca să nu zică lumea nimic. Plus că mă urc pe cărucior și mă plimb. De obicei, ăia de la mici sunt parcați pe locurile desenate…v-ați prins ? (vorba lu’ Micutzu)

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Ananas, bună strategia asta cu parcatul departe de mici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 14. @Mihai V, frumoasă diversiune !!! În loc să ne povestești cu lux de amănunte câta ditamai grămada aburindă de mici, 2 grămăjoare cu moț de muștar și chiflele aferente + 2 extra, încât să ne faci să simțim mirosul de mici din fața monitorului și să salivăm și cât de încântat ai fost că nu a trebuit să ceri decât o grămadă de mici în limba română și nu în magyară…oi, oi,….rumânule care estem!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @ardei gras, lasă că am cerut cinci mici și mi-a zis că nu poate să-mi dea decât patru. C-așa e porția. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai V, trebuia să zici ca ești la regim și așa a prescris doctorul nutriționist…..

   ps: așa e, patru sau multiplu de patru. Prețul e pentru o portie de patru

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Și io mă declar mototol, mai ales că nu mă duc cu mașina la cumpărături și, trag după mine un cărucior dă pensionari, în care pun, tacticos și pă căprării, toate cumpărăturile ?

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

 16. Vezi tu, cei doi corifei nu au priceput incognoscibilul ireparabil al aranjării pungilor în portbagaj, ca o expresie a altrusmului ireversibil. …adică, cu alte cuvinte, omul era atent nu spargă ouăle. ..pe cele din pungi, ca…de ale lui avea grija coana mare când ajungea acasă. Super tare omul. ..noul mod de aranjare zen a pungilor din portbagaj. ..sper ca ai luat numărul de la mașină ☺☺☺

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @SorinB, să știi c-am vrut, și-am uitat. :(((

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 17. Eu sunt de aia OCD de cand le pun pe banda. Si ca mandra jucatoare de Tetris le nimeresc la fix. In portbagaj la fel. Cand plecam o gasca mare e regula, eu pun bagajele in masina.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Syl, n-aș fi crezut asta despre tine. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 18. Prietena mea, care s-a trezit cu fructele terci pt că a pus barba-so baxu’ de bere peste ele, l-ar aplauda pe “mototol” și i-ar șterge lu’ tanti una peste ochi “habar n-ai ce zici”.

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Ady, ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. Evrikaaaaa!!!…sunt la muncă și un coleg a lăsat mici în congelator ???
  Cât dă norocos să fii după ce îți face Vasilescu poftă dă mici? Atât dă norocos ???
  P.s… am și o berică pt diseară, deci ???

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @diabolic, adică tu poți să-ți faci mici la muncă???

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Frățică, sunt în pădure, ce pana mea….am grătar, lemene, nu mai zic, șunculiță pt uns grătarul, gospodăreală băinene, nu glumă ?
   Crezi că e vreo unitate militară care nu are în dotare cel puțin un grătar? și dacă nu are, inprovizăm din vergelele de curățat armamentul ?

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • In seara zilei de luni,30 octombrie,Inspectoratul pentru Servicii de Urgență,a fost solicitat în cadrul unității 02107 pentru acordarea primului ajutor unor cadre militare.Persoanele,aflate într-o avansată stare de ebrietate,au utilizat praf de pușcă pentru aprinderea grătarului ,căt și introducerea de gloanțe calibru 7,62 în mici pentru obținerea unui gust ,,exploziv”conform declarațiilor date de un militar în termen găsit legat de un copac și folosit drept țintă la concursul de aruncat la țintă cu doze de bere goale.Persoanele implicate au refuzat ajutorul medical ,având un comportament agresiv,aruncând cu mici în echipajul ambulanței .Cazul va fi preluat de Parchetul militar .

   Comentariu beton! Thumb up 37 Thumb down 0

  • @Paco, bo$$, sunt singur în pădure. Bine, se mai găsesc ceva mistreți, iepuri, căprioare, da’ nu mă interesează “branconaju”(cum zicea onor ministru de interne, Igaș), așa că…..???

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 20. Eu îl înțeleg pe om,iar ai mei s-au învățat cu mine și nu stă nimeni pe lângă mine când încep să-mi înșir produsele pe bandă la mega….din ciclul “ pe nebuni îi lași în pace când sunt în crize”.Se găsesc totuși binevoitori care îmi aruncă priviri de foc cât timp îmi aranjez produsele astfel încât să ajungă în partea cealaltă în ordinea dorită de mine.Și ce crezi?!Mă doare fix la moțul de la bască,frate!E mai important să ajung cu toate întregi acasă decât să fac impresie bună la mega.”Comentatori” vom găsi mereu peste tot pentru că românul s-a născut a toate știutor,dar noi ,ăștia cu înclinații maniaco-compulsive,ne vom vedea de treabă tacticoși în continuare….pe principiul “câinii latră,ursul trece”.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Andreea, ăăă… tu le aranjezi așa de pe bandă?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, nu doar ea. Suntem mai mulți/multe aici cu OCD. :)))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Mihai si eu la fel fac m, cand le car pe bicicleta sau in rucsac .

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Da’ mie mi se pare normal… 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Dacă le pui pe bandă în ordinea care trebuie(cartofi,ceapă,mere,ouă,salată,etc),vin bine la băgatul in sacoșă.Io ți-am spus că e buba la cap….tu:batman!batman!Și sacoșele pe căprării:mâncare,detergenți si geluri de duș,etc. ????

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Pai nu le pune duamna casiera direct in sacosi?
   Ca parca asa era la Mega!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihaela M,
   Le pune. Da’ tre’ să fie atinsă și casiera de OCD ca să le pună într-o anume ordine și nu de-a valma 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Eu transpir si ma ia cu ameteli de la aranjatul in plase la masina.Tu’le mama lor ca nu e voie sapun sau sampon sau gel de dus langa alimente,ca se ia mirosul.Nu e voie prezervative langa malai ca se intareste mamaliga.Si tot asa pana se aseaza toate in plase,plasele in porbagaj si ne suim sa plecam.A dracu treaba,dureaza mai mult asezatul in masina decat drumul pana acasa si dusul in casa.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • Bine ca aveți voi Mega!!!Mie mi le-a pus(cumpărăturile, nu va gândiți la prostii) casieru in sacoșa de curând, si era roșu si emoționat, a uitat sa scaneze si o sticla de vin!Frumos, elegant am ieșit, ca o mare Duoamna, pana am văzut ca mi se descheiase un nasture la cămașă!Multumesc domnului Vasilescu ca mâine trebuie sa-i fac mici lu’barbate-miu (nu ratează mititeii de la kaufland când venim in țara)!OCD avem amândoi, ca cine se aseamănă s-adună!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 21. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 5 Thumb down 12

  • @Eu, boss, aha, și nu-ţi spune nimic că în patru cazuri din cinci îl scriu “dăcât”? Gen, că-l folosesc INTENȚIONAT greșit?

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • Aha, deci de-aici self esteem-ul meu scăzut.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @Eu, citește-l mai atent pe @Mihai și ai să observi că e maniac cu limba română scrisă corect.?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Te rog, te rog, te rog, dacat pana aici!
   Acum cand folosesc si eu aceasta forma a cuvantului! Si zilnic!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 22. Pofta de mici trece cu o transfuzie cu ciocolata.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 23. La tara la socrii mei faza cu capra vecinului se potriveste perfect. Socru meu e un tip pe la 50 de ani asa cam cum este si vecinul. Mi-am luat eu renault megane si vecinu la vreo 2 luni pac renault megane, a cumparat socru meu un tv led a doua zi vecinul pac tv cu led, cumpara socru meu lada frigorifica bag la 3 zile apare si vecinu cu una, cumpara socra-miu un leagan de curte bang si vecinul si-a construit un leagan. Acum si-a luat socra-miu si el un model de megane mai nou sunt curios in cat timp isi ia si vecinul :).
  Asta este sunt multi cei care comenteaza ce se intampla la altii si nu vad ce se intampla in curtea lor. Recunosc ca si eu o mai fac dar incerc sa remediez problema:)

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • @Alin, te dai mare cu vecinu’? ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @diabolic… incercam si eu, dar nu am reusit ca vad ca am comentarii negative 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. La ce Kaufland îti faci tu cumpărăturile? Și dă-mi câteva detalii despre mașină. Am numărul lui Sorin Bărbieru și poate mă ajută să-l găsesc p-ăsta cu pungile și cu nervii de oțel.

  Nu vă gândiți la prostii. Vreau doar să-mi facă ordine în poșete.

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • @Elena, vino la Ploiești, la Kaufland-ul din vest, să vezi ce ordine-ți fac în poșete…..?

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @diabolic, mi-o face lună, ha? :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena P ,

   Ca la eclipsă.
   Te-aş invita şi pe la noi la periferie dar, dacă mă gândesc mai bine, la momentul de faţă se poate rezolva oriunde.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Solandi, am stat în Ploiești aproape 30 de ani. Prima dată în Vest lângă Școala 3, între Dinu și Baraolt, dupa care ne-am mutat în 9 Mai?.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena, teoretic am fost vecini. Ce mi-e Lămâița, Baraolt-Dinu sau 9Mai? Cred că am stat și la aceleași cozi ??
   Și, dacă zici că ai stat și pe strada Minerva…..posibil să ne fi ciocnit pe drum ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena P, @diabolic Vest rules

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Elena P,
   Ca să fiu în ton cu tema de azi și să vezi cum mă freacă grija, aș comenta peste gard cu ”vecina” Solandi:

   – Soro, fata asta (Elena P.) parcă ar avea 96 de ani – cică e din Constanța, a stat prin Ploiești vreo treij’dă ani, prin București dă ceva vreme. Pare tinerică, când o fi avut timp… tz, tz, tz, ce se mai umblă unii păste tot!

   🙂

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • @Diabolic, am stat pe Ghe. Dimitrov și apoi pe Domnișori.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena, am fost, sigur, vecini. Am vaga impresie că m-ai luat, puțin, așea, și la șuturi, fiind puțin mai mic ca tine ?
   @Marius, da nene, Vestul sălbatic al copilăriei, rules ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Laura G.,
   – Da soro, asta mă gândeam şi eu. Alunecoasă rău fata asta. Acum zice că are aceeaşi vârstă ca şi mine dar eu nu am umblat atât. Decât puţin prin Tulcea, Buzău şi Craiova, apoi retur în oraşul no 2. Tţ, tţ, tţ.
   😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Florr, răspuns corect. Și perfect. Stau jos, 10!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Solandi,
   Dacă-ți zic c-am stat și eu în Craiova vreo 4 ani, mi-e că om descoperi că am fost vecine.
   Numa’ că am o bănuială: în perioada aia nu cred că te născuseși tu 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Laura G,

   Doar dacă ai stat în Craiova când erai bebeluş poate fi adevărată bănuiala ta.
   Cât despre mine, am fost pe acolo din ’97 până în 2012.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Solandi,
   De la bebeluș spre grădiniță. Deci tu nu erai nici măcar în fază de proiect :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Laura, te-am bagat în ceață????
   Fii atentă cum te scot io acum:
   În 97 am plecat din Ploiești în Constanța. Soră-mea era deja acolo și ai mei aveau un apartament nelocuit. Până în 2004 am stat în Constanța dar făceam deja naveta Constanta-București. Prin toamnă m-am mutat la București.
   Ghici în ce an m-am născut dacă am 47 de ani?

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

  • @Elena, ’84? Am castigat?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena P.,

   Sunt disperată, m-ai redus total cu risipirea ceții. Acu’ ce mai bârfesc cu ”vecina”? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Laura G.,

   Acum ne adunăm toate 3 şi găsim altă bârfă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Elena P, n-ai cum, am uitat eu să-i iau omului numărul de la mașină. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai, pfffff, nu mă așteptam la asta. Aveam mare nevoie de ajutor.
   Într-o zi am coborât să-mi iau de mâncare la Mega de la Unirea. Mi-am pus portofelul la subraț. Gestul ăla de doamnă. Ajung la casă și când să plătesc ia portofelul de unde nu-i. Îi zic tinerelului de la casă să-mi țină mâncare că vin imediat.
   – de ce n-o plătiți acum?
   – că n-am portofelul (deșteptule)?!
   – glumiți??? Îl aveți la subraț!
   – ??
   – eh, doamnă, așa-i de la o vârstă.

   Cred că voia să vadă cum îi stă cu supa mea de roșii pe tricou. Dar mi-era prea foame..

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

 25. Eu aș fi curioasă să știu cum ne judecă domnul acela meticulos și ordonat pe noi , nemeticuloșii și neordonații.
  Am dat peste om meticulos, răbdător și perfecționist până dincolo de pânzele albe. El s-a îngrozit de mine și eu de el. Ne-am stresat și judecat reciproc până la un anume numitor comun mulțumitor- cât de cât. M-am făcut un pic mai ordonată adică.
  Cred că peste tot e așa, diverșii se taie în săbii de judecăți și prejudecăți. Se miră unii de alții și se disprețuiesc. Râd.
  PS Dear Mihai, păi e frumos din partea ta să ne faci poftă de mici tocmai azi când unii sunt la dietă? Nu, nu eu…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 26. vorba lu’ dabija…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 27. Ti-ar micii de ras. Joi seara, am gasit un Aldi si in parcare e o rulota pe care scrie ca vinde mici si produse traditionale romanesti, doar ca era inchis. Ii fac eu o vizita. Si eu sunt mototol, mai ales ca merg si cu rucsacul la cumparaturi. Toate cumparaturile sunt aranjate la linie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 28. si ai luat mici pana la urma au ba?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Francisc, și mici și cabanoși. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • c-apoi urmează crunta dietă….varză, salată, mere pădurețe….

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 29. Kaufland?Am mancat sambata niste mici,pomana porcului si sarmalute cu mamaliguta de meritau sa fie in restaurante din alea cu stele michelin.In parcul Titan.
  Recomand(cand prinzi),tot felul de targuri cu mancare traditionala.Mai ales daca iti place si muzica populara:))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @diabolic? FĂRĂ MUȘTAR?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Frățică, vroiai poză și la borcan?
   Am 3 tipuri: de la bunica, mustardinio și de tecuci, le amesteci și iese o bunătate ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 30. Cum naiba o fi să stai la coadă la mici și să nu te treacă toate sudorile? Normal că totul se derulează cu î.n.c.e.t.i.n.i.t.o.r.u.l. Nici nu ați băgat de seamă că omul făcea piața pentru toate vecinele de pe scară. Aranja pungile funcție de etaj. Aveam o vecină, eram copilă, mulți ani în urmă. La bloc era o uscătorie. Se plimbă cheia la rând, fiecare spăla când îi era rândul, organizat, nu așa de capul lui. Ușa nu avea yală, era doar o gaură, se punea un lacăt. Și o vecină, punea rufele la uscat, ieșea și verifica pe gaura de yală dacă sunt suficient de artistic aranjate pe sârmă. Aia meticulozitate. Pâna pleca putea sa le adune că erau uscate. Fiecare om cu piticii personali.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.