Treaba stă așa. Din motive lesene de înțeles n-o să găsiți azi aici „ce mi-a plăcut”. Nu de alta dar am reușit ca toată săptămâna asta să stau departe de Facebook și de internet (mă rog, mai puțin aberațiile pe care le postam eu), așa că n-am citit nimic, nu știu nimic și sunt total rupt de ce s-a mai întâmplat prin online. Ceea ce s-a dovedit a fi mi-nu-nat. A funcționat fix ca un detox. Prin urmare „ce mi-a plăcut” se reportează pe duminica viitoare.

În schimb, am mai pus un ultim calup de poze, majoritatea făcute la Porto (excepțiile sunt la Cabo da Roca și Aveiro). A propos, efectiv nu mă pot hotărî ce mi-a plăcut mai mult, Lisabona sau Porto, pentru că ambele orașe sunt absolut demențiale. En fin, o să revin probabil luni (deși nu prea cred) sau marți (cel mai sigur) cu un text despre Portugalia. Dacă vă interesează, deisgur. 

Partea nasoală, în schimb, e alta. Ca orice lucru bun și concediul meu s-a terminat prea repede. Ceea ce este atât de fucking trist că sunt în pragul unei semi-depresii. Așa că fiți blânzi cu mine, da?

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”Porto”]

 

imag4955