Îl știţi pe prostul clasei? Hai că nu se poate să nu-l știți. În orice clasă existau băiatul sau fata aia care erau atât de proști că le curgea scuipat din gură și nu aveai ce să vorbești cu ei oricâtă bunăvoință ai fi avut. Ba mai mult de atât, orice încercare de apropiere se solda cu un eșec, pentru că el știa foarte bine că este prostul clasei.

Și când, la schimbarea clasei sau liceului, mai apărea în peisaj un alt prost al clasei (sau mai mulţi), printr-un al șaselea simţ ăștia se simţeau între ei și imediat formau grupul de proști ai clasei.

Ce voiam să zic, azi prostul clasei a crescut, azi este pe Facebook. Dar îl recunoști ușor, e idiotul ăla care deși n-a știut vreodată ce e cratima sau câți “i” trebuie să folosești pentru “copii/copiii” n-are nicio problemă să aibă cele mai cretine păreri despre ORICE.

Și când, pe vreun wall sau altul, mai apăre în peisaj un alt prost (sau mai mulţi), printr-un al șaselea simţ ăștia se simt între ei și imediat formează grupuri de proști care n-au nicio problemă să aibă cele mai cretine păreri despre ORICE.

A, și în continuare le curge scuipat din gură. Doar că acum se duce direct pe taste.

Atât.

mihai_vasilescu_stupid