De azi, fratele vostru e în concediu o săptămână. Întreagă. De fapt, dacă mă gândesc bine, sunt chiar zece zile. Și având în vedere că n-am mai avut așa ceva de exact trei ani, aș cam vrea să mă bucur de fiecare minuțel al lui.

Practic, până weekend-ul viitor o să mai scriu pe-aici doar dacă moare Iliescu sau își face Dragnea seppuku. Mă rog, poate mă îndur de două-trei vorbe și dacă anunță Nicușor Dan că vrea să-și facă schimbare de sex. D-astea.

Mâine o să aveți text scris de Elena care a zis că ei nu-i trebuie concediu, că-i place să scrie, că nu am dreptul s-o privez de ziua în care are articol, că bla bla bla. Mno, chestii femeiești, nu te pui cu ele că iese prost. Așadar, mâine aveți Elena și pentru duminică am strâns câteva texte bunicele. Da’ cam atât preconizez pentru perioada următoare.

En fin, ce voiam să vă întreb, aveți chef să las pe-aici fotografii de prin locurile pe unde mă preumblu? Că asta nu-mi cere niciun efort. O dată la două zile, le pun la uploadat când ajung seara la hotel și gata, le găsiți dimineață. Repet, dacă vreți și dacă n-o să mă înjurați pe sistemul „mai lasă-ne, bă, cu concediul și cu pozele tale”. Dacă nu, ne mai vedem de luni într-o săptămână.

Ah, nu mă întrebați unde plec că n-o să zic acum. O să aflați voi la timpul potrivit.

P.S. Sigur-sigur voi fi activ pe contul de Facebook. Nu mă lasă pe mine inima să nu postez tâmpenii. Și nu, acolo n-o să pun albume de câte 20-30 de fotografii ca să nu mi se usuce mâinile. Aici, sau deloc.

mihai_vasilescu_hamac