Îmi doresc ca Bogdan Calehari să aibă un copil. Dacă deja are, cu atât mai bine. Și copilul ăla să fie băiat. Nu, nu, fată, nu merită să scape așa ușor. Și zic asta pentru că homofobii, în tâmpenia lor crasă, au impresia că două fete gay sunt ceva mai lejer așa, de vară. Plus că tot ei nutresc convingerea de nestrămutat că la femei e vindecabil, le trece lesbianismul în secunda doi dacă dau de un bărbat adevărat, așa ca ei.

Revenind, îmi doresc să aibă un băiat. Și băiatul lui Bogdan Calehari să se ducă la tac-su într-o dimineață, să-i prindă mâinile cu palmele lui fragile de adolescent, să se uite la el cu ochii lui puri, inocenți, și să-i spună cu vocea tremurândă:

– Tată, sunt homosexual! Știi, nu există nicio colegă Ana cu care ies la film. De fapt îl cheamă Radu, e tipul ăla care mai vine din când în când pe-aici să-mi „aducă temele” și ne iubim de doi ani. La film mergem pentru ca e singurul loc unde pot să i-o sug fără să ne vadă idioții intoleranți ca tine care nu înțeleg că lumea asta evoluează și că gay te naști, nu devii.

Iar eu mi-aș da trei ani din viață să fiu prezent acolo și să vad cum fața de humanoid imbecil a lui Bogdan Calehari devine vineție din cauza infarctului iminent provocat de unul și același gând: „De ce, Doamne-Dumnezeule, de ce tocmai mie să mi se întâmple una ca asta? Mie, care te-am slujit cu credință toată viața mea?”.

Și-atunci, dacă Dumnezeu chiar există, ar trebui să se deschidă cerurile și să se audă tunând vocea LUI blândă:

– Pentru că ești prost, bă, de-aia! Și pentru că nu e vorba despre tine!

Atât.

P.S. Desigur, vă întrebați cu toții cine e Bogdan Calehari. Am să vă satisfac această curiozitate. Este cel pentru care s-a inventat expresia: „Când ești mort, tu nu știi, e greu doar pentru cei din jur. La fel și când ești prost”. Adică autorul acestei mizerii.

mihai_vasilescu_god