3,312 cititori

Barcelona – PSG: 6-1

Dacă n-ați văzut meciul ăsta, n-ați văzut nimic. Barcelona a reușit cea mai tare întoarcere de scor din toată istoria Uefa Champions League. Au bătut PSG cu 6-1 (două goluri în minutul ’90!!!), după ce-o luaseră cu 4-0 în tur.

Aveți rezumatul mai jos, dar nu se compară cu trăirile live.

mihai_vasilescu_barcelona

11 de păreri la “Barcelona – PSG: 6-1

 1. Am văzut meciul, fabulos…..nu sunt mare fan Barcelona dar cred ca doar ei puteau face aşa ceva unei echipe ca P.S.G.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

  • Nu cred ca a fost offside, insa cele doua penaltyuri cred ca au fost acordate fortat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 1

  • e fotbal, se intampla asta mereu. arbitri nu sunt roboti

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 2. … si putin ajutor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 3. Am vazut acum golurile, ultimele doua au fost cadou si se pare ca si primul penalty! Cel putin la ultimul gol, jena maaaare!!! Barca a scazut in ochii mei ca Bega, vara.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 8 Thumb down 4

 4. Nu am vazut meciul. Dar am vazut scorul. Niste baieti prin Singapore au facut o gramada de bani cu meciul asta. Si, probabil, si baietii de la PSG si-au luat partea. Sunt rautacios? Probabil, dar aceasta dubla Barca – PSG mi se pare deosebit de stranie pentru acest nivel.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 2

  • Ti-am dat like pentru ca exact aceeasi impresia am avut aseara. Si pot sa spun ca PSG mi-s total antipatici. Dar cred ca te uiti prea departe. Nu in Singapore s-au facut banutii (in fine cu siguranta si pe acolo dar nu asta a fost intentia).
   Stii cat costa un tricou original Barcelona? In jur de 100 Euro (in medie, vorbim de tricouri barbatesti, informatie disponibila pe site).
   Tricou din plastic ordinar, daca scria pe el Unirea Urziceni era in jur de 20 Euro. Tricourile trebuie vandute. Si sepcile, canile si brelocurile. Ca sa le vinzi ai nevoie de legende. De aia 0-4 6-1 ieri si 5-1 5-1 alaltaieri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • La 5-1, 5-1 am inteles. Nemtii au maturat pe jos cu englezii in ambele meciuri. Era de asteptat. Daca ar fi fost 5-1, si apoi 1-5, sau 1-6, mi-as fi pus aceleasi semne de intrebare. Si apropos de Unirea Urziceni, cand ai 4-0 in tur in fata Barcelonei, si daca esti echipa de liga judeteana, tot gasesti niste metode sa limitezi proportiile scorului. Chiar daca arbitrul, UEFA, raul, ramul, sunt impotriva ta. Iar noi aici vorbim de un alt nivel. Am vazut cu ceva ani in urma o echipa Chelsea care s-a aparat in propriul careu timp de 89 de minute, impotriva unei Barcelone mult mai bune decat cea de acum, si a dat lovitura in ultimele minute prin Torres. PSG-ul putea face acelasi lucru. Doar nu sunt supraoameni aia de la Barca!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 5. De ce imi tot dispar comentariile?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Oviwan, faci tu ceva, că ți l-am găsit la “trash”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.