Copii, îmi pare bine că eu sunt cel care vă dă vestea pe care cred că mulți dintre voi o așteptați de multă vreme. În sfârșit știința a făcut ultimul pas al progresului. Un pas care poate să pară mic, dar de fapt este uriaș. Datorită lui s-a terminat cu scuzele de genul „eu nu bag așa ceva în gură” sau „să mă ierți, iubitule, dar eu nu pun gura pe carne”.

De azi înainte nu mai există niciun motiv pentru care să nu poți spera la un blow-job ca la carte chiar și de la cea mai înverșunată hipsteriță raw-vegană. De azi sfânta muie a trecut la o altă dimensiune: cea aspirațională. Și asta deoarece, țineți-vă bine, dragii mei, a fost inventată creația supremă, a fost inventată cea mai tare șmecherie de la descoperirea focului încoace, a fost inventată singura chestie pe lângă care perpetuum mobile sau mașina timpului par niște teme pentru copiii de grădiniță. Da, oameni buni, trăim clipe istorice și vremuri în care sexul (mai ales cel oral) va căpăta noi valențe și înțelesuri, pentru că tocmai au fost descoperită veriga lipsă a relațiilor sexuale liber consimțite: prezervativele vegane.

În sfârșit, intrăm în normalitate. În sfârșit vegetarienele și raw-veganele de pe tot globul vor putea să apuce delicat un penis cu buzele, fără să mai aibă impresia comiterii unui sacrilegiu. Și pe bună dreptate, chiar era de înțeles, n-aveai cum s-o arzi pe rucola, asparagus și năut toată ziua, ca sa te duci seara acasă și să iei ca fraiera porcul în gură. Pur și simplu nu era ce trebuie. Dar acum, gata, s-a zis cu toate astea. Treci pe la magazin, după ce ieși de la muncă, iei două cutii cu aromă de goji, trei cu gust de ienupăr și seara romantică e asigurată.

Io opinez că din momentul ăsta producătorii mai au doar două chestii de pus la punct și vor putea să acapareze fără probleme toată piața de hipsteri raw-vegani.

În primul rând, și asta urgentissim, le trebuie și gamă de prezervative „bio”. Fără ele nu poți să intri pe segmentul corporatiștilor cu poziție de middle sau top management care se îmbracă exclusiv cu haine făcute la comandă, mănâncă doar produse organice, cumpără numai chestii hand-made și visează la un an sabatic pentru redescoperirea sinelui. Exclus!

Și nu în ultimul rând, rapid de tot trebuie să scoată pe piață mărimea XXL, pentru că bio-nebio, vegan-nevegan, hand-made sau nu, o pulă mare place la toată lumea!

mihai_vasilescu_surprinsi

sursa foto