Mărturisesc că nu știam de tipul ăsta care a ajuns aproape din întâmplare senator. Vă rog, citiți-i povestea! După ce-o terminați și mai ales după ce vă trece gustul amar pe care-l lasă, o să vă fie puțin mai clar de ce e atât de greu de trăit în țara asta. Pentru că pe șmecherii ăia pur și simplu nu i-a interesat de noi. Să vedem ce-o fi de-acum încolo.

Până una-alta, cițiți textul. Cițiți și vedeți cum au chemat „colegii” senatori televiziunea ca să-l facă de rahat că doarme în parlament. Și nu, nu dormea în plen, mai rămânea noaptea acolo, ca să mai economisească niște bani. Dar pentru că pe român îl fute întotdeauna grija în legătură cu ce fac alții (mai ales cu banii lor) s-a trezit luat la mișto, cu camere de televiziune și tot tacâmul. Citiți, că e fabulos.

P.S. Dacă nu găsiți texte noi în fiecare zi pe aici, nu vă impacientați. Încerc și eu să-mi tihnească porcu’ și să zac vreo două-trei zile fără să fac NIMIC. Am zis „încerc”, nu știu dacă o să și reușesc. Voi mai aruncati câte-un ochi, că nu vă doare pleoapa.

A, era să uit: Crăciun fericit sau ceva!

mihai_vasilescu_craciun