1,565 cititori

Hai cu ei la coadă la economat și la promoții la parizer

Sper să nu fie un fâs de Crăciun și chiar să se țină de treabă băieții de la Parchetul Militar. Mă refer la punerea sub urmărire penală a lui Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și a tuturor ceilalți vinovați de mineriada din ’90.

Știu, știu că toată țara asta ar jubila dacă ar apuca să-l vadă pe nen-tu Ilici măcar două zile în pușcărie, dar dacă-aș putea să dau eu verdictul, ar suna oleacă altfel. Și anume, le-aș confisca tot ce au, i-aș muta în niște garsoniere sordide din Rahova, le-aș asigura drept venituri pensia minimă pe economie și gata, le-aș da drumul pe străzi. Descurcați-vă, băieți.

Aș muri de plăcere să-i văd cum se chinuie de la o lună la alta, cum pute pământul sub ei pentru că nu-și permit să se spele, să-i văd cum îngheață sub câte trei pături, pentru că bani de căldură prin gură, să-i văd la farmacii, la coadă la “compensate”, să-i văd milogindu-se de doctori, fără să aibă bani de șpagă, să-i văd salivând la un parizer, la coadă la Mega. Pe scurt, să-i văd umiliți în fiecare zi de sistemul pe care l-au creat. Păi dacă ei sunt autorii, de să nu beneficieze măcar un pic?

În plus, pe nea Nelu l-aș obliga să meargă în fiecare zi cu tramvaiul 41, la orele de vârf, și de fiecare dată când încearcă să se miște, un cocalar din Crângași să-i dea o scatoalcă după cap și să strige la el:

– Un’ te înghesui așa, măi, animalule?

Nu c-ar fi frumos?

mihai_vasilescu_ion_iliescu

23 de păreri la “Hai cu ei la coadă la economat și la promoții la parizer

 1. Ar fi sublim, nu doar frumos. Oare dorintele de Craciun se implinesc??:))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 2. Ar fi perfect 🙂 Măcar vreo 27 de ani, așa.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @lotusull, măcar cinci să prindă și aș fi mulțumit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 3. Superb! Dar asta le-o doresc tuturor politicienilor noștri minunați.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @GabiI, să te audă tatăl tâmplarului.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 4. “Garsoniere sordide din Rahova”.. m-ai atins rau aici. Mi-ai luat toata bucuria acestei vești.
  In Ferentari nu-i trimiteai cu 117 la ora de vârf (de cuțit).

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Elena, bine, fie. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Elena, și tu ai gătat treaba? 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @VictorR, m-a gatat ea pe mine. Sunt rupta?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Elena Ahhhhh! În sfârșit o femeie care termină înaintea mea!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @VictorR, hai că te lauzi. Acum mai zi-i c-o ai și mare. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 5. Hmmmm! Se pare că nu prea m-am făcut înțeles, așadar să lămurim speța: acel ”În sfârșit…” ar fi trebuit să fie un fel de ”Finit coronat opus”! Adică apuc să văd și eu (înainte să adorm) o femeie care e terminată! Iar aia cu o am mare…Se vede că ai mult de lucru, altfel îți aduceai aminte de articolul ăla în care eu întrebam dacă noi, ăștia cu scula mică, putem să spunem: ”Ce pulica mea!”? Mă simt așaaaa, puțin ofensat (ceva de genul ”umpic gravidă” sau ”nițel roșu în gât”! 😛 )

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @VictorR, ahahahaaa. Hai că roșu în gât poate să fie doar niţel. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc! Tu realizezi ca lumea tocmai i-a votat, din nou? Pai, daca i-ar face lui nea Nelu ce zici tu ca vrei sa ii faca, ar iesi cu scandal, manifestatii, revolutii. Lumea il iubeste pe nea Nelu (si pe cei “creati” de el). Nu crezi? Eu sunt socat ca inca mai exista oameni care aplauda venirea minerilor in Bucuresti. Crezi ca alea cu “Cu cine votati?” “Cu Iliescu!” sunt doar bancuri? Aiurea!
  Aaa, da, si, cum am zis si pe fb, e doar o chestie obisnuita ca in fiecare an: hai sa le dam prostilor ceva de discutat, poate uita de mascarada cu taxele, prim-ministrul etc.
  In visele mele erotice, sunt seful unui pluton de lunetisti si ii pun la treaba. Si am o lista atat de lunga…..Ghici cine e in fruntea ei!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 7. Nu este ” punerea sub urmărire penală ” aia a fost, acum avem “trimitere în judecată ” adică merg în fața unei instanțe să își dovedească nevinovăția.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 8. Domnitorul, viclean, trimise un armaş să-i întrebe pe oameni ce voiesc.capu` lu` Motoc vrem a strigat norodul . Domnitorul, spre a se salva pe sine, sacrifică netulburat viaţa lui Motoc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Ar fi minunat si poate chiar se va intampla sa ii vad pe cat mai multi la bulau cu toata averea confiscata pana la gradul 4.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.