Am un prieten care a fost invitat la o zi de naștere un pic mai atipică. În sensul că sărbătoritul a găsit de cuviință să-și invite oaspeții într-un club de… striptease. Evident, prietenul meu n-a pomenit acest amănunt și consoartei. S-a dus, s-a distrat, s-a întors abia spre dimineață, iar varianta oficială este c-a stat la o băută prelungită. Băută unde s-au trotilat atât de rău încât omu’ meu a ajuns acasă cu urme de ruj pe frunte (nu e foarte înalt, ca să zic așa) și mirosind a cel puțin trei tipuri de parfum de damă. Evident, n-a recunoscut nici mort pe unde a ars-o toată noaptea. Urmele de ruj erau de la taximetrista care l-a adus și s-a bucurat atât de tare când a primit bacșis, că l-a pupat pe… frunte. Mă rog, s-ar putea să afle nevastă-sa acum, citind acest text, dar mă bazez pe faptul că doamna nu-mi frecventează blogul, pen’că nu mă halește nici cu un kilogram de lămâi. O înțeleg, n-ar avea cum, doar sunt un element negativ și perturbator.

Dar să revenim la tema zile. Ce voiam să vă întreb în această zi deosebită în care stați și-o frecați cu spor pe acasă. Sunt eu nebun că nu văd nicio problemă în a-i spune partenerului că vrei să mergi într-un club de striptease? Pentru că, serios, nu e ca și cum te duci la futut sau comiți vreo chestie care compromite ideea de relație. Deci, nu văd care e problema. Dar, repet, poate exagerez și nu „se cade” să faci așa ceva. Voi ați spune sau ați minți?

Dacă nu sunteți rătăciți pe vreo pârtie, cu stacanele de vin fiert în față, și o mai ardeți încă pe-aici în prima zi de weekend mega-prelungit, chiar aș vrea să-mi ziceți și mie cum stă treaba. Ați anunța acasă că mergeți să vedeți niscaiva femei care dansează și se dezbracă? Fetelor, ce reacție ați avea dacă ar veni soțul/iubitul/prietenul/amantul/concubinul și v-ar spune unde se duce cu băieții?

mihai_vasilescu_streaptease