LATER EDIT.

Avem așa. Cei doi câștigători pe care i-am desemnat absolut subiectiv (și meritat, zic) sunt:  Ștefan și Adrian.

Iar cei doi pe care i-a ales random.org sunt: Claudiu și Barabas Andrei

Pe toți îi rog să ia legătura cu mine pe email (aveți adresa la „Contact”) ca să vă pot trimite codurile.

Celorlalți le mulțumesc și îi mai astept. O să tot am concursuri mișto.

……………………………………………

Două chestii am să vă spun, foarte scurt, nu de alta, dar e frig afară și vă tremură telefoanele în mâini.

Prima. Habar nu aveam că Electronic Arts produce chestii în România. Practic, am jucat FIFA atâta amar de ani fără să știu ca de la o vreme încoace o parte din jocul, pentru care n-am văzut multe weekend-uri lumina zilei, era produs și în spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. Ia uitați aici:

Studioul Electronic Arts din România a contribuit în mod esențial la crearea jocului video FIFA 17. Echipele din București au fost implicate în toate zonele jocului: programare, grafică, design, managementul proiectelor, producție si nu în ultimul rând QA. A dezvolta unul dintre cele mai mari jocuri, dacă nu cumva cel mai mare joc video din lume necesită talent, pasiune, determinare – ingrediente care se regăsesc din abundență la Electronic Arts România.

Nu știu cum găsiți voi chestia asta, dar mie mi se pare mega-cool. Poate și prin prisma faptului că n-am exgerat deloc când am zis că au existat weekend-uri în viața mea (și nu puține) când porneam FIFA vineri seara și-l mai opream duminică noaptea. No joke.

Și a doua. Ca să fie bine și ca să se bucure cât mai mulți dintre voi de proaspăta lansare a lui FIFA 17, am de dat patru coduri pentru PC (bănuiesc că știți cât costă jocul original, da?). Pe două dintre ele le dau pur și simplu, prin tragere la sorți, iar pe celelate două o să le acord absolut subiectiv (adică după cum dorește mușchiu’ meu) celor doi dintre voi care-mi vor da niște motive (compatibile cu inima mea sensibilă și generoasă) pentru care își doresc neapărat jocul. Cu alte cuvinte, dacă vă e lene, doar lăsați un comentariu și intrați în tragerea la sorți. Dacă nu vă e lene și vă merg rotițele, impresionați-mă și vi-l dau eu pen’că așa vreau.

P.S. Ca să nu mă iau doar după ce spune comunicatul de presă, am vorbit cu doi jucători împătimiți de FIFA. Ei bine, mi-au zis că 17-le e ză șit, că n-are nicio legătură cu nimic din ce-au jucat până acum. Așa, ca să știți ce vă așteaptă. Deci? Cine mai dorește, cine mai poftește?

mihai_vasilescu_fifa17