O să las și eu asta aici, pentru toți/toate cei/cele ale căror discursuri mi-au împuiat creierul cu fel de fel de argumente irefutabile.

În primul și în primul rând pentru toți cei care știu că: „degeaba, de la o vârstă nu mai ai același metabolism și nu mai slăbești orice-ai face”. Da, exact, nu-l mai ai, prin urmare trebuie reduse drastic vizitele la frigider. Sau frigiderul să fie model „sexy” spre „porno”. Pentru că, știți ce? Eu am deja vârsta aia numită „de la o vârstă”. Capisci?

Pentru toți cei care știu ei că „fără sport, ții degeaba regim”. Din păcate, deși îmi doresc, la ora asta nu reușesc să-mi echilibrez timpul astfel încât să mă reapuc de jogging. Prin urmare, n-am alergat nici măcar un metru. Să rămânem bine înțeleși: mâncarea este ce care îngrașă! Mai precis, excesul de mâncare și alimentația dezechilibrată. Sportul este doar o completare binevenită. Da, ajută mult, dar nu dacă-l faci doar ca să ai poftă de mâncare.

Pentru toți cei care nu înțeleg de ce se îngrașă pentru că „eu nu mănânc mult, doar ciugulesc”. Păi depinde și ce anume ciugulești. Că poate ciugulești zăhăruț și suculeț și dulciurele și shaormică și covriguți și pâinică și carbohidrătuți. Well, metabolismul ăla, despre care ziceam mai sus, „de la o vârstă” nu prea mai face față la diminutivele astea.

Pentru toți cei care… de fapt, se știu ei foarte bine.

Pentru toți cei de mai sus, am să las și eu aici poza de mai jos. Nu, nu mai puteam de multă vreme să port acest pulover. Adică puteam, dar arătam ca un boss dă boss cu tricou „da puta madre” mulat pe burta-i proeminentă. Dar pentru că n-am avut bani să asortez un bemveu la burtoacă, mi-am zis că mai degrabă scap de ea. Ca să înțelegeți mai bine despre ce vorbesc, mai aruncați un ochi peste video-ul ăsta. Este filmat fix acum trei luni.

Well… așa e de la o vârstă.

mihai_vasilescu_fara_burta