Am văzut textul ăsta, m-am amuzat, am comentat, după care mi-am zis că toate au o limită și pot să mă întorc la ale mele. Apoi am deschis wikipedia și am citit asta:

Ana Morodan este unul dintre cele mai notabile personaje din blogosfera românească de modă & lifestyle, contesă autoproclamată și una din cele mai influente celebrități online din Estul Europei.

Hmm… aș cam avea o nelămurire. Poate mă ajută cineva s-o deslușesc. Nu știu ce plm e aia o „contesă autoproclamată”. Adică te trezești într-o dimineață, te uiți în oglindă și-ți spui: „Să mor io dacă nu-s superbă, de azi sunt cea mai contesă mare! Așa? Păi e beton. Fix pe sistemul ăsta cred că se autoproclamase și Iulian „împărat al țiganilor de pretutindeni”. Oricum, remarc că nimeni nu se autoproclamă regele lipsei de bun-simț sau ducesă de penibil. Ciudat, oare de ce?

A doua nelămurire ține de tot de bun-simț și de niște gramatică. Dacă tot te pupi singură în fund pe wikipedia, ar trebui să știi că se spune „una dintre cele mai influente celebrități online”, asta așa ca fapt divers. Legat de acest aspect, am o mare rugăminte la voi: puteți să-mi scrieți și mie dacă ați auzit vreodată în viață de Ana Morodan și dacă da, de câte ori v-a influențat cu ceva? Mulțumesc!

Ca să n-avem vorbe, începând de azi m-am autoproclamat prinț dă Tineretului. Audiențe în fiecare sâmbătă după ora 21,00 și nu primesc decât blonde cu țâțe mari și glezne fine.

Gizăs Craist!

mihai_vasilescu_imagine_falsa

sursa foto