În ultimele zile cred că am primit de câteva zeci de ori întrebarea „de ce nu mai primesc notificare pe email când scrii articol nou?”. Și le mulțumesc celor care m-au întrebat. Problema este că nu știu de ce morții mă-sii nu mai primiți, iar singurul răspuns pe care-l am este: pentru că așa vrea mușchiu’ celor de la WordPress. Vedea-i-aș fiind nevoiți să lucreze cu propria lor platformă și așteptând să le răspundă la email-uri angajații lor cei destoinici. Plm!

Daaar, pentru că nu puteam să las lucrurile așa, tipu’ de la tehnic (ăl de sus să-i dea viață lungă și prosperitate, că mai mult decât mine nu l-a futut nimeni la cap în viața asta) a făcut o inovație sau ceva și ar trebui să primiți din nou email-urile care vă anunță că am scris text nou. Cel puțin așa sper. Pe teste a funcționat, dar sa vedem dacă și ză riăl șit se mișcă la fel de bine.

Acum, ce rugăminte am la voi. Puteți să vă rupeți cinșpe secunde din timpul prețios și să-mi lăsați un comentariu pe blog prin care să-mi confirmați că vin email-urile? Un simplu „am primit” ar fi mai mult decât suficient. Vă foarte mulțumesc!

mihai_vasilescu_verificare