7,049 cititori

Cea mai penibilă situație “înghețată”

Text trimis de colega noastră de comentarii, Elena. Ea a scris și eu am râs bine de tot. Ceea ce vă doresc și vouă.

…………………………………………………………………………

Trebuie să știți, încă de la început, un lucru: dacă undeva în lumea asta mare s-ar organiza un concurs pentru “cea mai penibilă situație posibilă”, n-aveți nici o șansa să mă bateți. Sub nici o formă. Am talent la asta. Cred că m-am născut ca să cad în penibil. Des și mult. Am experimentat de la cea mai fragedă vârstă, când am ieșit doar în chiloți afară, la mers la școală fără ghiozdan sau fără sorțulețul ăla albastru, până la plecat la examenul de licență având la mine proiectul colegei de cameră. Ca să nu mai povestesc și despre un elastic rupt la chiloți, de-au ajuns până la glezne și nu înțelegeam de ce naiba nu pot să merg. Până să compilez care e cauza, am căzut lată pe trotuar. O să vedeți că nu va mint.

M-am întâlnit zilele trecute cu două prietene din facultate. În timpul discuțiilor despre ce am făcut fiecare dintre noi în timpul ăsta, are una dintre ele ideea genială de a dezbate un subiect deosebit de ofertant: care a fost cea mai penibilă fază din viața fiecăreia. Mda, era chiar colega cu al cărei proiect de licență m-am prezentat eu în față comisiei.

Și a început ea: “Când m-a prins bărbată-miu că-mi pensam părul de pe țâțe. A intrat brusc peste mine în baie și luată prin surprindere n-am mai avut timp să ascund penseta și să-mi bag sânul la loc în sutien. A rămas șocat, cu ochii mari de uimire. Apoi a închis ușa brusc și nici c-a mai pomenit ceva despre întâmplare. De parcă ce-ar fi putut să zică? Știu că ai păr pe țâțe? Doar de aia te-am luat de nevastă, că-mi plac ursoaicele. Da’ nici sex n-am mai făcut”.

A doua a venit cu una și mai tare. “După naștere (naturală) m-a cusut doctorul “jos”. Când am încercat prima oară, după eveniment, să fac sex cu soțul, nici pomeneală să reușim, eram prea “cusută”. Aoleu, te-au făcut ăștia fată mare din nou? S-a panicat bărbatu-meu. Ce să fac, m-am dus din nou la doctor și l-am rugat să mă mai “lărgească”, să revin la dimensiunea inițială, că pleca naibii al meu de-acasă după virgine d-alea pe bune.

Am urmat eu. Nu voiam să le umilesc cu povestea mea, dar dacă m-au provocat.

Aveam un coleg de facultate din același oraș cu mine. Ne-a legat cumva chestia asta, așa că n-a fost greu să fim iubiți o perioadă. Într-o zi, plecăm împreună acasă și pe tren îmi spune să trec pe la el a doua zi (sâmbătă) că face mă-sa sarmale și plăcintă. Știam despre ce vorbește, doar primea câte două pachete cu mâncare pe săptămâna și jur pe roșu că mă-să gătea dumnezeiește. Chef Hadean e începător pe lângă femeia aia. Eram fanul ei numărul unu.

Așa că a doua zi, fix pe la orele prânzului, mă înființez la ușa lui sub pretextul că trebuie să învățam. În casă deja mirosea de-ți lua mințile. Am mâncat la felul unu și felul doi, cât pentru două zile, și ne-am retras în dormitor. N-am avut de ales, plăcinta era încă în cuptor. Urma să ne delectăm papilele după ce terminam de… “învățat”. Și ne-am apucat de studiat. Fănel (hai să-i spunem așa) adora “înghețata”. Și nu înghețata în sine, ci “aia mică și roz”, plasată strategic între degetele mari de la picioare. Îi plăcea atât de mult că nu se oprea din mâncat până n-o termina. Mă rog, eu “terminam”. Hai că ați înțeles voi despre ce vorbesc.

Exact la fel s-a întâmplat și acum. Nici n-am intrat bine în cameră și omul s-a apucat de “treabă”. Când eu eram în starea care prevedea finalul ăla dumnezeiesc, aud clanța și brusc ușa se dă de perete. Știți reclama aia cu “..și ăla mic și negru era tac-su, mă”? Eh, în cazul meu “era mă-sa”. Tot neagră, dar mare. Am apucat, nu mă întrebați cum, să trag pătura de pe pat peste mine. Dar Fane rămăsese în genunchi, în fața mea. Femeia, a intrat liniștită în cameră și-a pus farfuria cu plăcintă pe masă. “A pus-o” e un mod de-a spune. A trântit-o atât de tare că o fracțiune de secundă am fost convinsă c-o să mâncăm plăcintă cu cioburi. Apoi nebuna a ieșit din cameră, în timp ce eu mă gândeam cum mi-ar fi mai bine să mor: comoție cerebrală, infarct miocardic sau pareză completă? Până să apuc să mă hotărăsc, o aud:

– Fane, ia vino puțin la mine! Cu accent pe “Fane”, “ia”, “vino”, “puțin” și “la mine”.

În acel moment, am ales cum să mor: brusc, pe loc și sigur. Comoție cerebrală însoțită de infarct miodardic. Sigur, rapid, frumos și elegant. Când am văzut că nu se deschide o gaură mare în podea, să mă pot arunca, am închis ochii și mă rugăm să-mi explodeze ceva la cap. Orice. Nu mai conta.

În timpul ăsta, Fane al meu era complet desfigurat. S-a ridicat (rămăsese în genunchi, da) și a ieșit. Iar eu îmi imaginam cum ar fi să sar pe geam de la el din dormitor. Și mai ales ce-aș putea să-i spun maică-mii dacă mă duc acasă cu picioarele rupte. Pe când îmi puneam aceste întrebări existentiale, aud discuția de dincolo de ușă.

– Ce făceați, mă, acolo?

– …

Zi, mă, nenorocitule, nu te uita așa la mine! CE FĂCEAȚI??? De ce erai în genunchi în fața ei??? La replica asta deja urla de tremura plăcinta pe masă ca o piftie prost închegată.

Fane, nimic. Mut. Îmi și imaginam că o perioadă vom comunica amândoi prin semne, dacă rămânem împreună, pentru că nici eu nu credeam că o să mai pot slobozi limbaj articulat o vreme, după faza asta.

A urmat o pauză lungă și mă gândeam că Fane a avut bunul simț să leșine sau să facă un mic AVC ca să salveze situația. Ți-ai găsit, s-a reluat tirul:

– Ce făceai, mă? O cereai de nevastă? Zi, netotule, ți s-a făcut de însurătoare acum? De-aia stăteai în genunchi în fața ei? Să nu te prind!  Vorbim cu tac-tu și facem totul ca la carte, dar după facultate. Nu-mi vii mie cu d-astea până nu te văd cu diploma în brațe! 

Pfff… Futu-ți “înghețata” mă-tii, Fane!

mihai_vasilescu_inghetata

87 de păreri la “Cea mai penibilă situație “înghețată”

 1. Nu v-ati prins voi parintele la femei.Personal…
  Sau : am bombardat-o pe una, s-apoi am aflat ca s-ar putea ca si taticu…n-am continuat discutia, am preferat sa raman in incertitudine…

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • Se pune daca l-am prins pe tata la mama? Ne-a dati bani de bomboane, mie si sora-mii, si cand am urcat in casa sa ducem restul, nu intelegeam de ce tipa mama. Am dat buluc in dormitor si ce-am vazut…va imaginati.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • M-am gasit cu tata in club… Era la separeu cu niste prieteni la aniversarea unuia dintre ei….. Avea cate o gagica pe fiecare genunchi….
   Bine, nici el nu ma vazuse vreodata pe tocuri de 15 si cu pantaloni scurti cu vedere la bucute…
   Am schimbat o privire luuunga amandoi… N-am vorbit niciodata despre asta … Dar banii pe care mi-i dadea de carti erau din cand in cand prea multi….

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 2

  • @Miki, si nici tu nu-i dadeai pe carti :))))).
   Eu am o sora mai mica cu 18 luni. Saraca, n-a intelea niciodata de ce tata facea diferente intre noi. Doar eu si vecina de la 3, care era vaduva, stiam secretul.

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • Nu-i dadeam pe toti pe carti, dar imi luam si carti…
   E pasiunea mea nr 1.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 2

  • Stii cum ii, vulpile se miros intre ele.Si se respecta!

   Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Batranu’, acum am văzut acest comentariu. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 2. Nu ca m as lauda. Am patit o identic doar ca era frate su ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Anna, frate’su in locul cui? A lui Fane sau al ma-sii? ??

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Al ma sii (bleah, crede mă)

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Ana, toata ziua am asteptat raspunsul tau. Mă-sa, mă? Pareaa interesant cu frate-sau. ??

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Anna, da, nici mie nu mi-e prea clar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 3. Morala: dragi bărbați cu minim un cojones…în veci nu stați în genunchi în fata unei femei, ca se interpretează: așezată pe pat, cu o perna sub fundul ăla al ei….tare, ferm, lucrat la sala…uite ăsta va recomand.
  Vedeți cum ajung săracii de ei, nevinovați, în fata lui ninja ăla de le da cu o candelă în cap și urla Isaiia dantuieste? ???

  Hai sa fiți iubiți!

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 3

  • @SorinB, sper sa nu te asculte nici un barbat. Statul ala in genunchi ne face pe noi sa cadem pe spate. Sclave devenim :))).

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Statul ala in genunchi e cel mai misto…dar nu mai spui la nimeni, ok?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @SorinB, pot sa-i spun doar celui care vreau sa stea in genunchi in fața mea?
   As aprecia un DA.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 4. Buna postarea! ???

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 5. Bun…Mishule, nu veni nici azi notificare…
  Buna treaba cu cerutul in casatorie 🙂 Aveam si eu ceva prin draft, dar paleste. Cum acum merg sa-i dau delete, o sa fac aici un scurt rezumat…
  Eram in vremea aia in care vedeam 3,14zda doar la video, dar as fi vrut s-o vad si’n realitate..ati inteles. Si se face ca intr-o primavara, eram racit copt si cum nu prea puteam sa-mi iau scuteri ca nu ma credea tata, taras, grapis..la scoala. Ba si cum eram noi gramada, apare o colega cu o prietena…buna rau, te scula de pe boala.
  Si cum o bazaiam pe asta toti virginii clasei, eu racit, dar cu glumele la mine, incerc o gluma, reusita dealtfel si odata cu gagica rad si eu…si cannd am ras, putin fortat recunosc, din nas mi-o iesit o lumanare, o franghie de muci pana la pamant. Instinctual, inca razand, m-am ferit sa nu-mi dau mucii pe mine, dar ai dracu muci fiind vascosi, au facut o miscare pendulara si au ajuns pe fusta tipei…ca o limba de cameleon

  Comentariu beton! Thumb up 47 Thumb down 1

  • a..a venit si notificare in timp ce scriam

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Redoo, am așa un fel de bănuială că poantele tale bune n-au mai contat. :))))))))))

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Redoo, asta nu-i nimic. Io, am vrut sa iau un fir de par unui tip din zona inghinala, si ce crezi? Era al lui. Ii iesite prin pantalonii albi. A sarit ala ca ars iar eu m-am dus in pana mea..

   Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 1

  • @Redoo, aia cu “Aveam si eu ceva prin draft, dar paleste. Cum acum merg sa-i dau delete..” …iti multumesc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 6. A venit notificarea, pacat ca nu in timpul unei inghetate :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Iza, adică în timpul “înghețatei” ție-ți ardea de blogu’ meu? Mă simt onorat. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 1

  • Imi ardea, cum sa nu? De cand astept notificarile..

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 7. Mi.a ieșit cafeaua pe nas. ?Ustură ca dracu’. Funny fact! Soacră.mea a făcut “cunoștință” cu mine…dormind. Eram goală, cu haine aruncate peste tot…începând de pe hol. Când a dat femeia să iasă din apartament, a dat cu ochii de fii.su, care ieșea din baie, gol, bineînțeles. Au trecut 7 ani de atunci și a trebuit să petrecem un week.end la mare “ca fetele” înainte de nunta mea cu fii.su. Nu de alta, dar s.a jurat că dacă nu merg, le spune tuturor de unde știe ea că am aluniţe pe fund. ?

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • @Cătălina, păi și de unde știa? Dormeai cu fundu-n sus? 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Dormeam pe burtă. ? în rest, n.am avut probleme cu ea. Soacra ei a terorizat.o de când a pus piciorul în casă, și ea a promis că o să fie o soacră model. Mă rog, nici n.am stat cu socrii sau cu părinţii mei în aceeași casă. Dar am auzit niște povești de la mama și de la soacră.mea…aoleu!???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Cătălina, ce m-am prins. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 8. ,,- Futu-ti inghetata ma-tii, Fane!” asta e AUR!!!

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Aur pare acum. Atunci am simtit ca inghit sticla pisata.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 9. Buna asta :)))) Nici soacra mea nu avea obiceiul de a bate la usa, asa ca stiu cum e :)))
  Mor aici de ras, da’in sinea mea, ca s la job. Poate va povestesc si eu cateva, dar anonime asa, cu nume si prenume 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 10. Soacrele astea mereu apar exact cand nu trebuie!Si daca mai ai si norocul sa locuiesti cu socrii in aceeasi casa ca mine,atunci inevitabilul se produce muuuult mai des decat prevad statisticile.Aniversam eu si cu sotul, niste ani de cand ne cunoastem si ma pregatisem cu cina romantica ca-n filme, precum si cu un scenariu fierbinte pentru dormitor mai tarziu.Imi avertizez soacra din dotare, cu aluzii directe, sa nu indrazneasca sa ne deranjeze in acea seara asa cum avea obiceiul(ba ca a vazut nu stiu ce stire la tv,ba ca sa aduca vreo farfurie uitata pe la ea ,ba sa ne spuna cum e prognoza meteo de maine si asta pe la ore gen 22 sau 23 etc)Buuuun.Dau drumul la muzica in surdina si incep sa ma pregatesc pentru al meu sot care se afla la dus,dansand lasciv si debracandu-ma treptat cu gandul sa-l urmez si eu la dus.si cand dansam eu mai cu foc aud deodata o voce binecunoscuta de soacra:
  -Ce frumos dansezi!nu stiam ca dansezi atat de bine!!!!!!!!
  Ce sa va mai spun………s-a dus naibii toata aniversarea si m-am jurat ca nu mai uit niciodata sa incui usile.PE TOATE!!!!!!!

  Comentariu beton! Thumb up 24 Thumb down 1

  • Si pe soacra-ta in spatele usilor :)))))).

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • Hai că asta e mai dobitoacă ca soacră-mea, eu nu am avertizat-o, dar obișnuia să intre în dormitor și în partea noastră de casă ca o nesimțită și bineînțeles că a nimerit și în momente d-astea. Dar s-o avetizezi și ea să vină peste voi, chiar că nu era normală la cap. O fi fost voyeuristă 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

  • Pai n-am avertizat-o. Cum ar fi fost sa-i zic: Doamna, Fane poate sa manance “inghetata” inainte de masa?

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Deci l-ai luat pe Fane de barbat?
   Hmmmm, linge bine “inghetata” :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Gogu, nu, nu l-am luat. Mi-a fost teama ca ma-sa nu scapa de meteahna pe care o are si eu o sa mor de inima.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Acum, dupa niste ani, ma bufneste rasul cand mi-amintesc!!!!!!mai lipsea ca sotul sa apara dezbracat de la dus si era tabloul complet…………..saracul cand a iesit de la dus ca o floricica si a vazut proprtiile dezastrului(eu plina de nervi si cu libidoul sub limita de inghet) a exclamat inocent:
   Cred ca ne uitam la un film……………vad ca a fost maica-mea pe aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 1

  • @Dyamisi, nimeni nu poate ucide libidoul mai bine decat o soacra.???.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 11. Duamna Elena, super! O să vă rog să nu vă supăraț, da’ nu m-am mai râs așa dă mult! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 1

  • @VictorR, n-am d-astea de Doamna. Deloc. :))))))). Dar, multumesc pentru aprecieri.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 12. OMG hahahaha, ” Futu-ti inghetata ma-tii, Fane!”
  Eu zic sa ne mai povesteasca astfel de intamplari, am ras cu lacrimi!

  Fanele Fanele! :))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Cezar, prezent! Mai am povesti din astea, ca eu cu penibilul si auto-ironia sunt prietena buna.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

 13. Ar trebui pusă o avertizare la texte de-astea, nu de alta da’ eu citesc la birou şi colegii s-au obişnuit că încep să râd ca nebuna din senin, dar uneori mai sunt şi persoane străine. În aceste cazuri, impresiile sunt…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Gabil, multumesc. Sef Mihai sa puna avertizarea “e cu sex”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 14. … Cam aceeasi poveste pana la retragerea in dormitor…doar ca se intampla la ea acasa…
  El si ea dezbracati de la brau un jos se jucau de-a animalul cu doua spinari acoperiti de o patura ca era toamna si cam frig…. Cu o pofta, frica si infrigurare pe care doar sentimentul ca parintii sunt alaturi ti le poate da…
  La un moment dat intra ma-sa ei sa aduca gogosi…
  Cand s-a apasat clanta el si-a parasit instant postul si era foarte foarte cuminte si calm… Tv-ul deschis…
  Ma-sa pune farfuria pe masa si se aseaza pe pat langa ei sa il intrebe pe *Cristi* ceva legat de aspirator ca nu mergea… Ala raspunde calm si in secunda doi femeia o vede pe fi-sa …. era terminata, cu ochii mari ingroziti, rosie la fata toata….
  ‘ Ce dracu’ ai? Parca ai vazut moartea…’
  ‘ Ne uitam la un film de groaza, doamna!’ raspunde el
  Ma-sa intoarce privirea spre tv… Era publicitate…
  Mai intreaba ceva de aspiratorul ala nenorocit si pleaca.
  A doua zi, ea i-a dat papucii…
  Motivul?
  ‘ Cum ai putut sa minti cu asemenea seninatate? Asa o sa imi faci si mie mai tarziu…’

  Auzita de la un prieten.
  P.S. Cristi e nume de scena

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 1

  • @Miki, :))))))). Da, da. Un nesimtit. Dar ma-sa, cum, mah, s-a pus pe marginea patului cu voi? :))))
   Sper sa uit asta pana creste fiu-miu

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • Nu eram eu.
   As fi murit instant…
   Mai ales ca maica-mea are al 10 lea simt…
   Si cred ca si ceva tehnologie extraterestra in ramele ochelarilor… Ca raze X in ochi are sigur… Cand se uita peste ochelari scaneaza 3D…

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 15. Deci, undeva pe Marte, cu personaje imaginare.
  Long-short story: locuiesc inca impreuna cu viitorul fost sot, in casa noastra. Ies duminica in oras cu o prietena sa mancam. Ma intorc acasa pe la 16. Intru in casa, televizorul aprins, Moto GP, domnul sot in pantaloni, foarte zambaret.
  Eu, politicoasa, il salut, il intreb de sanatate….el zambea tamp in continuare.
  Eu: ce-i? S-a intamplat ceva?
  El: zambea in continuare. La fel de tamp.
  Revin in hol, sa ma descalt, vad niste sandale. Nu erau ale mele.
  Eu: am picat prost?
  El: rade…Da!
  Eu: ale cui sunt sandalele?
  El:….nada, blank
  Eu: imi scapa mie ceva?
  El, scurt: da!
  Eu: trebuia sa sun inainte sa vin acasa?
  El, monosilabic: da!
  Eu: si acum trebuie sa plec?
  El: da, macar 15 minute, te rog, la vecina(cumnata-mea)
  Restul e istorie….

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @Just me, nu-mi spune, sandalele erau barbatesti. :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • Nope

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Dar dacar ar fi fost, jur ca intram si le faceam si cafea :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Nu pot sa cred asa cevaaaa…………pe bune, real story?si respectiva cat tupeu ,la tine acasa ,pe patul tau si pe muzica ta………………..

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Atat. Si ne cunoastem, stiam situatia, i am zis ca i ok. Da nu la mine acasa, futui!

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • Hai c-a fost nesimțit, chiar dacă erați în curs de divorț, putea să se ducă la ea, nu s-o aducă acasă…Dar cred c-a fost prima și ultima oară, dup-aia și-au căutat alt loc 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Probabil ca n a fost prima dar cu siguranta ultima :))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • @Just me, ce voiam să zic. Am râs cu sughițuri. :))))))))))

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 1

  • Eh, vezi ca nu vorbesc din carti? Desi, as putea scrie o carte cu cate vieti am trait in ultimul an doar :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Just me, văd, văd. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 16. Bine ca nu v-a prins că fumați!

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • Moama, iti dai seama ce pateam? Io, nici acum nu stiu daca femeia asta si-a dat seama ce faceam dar a dat-o elegant, sau chiar a crezut ca ma cerea fiu-sau. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Eu cred ca nu a vrut să-l umilească in fata ta…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Sa-l umileasca???? :))))) N-avea cum. Eram fana lui si el Fane-le meu. ???

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • Eu cred ca nu si-a dat seama fiindca n-a dat niciodata din inghetata ei :))))
   Altfel s-ar fi prins

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Miki, eram acolo. O puteam invata. Dar a preferat sa urle la Fanel :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 17. La mine cu maica-mea a fost foarte misto tot timpul! Când eram mai tânăr si agatam gagici prin “discoteca”, le mai aduceam pe acasa. Ai mei mă lasau sa mă destrabalez atata timp cât “să nu te prind ca vii cu vreuna gravida acasa ca te omor!”. E, intr-o zi am fost cam obraznic cu maica-mea si îmi spune amenințător: “Gicule, nu te pune cu mine pen’ ca ți-o iei!”. Am început sa rad pentru ca maica-mea nu era violenta, asa ca i-am întors arogant spatele. Într-o noapte vin cu o gagica, intru la mine in dormitor, eu cu înghețata, ea cu crenvurstul…Ne relaxam puțin dupa care gata, sa conduc fata la un taxi. Iesim din dormitor, incaltamintea fetei nu mai era la usa! Băi să-mi bag! O caut disperat la gândul ca trebuie sa mai stea tipa la mine si mie mi-era un somn de muream si pana la urma mi-am adus aminte de amenințarea maica-mii…Ma duc la ei in dormitor, se trezeste cu un zâmbet larg…dă ochii de gagica și spune: “aaaa, tu nu esti tot aia de-aseară, nu?”.

  Comentariu beton! Thumb up 44 Thumb down 2

  • @Georgian, am lesinat de ras. Trebuie sa retin schema asta. Neaparat. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Și tu ești destul de bună…Simțul umorului dar mai ales autoironia sunt apanajul oamenilor inteligenți…Mă bucur enorm că Mr. V a adunat aici oameni inteligenți! Bine, mai sunt si câteva femei…

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Georgian, multumesc pentru aprecieri. @Mihai a facut o gasca super aici. D-aia am si scris lucruri atat de intime. Omul asta, nu stiu daca isi sa seama sau nu, dar afla lucruri despre noi pe care poate nu le stie nimeni. Cel putin, in cazul meu asta este adevarul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 18. ??? bv Elena! Să mai vii cu de-astea!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @Iulian, multumesc. Mai vin. Coc una si i-o dau lu’ Mihai.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 19. Soacra ca soacra, dar ce te faci cu plodul din dotare care intră şi vede cum concepi viitorul membru al familiei şi tu-i spun că de fapt te schimbări de haine şi el zice că baia e liberă ?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 1

  • @diabolic, in functie de varsta copilului, poate fi o experienta destul traumatizanta si pentru el 😀 ; eu i-am prins pe ai mei in fapt (aveam vreo 15 ani), si as face orice ca sa imi sterg imaginea asta din minte. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Diabolic, pai nu i-ati spus inca, cum se fac bebelusii?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Elena, ştie deja cum stă treaba. Poate nu s-a înțeles că a făcut mişto de noi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Elena: una e sa stie, alta e sa vada cum se fac. Zic si eu asa, ipotetic, nu ca m-ar fi surprins fiu-meu calare pe ma-sa in aprilie 2003, pe la 10 jumate seara. Data exacta nu o mai retin

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 20. Am ras o gramada! :)))))))
  Si peste noi a intrat o data, dar nu a parut deranjata, ba chiar avea chef de vorba. :))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Bia, numai de vorba n-aveam chef. Am fost la un pas sa-l prind pe dumnezeu de picior de doua ori: finalul “mancatului” si placinta. N-am prins nimic??

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Stai putin. Ii intrase tot vibratorul in posterior? Era vibrator sau degetar? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 21. Pingback: mihai vasilescu blog | Copii, voi să nu faceți asta acasă, da?

 22. Dacă nu i s-a întâmplat fiecăruia dintre noi măcar o dată o chestie de genul ăsta, atunci nu au încercat suficient!
  Eu nu am avut atât de mult noroc încât să intre mama lui. Ci tatăl. A fost excelent. Când m-am ascuns în baie cântărindu-mi șansele de a scăpa din apartament fără să mă vadă nimeni, am constatat că mi-am uitat sutienul în cameră. Și aveam o bluză mai transparentă așa pe mine. Și a venit domnul tată să bată la ușa băii să mă invite la o prăjitură (adevărată, fără ghilimele). Și am mâncat prăjitură cu tatăl și fiul în bluzița mea transparentă, fără sutien, încercând să nu mor în timp de inghițeam cu ghionturi.
  Mulțumesc, Elena, că mi-ai adus aminte!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. Două gagici.
  La cofetărie.
  Una suge o îngheţată.
  Cealaltă linge o îngheţată.
  Întrebare: care din ele e măritată ?
  Răspuns: cea cu verighetă, evident !

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.