Am dat peste cel mai tare articol pe care l-am citit până acum pe interneți. Efemeride rulează fin de tot, evident. 

Mdeci, să purcedem să deslușim ce-a vrut să spună autorul textului:

In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusesti care vroiau sa invadeze tara. Prost e că, de fiecare dată când încercau să-l alimenteze cu energie electrică, pica rețeaua în toată țara și rămâneam fără curent câte 8-9 ore pe zi. Problema a fost rezolvată când l-au conectat direct la hidrocentrala Porțile de Fier printr-un cablu extrem de lung care străbătea Carpații prin tunelurile subterane rămase de la daci.

În acea vreme, chiar dacă regimul politic era unul comunist, Nicolae Ceauşescu manifesta o iubire aparte pentru România. Iubirea lui Ceaușescu era într-adevăr „aparte”. Practic se reducea doar la multă *uie pe care ne-a dat-o cu concsevență în fiecare zi a vieții sale. Mai avem și acum urme în genunchi de la atâta „iubire”.

Chiar dacă Rusia era o forţă din punct de vedere al armatei, Ceauşescu îşi manifesta cu îndârjire iubirea pentru ţara pe care o conducea şi s-a opus cu vehemenţă ca armata rusească să invadeze Cehoslovacia prin ţara noastră. De ce plm U.R.S.S.-ul (care în viziunea tâmpiților ăstora este același lucru cu Rusia) ar fi vrut să ocolească prin România, când aveau graniță comună cu Cehoslovacia, o să rămână un mister la fel de mare precum cel referitor la „de ce mama autorului textului făcea sex neprotejat?„.

Manevrele strategice ale lui Ceauşescu a fost unele ingenioase. Iniţial, a organizat mai multe parade militare prin care îşi etala forţa armată. Pentru că Moscova nu s-a intimidat, atunci a trimis armata să invadeze Cehoslovacia, prin România. Trec peste retorica frazelor care pare a aparține unui copil de clasă a patra rămas repetent din cauza limbii române. Ceaușescu a organizat mai multe parade militare prin care își etala forța armată, dar Moscova nu s-a intmidat? Gizăs fuking craist, vă dați seama că oamenii ăștia votează?

Zvonurile din acea vreme susţin că armata română a întâmpinat forţele ruseşti încă de la graniţă cu un laser uriaş cu care a reuşit să topească ţevile tancurilor ruseşti. Comunişti au ţinut secret evenimentul pentru a nu stârni o polemică generală. Ce-a făcut, mă? A topit țevile tancurilor rusești? Și au ținut secret pentru a nu stârni polemică? Să le zică idioților cineva ce înseamnă „polemică”. Deci noi ne pișam frumușel pe ruși cu jet de laser și se stârnea polemică? Mai exact, imediat apăreau două tabere dintre care una susținea că „bă, nu e frumos ce-ați făcut” și cealaltă „ei, lasă, că și-o cam căutau și rușii”. Poate ne băteau și obrazul: „Hai, mă, voi chiar nu stiți de glumă? V-ați apucat să ne topiți tancurile?”. Doamne-Dumnezeule mare!

Despre ce armă era vorba? Se spune că Ceauşescu deţinea un laser uriaş, de o putere fantastică, cu care se putea topi instantaneu orice vehicul de luptă. Acest laser a fost realizat în urma proiectul secret Romteleghid și era la acea vreme o armă devastatoare cu care România putea stopa orice invazie. Da, Ceaușescu dacă se pișa pe un gard îl topea cu puterea jetului. De altfel, așa a apărut canalul Dunăre-Marea Neagră, într-o seară când l-a trecut rău pe Nea Nicu și nu s-a putut abține. Cât despre laserul uriaș, probabil l-am mai fi avut și în ziua de azi, iar România ar fi devenit între timp cea mai importantă putere armată a lumii, dacă nu s-ar fi îmbătat într-o zi conductorul tancului și nu l-ar fi vândut la fiare vechi pentru două sticle de răchie.

Conform unor surse independente, cu această armă au fost volatilizate câteva tancuri şi un avion sovietic în 1968, dezvoltându-se printr-un procedeu neclar nouă, o temperatură cuprinsă între 15000-20000 C; temperatura la care orice metal cunoscut pe atunci ar fi trecut din starea solidă direct în cea gazoasă!!! Practic, exact ca și cum ai mânca oțel și te-ai băși bule mici de fontă gazoasă. Iar aia cu „printr-un procedeu neclar  nouă” este cea mai tare chestie evăr. Băbăieți, tot printr-un procedeu neclar mie, voi reușiți să supraviețuiți fără să aveți pe cineva care să vă spună „inspiră” și „expiră”. Sau aveți?

Încercați să nu râdeți (prea mult), că e groasă treaba. Au o pagină cu 83.000 de followeri. Voi aveți idee ce pot să facă 83.000 de retardați strânși la un loc? Păi în trecut s-au câștigat războaie cu armate care numărau mai puțin de atât. De-aia zic, e gorasă, fratilor. 

Acum aștept articolul despre insula aia unde trăiește Ceaușescu.

mihai_vasilescu_tanc_laser
Tancul cu laser făcând exerciții. Partea de pădure, care nu se mai vede în fotografie, s-a topit instant când a început manevrele.