11,466 cititori

Dacopații lovesc din nou. Decisiv! Cu laserul!

Am dat peste cel mai tare articol pe care l-am citit până acum pe interneți. Efemeride rulează fin de tot, evident. 

Mdeci, să purcedem să deslușim ce-a vrut să spună autorul textului:

In 1968, Armata Româna a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusesti care vroiau sa invadeze tara. Prost e că, de fiecare dată când încercau să-l alimenteze cu energie electrică, pica rețeaua în toată țara și rămâneam fără curent câte 8-9 ore pe zi. Problema a fost rezolvată când l-au conectat direct la hidrocentrala Porțile de Fier printr-un cablu extrem de lung care străbătea Carpații prin tunelurile subterane rămase de la daci.

În acea vreme, chiar dacă regimul politic era unul comunist, Nicolae Ceauşescu manifesta o iubire aparte pentru România. Iubirea lui Ceaușescu era într-adevăr “aparte”. Practic se reducea doar la multă *uie pe care ne-a dat-o cu concsevență în fiecare zi a vieții sale. Mai avem și acum urme în genunchi de la atâta “iubire”.

Chiar dacă Rusia era o forţă din punct de vedere al armatei, Ceauşescu îşi manifesta cu îndârjire iubirea pentru ţara pe care o conducea şi s-a opus cu vehemenţă ca armata rusească să invadeze Cehoslovacia prin ţara noastră. De ce plm U.R.S.S.-ul (care în viziunea tâmpiților ăstora este același lucru cu Rusia) ar fi vrut să ocolească prin România, când aveau graniță comună cu Cehoslovacia, o să rămână un mister la fel de mare precum cel referitor la “de ce mama autorului textului făcea sex neprotejat?“.

Manevrele strategice ale lui Ceauşescu a fost unele ingenioase. Iniţial, a organizat mai multe parade militare prin care îşi etala forţa armată. Pentru că Moscova nu s-a intimidat, atunci a trimis armata să invadeze Cehoslovacia, prin România. Trec peste retorica frazelor care pare a aparține unui copil de clasă a patra rămas repetent din cauza limbii române. Ceaușescu a organizat mai multe parade militare prin care își etala forța armată, dar Moscova nu s-a intmidat? Gizăs fuking craist, vă dați seama că oamenii ăștia votează?

Zvonurile din acea vreme susţin că armata română a întâmpinat forţele ruseşti încă de la graniţă cu un laser uriaş cu care a reuşit să topească ţevile tancurilor ruseşti. Comunişti au ţinut secret evenimentul pentru a nu stârni o polemică generală. Ce-a făcut, mă? A topit țevile tancurilor rusești? Și au ținut secret pentru a nu stârni polemică? Să le zică idioților cineva ce înseamnă “polemică”. Deci noi ne pișam frumușel pe ruși cu jet de laser și se stârnea polemică? Mai exact, imediat apăreau două tabere dintre care una susținea că “bă, nu e frumos ce-ați făcut” și cealaltă “ei, lasă, că și-o cam căutau și rușii”. Poate ne băteau și obrazul: “Hai, mă, voi chiar nu stiți de glumă? V-ați apucat să ne topiți tancurile?”. Doamne-Dumnezeule mare!

Despre ce armă era vorba? Se spune că Ceauşescu deţinea un laser uriaş, de o putere fantastică, cu care se putea topi instantaneu orice vehicul de luptă. Acest laser a fost realizat în urma proiectul secret Romteleghid și era la acea vreme o armă devastatoare cu care România putea stopa orice invazie. Da, Ceaușescu dacă se pișa pe un gard îl topea cu puterea jetului. De altfel, așa a apărut canalul Dunăre-Marea Neagră, într-o seară când l-a trecut rău pe Nea Nicu și nu s-a putut abține. Cât despre laserul uriaș, probabil l-am mai fi avut și în ziua de azi, iar România ar fi devenit între timp cea mai importantă putere armată a lumii, dacă nu s-ar fi îmbătat într-o zi conductorul tancului și nu l-ar fi vândut la fiare vechi pentru două sticle de răchie.

Conform unor surse independente, cu această armă au fost volatilizate câteva tancuri şi un avion sovietic în 1968, dezvoltându-se printr-un procedeu neclar nouă, o temperatură cuprinsă între 15000-20000 C; temperatura la care orice metal cunoscut pe atunci ar fi trecut din starea solidă direct în cea gazoasă!!! Practic, exact ca și cum ai mânca oțel și te-ai băși bule mici de fontă gazoasă. Iar aia cu “printr-un procedeu neclar  nouă” este cea mai tare chestie evăr. Băbăieți, tot printr-un procedeu neclar mie, voi reușiți să supraviețuiți fără să aveți pe cineva care să vă spună “inspiră” și “expiră”. Sau aveți?

Încercați să nu râdeți (prea mult), că e groasă treaba. Au o pagină cu 83.000 de followeri. Voi aveți idee ce pot să facă 83.000 de retardați strânși la un loc? Păi în trecut s-au câștigat războaie cu armate care numărau mai puțin de atât. De-aia zic, e gorasă, fratilor. 

Acum aștept articolul despre insula aia unde trăiește Ceaușescu.

mihai_vasilescu_tanc_laser

Tancul cu laser făcând exerciții. Partea de pădure, care nu se mai vede în fotografie, s-a topit instant când a început manevrele.

96 de păreri la “Dacopații lovesc din nou. Decisiv! Cu laserul!

 1. @stampenet mai taie din ele….

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 2. Cre’ ca trebuia sa le topeasca lor creierul. Da’ pe unde mai zace laserul asta. Am o gagica peste drum careia vreau sa-i topesc ceva si nu stiu cum. Asa ca o inghetata. Ideea nu este rea.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 5

  • @Georgwes, cred că e prin vreun depozit de fier vechi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Bai, cred ca au intrat dacografii astia si mi-au negative cu laseru’ la temelie. Bine ca mi-am luat folie de aluminiu si am pus-o in jurul zonei fara soare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • @Georgwes, lasă că și pe mine mă lovesc constant. Haterii meu sunt dacopați. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Ceausescu avea soarele pe pamant si-l tinea ascuns intr-un buncar! Sub Casa Poporului. Chuck Norris avea cheia de la buncar!
  Intr-o nota serioasa acum: baietii sunt pe bune sau doar fac misto?
  P.S.: Cum gasesti astfel de articole? :))

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @cezar, le mai dă lumea share la mișto și-mi ajung în feed.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Dorin, nu știu dacă exact ăstia, dar pe aproape.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Eu cred că laserul nu a dispărut. Cu el au topit şi flota. In rest, ce să zic, o parada militara ar fi intimidat foarte mult URSS-ul, ăia fiind atât de mulţi, că dacă se strângeau toţi ne băteau şi cu pietre. Iar Romteleghidul sau cum se numea, nu ştiu dacă ar fi putut realiza la timp un laser care să topească şi piatra.
  Şi ne mai mirăm de rezultatul algerilor. 😛

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @GabiI, și pe mine m-a spart aia cu Romteleghid. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 5. n-am citit pana la final, am fost disturbat de o afirmatie de-a ta, si citez:
  Iubirea lui Ceaușescu era întradevăr “aparte”. Practic se reducea doar la muie, pe care ne-a dat-o cu concsevență în fiecare zi a vieții sale.AM INCHEIAT CITATUL.

  Stiu de la un apropiat al lu’Ceasca ca era sa citez: un prost blajin. AM INCHEIAT INCA UN CITAT.
  Deci, io am golanit destul, inca de mic, dar termenul de ‘muie’ luat mot-a-mot, se refera strict la suptul organului genital masculin, termenul de muie l-am descoperit in vocabularul comun, in sensul ce-l folosim azi,destul de tarziu…in concluzie, revenind la Ceausescu, cred ca asta era prea prost pentru a ne da muie…nu cred ca pe vremea aia,la cat de pudibonzi erau romanii, stiua ce le da ceausescu.
  Si inca o dilema…oare tovarasa-i sugea membru de partid lu Nea Nicu?

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 8

  • @Redoo, era o muie mai la figurat așa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 6. Din cand in cand, se mai imbata cate unii cu apa rece. Legenda lui Iorgovan a fost uitata si s-a recurs la asta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @iote, nu se îmbată nimeni, trebuie să fii foarte prost sau rău intenționat ca să scrii așa ceva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 7. daca e pe bune ce scrie gigel asta e naspa rau, adica infirma tot ce ai scris in al doilea articol de ieri, pt ca exista clar si mai prost ca prostul. sau mai prosti ca prostii, cazul celor de ii citesc pe astia.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Marius, cum adică să nu fie pe bune? Nu vezi și poza cu tancul?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai,scuze. devreme pe telefon nu-mi aparea poza. acum vad tancul – da e adevarat. unde gasim tancul sa ne facem o poza cu el si sa o punem pe feisbuc – “topirea istoriei, trecut si prezent sau dacii (adica noi) fata in fata cu tehnologia”

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @marius, c-oi fi fraier să vă spun vouă? Îmi fac cel mai tare selfie din istorie! :)))))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Mihai ma gandeam eu ca nu scot nimic de la tine. bine fie, tine doar pt tine, n-am vazut asa rautate :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. …și marmota învelea ciocolata în staniol…??

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Lidia, da, dar o învelea cu tancul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 9. Mare-i grădina. Partea cu laserul e din Pavel Coruţ, dacă nu mă înşel.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Stefan, ah, știam eu de ce nu citesc Pavel Coruț, dar uitasem. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 10. mie imi place poza cu tancul ….plin de reflectoare 😀 :)) erau pe faza lunga sau ceva :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @CORNEL, nu-s reflectoare, ageamiule! Ăla e laserul care topește tot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • 😀 xenoane pe sistem :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 11. La modul serios, legenda asta cu laserul montat pe tancurile romanesti e mai veche decat credeti, circula inca dinainte de ’89 (eu, cel putin, de pe atunci am auzit-o – nu in gura mare, ca nimic nu se zicea in gura mare pe vremea aia, dar se soptea pe la colturi). Deci nu este facatura moderna, probabil ceva propaganda lansata subtil pe timpuri din ciclul sa ne imbatam cu apa rece.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Catalin, sper că-ți dai seama că și eu tot atunci am auzit-o, ca toată țara de altfel. Au trecut 30 de ani, e imposibil să rămâi la fel de prost și dezinformat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Exact… ideea e ca oamenii nu s-au prostit dupa 89 cum se spune… erau dinainte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Catalin, hmm… hai să comparăm mijloacele de informare pe care le aveai înainte de ’89 și ce ai acum. Abia în zilele noastre prostia a înflorit.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 12. Ești nedrept (nu mai spun că dezinformezi publicul) atunci când afirmi “Ce efemeride, ce cocoon? Comunitatea.stampenet bate tot ce am întâlnit vreodată.”
  Articolul a fost preluat, fără nici cea mai mică modificare, de pe efemeride. Eu zic să dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Da’ numa’ zic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Sabina, wooooow, îmi cer iertare că n-am căutat sursa originală.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, te iert de data asta, dar să nu se mai întâmple. 😛 întotdeauna trebuie să mergem la origini (când e vorba de scriitură)

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 13. Io cred ca laseru’ asta a trecut prin mana lu base’ care a topit flota, dupa care, asa din mana in mana a ajuns in fund la bombonel, care a topit orice urma de industrie. Adica un fel de laser al privatizarii fesenisto-pesediste, tot ce prinde topeste. Acu stau la rand si liberalii, poate-poate prind ceva topeala

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Bubalus, aaa, deci zici că-l mai au și-l folosesc?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Daca nu ai fi mentionat de unde e, as fi zis ca e ceva marca Times New Roman.
  De amuzament e tare, mi s-a parut mult mai scurt drumul pana la munca, dar cand te gandesti ca sunt oameni care cred astea… brrr! 🙁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Ori e o gluma, ori e o incercare nereusita de literatura SF. Ori astia se uita la filme proaste si apoi incearca sa le povesteasca oamenilor mai….simpli, folosind intamplari din istoria romanilor pentri a fi mai usor de inteles.
  Exclus sa fie chestie serioasa. Nici fi-miu nu abereaza atat, si el inca mai crede in povesti, animale vorbitoare si supereroi cu lasere.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ionut, păi citește articolul că am lăsat link. Oamenii nu fac caterincă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, poate aia ‘jde mii de followeri or crede chestiile scrise acolo. Nu m-ar mira. Dar aia care le-au scris….mi-e imposibil sa cred ca n-au facut bascalie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ionut, eu n-aș fi așa convins.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. daca va amintiti primul episod din Star Wars a aparut prin anii 70 , deci la scurt timp dupa faza cu tancul topitor 😀 :)) aha deci George Lukas ne datoreaza si niscaiva drepturi de autor !! Laser Saber my ass !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 17. Am retinut asa: ca Ceausescu ne iubea “aparte”, ca avem un laser cu care am distrus niste tancuri rusesti(conform unor surse independente, desigur) si ca s-a intamplac ceva ce LE este neclar sau NE este neclar. Inca nu mi-e clar.
  In mod normal i-as fi intrebat ce fumeaza. Dar sunt in a doua zi fara fumuri si sunt cu nervii la pamant.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 18. Vai! O știu personal pe Came (cocoon). Într-o zi a mărturisit că ea nici măcar nu crede ceea ce scrie și nici n-o interesează subiectele conspirative. Scrie orice atâta timp cât generează trafic. N-am mai avut nervi s-o ascult, dar m-am întrebat la ce o ajută traficul: chiar face bani din site?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. “Lasar frate” …53000?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. In primul rand ca laserul exista si acum – si e public. Il tin la Magurele cica pentru stiinta.

  In al 2lea rand laserul nostru a fost depasit cand niste elvetieni au facut aruncatorul de particule cu care pot arunca orice particula oriunde in lume instantaneu – si astfel pot distruge mai multe tancuri deodata… va dati seama cu ce viteza arunca astia particulele de distrug instant senilele si chiar si obuzele ?
  Asa ca nu mai radeti ca fraierii…

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @droid, auzisem eu ceva, dar credeam că e zvon.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. cre’ că se citeşte de fapt “îs tâmp pe net”…

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 22. de ce mama autorului facea sex neprotejat nu este deloc un mister. ca asa a zis ceausescu. nimeni nu se proteja cu nimic, ca nu avea cu ce. ca presupun ca in acea perioada e nascut autorul. datorita lui, ceausescului, si iubirii lui pentru tara ne-am captusit cu o sumedenie de “savanti” d-astia.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Bogdana, am serioase îndoieli că autorul e născut pe vremea aia. Retorica este a unui copil de preșcolară.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • retorica prescolara, care este ea, nu e deloc un indicator valabil in ceea ce priveste determinarea varstei 🙂 avem atatea alte exemple..

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Bogdana, ce-i drept…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Haoleu conaşule,mancaț-aş gura lu matale,că bun ar fi neste cupru sa topim să mai facem un cazanel sa manance si gura la copii nostri ceva…
  …la alea cu carduri si portofele le “topim” manual…pă hand-made cum sa zice acum…?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ioan, nu zici rău, ce-ar mai face concetățenii de etnie cu un laser d-ăsta care topește tot. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. din pacate e cam de plans….cum faci dom le de dai peste ei ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @elena, îmi mai ajung în feed.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 25. Tocmai vroiam sa va dezvalui actuala locatie a acestui laser…cand am fost atacat psihotronic de forte superioare si nah, nu mai stiu nimic. DAr sa stiti ca exista, conspiratiile, mogulii, bubulii, cuculii ei exista, sunt printre noi asa ca shhh, nu mai abordati subiecte sensibile, ca vine laseru’ peste voi si va topeste de tot…

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @alt_mihai, eu merg foarte atent pe stradă sa nu cumva să apară tancu’.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Pai da mai…unde dreaq l-oi fi pus???…ca mi-a ramas mic si de-aia nu mai stiu pe unde e. Cu laserul e alta poveste…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @alt_mihai, te rog frumos să-l găsești, da?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Amuzant postul tău, ca de obicei, îngrijorătoare este cifra de 53000… Oare mai avem scăpare?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Iulian, avem, avem, doar sa fim atenți la ei.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 27. Coincidenta (sau nu, mai stii; laserul vegheaza…) am dat si eu peste mizeria aia de site si peste articolasul asta halucinant. Nu-l comentez pe fond, fiindca n-am studii in domeniul psihiatriei, in schimb vars o lacrima pentru tara ce poate aduna 53.000 de followeri pt un astfel de site. De mic, am fost constient ca singura solutie pt a scapa de sechelele mentale ale comunismului este ca generatiile care l-au acceptat sa ajunga intre patru scanduri; dar cu astia 53.000 de imbecili, majoritatea tineri frumosi si liberi, ce putem face?

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Catalin, și eu am crescut pe vremea aia, dar am suficient creier cât sa separ binele de rău.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 28. Morrrr de ras
  Sau de frica sa nu ma topeasca astia :)))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Gabriela, da, ai grijă când ieși pe stradă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 29. Vedeți pădurea? Cum care pădure? Aia din poză! Care pădureee? Aia care s-a topit instantaneu mai înainte!!! Noroc că trebuie să plec cu mașina de-acasă, c-altfel topeam și eu instant o țuică! În memoria pădurii arse!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @VictorR, râzi tu râzi dar nu e de joacă. Laserul uriaș topește tot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 30. Imi place poza cu tancul! Unde-i amplasat să-mi fac un selfie? In rest, mersi de distracție, m-am stricat de râs citind bazaconiile de mai sus și n-am ințeles decât:” Ceaușescu iubea România… Cu un laser uriaș ce care topea (dhăăăă de-aia-i laser)… Din stare solidă direct in cea gazoasă”… “Halatul, halatul, cât e halatul???”?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @kya, îți dai seama că dacă aș afla unde eu, EU mi-aș face selfie cu el. Muhahaha.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • pai cum?…naftalina cum trece dintr-o stare intr-alta?…si nici macar nu e ajutata de laser :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 31. Aoleeeeeu,am ras cu lacrimi desi e de plans 😀 :))) De plans cata prostie poate egzista 😀 :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Bâzdâcu, haz de necaz îi zice.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 32. Coprofagia compromite grav România……..

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @ghorghe, să nu-mi spui că tu ai văzut tancul…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Fara cuvinte…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Livia, ți-e frică de tanc, ha?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 34. Deci americanii au aceasta ¨¨https://ro.wikipedia.org/wiki/Boeing_YAL-1¨¨ din 1980 oficial facut cunoscut publicului……cand se prezinta publicului o arma futurista de obicei cel care face asta o are in dotare de minim 10 ani…..deci 1970…..proiectul american foloseste lasseri de puteri medii respectiv zeci de MW……proiectul de la Magurele o sa produca un lasser cu puteri de ordinul pentawatti.De ce a fost aleasa si Romania pentru a detine un lasser de aceasta putere ?……articolul pustiului e pueril redactat si documentat …..In schimb in 1968 chiar daca Romania nu avea un lasser functional ca arma….cercetari se faceau…aceasta si cu ceva dezinformare in masa poate i-a facut pe rusi sa se gandeasca de doua ori si pe Ceausescu sa ii creasca ouale.Adevaratele ¨¨arme¨¨ ale lui Ceausescu erau alianta cu Yugoslavia lui Tito, o armata dotata la fel cu cea a rusilor cu 250000 de soldati destul de pregatiti (in 68 stagiul militar obligatoriu dura 3 ani precum si inca cateva sute de mii de rezervisti organizati in garzile patriotice….

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @sorin, hai, mă, ce legătura au astea cu laserul care a topit țevile tancurilor rusești? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • inteleg ca blog-articolul este despre ¨¨hai sa radem cu pic si poc¨¨….referitor la interpretarea lui Dorel la povestile bunicului referitoare la 1968…….dar….la radacina legendei…Ceausescu a avut tupeul sa sfideze Rusia in fata…..Rusia l-a pedepsit si pe el si pe noi in 89 cu inca 20 de ani de influenta/semiocupatie.in Romania………dar ai dreptate nu e locul aici pentru comentarii incruntate….nu sunt ironic ci realist

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @sorin, well… Pacepa povestește oleacă altceva despre “sfidarea” Rusiei de către Ceaușescu. Tind să-i dau dreptate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Despre articol nu am ce să comentez, mai ales că l-am citit cu multă vreme înainte( mă refer la articolul de la care ai făcut postarea, să nu creadă lumea că am venit din viitor 😀 ), dar mă amuză poza, în care se prezintă un lansator multiplu de rachete la care, gorobeții care au făcut articolul, au atșat prin photoshop, niște xenoane sau ceva care să beculească 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @diabolic, nu te pricepi tu, ala e laserul uriaș. Habar n-ai!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 36. Da’ chiar ai rabdare sa citesti toate aberatiile pe net! :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 37. Stiati ca Chuck Norris s-a nascut in casa construita chiar de el.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Kuky, dacă nu știi asta, nu exiști.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 38. Cu intirzire apuc si io sa citesc articolu, noroc ca ai publicat din el, pentru ca am primit un frumos 404 Not Found si un mesaj la fel de ciudat:
  The requested URL /2016/09/22/1968-armata-romana-folosit-un-laser-extrem-de-puternic-care-topit-tancurile-rusesti-care-vroiau-sa-invadeze-tara/ was not found on this server.
  Adica se pare ca s-o autosesizat si o fi sters articolu, pentru ca era prea gogonat. Recunosc insa ca citirea articolului a fost un frumos exercitiu de gimnastica mintala, necesar pentru a-mi mai destinde nervii. Si de fapt este si un exercitiu de imaginatie, pentru ca asa ceva mai rar ti-e dat sa citesti. Misto !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Sorin, wow! Au scos aricolul? Tare!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ar fi fost prea frumos sa il scoata. Inca e acolo. Cum spuneai si tu… sunt ori prea prosti… ori rau intenționați… înclin totusi spre a doua varianta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Da Ceausescu incepuse cercetarile pentru aceasta arma mai demult, cand s-a gandit sa trimita cercetatori pe soare, noaptea ca poata cerceta cum au loc reactiile din timpul zilei si asa a luat fiinta arma laser care le-a topit tancurile rusilor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 40. Bah, sunteti prosti. Sunteti prosti pt ca voi considerati ca ce sa zice despre egipteni sau stonhenge sau dinozauri sunt adevaruri si platiti bani reali sa le vedeti dar cand incercam si noi sa venim cu o poveste de gen, automat sunt niste nebuni, dacopati…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. Insula aia unde traieste Ceausescu nu e Belina!?? :d

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Folclor efemeric.

  Povestea asta avea succes în tradiția orală urbană prin ’80, m-aș mira că asta să fie prima ei reapariție în era modernă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. Mai grav este ca multi oameni (unii cu ceva educatie) pun botu la articole d-astea ….

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.