Gata cu miștourile și cu hăhăiala ieftină. Să vă văd acum pe unde mai scoateți cămașa. Pun pariu că habar nu aveați ce vi se pregătește. Pentru că sunteți niște ignoranți, de-aia. Acum vreau să vă reculegeți și să citiți cu sfințenie cele ce vă grăiesc: pe 25 septembrie 2016 a fost înființat statul liber Dacia. Și nu așa, pe vorbe, ci cu acte în  regulă. De-acum „dacopați din toate țarile uniți-vă” devine slogan internațional, nu mai e o simplă vorbă în vânt.

Membrii fondatori, niste ființe libere și demne, după cum ei înșiși se auto-intitulează, n-au mai suportat sa trăiască într-o … stați să caut cum au scris… într-o colonie ce am fost și suntem și au renăscut statul Dac, acum cu sediul în Casa Poporului (nu glumesc, citiți că v-am lăsat link). Astfel, pentru a preveni aducerea pe tron a unui rege străin (care este iminentă, după cum se tem domniile lor dacii liberi) au pus-o de-un fel de stat-srl cu sediu social, patrimoniu și tot ce mai trebuie. Sper, altfel mă enervez rău de tot, că toate mașinile înmatriculate pe noua societate comercială noul stat Dac, să fie Dacia. Să nu cumva să văd roată de bemveu la poartă graniță, că fac urât de tot.

Nu în ultimul rând, limba oficială a statului nou reînființat este limba Dacă. Așa că v-am pupat, ma duc să devin tarabostes și să-mi exersez pronunția la mânz, barză, viezure, bulz.

Pe sufletul lui Zamolxe, ați pus-o!

P.S. Nino-nino!

mihai_vasilescu_decebal