Tot citesc păreri despre concertul de aseară al Rihannei. Ba că n-a luat înalte, ba că nu știu ce nu putea să ducă, ba că a fost o mizerie. Vă spun, mă aștept să apară și Loredana sau Moga să explice că n-a fost în regulă „vocea de cap” și s-o elimine din concurs. Well…

Mă scuzaț’, dar io sunt mai peizan așea. Prin urmare m-am bucurat la maxim de concert și m-aș fi bucurat chiar dacă Rihanna anunța că a băut ceai cu gheață și-o să cânte răgușită. Și, ca să pun punctele pe „ü”, o să vă arăt cât de uncool pot să fiu: pe lângă Rihanna, mi-a plăcut și Delia de m-am umezit tot. Un țăran, ce să mai…

Mdeci, vă dă în scris fratele vostru că, dacă nu sunteti oareșce specialști, ci oameni normali, v-ar fi plăcut mai mult ca sigur. Ah, unde mai pui că de data asta organizarea a fost bună spre foarte bună. Doar la intrare au existat niscaiva probleme, am așteptat vreo 20 de minute, până s-au prins organizatorii că au greșit-o și au mai deschis niște porți de acces.

În rest, nu tu coadă la jetoane, nu tu cozi la băuturi, nu așteptai pe nicăieri mai mult de câteva minute. La toaletele ecologice am văzut ceva lume strânsă, dar asta cred că e de bine. Înseamnă că oamenii au avut ce să consume ca să aibă ce elimina, nu?

Ar exista totuși două chestii de reproșat.

Unu. Nu stiu de ce naiba nu funcționau ca lumea ecranele și proiecțiile. Imaginea de pe ecrane era în contratimp cu ce se întâmpla pe scenă. Iar proiecțiile se tot stingeau. Dar, pe mine asta m-a afectat puțin spre deloc pentru că am stat în față de tot (ăăă… chiar lipit de primul gard de protecție), deci mi-ar plăcea să aud ce au de zis cei care au avut văzut de la distanță mai mare.

Și doi. Să fi stat Rihanna un pic mai mult pe scenă. Încă vreo jumătate de oră măcar. Because she is the sexiest thing I’ve ever seen!

mihai_vasilescu_rihanna_delia