Marți seara te duci la stadion, Manchester City te umilește, suporterii rivalei de-o viață fac farsa secolului și te umilesc și ei, vii acasă ofticat, dai drumul la televizor și-l auzi pe ciobanul care suferă de retard sever, Jiji Becali, spunând că el n-a plătit nicio coregrafie și „bravo dinamoviștilor că au fost șmecheri”. Omul nici măcar nu realizează ce-a făcut. Nici el, nici bufonul celălat, Meme Stoica.

Jos pălăria pentru galeria lui Dinamo! Mă înclin! Trebuie să fii mult prea tare ca să reușești trollingul secolului! Totuși, a fost puțin incomplet. Cred că ar fi mers să lase și câte o petardă pe scaune, cu intrucțiunile scrise clar: „vi le băgați în fund și le dați foc la un eventual gol al adversarilor, pentru a-l determina pe arbitru să-l anuleze”. Ar fi funcționat. De cinci ori. Garantat.

Da, frate, exact asta este unica soluție pentru proști: să-i umilești și să le dai m*ie. Și pe banii lor, dacă se poate. Uite că s-a putut.

P.S. Dacă nu sunteți microbiști și ridicați din umeri pentru că nu știți ce-am vrut să zic, aveți aici filmul evenimentelor.

mihai_vasilescu_doar_dinamo