LATER EDIT. Well, încă o dată se dovedește că cine are noroc în dragoste, nu are noroc la… tragerile la sorți. Ambii câștigători sunt din categoria „solo” și, mai mult de atât, sunt fete. 🙂 Așadar le rog pe cele două norocoase din seara asta, Flori Stroe și Queenie să ia legătura cu mine (e-mail pe adresa de la „Contact” a blogului) până mâine, sâmbătă (de fapt azi, că e trecut de miezul nopții), la ora 12.00. Altfel, pentru că timpul e foarte scurt, invitațiile vor lua calea Facebook-ului. 

Nu știu dacă-s cele mai valoroase, dar cu siguranță sunt cele mai șmechere. Așa că, țineți-vă bine. Am de dat două abonamente la concertul Rihannei. Și zic “abonamente” pentru că ambele sunt valabile pentru toate cele trei zile ale evenimentului din Piața Constituției. Mai precis, se poate merge cu ele la fiecare dintre  cele trei super-concerte:

– RIHANNA – 14 August;

– STEVE AOKI – 15 August;

– SIA – 17 August;

Șmecherie, este?

Buuun. Dacă le vreți, să vă zic ce aveți de făcut pentru ele (ca să vedeti ce generos sunt):

1) Puteți să lasați un comentariu cu “vreau eu” și e ok, intrați automat în tragerea la sorți pentru una dintre invitațiile-abonament.

2) Dar poate vreți să mergeți însoțiți la concerte și atunci aveți nevoie de ambele invitații. Eee, în cazul ăsta nu mai e atât de simplu. Pentru că vreau să văd scrisă o declarație de dragoste pentru cel/cea care vreți să vină cu voi. Am zis “declarație”, nu sa trântiți rapid un “îl/o iubesc, bă, și de-aia”. Care e avantajul dacă faceți asta? Păi în cazul în care ieșiți câștigători la tragerea la sorți, le luați pe amândouă. Dragostea trebuie răsplătită, nu? Hai, să vă văd cum simțiți voi să vă strigați iubirea și câtă imaginație aveți.

Așadar, pentru că nu știu dacă e clar, dacă la tragerea la sorți vor ieși un „solo” și un „doritor de cuplu”, prioritate are „cuplul”.

Azi la miezul nopții anunț câștigătorii. N-avem timp, trebuie sa ne mișcăm repede. Dacă până mâine la 11.00 nu mă contactează câștigătorii, nu mai am timp sa fac altă tragere, așa ca le voi da rapid de tot pe Facebook. Deci, fiți pe fază.

P.S. Pentru „scriitorii de declarații de dragoste”, am un sfat. Puneți-vă și partenerul/partenera să lase un comentariu (poate nu același, totuși, c-o să mă sparg de râs). Să vă crescă șansele, nu de alta.

mihai_vasilescu_rihanna