LATER EDIT (adicătelea un minut mai târziu).

Îi rog pe cei patru care și-au adjudecat invitațiile să-mi dea câte un email pe adresa de la „Contact”. Să-mi lase numerele de telefon, ca să văd cum le înmânez invitațiile.

Hai că nu puteam eu să las să treacă ziua asta fără să vă fac un cadou draguț. Pe scurt, că vorba multă e sărăcia omului. Am de dat patru invitații pentru meciul de fotbal România – Georgia, ultimul test al Echipei Naționale înainte de Euro. Se joacă vinerea asta, de la ora 21.00, pe Arena Națională.

De fapt, aveam trei invitații, una era a mea, dar renunț la ea pentru că nu sunt în București (a se citi „sunt superstițios”).

Mbun, ce aveți de făcut? Primii patru comentatori, le-au și înhățat, că nu mai e timp de vrăjeală. Mâine deja trebuie să ajungeți în posesia lor. Deci, care le vreti, repede un comment cu „eu vreau” și s-a rezolvat. Primul venit, primul servit.

P.S. Vedeți că accesul copiilor sub 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil. Așa că, dacă vreți să vă duceți cu moștenitorii la meci, știți ce aveți de făcut. Băgați repede comentariu.

mihai_vasilescu_invitatii_meci