Niște fraieri, asta suntem cu toții. Niște fraieri care ne chinuim cu deadline-uri și task-uri, cu creierul sau cu brațele, cu rate și dobânzi, cu “fuck, mai sunt zece zile până la salariu și nu mai am niciun ban”. Dar nu vă învinuiesc nici pe voi, nu-mi reproșez nici mie, pentru că n-aveați de unde să știți că secretul era în fața voastră. Dar, gata, începând de azi cititorii acestui blog au scăpat definitiv de grija zilei de mâine. Pentru că mă informez eu, bă, de-aia. Așa am găsit articolul ăsta care o să vă scoată din foame. O să vă scriu și eu niște chestii din el mai jos, că prea sunt revoluționare:

Multe persoane se confrunta cu dificultati financiare, desi muncesc din greu, se zbat cat de mult pot, insa duc constant lipsa de bani. Iti suna cunoscut?

Stiai ca aceasta problema este cauzata de un camp energetic?

Hai, mâna sus care știa! Pfff, nimic nu știți! Să țineti minte de-acum și să vă repetați asta de fiecare dată când nu-i deschideți adminstratorui venit după întreținere sau când sună gazda pentru banii de chirie și dați telefonul pe silent: sunteți blocați energetic, fraierilor! Vreți s-o ardeți pe barosăneală si stați cu chakrele blocate? Păi nu merge, nu merge deloc așa. Vă arăt io imedat cum funționează lucrurile:

Se intampla ca, in unele situatii, campul energetic al bunastarii sa fie instabil, si sa se blocheze periodic.

Pentru stabilizarea fluxului financiar, se recomanda o mudra speciala, care presupune mentinerea degetelor intr-o anumita pozitie. Aceasta este folosita de secole, in budism si hinduism, si se bucura de o popularitate ridicata. Efectul este incredibil!

Iti sugeram sa iei in considerare si sa pui in aplicare aceasta mudra, care regleaza energia cresterii fluxului financiar si a bunastarii.

Aceasta mudra asigura un flux regulat al energiei si bunastarii materiale. Insa acest lucru nu inseamna ca banii vor incepe sa cada din cer. Beneficiile vor aparea, in masura in care iti sunt necesare. Nu mai mult, nu mai putin, ci suficient incat sa te simti prosper si indestulat.

Ați înțeles? Este vorba despre o mudră specială. Voi erati obișnuiți sa faceți doar o mutră specială. Mai precis, aia care se lungea când deschideați portofelul și-l găseați aproape gol. Sau când scria pe afișajul POS-ului “fonduri insuficiente”. Well, de-acum ați scăpat de aceste probleme. Ia să vă dau și normele de utilizare.

Cum sa pui mudra in aplicare?

Pune mainile cu palmele spre fata. Uneste-le, lipind degetele mici. Uneste indexul si degetul mijlociu cu degetul mare; la fiecare dintre maini. Inchide ochii, relaxeaza-te si coordoneaza-ti respiratia: inspira si expira adanc.

Concentreaza-te, in acest timp, doar asupra atragerii bunastarii si canalizeaza-ti energiile catre acest aspect. Bucura-te de aceasta sursa de energie. Repeta ritualul zilnic, timp de 2-3 minute, la inceput, urmand ca dupa un timp sa maresti durata. Este indicat sa fie urmat dimineata, sau seara.

Aceasta mudra inteleapta este potrivita oricui isi doreste o imbunatatire a situatiei financiare.

mihai_vasilescu_mudra_blocaj_energetic

Ați înțeles, prăduitorilor? Hai, palmele cu degetele în față toată lumea. Și când vă intră primii bani din incantații, vă aștept cu donațiile. Să-mi cereți numărul de cont în privat, da? Nu mă luați cu “da’ de unde știu eu care sunt banii veniți de la mudră și care-s aia munciti de mine?”. O să scrie clar pe extrasul de cont în dreptul sumei: “bani deblocați energetic”. Săracilor!

Râdem, glumim, dar voi realizați că există oameni care cred tâmpeniile astea? Și sunt în jurul nostru, altfel n-ar fi existat acest text scris în limba română.

P.S. Pe ultima sută de metri, am mai găsit o mudră, tot cu degetele, care se pare că funcționează perfect când cereți măriri de salariu. E asta de mai jos.

mihai_vasilescu_fuck_you