LATER EDIT

E duminică și am promis că anunț câștigătorii.

O să încep cu vestea bună. Cu ajutorul unor pile și relații sus-puse, am reușit să suplimentez numărul invitațiilor de la trei la cinci. Ceea ce, nu știu dacă realizați, dar e huge! Mi-am vândut și sufletul pentru ele.

Evident, iar a fost greu să mă decid, iar mi-am jurat că e ultima oară când mai hotărăsc eu. Am ales comentariile care mi-au plăcut cel mai mult și am constatat că sunt 16 la număr. De aici încolo, mi-a fost imposbil să mă mai „jurizez”. Sunt ca un om și eu, mă impresionez ușor. Prin urmare, am trișat. Adică le-am tras la sorți pe cele cinci câștigătoare. Aia e, atât pot eu, nu mă duce capul la mai mult. Dar vreau să vă mulțumesc tuturor pentru modul în care ați scris. Îmi pare tare rău că nu v-am putut trimite pe toți la ICEEfest. Poate la anul.

Și acum câștigătorii (pe care îi rog să ia legătura cu mine pe adresa de email de la „Contact”). Avem așa: Tudor, Nicole Root, Diana, syl88 și Alexandra Antonescu. Aștept email-uri de la voi! Repede!

Anul trecut, în cele două zile de ICEEfest, mă uitam cu jind pe Facebook la ce se posta de acolo și mă strângea invidia de gât ca o gheară invizibilă. Mi-aș fi dorit rău de tot să fiu de față, dar, vorba cântecului, dacă n-ai bani de bilet, csf, n-ai csf.

De ce mă rodea invidia? Păi vă zic imediat de ce. Cu peste 100 de speakeri, invitați din mai mult de 20 de țari și o audiență așteptată de mai bine de 3500 de persoane, ICEEfest (Interactive Central & Eastern Europe Festival) este, fără îndoială, cel mai mare eveniment de profil la care poți să asiști în spațiul Carpato-Danubiano-Pontic. Beat that, biacthes!

Ei bine, anul ăsta s-a întors foaia. În 2016 nu numai că voi fi prezent, dar am și trei invitații de dat. Și nu numai că-s invitații și sunt trei la număr, dar mai sunt și „full acces”. Adică cele pe care o să le găsiți voi, pe site-ul oficial, la prețul de 250 de euro pe bucată.

Trebuie să luați în calcul că vor fi două zile (9 și 10 iunie) pline, la Baneasa Shopping City/Grand Cinema Digiplex. Nu vă speriați, aveți cu ce ajunge acolo. Dacă nu mă înșel, va exista un parteneriat cu Uber și mai există și ceva autobuze (liniile 131 și 301, de la Romană și liniile 148, 476, 448, 449, de la Piața Presei Libere). Deci, relax, mai bine aruncați un ochi peste program și speakeri, ca să vă lămuriți cât de tare e evenimentul.

Și ca să vedeți că e treabă serioasă, de data asta nu mai fac tragere la sorți, pentru că aș vrea să ajungă toate trei la oameni pe care să-i ajute să crească, să învețe ceva nou, să se dezvolte sau să cunoască lideri din industrie, la care altfel nu ar avea acces.

Așadar, ca să puteți intra în posesia uneia dintre cele trei invitații, lăsați un comentariu la acest text, în care să-mi spuneți cu ce credeți că v-ar ajuta prezența la ICEEfest. Iar eu voi hotărî, în calitatea mea de demiurg și despot absolut, cui o să le dau. O să las deschise comentariile toată săptămâna, ca să fiu convins că au scris toți cei care chiar ar vrea să fie acolo. Duminică noaptea voi anunța câștigătorii.

P.S. Nu prea vă rog eu să dați share, dar de data asta am s-o fac. Dacă nu e peste puterile voastre, dați textul ăsta mai departe, chiar dacă nu vă interesează prea mult subiectul. E păcat să nu ajungă la cei care și-ar dori cu adevărat să fie acolo și asta poate fi singura lor șansă. Adică exact situația în care mă aflam eu anul trecut.

mihai_vasilescu_iceefest