Ca să vedeți că nu vorbeam prostii și mai ales că se poate întâmpla și invers, am o povestire pentru voi la care m-am crăcănat de râs. O știu direct de la sursă, doar că protagonista n-a avut curajul să v-o scrie personal și trebuie să v-o zic eu.

Așadar, eroina povestirii noastre, o tânără drăguță și naivă, pe numele ei de scenă Denisa, tocmai se întorsese dintr-un voiaj prelungit pe mare. Unul cam de vreo trei luni și jumătate așa, în care nu prea avusese parte de… hmm (cum să mă exprim elegant?)… binefacerile sexului în doi. Sau în trei. În patru, în oricâți, doar sex să fi fost. Nimic, nada, zero, pauză totală.

Prin urmare, în prima seară după ce a pus piciorul pe uscat, la întoarcerea pe plaiurile natale, s-a dus în primul club care i-a ieșit în cale. Unul de la malul mării, dacă acolo acostase, acolo trebuia să „rezolve problema”. Dar să n-aveți impresia că a lăsat lucrurile la voia întâmplării. Hotărâtă să nu permită niciunui eventual inconvenient să-i strice seara, pentru început a băgat un prezervativ în buzunar. Să fie. Nu te poți baza pe bărbați la chestii din astea. Apoi a studiat un pic terenul, ca să se familiarizeze cu topografia și locurile unde se poate retrage strategic. Și pentru că a zărit plaja în apropiere, a luat cu ea și o eșarfă mare. Tot așa, să fie. Nu de alta, dar nisipul și sexul nu se înțeleg prea grozav. Astfel înarmată, a purces în incinta clubului având un singur deziderat în minte: să „execute” primul tip care-i place și e disponibil.

N-a trecut mult și l-a zărit. Înalt, bine făcut, frumușel și, mai ales, neînsoțit. S-a plasat rapid lângă el și a început să danseze languros și provocator. După câteva minute, când a văzut că mesajul transmis prin body language nu este înțeles suficient de limpede, Denisa s-a apropiat ușor de „țintă” și, în timp ce-i șoptea ușor la ureche „e cam aglomerat, hai să mergem de-aici” i-a strecurat o mână între picioare, ca să fie sigură că de data asta se face înțeleasă. S-a prins omul și-au ieșit.

Odată ajunși afară, tânăra noastră cea dornică a rememorat scurt harta locului și s-a hotărât să-și ducă victima sub o salcie care furniza suficient întuneric cât să nu-i vadă nimeni. Și acolo să-i aplice o… hmm… felație care să-l determine s-o împingă pe plaja din vecinătate și s-o posede sălbatic. Zis și făcut. Îl ia de mână și îl trage ușor spre crengile plecate ale salciei, având în minte o singură dilemă: dacă să-i dea jos de tot pantalonii sau doar să le desfacă șlițul.

Ce nu știa ea, este că tipul cel chipeș era un pui de cavaler romantic și în momentul în care au trecut pe sub un felinar, omul a oprit-o, a întors-o cu fața spre el și, duios, a mângâiat-o trecându-i o mână prin păr. Fata noastră, care avea nevoie de romatismul lui cam cum are nevoie măgarul de bâtă, s-a ferit ușor și i-a șoptit tandru:

-Hai, hai, vino cu mine!

Dar el nu s-a dat clintit. I-a prins fața în mâini, s-a uitat lung, umed și tandru în ochii ei, apoi a rostit cu cea mai sexy voce de care era capabil:

-Vreau DECÂT să te sărut!

Nici în ziua de azi n-a înțeles săracul băiat de ce tipa aia excitată care-l ducea pe plajă, pentru ceea ce se anunța o partidă de sex de zile mari, s-a uitat oripilată la el, l-a luat de mână, l-a târât din nou la intrarea în club, iar acolo i-a strecurat un prezervativ în palmă, în timp ce a mârâit pe un ton dur și rece:

-Ia-l, poate totuși reușești să-l folosești în noaptea asta!

După care s-a mai uitat o dată scârbită la el, s-a urcat într-un taxi și a disparut pentru totdeauna, în timp ce lui i se rotea la nesfârșit prin cap o singură întrebare: „De ce, frate, de ce? Am vrut decât s-o sărut”.

mihai_vasilescu_gramatica

sursa foto