7,827 cititori

Gramatica dăunează grav sexului

Ca să vedeți că nu vorbeam prostii și mai ales că se poate întâmpla și invers, am o povestire pentru voi la care m-am crăcănat de râs. O știu direct de la sursă, doar că protagonista n-a avut curajul să v-o scrie personal și trebuie să v-o zic eu.

Așadar, eroina povestirii noastre, o tânără drăguță și naivă, pe numele ei de scenă Denisa, tocmai se întorsese dintr-un voiaj prelungit pe mare. Unul cam de vreo trei luni și jumătate așa, în care nu prea avusese parte de… hmm (cum să mă exprim elegant?)… binefacerile sexului în doi. Sau în trei. În patru, în oricâți, doar sex să fi fost. Nimic, nada, zero, pauză totală.

Prin urmare, în prima seară după ce a pus piciorul pe uscat, la întoarcerea pe plaiurile natale, s-a dus în primul club care i-a ieșit în cale. Unul de la malul mării, dacă acolo acostase, acolo trebuia să “rezolve problema”. Dar să n-aveți impresia că a lăsat lucrurile la voia întâmplării. Hotărâtă să nu permită niciunui eventual inconvenient să-i strice seara, pentru început a băgat un prezervativ în buzunar. Să fie. Nu te poți baza pe bărbați la chestii din astea. Apoi a studiat un pic terenul, ca să se familiarizeze cu topografia și locurile unde se poate retrage strategic. Și pentru că a zărit plaja în apropiere, a luat cu ea și o eșarfă mare. Tot așa, să fie. Nu de alta, dar nisipul și sexul nu se înțeleg prea grozav. Astfel înarmată, a purces în incinta clubului având un singur deziderat în minte: să “execute” primul tip care-i place și e disponibil.

N-a trecut mult și l-a zărit. Înalt, bine făcut, frumușel și, mai ales, neînsoțit. S-a plasat rapid lângă el și a început să danseze languros și provocator. După câteva minute, când a văzut că mesajul transmis prin body language nu este înțeles suficient de limpede, Denisa s-a apropiat ușor de “țintă” și, în timp ce-i șoptea ușor la ureche “e cam aglomerat, hai să mergem de-aici” i-a strecurat o mână între picioare, ca să fie sigură că de data asta se face înțeleasă. S-a prins omul și-au ieșit.

Odată ajunși afară, tânăra noastră cea dornică a rememorat scurt harta locului și s-a hotărât să-și ducă victima sub o salcie care furniza suficient întuneric cât să nu-i vadă nimeni. Și acolo să-i aplice o… hmm… felație care să-l determine s-o împingă pe plaja din vecinătate și s-o posede sălbatic. Zis și făcut. Îl ia de mână și îl trage ușor spre crengile plecate ale salciei, având în minte o singură dilemă: dacă să-i dea jos de tot pantalonii sau doar să le desfacă șlițul.

Ce nu știa ea, este că tipul cel chipeș era un pui de cavaler romantic și în momentul în care au trecut pe sub un felinar, omul a oprit-o, a întors-o cu fața spre el și, duios, a mângâiat-o trecându-i o mână prin păr. Fata noastră, care avea nevoie de romatismul lui cam cum are nevoie măgarul de bâtă, s-a ferit ușor și i-a șoptit tandru:

-Hai, hai, vino cu mine!

Dar el nu s-a dat clintit. I-a prins fața în mâini, s-a uitat lung, umed și tandru în ochii ei, apoi a rostit cu cea mai sexy voce de care era capabil:

-Vreau DECÂT să te sărut!

Nici în ziua de azi n-a înțeles săracul băiat de ce tipa aia excitată care-l ducea pe plajă, pentru ceea ce se anunța o partidă de sex de zile mari, s-a uitat oripilată la el, l-a luat de mână, l-a târât din nou la intrarea în club, iar acolo i-a strecurat un prezervativ în palmă, în timp ce a mârâit pe un ton dur și rece:

-Ia-l, poate totuși reușești să-l folosești în noaptea asta!

După care s-a mai uitat o dată scârbită la el, s-a urcat într-un taxi și a disparut pentru totdeauna, în timp ce lui i se rotea la nesfârșit prin cap o singură întrebare: “De ce, frate, de ce? Am vrut decât s-o sărut”.

mihai_vasilescu_gramatica

sursa foto

89 de păreri la “Gramatica dăunează grav sexului

 1. hai, frate, toată lumea știe că p*&a nu știe carte, ce ne mai fandosim acuma!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 16 Thumb down 16

  • Da ce? p!@#a știe??? Doar amândouă au stat sub bancă la școală!

   Comentariu beton! Thumb up 46 Thumb down 0

  • Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

   Lumea zice că aberezi. Thumb up 6 Thumb down 14

  • @Raluca, se pare că a Denisei știe măcar noțiunile de bază. Decâț noțiunile de bază. 😛

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • decât cât trebe, ezact.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 10

 2. Pai si ce a facut tipa pana la urma?a gasit o “victima”?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu a mai găsit, nu a mai căutat, nu i-a mai trebuit :))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • nici o pierdere; dupa cum inceput, omu’ cauta dragostea!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu. Legenda spune ca si in ziua de azi, pe malul mării, in timp ce valurile se sparg neincetat de țărm, bănănăie o femeie bombănind “am vrut decat un f#^%i, decat un f#^%i, decât, decât…”

   Comentariu beton! Thumb up 29 Thumb down 0

 3. DECÂT sa o săruți, mai bine o,,,,, destresezi!!!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 4. ????
  Asta a fost prima reacție! Dupa aceea m-am intrebat de când se folosește atâta “decât-ul ” asta in contexte greșite!? Sunt plecată de 13 ani din țara dar nu imi aduc aminte ca la mine sa zona ( jud. Alba) sa se fi folosit asa “liber si necontrolat”.

  Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Ardeleanca, păi în 13 ani s-au întâmplat următoarele chestii: în tot sudul țării cinci oameni din zece nu știu cum se utilizează “decât” și cum e cu “pe care”. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 5. “Decât” am vărsat IAR cafeaua… Fir-ar mama lui de “decât”, că m-ai omorât! Iar când femeia vrea… Ce naiba nu pricepeți? :))))

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @fata veselă, măcar azi n-ai mai vărsat-o din cauza mea. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • E, nu… “decât” din cauza ta! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @fata veselă, băiatul nu o auzise la școală pe aia cu ‘dacă tăceai, filosof rămâneai’ :))

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Sigur nu şi nici nu s-a găsit cineva să-l înveţe.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. Oltenii astia, bahahaaa!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @MucCelMic, oltenii din Constanța? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Am zis olteni pt. ca decat pe ei i- am auzit vorbind asa. Eu sunt sibian si am avut ocazia sa vad olteni, cat am locuit acolo, mai multi ca sibieni. Am facut misto de ” decat” si ” facui” vreo 12 ani. Am ajuns in faza in care ii propusesem uneia sa treaca in CV limba olteneasca pt. ca noi ardelenii o consideram limba straina.

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 2

  • Subscriu, ca ardeleanca exportata in Moldova de ceva ani, as putea spune ca deja vorbesc 2 limbi straine de circulatie regionala: moldoveneasca (ca sa ma pot intelege cu oamenii locului fara sa ma intrebe de ce vorbesc ca Esca) si olteneasca (prinsa din zbor in cadrul unei relatii care nu avu ma vere sorti de izbanda). Cel mai distractiv e ca schimb natural intre ele in functie de interlocutor, ceea ce pare magie pentru auditoriul mixt.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 3

 7. Ceva ne scapa aici, mai intreab-o pe amica, mai cere niste detalii. A cedat usor, nu stiu ce sa zic. Vrem mai multe detalii!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Sunt aici @Doina, ce ai vrea să (mai) afli? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • De ce ai renuntat asa usoooor???? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Păi @Doina, nu renunț în mod normal ușor dar situația era irecuperabilă… Eu depuneam tot efortul, el nu trebuia decât să tacă :))

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 8. De la un prieten, care se conversa sexos pe chat cu una frumoasa foc, o intreaba ce face si ea “m-a duc acasa, tu?”. A dat sign out si a oftat adanc…..decat fara creier mai bine fara 😀

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Ha-ha, adevărul e că “decât” e moartea pasiunii.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @GabiI, să știi că da. Și am ajuns să corectez oameni pe care nu-i cunoasc, când îl aud rostit aiurea. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Ana, sunt în asentiment cu el. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 9. Mai Denisa, mai fata mea, daca nici trei luni jumate fara …ma-ntelegi, nu te-au determinat sa treci peste hm, hm! amanunte, inseamna ca ai principii (prea) solide. Trebuia sa rezolvi problema si-abia dupa sa-l parasesti brusc si deodata :)))
  Bafta mai multa-n viitoarea incercare!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @moatza, vezi, vezi cum ești? Uite cum încurajăm renunțarea la principii. 😉

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Mihai nu ai înțeles că eu mă străduiam să renunț la principii? 😛

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Denisa, well… Nu prea ţi-a ieşit. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Camelia :))))) pe asta cu vorba lungă care alungă o înrămez să știi :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Moatza să știi că am vrut. Am vrut din tot…sufletul. Nu trebuia decât să mai tacă 10-20 de secunde… :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • decat asa mai bine lipsa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • stiu si eu ce bine e sa taci uneori………..

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Dan Vulcan, decât așa am preferat să rămân…pe uscat 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 10. Acu’, sa ma scuze domnisoara, dar daca se leaga de asemenea detalii, nu ma mira ca nu a avut parte de “actiune” in timpul voiajului pe mare. ? Pana la urma, doar nu vroia o relatie cu agramatul ci doar “sa rezolve problema”. Putea ala sa fie surdo-mut sau sa nu vorbeasca deloc romaneste. Conta atat de mult? Nu stiu ce sa zic, dar, in asemenea situatii, gramatica limbii romane e cam ultima chestie care m-ar putea interesa. ? Dar, na, fiecare cu propriile criterii de selectie. Apreciez ca i-a dat aluia prezervativul pentru a impiedica inmultirea necontrolata a unor “categorii” de persoane.??

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 3

  • @Ionut, în situația aia crede-mă că l-aș fi preferat mut! Nu conversație căutam ci nah… :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. na , pierderea lui……

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Decât să o f*tă, mai bine decât o sărute.
  Mare dilemă şi dacât ăsta !

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 13. Mai bine taci si faci… vorba lunga, saracia omului:-))))
  In cazul de fata, vorba lunga p..a ti-o alunga!=))))

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

 14. Gramatica si nestiinta, as adauga eu. Aveam aproape 19 ani cand am terminat liceul. In acel an, pentru prima oara, ai mei au decis ca pot face revelionul cu prietenii mei. Aveau garantia ca eram destul de urata astfel incat sa nu-si faca probleme ca vin dubla acasa, in plus va reamintesc ca tata imi cumpara hainele(lungi si largi). Si decid impreuna cu prietenii mei sa ne vedem acasa la unul dintre ei. Urma ca la petrecere sa vina si un tip care imi purta sambetele. :))) sa fie clar, eu eram in acceptiunea lui femeia ideala, pentru ca pretentiile lui erau spre deloc avand in vedere ca n-avea tata, mama-sa bea de rupea si pe sor-sa o stiau toti baietii din cartier. Tan si Tana eram. Si vine 12 noaptea cand oamenii se saruta. Si ma ia asta in brate si da sa ma sarute. Ce-ai ma? Am sucit capu’ brusc intr-o parte, l-am luat barbateste in brate si l-am batut pe umar, soptindu-i la ureche: La multi ani, Codruț!

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 15. din aceeasi categorie: “vroiam”, “sal, cf” si altele de genul care mie-mi taie cheful instant…
  de incurajare, totusi : http://i.imgur.com/7W6JY.jpg
  😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 16. Nu pot să cred că s-a împiedicat decât de atâta lucru! Altfel se știe că de la o vârstă atracția e în primul rând rațională. De la o vârstă! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 3

 17. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 1 Thumb down 8

  • @gheo o fandosită, clar. După ce că era nef&^&^ă mai făcea și figuri! :))

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @gheo, păi însăși povestea ne arată că nu voia DECÂT sex.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 18. Știți voi vorb aia…n-ai carte, n-ai parte…se pare că se aplică și când e vorba de pixdă…interesant….clar îmi comand decât o carte de gramatică…nu de alta, dar, la norocul meu…:))

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • Sorine, nu te mai plange, ca esti suficient de norocos :)) asa-ti “scrie” in palma 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @CristinaN…ai vazut tu???…hmmmm

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 19. Apropo de principii ! Cand eram cu muuult mai tanara aveam o problema cu ofiterii, pur si simplu nu as fi iesit cu un ofiter nici in ruptul capului. Buuuun, cunosc la un chef un tip, frumusel, cu vorbele la el, IQ acceptabil si ne dam intalnire a doua zi, urmand sa ma ia cu masina de undeva din oras pentru ca nu doream sa stie inca unde locuiesc.Urc in masina si stupoare…..pe bord o poza cu el imbracat in ofiter. In clipa aia i-am spus brusc ca trebuie sa cobor din masina ……am coborat si dusa am fost. Nu stiu ce reactie a avut pentru ca nu l-am mai vazut in viata mea !!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Cristina…si vroiai sa bem o cafea in Sibiu…pai cum????/…:)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Nu ai fost atent……”cand eram muuuuuult mai tanara”……acum ma simt mai bine ….am respectat tratamentul !!!!

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 20. Denisa, te înțeleg perfect?…Și n-are legătură cu principiile, cum zic alții. Poți renunța la ele în alte situații, dar nu când vine vorba de sex…cănd ți se taie, aia e?poate data viitoare găsești unu’ care tace.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Cristina, mă bucur că mă înțelegi :). Cât despre faza ta cu ofițerul, ce să zic, e genială :)). Cum să ai poză cu tine în mașină?! Al tău fie se iubea prea mult fie era dobitoc, al meu nu știa nici să tacă, nici să vorbească… Nu știu zău ce ne facem :))

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • Denisa, eu sunt altă Cristina ?, n-am nicio fază cu ofițeri ?…din principiu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Aoleu,m-am încurcat în Cristine :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Chiar daca ne-ai confundat si eu te inteleg…..perfect !

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • ?E de bine, râsul ajută…presimt că dă norocul peste noi azi ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Cristina, duamne ajută!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 21. Ca tot vb de intors de pe mare…
  Intr-un port, in prag de seara, un marinel merge la prima curva:
  -Sar’na fa doamna…sunt si eu marinar si de 7 ani n-am pus piciorul pe uscat…si am o pofta nebuna de sex, dar vreau sa o facem cum vreau eu.
  Cum aude doamna una ca asta, refuza, iar marinelu nostru, merge la inca una si la inca una pana ce a fost refuzat de toate bagaboantele din port…niciuna nu dorea sa o faca cum dorea marinaru.
  Dar cum exista un dumnezeu al marinarilor nefu*** una dintre fete, mai miloasa din fire, il trimite pe marinar sa-si incerce norocul si la o curva grasa si frumoasa, mai fara clienti dar pofticioasa.
  Se duce asta si intra cu tanti la fan, dar dupa cateva minute, portul este zguduit de urletele grasei..
  Nenorocitule, pai asa vrei tu, gratis!!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 22. “Vreau DECAT sa te sarut”, GEN. Oribil Denisa. Ce sa zic.. am o intrebare, era cumva pensat?
  In fine. Inca o data mi se confirma chestia aia cu eticheta. Cel mai bine stai de vorba cu un om, inainte de orice!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Cezar, era păpușel așa. Cumva presimțeam eu ceva ceva, de-aia mă și grăbeam să mă apuc de…treabă, să nu îi dau ocazia să strice momentul. :)) Evident, nu m-am mișcat suficient de repede.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Vezi ma, ce chestie? Noi barbatii nu le alegem asa, grabiti sa ne apucam de treaba.
   Si sa stii ca e mai bine ca nu te-ai miscat suficient de repede, Probabil ca dura “decat” 3-4 minute.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Cezar, sunt sigură că voi nu le alegeți niciodată pe criterii atât de superficiale :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Denisa, draga…imi pare rau pentru ghinion…welcome in the club…dar, papusei faini mai sunt peste tot….un picul de rabdare si dai de el/ei…

   Mi-a placut postul…pacat ca nu pot da vreo 10000 de like-uri…continua sa scrii…ne descretesti fruntile

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. Bai, sa stii ca fix la asta ne gandim cu toatele! La ii si decat.
  Sa mor io! Asta nu e de la o femeie sigur! Da’ ce crezi, vreau sa fac sex sau sa discut despre Shakespeare?!?! Sa mor io x 2!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 1 Thumb down 6

  • @Nicoleta, nu numai că e de la o femeie, dar e de la una foarte deşteaptă. De altfel, poţi să vezi şi singură asta. Citeste-i comentariile de pe aici. A, şi nu toţi avem aceleași repere în viață. Eu nu poate să se fută cu “decât”. Tu, da. Nu e nicio nenorocire.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Nicoleta, am fost bănuită de multe lucruri la viața mea, dar că n-aș fi femeie , până acum nu :)) Oricum eu iau ce spui tu ca pe un compliment, să știi. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 24. Trista intamplare! Altceva nu stiu ce sa zic 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Ăăăă, cam straniu! Zău! Nici eu nu am de ales, trebuie să fiu “nazi grammar” cu o învăţătoare şi un elev de clasa a X-a (care a avut o profesoară de limba română extraordinară în gimnaziu!) în casă. Dar să dau bunătate de sex pe-o vorbă … 🙂 Glumesc! Uneori şi-o vorbă rostită corect dar pusă prost în frază şi tot ţi se taie… Sau un gest aiurea făcut…Acum, întrebarea e alta: Ce mama găilor ai făcut trei luni pe apă? 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @VictorR, sex nu, asta e clar :))). Am făcut ce fac marinarii 😉 Am muncit 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Se merită? Că am şi eu un vecin care tot pleacă….Nu fac concurenţă, clar!, că la 46 ani şi cu două mâini stângi, cine te mai ia?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @VictorR, merită, viața pe mare e faină rău. Și să știi că lumea se apucă și mai târziu de 46 de ani de meseria asta. :)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 26. Oameni buni, mai ușor cu ,,se merită” pe scări ?. Ziua începuse bine…

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 27. Femeia? este in general excitata la nivel mental, hormonal doar in caz de forta majora…ca in cazul de fata. Daca apare un stimul exterior care contravine cu convingerile personale(de la miros, gust la detalii fizice sau intelectuale) aceasta excitatie hormonala dispare si astfel apar cazuri in care barbatul nu stie de la ce i s-a tras…ghinionul…ca mergea asa de bine???.
  Aici nu discut despre persoanele care pot trece peste…detalii ?. Eu insami sunt ..cu figuri in cap!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 28. Nu cred ca aceasta e toata povestea. NU vad cum o femeie care vrea doar sa economiseasca bani de baterii sa renunte pt cuvinte…

  1) nu tine faza cu excitata mental, spune clar ca avea nevoia inainte sa-l vada pe cucuzelul agramat
  2) nu au apucat sa vorbeasca deci calitatile intelectuale nu aveau cum sa fie evaluate
  3) baiatul a avut noroc; o tanti care nu spune un cuvant DECAT te masoara la ciocanitoare …. ()

  P.S. Caut chirie pe litoral!!!!oneone!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @ioexist, desigur, dacă nu crezi tu, înseamnă că nu s-a întâmplat. Ce simpatici îmi sunt posesorii de adevăr absolut.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • mult, dar mult mai usor, sa cred ca nu s-a intamplat decat sa cred ca numai eu nu am asa noroc de o gajica cu …. probleme :))
   de ce crezi ca acuma sunt interesat de locuit pe litoral unde ajung vapoarele cu gajice problematice

   si poti inlocui linistit “adevarul absolut” cu “ciuda” pt nenea “Decat” :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ioexist, păi zi, dom’le, aşa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • in alta ordine de idei, aseara am mancat doi castraveti murati ca pe o delicatesa la 3 stele Michelin. suna cunoscut????

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Hidden due to lowcomment rating. Click here to see.

  Lumea zice că aberezi. Thumb up 0 Thumb down 10

  • @Andrei, eşti un dulce. Naiv dar dulce.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @ Andrei

   Ala-i spune ca nu vrea, dar stai, ea de fapt n-a mai vrut sucarita pe gramatica lui ?! Da’ nu asa oricum, ci intratat de, pe asemenea “lipsa” si nu pe alta, ca musai s-o sublinieze cadorisindu-l ironica cu un prezervat ?!

   Sfatul meu … tu fa exact invers, pe strainezu’ care nu-ntelege romaneste, o boaba din ce spun, cand si cand un “romanian girls are pretty”, daca arata cat decat !

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 30. Nu știu alții cum sunt, dar eu cum fac sex “decât” la nivelul cortexului, te înțeleg prea bine, @Denisa.
  Acum, că tot ai deschis subiectul asta și stând pe prispa vieții parcă îmi amintesc de câteva “partide” ratate din cauza DEX-ului.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @lectorarumana, bănuiam că n-oi fi eu singura din lume :)) deși e păcat să facem doar cu cortexul… Hai să-l includem fără a ne limita la el. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 31. Pingback: mihai vasilescu blog | Animatoarea dorică de sex și genunchiul blestemat

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.