4,482 cititori

Vă fac nişte cadouri de Crăciun!

LATER EDIT. Din motive independente de voința mea (lipsă internet) am tras la sorți acum, pe 26 dimineață. 

Avem câștigătorii aparatelor de ras pe cap HeadBlade: adicherish și ada_mesaj. Dar cum ada_mesaj s-a băgat în concurs pentru SorinB, premiul se va duce către el.

Și pe cei ai celor două șepci: Pelegrinu’ și tilharu_44

Pentru conformitate, puteți vedea aici și aici rezultatele tragerii la sorți.

Vă aștept pe toți patru cu detaliile despre livrare, pe adresa de mail din secțiunea “Contact” a blogului.

……………………………………………………………………………………………………..

Credeaţi că vă las de izbelişte fără nişte cadouri de sărbători? Nţţţ, urât mai gândiţi despre mine. Nu numai că v-am pregătit câte ceva, dar am găsit nişte chestii foarte mişto, la care nu v-aţi fi aşteptat în vecii vecilor.

Hai să vă spun despre ce e vorba. Pun la bătaie patru premii. Două aparate de ras pe cap HeadBlade (fiecare cu câte un set de lame de rezerva) şi două şepci absolut beton (după gustul meu, cel puţin).

Staţi, mă, nu săriţi să-mi spuneţi că voi nu aveţi ce să faceţi cu aparatele. Ia uitaţi-vă un pic în jur, la rude şi prieteni, sigur-sigur aveţi pe cineva care se rade în cap. Îl câştigaţi şi i-l faceţi cadou, o să dea pe spate de fericire, ştiu eu sigur. Mi-aş fi donat un rinichi, pe vremea când mă rădeam în cap, pentru ceva de genul ăsta, cu care să pot să mă “iau” liniştit la ceafă. Arată exact ca în poza de mai jos şi, ca să vedeţi cum se utilizează, v-am lăsat un video demonstrativ la finalul articolului. Dar toate detaliile se pot găsi şi pe site-ul HeadBlade sau pe pagina lor de Facebook.

mihai_vasilescu_HeadBlade

Iar dacă nu vreţi şi nu vreţi un aparat de ras pe cap, vă băgaţi în concurs doar pentru şepci, care sunt foarte mişto, după cum spuneam mai sus. Uite, sunt identice cu cele din imagine:

mihai_vasilescu_sapca_headblade

Ce aveţi de făcut pentru unul dintre premii? Mai nimic, ca de obicei. Prima variantă ar fi să lăsaţi un comentariu la acest articol, în care scrieţi absolut orice. Merge şi un simplu “vreau”. A doua este să daţi un like la pagina de Facebook a celor de la HeadBlade, apoi rapid un printscreen (captură de ecran) cu like-ul şi îl lăsaţi într-un comentariu. Cum faceţi asta? Urcaţi imaginea (captura) pe imgur.com, luaţi link-ul rezultat şi îl lăsaţi aici (exemplu). Hai că e uşor ca bună ziua, v-am dat mură-n gură.

Pe scurt, cine lasă doar un comentariu simplu intră în tragerea la sorţi cu o singură şansă, iar cei care lasă printscreen-ul cu like-ul vor avea două şanse. Aşa mi se pare normal, doar au făcut un efort suplimentar.

Ah, şi ca să evităm eventualele situaţii neplăcute, voi lua în considerare un singur comentariu de la fiecare dintre voi. Nu de alta, dar poate-i vine vreunuia năstruşnica idee să scrie de optezcişitrei de ori “vreau”.

Cum procedăm cu livrarea premiilor. Păi dacă vor exista câştigători din Bucureşti, e simplu, le voi înmâna chiar eu (cu oacazia asta poate dau şi ei o bere). În ţară vi le trimit la adresa pe care mi-o veţi comunica pe email. Iar pentru cei din străinătate, singura soluţie viabilă pe care o am, este să-mi lăsaţi o adresa de la părinţi, rude sau prieteni şi să vi le livrez acolo.

Vă spun foarte sincer că dacă le primeam pe vremea când mă rădeam în cap, nu vă mai dădeam nimic, le păstram pe amândouă. Aşa că eu zic să profitaţi de generozitatea mea infinită şi să le înhăţaţi, că n-aveţi mare lucru de făcut. Şi chair dacă rataţi Headblade-ul, dar vă alegeţi cu o şapcă, tot e bine, că sunt mişto rău. Eu am pierdut una aproape identică în Paris, în urmă cu câţiva ani, dar plâng şi acum după ea.

Buuun, aveţi azi şi mâine la dispoziţie pentru comentarii. În seara de Crăciun, pe la ora 20.00 trecute fix, facem tragerea la sorţi. Apoi fratele vostru bagă un “later  edit” în care anunţă câştigătorii. Deci trebuie să fiţi pe fază, da? Să mai scoateţi din când în când capul din farfuria cu sarmale şi să mai aruncaţi un ochi pe aici. 🙂

107 de păreri la “Vă fac nişte cadouri de Crăciun!

 1. Particip :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. tin minte cand rugam pe cineva sa ma ia pe ceafa cu bicc-ul ca in fata m a luam singur, nu vreau neaparat, dar nici nu l as refuza,cele bune.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Daaaaa!!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Postare de Crăciun…printre sarmale și cumpărături…

  Împăcare…

  O întâmplare de azi m-a făcut să mă gândesc la Moș Crăciun…O fetiță speriată, plângând cu suspine, la policlinică…nu voia injecție și țipa cât o ținea gurița agățându-se de maică-sa…Mama: ”Să știi că dacă nu stai cuminte, nu mai vine Moș Crăciun!” ”Vrei să nu mai vină Moș Crăciun?” Fetița: ”Nu mai vreau să vină!” …”O să se supere Moșul…”
  O să se supere…mă gândesc la supărările Moșului, la problemele lui, la răbdarea pe care trebuie să o aibă…Și mă gândesc cu neliniște: ”Oare eu de câte ori l-am supărat?” Păi…să tot fie…
  Prima confesiune: la grădiniță la soră-mea, la serbare. Ea a avut cadou, eu nu, dar m-au scos în față să fac poză cu Moș Gerilă. Aveam cam patru ani cred, dar nu am putut să mă decid dacă îmi era frică sau eram furioasă că eu nu primisem nimic…deh, numai cei de la serbare…eu mă aflam în treabă. Și mai era și chestia aia de plastic pe fața lui…Nu pot să zic ce gânduri îmi treceau prin minte – iartă-mă, Moșule, dar și tu m-ai uitat, chit că nu cred să fi fost în stare să articulez vreun cuvânt, darămite vreo poezie spusă la foc continuu…Poza s-a făcut, dar gândurile mele…hmmm! Oare ce e sub fața de plastic? Oare ce e sub fața de plastic? Habar nu aveam eu că Moș Gerilă era un avangardist, prefigura toate fețele de plastic pe care le vedem azi peste tot. Deștept Moșul ăsta!
  Și am mai gândit o dată rău. Când în sfârșit a venit și la noi ”de-adevăratelea, în carne și oase”, mă chinuia imaginea mâinilor cu o manichiură roșie fix ca a mătușii mele…păi așa se face? Doamne, cât aș fi vrut să nu văd! Iertare din nou… Pe urmă nu a mai apărut muuulți ani, îți dai seama supărare, nu prea avea timp de noi, nu tu jucării, nu tu nimic…iarăși mă lua ambiția pe dinainte și nu gândeam prea frumos…Moș Gerilă, Moș Gerilă…Te-ai preschimbat apoi în Moș Crăciun…Și de un timp încoace cred că mă găsești prea ocupată cu alergăturile, grijile…dar te-am luat de-o aripă și te-am adus cu forța pentru copilul meu…și a fost magic! Și totuși, acum mă gândesc – dragul de tine – că am fost nedreaptă și nerecunoscătoare…tu ai venit în fiece an. De când eram mică, foarte mică…brăduț împodobit cu ”păsări pe sârmă” (asta e o altă poveste), portocale împărțite la mulți cu dragoste și meșteșug, colindatul prin vecini, oameni de zăpadă, picioare bocnă pe sanie, certuri frățești, vată de zahăr, gălăgie, casă caldă și îndestulată, bunici cu haz, pățanii una și una… și mai apoi iubire și zâmbete, bucuria bucuriei altora, suflet de copil…sacul plin cu trăiri de tot felul. Te-am supărat, Moș Crăciun? Acum când îmi amintesc toți anii din urmă îmi dau seama câte mi-ai adus, cum mi-ai bucurat sufletul! Am mai gândit și eu una, alta…hai, nu o lua personal…Abia acum înțeleg ce înseamnă răbdarea…și să mă bucur de toate… îți mulțumesc…Accepți mulțumirile mele tardive? Eu știu că da…Și, dacă poți, transmite-i scuze și lui Moș Gerilă…oriunde ar fi el!

  PS Dacă Moșul nu vede mesajul ăsta, poate cineva să îi transmită, vă rog?

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Paula, absolut emoţionant comentariul tău. Ufff, m-ai făcut praf.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 5. Nici nu stiam ca exista asa ceva pt ras in cap !!! Craciun fericit amigo !! ps: fara suparare(nu particip la concurs). am simtit nevoia sa astern aceste cuvinte.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @sorin, mulţam, fain!
   Nu e nicio supărare. Nu era obligatoriu. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Erezie!!!! asta am gandit in momentul in care am citit despre aparat de ras…am barba si nu renunt la ea ca are o importanta speciala…http://e-redoo.ro/tara-taietorilor-de-lemne/
  ma bag la o bere..pardon, sapca, nu de alta, dar pana-mi creste din nou pleata sa o pot prinde in coada, o sa fiu chinuit de parul ce se intoarce sa-mi intre in ochi si’n urechi 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 7. Mos Craciun exista!! ? Sarbatori Fericite tuturor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. Da’ pentru fumei nu ai nimic? :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Ana, era să zic ce am, dar nu pot aici. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Material mai! :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ana, oho, şi încă ce material. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 9. Ok, vreau si eu…pentru sot, sa zicem.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. nu stiu nici un chelios asa ca vreau sapca !!!:)

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Băi frățică, mi-aduci aminte de un vecin de pe strada din cartierul în care am copilărit. Tatăl tipului tocmai se întorsese din Libia, de la muncă (era pe vremea împușcatului un trend de a pleca la muncă în tările arabe) și venise cu tot felul de chestii la care noi ne uitam siderați. De exemplu pixuri transparente (de-alea de 50 de bani), pungi de plastic imprimate cu tot felul de reclame etc. Ieșea tipul din casă cu o mână plină de gume de mestecat și le arunca în sus, între noi. Restul e simplu de imaginat !
  Ce vreau să spun cu asta e că am experiență la astfel de concursuri ! Să vezi ce detentă am!!! :))
  Șepcile sunt chiar mișto, deci mă bag !

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 12. @Mihai..eu m-am ras pe cap cu Gillette aseara…as asa iti fac in ciuda….

  Acum, trecand la chestii serioase..niciodata nu mi-am dorit cadourile tale, pentru ca, am considerat ca exista cineva care are nevoie de ele mai mult decat mine….DAR ACUM TI S-A-NFUNDAT….EU, mai Mihai, EU sunt cel care merita cadoul ala cu rasul in/pe cap…chiar, cum o fi corect?

  Like-uri nu am cum sa dau ca nu pot intra pe fb de la serviciu, iar pe tel s-a dus dracului netul…l-au taiat, magarii…considera ca am dat like…deci am doua sanse..

  In plus, avand in vedere ca eu MA RAD IN/PE CAP, mai am dreptul la o sansa….

  A patra sansa..am dreptul la ea fiindca am 120 de kile si, ras in cap imi sta bine…..

  A cincea sansa….aici sunt 42 de grade, iar in curand vor fi 48…deci, no comment

  A sasea sansa…avand in vedere ca sunt departe de casa, de Craciun, si Leru-i ler, nu poti, mai omule, sa ma lasi asa…neras..

  A saptea sansa…nu stiu, gaseste tu ceva, ca mie mi-a fugit imaginatia…

  hai sa fiti iubiti!

  PS. Craciun Fericit tuturor cititorilor tai si celor de acasa, celor dragi si..celor mai putin dragi…

  PPS. Sa nu uit, am sa iti dau numarul de telefon al unui coleg care vine in tara si e din Bucuresti…imi poti trimite prin el cadoul…

  Indiferent de voi castiga sau nu, steagul tot ti-l aduc, stai linistit…asta nu trebuie sa cantareasca in decizia ta…:)))…plus o Stella la rece, cand vin….si sa nu uit, chestia aia pentru masele….stii tu, chestia aia voo-doo

  I-AUZI, BABAIATULE, pai eu nu iti fac tie cam multe cadouri???? Nu am inteles prea bine, pai cum vine asta? Eu atatea daruri, bucurii, etc..si tu nimic??? pai se poate, mai Mihai????…:)))…de la negresa ia-ti gandul, ca nu risc un omor calificat, cu persoana proprie pe post de victima..deci, muta-ti gandul….

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • Este PE cap mosule,fain raspuns.;)

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Derea Gabriel..multumesc, chiar nu eram sigur si ma incerca o lene teribila…nici goagle-ul nu vroia sa imi spuna…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @SorinB, 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. Pentru duamne , la anu ‘ ? Nici nu stiam ca exista asa ceva . Oricum , barbatii din jurul meu au niste par pe cap , mai mult sau mai putin . Deci…. Craciun fericit , Mihai ! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 14. Auzi, da unul care să pună păr pe cap n-ai? Că aş fi foarte interesat.

  Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • Intreaba-l pe Traistariu 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @krantz, am avut, dar s-a dat. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 15. Tot nu-i vreme de căciulă, aşa că-l aştept pe Moşu’ cu o şapcă. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Ca sapcalios de cariera si viitor chelios de profesie, normal ca VREAU!??
  Va doresc sarbatori cat se poate de fericite, si aveti incredere: Mos Craciun exista! S-o fi senilit putin, mai incurca adresele, cadourile, dar sigur exista. Eu in fiecare an ma gandesc ca cineva plange dupa perechea de pantaloni pe care mi-a adus-o mie, la fel cum plang si eu dupa vila cu 18 camere si piscina. Sigur la anu’ nu le mai incurca. Vila mea n-ar fi o problema dar saracul om poate chiar are nevoie de pantaloni.???

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 17. Neata!Imi trebe s-un Headblade si o sapca.Poza cu mine ai, deci stii ca-i pe bune.Cum facebook n-am…no, betie placuta deseara.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 18. Draga mosule ,eu am dat like ,dar nu am printat .Nu iti scriu pentru a castiga { vrajeala } , dar daca va fi sa castig ,te rog eu frumos ,ca macar unul din aparatele de ras, sa mearga catre @SorinB .Scriu doar un mesaj cu vreau ,iar tu care esti as in matematica inmulteste-l cu 80 .

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Care matematica si Mihai? Ia de-aici pricepere la Vasilescu: http://mihaivasilescublog.ro/2014/04/30/ratat-titeica/ :). Cu commentul pentru premii revin maine dupa ce-mi revin din “colindat”! Sarbatori cu sanatate s-aveti si credinta-n mai bine!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @VictorR …. Pai ,da ,dar si-a revenit ca ” boxeorul ” din corzi :))) 7.50 este ceva la admitere :))) .Sarbatori cu bine si tie !!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @dede cati, s-a notat. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. sapca e misto

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Super idee, MOS CRACIUN!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Hai ca nu se poaaateeeeee, am primit fix CA CAdou un aparat de ras in cap….asta e facatura, Ai aflat ca eu am si ai zis hai ca scot unu la bataie…mai,mai ca imi vine sa nu iti urez nimic nici macat de “dulce”. Dar imi calc pe inima. Craciun fericit tie si familiei. Sanatate sa ai si mai vezi tu ce iti mai trebe.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Radu, pfff, aşa ceva. 🙂
   Mulţa, fain! La fel şi ţie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Crăciun fericit si multă sănătate, premiul il vreau pentru Dl. @Sorin B , are cea mai mare nevoie de el! 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Silvia Duma…sarut mana…poate il induplecam pe MIhai…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Silvia, s-a notat. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 23. iar mi-ati facut ziua, mah!!!! Mihai, te rog mai adauga o sansa la SorinB….. 42°C?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar merita aparatu’……

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @ada_mesaj..sa vezi cand sunt 52 de grade ce frumos e…iar, inauntru, in baraca de plastic, temperature ajunge si la 60 …veselieeee.mai ales cand nu este apa…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu pot sa procesez 60…. 48 in balcon, efect de sera, alea alea, am prestat si m-a indoit. Daca nu e apa, bere e?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ada_mesaj…cu parere de rau, eu nu consum alcool de nicio culoare..a saca, bere este, dar in magazine…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ada, bun aşa. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Multumesc anticipat pentru cadou ?
  Craciun fericit !!!!
  PS – prefer HeadBlade …la capitolul sepci stau bine

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. zic si eu ceva

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Betoooooooon, iti juuuuur! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Da da daaaa particiiiiiip? sapca pt sotul si aparatul pentru tata socru?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @kya, păi să comenteze şi el, ca să aveţi două şanse.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Ohohohoooo omu’ se pregateste de “brad” și sărmăi? Așa că …… Crăciun fericit si distractie placută!?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @kya, la fel şi vouă!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Sapca aia… big like!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Eu va urez la toti sa fiti sanatosi la cap si trup si in anul care vine!
  In ceea ce priveste cadoul, il putem folosi si noi femeile, asa-i? Cu atatea petreceri la orizont, nu se stie niciodata de unde sare iepurele si tre` sa fim mereu pregatite, nu? 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @lectorarumana, absolut. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Ma rad în cap de ani buni.. Cu lama. Nu sunt sigur despre mașinuțe aia.. Cred ca tot cu lama e mai simplu.. Totuși as încerca. În schimb, o șapcă din aia mi-ar place…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. super aparat

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Ori, ori, vreau. Sarbatori calde!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @adicherish, la cinşpe grade, chiar că-s calde.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. În casă la mine sîntem trei: ființe eu, fiica-mea și mîța. Fiică-mea nu mă lasă nici pe mine să mă tund, ea nici atît, da’ pentru mîță merge aparatul? Da’ șapca merge la mîță?
  Nu particip la concurs și nu știu dacă se votează, da’ votez cu SorinB.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Roxana..sarut mana…deja am trei voturi…pai, daca Mihai nu ma declara castigatorul unui aparat, atunci inseamna ca nu asculta vocea poporului…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Roxana, aha, am notat. Ce ţine lumea la @SorinB. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 34. Mă bag și eu, nu că aș avea nevoie neapărat de scula de ras sau de șapcă. Sunt convins că sunt mulți alții care au mai mare nevoie ca mine, dar, vorba românului, dacă-i pe degeaba sigur îmi trebuie! 😀

  http://imgur.com/D1sUg4b

  Deci vreau cel puțin șapca!

  P.S. Crăciun fericit să ai, Mihai, alături de cei care îți sunt dragi!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Gigi, mulţam de urări. Să fie şi la tine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Crăciun fericit , Mihai. Atât ție cât si celor dragi ție.
  http://imgur.com/wFzuS81

  De data asta sigur câștig ! Deși incă mai am păr ( de o baie sau un vânt mai puternic ) știu pe cineva care ar fi tare bucuros să o primească. Sau măcar șapca.
  Incă o dată sărbători fericite ! Valabil si pentru cititorii acestui blog !
  Consumați alcool cu moderaţie. Si nu vă suiți la volan sub influența bauturilor bahice !!!!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 36. Vreau ceva… Nu.mi dai imi iau singur…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 37. Nu c’as vrea sa-ti stic bucuria dar ce inseamna pentru tine Craciunul daca nu crezi ca Dumnezeu exista si cu atat mai putin ca i s-ar fi putut naste un fiu ? Si toti cei care va dati agnostici , cu ce tupeu sarbatoriti Craciunul sau Pastele ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Tara Luipapuravoda, absolut nimic. Nada. Niente. Zile libere şi atât.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 38. Cativa ani obisnuiam sa ma rad pe teasta, acum ma tund zero “decat”. Parca as mai incerca un ras, asa, din nostalgie.
  http://imgur.com/wVREmAJ

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Barbatul meu e nebun cu sepcile,are o colectie intreaga,daca mai vad una noua ma rad in cap…dar aparatul de ras il merita Sorin B,clar :)))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 40. Vreau 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. una bucata sapca vrea si eu :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Pasul 1, fizic: http://imgur.com/KGClL1s
  Pasul 2, poetic: Dacă zăpadă nu-i / Păcat de pașii risipiți pe piatră / Dacă poetul nu-i / Nici ochii minții vreun înger n-o să vadă / Atuncea doar materia e vie / Și doar ploconul rece inima mângâie / Plocon adus pe prispa casei noastre / De-un meșter în cuvinte prea măiastre / Care la ceas de vie sărbătoare / Voiește să împartă daruri / Și vorbe-nălțătoare.
  Pasul 3, nedefinit: Vă urez tuturor Crăciun fericit! La mine este chiar dacă nu am încă șapca! 😉

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @VicrorR, mulțumim, mulțumim. La fel!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 43. vreau.sapca este oau

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Uite de ce imi murdaresc eu ecranul telefonului de piftie…. Da’ merita pentru sapca aia!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Daniel, vezi că se ia cu oţet. Piftia. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. Să ne radem în cap ,zic !

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. Sunt leneș și norocos. Vreau!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Le vreau. Partea rea ii ca m-ar interesa ambele, in egala masura :)))
  Sarbatori fericite !

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. Multumesc, Mihai. E prima oara cand castig ceva….. restu’ e muncit la greu. Dupa cum am promis…. sa-i fie de folos lui SorinB. Sa aveti sarbatori linistite si cu multa voie buna!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ada_mesaj, poate că ai câştigat tocmai pentru că ai fost altruistă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 49. Zici?!!!! Hai ca am inceput si eu sa simt sarbatorile….

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ada_mesaj, sunt aproape convins.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 50. mai e valabil? Ca nu am vazut o data de “extragere”…bine, is si blonda azi…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @justmedeea, era data de extragere scrisă. Pe 25 decembrie. Articolul are şi “later edit” cu cei care au câştigat. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 51. Babaiatule, mai vine premiul meu in 2016? Eu am castigat de Craciun. Nu vreau sa fiu invechit cu moda de Paste.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @tilharu_44, vine, vine. Am aşteptat şi săptămâna asta că nu mi-au scris toţi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • daca ai vandut sapca, sa-ti fie de bine, dar te stiam om valabil,,,,

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @tilharu_44, am vândut pe naiba, e aici lângă mine, în cutie, neatinsă. Mă uit în fiecare zi la ea şi în fiecare zi înjur programul de la poşta română. Dar săptămâna viitoare chem curier şi cu asta basta. Las’că-ţi trimit două, că n-au fost revendicate. Ca să-ţi treacă supărarea. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 52. nu esti zdravan, eu nu vreau doua, si nu am treaba cu posta ma-sii, restul e cancan…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @tilharu, ok, atunci îţi trimit una. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • tu faci ce vrei, numai nu te fa de ras.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @tilharu, ok

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.