LATER EDIT. Din motive independente de voința mea (lipsă internet) am tras la sorți acum, pe 26 dimineață. 

Avem câștigătorii aparatelor de ras pe cap HeadBlade: adicherish și ada_mesaj. Dar cum ada_mesaj s-a băgat în concurs pentru SorinB, premiul se va duce către el.

Și pe cei ai celor două șepci: Pelegrinu’ și tilharu_44

Pentru conformitate, puteți vedea aici și aici rezultatele tragerii la sorți.

Vă aștept pe toți patru cu detaliile despre livrare, pe adresa de mail din secțiunea „Contact” a blogului.

……………………………………………………………………………………………………..

Credeaţi că vă las de izbelişte fără nişte cadouri de sărbători? Nţţţ, urât mai gândiţi despre mine. Nu numai că v-am pregătit câte ceva, dar am găsit nişte chestii foarte mişto, la care nu v-aţi fi aşteptat în vecii vecilor.

Hai să vă spun despre ce e vorba. Pun la bătaie patru premii. Două aparate de ras pe cap HeadBlade (fiecare cu câte un set de lame de rezerva) şi două şepci absolut beton (după gustul meu, cel puţin).

Staţi, mă, nu săriţi să-mi spuneţi că voi nu aveţi ce să faceţi cu aparatele. Ia uitaţi-vă un pic în jur, la rude şi prieteni, sigur-sigur aveţi pe cineva care se rade în cap. Îl câştigaţi şi i-l faceţi cadou, o să dea pe spate de fericire, ştiu eu sigur. Mi-aş fi donat un rinichi, pe vremea când mă rădeam în cap, pentru ceva de genul ăsta, cu care să pot să mă „iau” liniştit la ceafă. Arată exact ca în poza de mai jos şi, ca să vedeţi cum se utilizează, v-am lăsat un video demonstrativ la finalul articolului. Dar toate detaliile se pot găsi şi pe site-ul HeadBlade sau pe pagina lor de Facebook.

mihai_vasilescu_HeadBlade

Iar dacă nu vreţi şi nu vreţi un aparat de ras pe cap, vă băgaţi în concurs doar pentru şepci, care sunt foarte mişto, după cum spuneam mai sus. Uite, sunt identice cu cele din imagine:

mihai_vasilescu_sapca_headblade

Ce aveţi de făcut pentru unul dintre premii? Mai nimic, ca de obicei. Prima variantă ar fi să lăsaţi un comentariu la acest articol, în care scrieţi absolut orice. Merge şi un simplu „vreau”. A doua este să daţi un like la pagina de Facebook a celor de la HeadBlade, apoi rapid un printscreen (captură de ecran) cu like-ul şi îl lăsaţi într-un comentariu. Cum faceţi asta? Urcaţi imaginea (captura) pe imgur.com, luaţi link-ul rezultat şi îl lăsaţi aici (exemplu). Hai că e uşor ca bună ziua, v-am dat mură-n gură.

Pe scurt, cine lasă doar un comentariu simplu intră în tragerea la sorţi cu o singură şansă, iar cei care lasă printscreen-ul cu like-ul vor avea două şanse. Aşa mi se pare normal, doar au făcut un efort suplimentar.

Ah, şi ca să evităm eventualele situaţii neplăcute, voi lua în considerare un singur comentariu de la fiecare dintre voi. Nu de alta, dar poate-i vine vreunuia năstruşnica idee să scrie de optezcişitrei de ori „vreau”.

Cum procedăm cu livrarea premiilor. Păi dacă vor exista câştigători din Bucureşti, e simplu, le voi înmâna chiar eu (cu oacazia asta poate dau şi ei o bere). În ţară vi le trimit la adresa pe care mi-o veţi comunica pe email. Iar pentru cei din străinătate, singura soluţie viabilă pe care o am, este să-mi lăsaţi o adresa de la părinţi, rude sau prieteni şi să vi le livrez acolo.

Vă spun foarte sincer că dacă le primeam pe vremea când mă rădeam în cap, nu vă mai dădeam nimic, le păstram pe amândouă. Aşa că eu zic să profitaţi de generozitatea mea infinită şi să le înhăţaţi, că n-aveţi mare lucru de făcut. Şi chair dacă rataţi Headblade-ul, dar vă alegeţi cu o şapcă, tot e bine, că sunt mişto rău. Eu am pierdut una aproape identică în Paris, în urmă cu câţiva ani, dar plâng şi acum după ea.

Buuun, aveţi azi şi mâine la dispoziţie pentru comentarii. În seara de Crăciun, pe la ora 20.00 trecute fix, facem tragerea la sorţi. Apoi fratele vostru bagă un „later  edit” în care anunţă câştigătorii. Deci trebuie să fiţi pe fază, da? Să mai scoateţi din când în când capul din farfuria cu sarmale şi să mai aruncaţi un ochi pe aici. 🙂