Toată copilăria şi adolescenţa mea, am fost îndrăgostit de Vasilica Tastaman, Aimee Iacobescu şi Cezara Dafinescu. Mi se păreau cele mai mişto femei pe care ochiul meu le văzuse, dar nu mă puteam hotărî care e mai frumoasă. Nenumărate au fost dimineţile erecte, petrecute în baie cu una dintre ele. Le luam şi eu prin rotaţie, tocmai pentru că eram incapabil să mă hotărăsc la una singură. Tânăr, nestatornic şi năvalnic, de. Ca să nu mai zic că aveam acasă o colecţie remarcabilă de reviste „Cinema” din anii ’70-’80, deci exista material proaspăt, în caz că nu mă ajutau memoria şi imaginaţia.

Să ridice mâna ăla care ştie despre ce vorbesc şi nu simţea mâncărimi în zona inghinală, când leşina domniţa Ralu şi i se vedeau sânii, ieşiţi bine de tot prin decolteu. Mda, exact, asta voiam să zic.

Zilele astea, am văzut un interviu pe care l-a dat zeiţa copilăriei mele. L-am citit, am suspinat şi m-am gândit ce nasol e să îmbătrâneşti în România, cum nu mai contează nimic, nici cine-ai fost, nici ce-ai făcut, nimic. După care vine răspunsul oficial al celor de la Uniter şi m-am dez-îndrăgostit pe loc.

Pe scurt, Aimee Iacobescu spune că moare de foame cu o pensie netă de 3500 de lei, plus încă una de urmaş, a cărei valoare nu apare în comunicat. Dar pentru că este vorba despre o pensie de fost cadru militar cu grad superior, colonel sau general, o estimez eu din poignet pe la 1000 de lei.

Nu vreau să fiu avocatul diavolului, ştiu şi eu ce înseamnă să fii pensionar în ţara asta, că maică-mea nu trăieşte în Australia. Dar să spui că mori de foame, cu un venit de 1000 de euro lunar în România, mi se pare că frizează uşor penibilul şi se duce spre nesimţire. Ah, si să nu mă luaţi cu „poate dă toţi banii pe medicamente”, declară singură că ia numai compensate, cu reţetă de la medicul de familie. Dacă nu mă credeţi, puneţi mâna şi citiţi, ca v-am lăsat linkurile.

Dacă ar exista călătoria în timp, m-aş duce la mine, adolescentul de 15 ani care onaniza frenetic cu domniţa Ralu în faţa ochilor şi i-aş şopti la ureche: „auzi, las-o pe asta că nu e ce trebuie, orientează-te şi tu spre Tora Vasilescu, că o să-ţi placă mai mult”.

mihai_vasilescu_aimee_iacobescu

sursa foto