Aţi văzut vreodată un şobolan încolţit? Un guzgan prins la înghesuială într-un colţ şi care ştie că nu mai are scăpare? Eu am văzut. Când îşi dă seama că nu mai are ce face şi lupta e pierdută, încearcă să atace în zonele genitale, la „ouă”. E ultima lui şansă şi şi-o încearcă de fiecare dată.

Acum uitaţi-vă un pic spre clasa politică şi în special spre cei pe care lumea îi vrea plecaţi acum, repede, urgent: Ponta, Oprea, Piedone? Nu vi se pare că seamănă a şobolani încolţiţi? Sunt convins că vor încerca să atace pe acelaşi sistem. Dar ştiţi ceva?

Nu au ei dinţi să muşte câte coaie avem noi!

mihai_vasilescu_sobolan

P.S. Pentru toţi cei care o să mai ieşiţi la proteste pe străzi zilele astea. Vă rog citiţi asta şi luaţi aminte! Exact aşa este. Primesc şi eu email-uri sau mesaje prin care sunt avertizat că asta vor încerca să facă: să infiltreze oameni printre noi care sa încerce să „tulbure apele” şi sa ducă protestele în derizoriu. Delimitaţi-vă de cei pe care îi vedeţi puşi pe scandal. E simplu, plecaţi de lângă ei. Gândiţi de zece orice ce aveţi de făcut când vedeţi chestii care seamănă a manipulare. La prima vitrină spartă de un aşa zis protestatar nemulţumit, vor avea motive să intervină în forţă. Pentru că doar asta ştiu să facă şobolanii încolţiţi. Hai să fim mai deştepţi decât ei. Pentru că suntem!