34 de păreri la “Dacă ieşiţi la protest

 1. Ne vedem acolo!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 7 Thumb down 3

 2. Iesiti in strada, oameni buni!!!
  Iesiti si pentru noi, astia ca sunt la mii de km distanta!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 3

  • @Lady, ieşim.

  • Nu știu cine a scris”chestia”asta ,e foarte tare,am citit multe sfaturi de orice fel dar “cum sa fim in siguranța la un protest”nu.Felicitari!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Am dat share.Sa vada cat mai multi.Fara violenta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

 4. Mă bucură atât de mult că în sfârșit ne-am deșteptat încât îmi vine să strig din tot sufleul: Bineeeeeee, măi București, mă bucur (mai mult ca niciodată) că ești!
  Referitor la aceste îndemnuri, e adevărat că în mulţimi mari apare iluzia anonimităţii, de asta trebuie să fim atenţi și să gândim de două ori înainte de a acţiona. E păcat să umbrim reușitele colective cu incidente neplăcute.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 1

 5. Ei, si pe urma ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 6. @Mihai..te rog sa imi trimiti si mie pe mail documentul, ca nu-mi da voie sa il accesez…zice ca e ceva gambling:)…ma refer la mihai_vasilescu_protest. Multumesc

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @SorinB, intră pe link. Am lăsat mai jos.

  • @Mihai…Dude, asta incerc sa iti explic…nu ma lasa sa accesez niciun link..aici avem un sistem dat dracului…imi zice ca e gambling si pa pa …sry. Daca poti sa imi trimit documentul pe mail , ok, daca nu ai cum, incerc sa imi dau seama din comentarii…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @SorinB, e un jpeg. Îti trimit mai târziu un pic. Nu pot de pe tel.

 7. Eu vreau sa va multumesc din suflet tuturor celor care iesiti in strada, pentru ca o faceti si pentru mine si cei de aici, la 12000 de km de tara. Din pacate pentru noi, singurele vesti legate de ce se intampla in tara sunt culese din presa, dar incercam sa le analizam si sa desprindem concluziile corecte.

  Eu ma bucur mult sa vad ca manifestantii din Piata nu se lasa prinsi in jocuri dubioase si sper ca protestele sa raman pasnice, dar ferme. Vointa oamenilor din strada nu are cum sa fie ignorata, pur si simpu NU ARE CUM. Deja se vad primele rezultate imbucuratoare.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 8. Am dorit să convoc o conferinţă de presă, dar nu ştiu cum se procedează şi cred că oricum nu s-ar fi prezentat nimeni. Aşa că mă prezint în faţa VOASTRĂ cu capul plecat şi plin de regrete. Îmi dau DEMISIA! De fapt ÎMI DEPUN MANDATUL din postura de alegător credul, de mâncător de gogoşi politicianiste, de consumator de pixuri, cozonaci, făină, ulei, găleţi şi alte daruri electorale, de privitor şi ascultător al promisiunilor mincinoase şi fără nici un substrat, al analizelor interminabile şi al proiectelor manageriale de coşmar al conducătorilor numiţi sau aleşi pe criterii politice pe tot felul de funcţii de conducere!
  Recunosc că am fost un cetăţean tăcut, ascultător, muncitor, bun plătitor de taxe, impozite, amenzi şi resemnat…! Recunosc că am fost complice şi fără să fac nimic am susţinut clasa asta politică de faţadă, aceşti falşi lideri fără nici o conştiinţă, mincinoşi, parveniţi, făţarnici şi închipuiţi! Am plecat capul şi am stat ascultător în mod total nejustificat ascunzându-mă în spatele mulţimii îndoctrinate, subjugate, a emisiunilor ieftine din televiziune, a evenimentelor senzaţionale cotidiene, a bârfelor şi cârcotelilor zilnice.
  Recunosc că am ştiut tot timpul că se fură calificat, în mod organizat, că sunt chiar eu prejudiciat, că se minte ostentativ, că se declară în fals, chiar intelectual! Am văzut şi am constatat tot timpul cu propriile mele simţuri că banul la ban trage, că cine se aseamănă se-adună, că la omul sărac nici boi nu trag, etc., dar am considerat cu totul netemeinic şi nejustificat că totuşi va fi bine, că va veni o vreme când se va sfârşi sistemul acesta corupt şi putred, că în sfârşit va ieşi soarele şi în ţara noastră.
  Recunosc că am prevăzut rezultatul faptelor mele, dar nu le-am acceptat, socotind fără temei că acest rezultat dezastruos pentru ţară, pentru copii noştri nu se va produce, sau poate nu l-am prevăzut deşi aveam obligaţia etică şi morală să o prevăd ca un bun cetăţean şi părinte ce mă consider. Am sperat sau am crezut poate cu uşurinţă că aceşti lideri închipuiţi şi făţarnici nu vor aduce ţara noastră în mediocritatea asta, că nu o vor vinde bucată cu bucată, că nu vor servii interesele marilor corporaţii străine, că vor ţine cont de competenţe şi aptitudini, etc. deşi am prevăzut rezultatul tăcerii mele culpabile, a resemnării mele inexplicabile şi incalificabile(art. 16, alin. 4, lit. a şi b din Noul Cod penal).
  Dar trebuie să mă înţelegeţi ( :`( !?) că am fost pradă sentimentelor confuze, că m-au năpădit gândurile necurate, că nu m-am spovedit sub sutana înaltpresfinţitului şi/sau acoliţilor lui. M-am lăsat pradă probabilităţilor şi eventualităţilor, a energiilor supranaturale, m-am delăsat în ecuaţii necunoscute şi interminabile, m-am supus unor fricţiuni şi forţe pe care nu le-am putut controla. Sunt şi eu om ce naiba nu înţelegeţi…?
  Cu atât mai mult, trebuie să înţelegeţi că nu am avut parte de o consiliere adecvată şi profesionistă strict necesară unui cetăţean onest, cu bun simţ şi patriot pe deasupra, astfel încât să îmi pot manifesta public şi la timp ba compasiunea, ba regretul şi toată lipsa de consideraţie pentru toată clasa politică.
  Îmi însuşesc întreaga vină pe care o port, dar promit că de acum încolo voi lua atitudine, voi vorbi oriunde şi oricând cineva are bunăvoinţa şi mă poate auzi, mă voi manifesta public şi voi uza de toate prerogativele mele morale (poate şi constituţionale!?) pentru interesul nostru comun, pentru viitorul copiilor noştri împotriva hoţilor, mincinoşilor, prefăcuţilor, făţarnicilor, etc!
  Dumnezeu să ne ajute!

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Bela, mişto!

  • Cam mult… Şi eu mă minunez câteodată ce zace în mine…Noroc că răbufnește așa şi nu altfel!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Bela…..”C-am ” ? Editeaza ca e pacat dupa asa un mesaj elocvent.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @andadaf, am rezolvat eu. Nu mai avea cum să editeze. 😉

  • CONDUCEREA PENALA E CONDUSA DE PENALII EXTRATERESTRII! au ei un plan pe care tot pe ei va trebui s-ai rugam sa-l dejoace astfel incit da sa fie nu,alb sa fie negru e.t.c,;susul sa fie jos,iar noi s-ai tratam cu respectul ce le lipseste adica FARA

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Bela, m-ai luminat! Demisionez si eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Bela, exceptional mesaj! Sper ca nu te superi daca-mi voi permite sa-l redistribui, cu ghilimele si respect pentru dreptul de autor, desigur. Cred cu tarie ca acest gen de mesaj poate atinge si trezi constiinta multora din cei retrasi in lumea lor asa-zis “apolitica”. “Somnul ratiunii zamisleste monstri!”

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Aseara in Craiova galeria de fotbal era in centrul manifestatiei… Probabil asa e peste tot. In mod sigur sunt in toate orasele si trimisi din partea partidelor pentru a deturna politic evenimentul…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Ne vedem si in seara asta! Pana la urma si baietii de galerie “ie” oameni, doar ca e bine sa nu stam prea aproape de ei. Poate in seara asta nici nu ne mai tinem dupa ei :)).

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 11. Ieri, 5.11.2015, in Suceava am iesit peste 1000 de persoane.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Alexandru, e bine. Uşor-uşor o să fim toţi în stradă. Sper!

 12. Oameni buni iesiti si pentru noi astia de departe,dar nu iesiti DEGEABA, nu faceti marsuri la aer curat, nici mitinguri la mare distanta de sursa tuturor relelor: Piata e un simbol incarcat de legenda dar adevaratul protest(pasnic,dar energic!) trebuie sa fie LA PARLAMENT,sa le zgaltaie geamurile nenorocitilor ! Domnul cu voi !

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.