Se dă această ştire:

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Botoşani, patronul unei firme locale, a utilizat mai multe pretexte pentru a obliga patru dintre angajatele sale să întreţină relaţii sexuale cu el, a anunţat Poliţia. Angajatele au fost obligate să se supună şantajului, pentru că bărbatul în cauză le ameninţa că va difuza pe internet imaginile filmate în timpul partidelor de sex sau le va trimite către familiile acestora, informează botosaneanul.ro. (sursa)

Doar eu văd fractura logică din text? Sau este evidentă pentru toată lumea? Cum adică „bărbatul în cauză le ameninţa că va difuza pe internet imaginile filmate în timpul partidelor de sex sau le va trimite către familiile acestora”?

Pai ia să imaginăm următorul dialog, pe care orice om normal (căruia nu-i curge scuipat din gură) ar trebui să-l poarte cu soţia/prietena/iubita care tocmai a declarat la poliţie că a fost şantajată pentru sex (să scuzaţi exprimarea, dar mi-am zis că trebuie să dau o notă de autenticitate):

El: Fă, fomeie, dă undi avea ăla poze cu tini diezbrăcată şi cu iel la şoşoiu’ gol?

Ea: Îu, măiculiţa mia, păi n-auzi drace că dânsul mi le-a făcut. 

El: Şi cum o ajuns, fă, ăla să-ţi facă ţii poze crăşită cu chişerele în sus?

Ea: M-o ameninţat de naiba m-o luat, bărbate! Tăt zişea că mă dă afară dacă nu fac prostii cu dânsul. Până nu m-oi întins cu ‘mnealui prin tăt depozitul nu m-o lăsat. Atunşia m-o filmat.

El: Te-o ameninţat, zişi? Şi di şe n-ai vinit la mine să-mi vărbeşti, fomeie?

Acum e clar? Da, probabil le-a ameninţat că le dă afară, le face şi le drege dacă nu fac ce zice el. Aşa, şi? Dacă tu, femeie, nu vrei să te f*ţi cu unul, poate să spună ăla orice, îi râzi în nas, te ridici şi pleci. Dar nu te culca cu el şi apoi vii să mă freci pe mine la cap că ai fost şantajată.

Motiv pentru care, prevăd o perioadă bunicică, în viitorul apropiat, pentru clinicile maxilo-faciale din Botoşani. Haţ-haţ-haţ! Părerea mea.

mihai_vasilescu_gandeste

 

sursa foto