34,592 cititori

Cum e cu armăsarii. În funcţie de zodie, cică.

Zilele trecute mi-a ajuns articolul ăsta în news feed. A fost o adevărată “încântare” să-l citesc.

Din start am rămas surprins de vastele cunoştinţe în materie de bărbaţi ale tinerei care a scris textul. Am dat o fugă pe profilul ei de Facebook şi nu pare să fie trecută de 25-28. Buuuun, la vârsta asta să faci un top al bărbaţilor, în funcţie de zodie, nu e puţin lucru. Înseamnă că ai “lucrat” câte ceva la viaţa ta. Da, ştiu, ar putea să fie preluat, dar nu există vreun link pe acolo care să indice o altă sursă, deci am tras concluzia justificată că domnişoara autoare vorbeste strict din experienţă personală. Să recunoaştem că nu e de colea. Ca să poţi să te avânţi să faci un top, trebuie să fi “cunoscut îndeaproape” un eşantion reprezentativ de nativi din diferite zodii. Să-i testezi, să-i notezi, să faci comparaţii, ehe, e de muncă. Jos pălăria!

Cu toate astea, cred că o să-mi permit să-mi dau niţeluş cu părerea despre textul cu pricina, chiar aşa “lucrat” cum e el.

Auziţi cum sună asta:

Graţie astrelor, câţiva norocoşi se pot lăuda cu tehnici sexuale desăvârşite, fiind în stare să facă orice femeie să suspine cu iscusinţa lor erotică.

Băejnebun? Uite eu sunt în stare să pun pariu pe orice că dacă laşi un nativ din ăsta “periculos de iscusit” s-o ţină pe labă până pe la vreo 25-30 de ani, n-o să vezi nimic în pat în afară de o spârcâială precoce, eventual încă din pantaloni. Şi asta indiferent de zodia în care s-a născut. Doar Rac să nu fie, că poate se mai dă şi trei paşi în spate, ca să-şi facă loc.

Bărbatul Berbec îşi epuizează partenera

…Ai grijă însă, pentru că îţi poate pune cu uşurinţă cariera în pericol. Un armăsar de cursă lungă, bărbatul Berbec va avea grijă să te ţină trează nopţi întregi cu talentele lui incredibile, motiv pentru care vei fi tentată să chiuleşti destul de des de la job de dragul sesiunilor de sex fierbinte. Sau vei fi epuizată.

Acu’ am înţeles de ce a tot schimbat autoarea job-urile în ultima perioadă (se vede pe FB). Se ducea epuiztă la muncă în perioada în care testa Berbecii. Auzi, de câţi nativi din ăştia o fi avut nevoie până s-a hotărât să zică: “gata, că în ritmul ăsta nu mă mai angajează nici dracu'”?

Când vine vorba de amor, bărbatul Rac este foarte pretenţios, aşa că dacă ajungi în patul lui poţi să te simţi norocoasă. În plus, sexul cu acest nativ este cu adevărat exploziv. Inhibiţiile nu îşi au locul, pentru că va şti, cu siguranţă, cum să te facă să te simţi sexy. Este spontan, tandru şi gata să inventeze poziţii noi doar pentru plăcerea celei din patul lui, aşa că nu fi foarte surprinsă când o să ai primul orgasm stând în cap.

Eu deduc de aici ca au cam fost câţiva Raci care s-au uitat la ea şi au zis “thanks, but no thanks. Cântă la altă masă, te rog”. Na, m-am gândit la “cântat”, dacă tot e vorba despre “flaut”. Până la urmă se pare că a prins unul, dar şi ăsta i-a zis: “auzi, îmi pare rău dar dacă vrei să facem chestii, nu pot să privesc la mecla ta. N-ai vrea mătăluţă să stai in cap”?

Bărbatul Fecioară, bestia din dormitor

Este pe deplin mulţumit abia când toţi vecinii află cum îl cheamă din ţipete sacadate ale iubitei.

Clar. Şi după aia poţi să auzi moşii vorbind în faţa blocului. “Auzi, la scara B s-a mutat unul Georgescu Paul Constantin Dumitru. L-o fi trecut adminsitratorul la întreţinere?”.

Bărbatul Balanţă

O femeie frumoasă îl poate transforma uşor pe bărbatul Balanţă din gentlemanul care îi deschide uşa, într-o fiară care îi rupe rochia când ajung în dormitor. Din acest motiv, ai putea să îl surprinzi cu o lenjerie delicată pe sub pardesiu, în loc de rochia ta preferată…

Asta s-o creadă domnişoara autoare. Vreau să-l văd si eu pe “bărbatul Balanţă” care mai primeşte sex si rămâne întreg după ce i-a rupt femeii rochia pe care a dat aproape un salariu. In filme, nene. În realitate ar urma o seară de coşmar cu dinţi scrâşniţi şi priviri pline de ură. “Dobitocul ăsta m-a umplut de spume şi acum nu se mai cară odată!”. Cât despre clişeul cu lenjeria pe sub pardesiu ce să mai zic? Sunt pline restauranele de femei care iau cina în chiloţi şi sutien, de frică sa nu le rupă tâmpitul rochia la întoarcerea acasă. Gizăs!

Bărbatul Scorpion

Atenţie, amorul cu el provoacă dependenţă!

Da, aici pot sa zic ca a nimerit-o. Taică-meu, ăl de sus să-l ierte, a fost Scorpion. Citeam dependenţa în ochii maică-mii de fiecare dată când îi zicea “de ce n-ai dus gunoiul?” sau “nu ţi-e ruşine, iar te-ai îmbătat ca un porc!”.

Bărbatul Peşti

…Când vine vorba de fantezii, nu duce niciodată lipsă de idei. Poate juca cu măiestrie actoricească atât rolul tânărului grăjdar umil în timp ce tu interpretezi prinţesa obraznică, cât şi al motociclistului tatuat care te dezbracă în grabă în casa scării.

Sunt de-a dreptul impresionat şi mai vreau să întreb o singură chestie. Care vă ştiţi Peşte pe aici (zodie, nu meserie), ne împărtăşiţi şi nouă de câte ori aţi jucat roluri din astea “deosebite” pe acasă? Grăjdar umil, aviator sau rege? Cam ce preferaţi? Desigur, sub protecţia anonimatului, ca să nu ne trezim că sar “prinţesele obraznice” pe voi.

Acu’ nu pot să vă ascund că sunt dezamăgit de absenţa unor zodii din top. Pe ce criterii le-a exclus? Chiar aşa să nu fi găsit niciun Săgetător (exemplu luat absolut la întâmplare, nicidecum pentru că ar fi zodia mea) care să-i producă un orgasm în timp ce sta în bucătărie şi face, în sfârşit, ceva de haleală? Mira-m-aş. Eu pentru o ceafă de porc medium rare, cu cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri, mă ofer s-o duc de două-trei ori în Valhala. Şi s-o mai aduc şi înpoi, că să facă şi ceva dulce.

Mă tot întreb dacă pune cineva botul la articole de genul ăsta. Serios, eşti femeie, l-ai cunoscut pe unul în zodia Peşti şi, cu textul proaspăt în minte, te gândesti: “esteeeee, mă, m-am scos, să vezi ce rupe omu’ patul cu mine”. Pentru că eu în viaţa mea nu m-am întrebat oare în ce zodie o fi aia pe care aş cam vrea s-o “execut”. Cum e fetelor?

mihai_vasilescu_zodii_sex

131 de păreri la “Cum e cu armăsarii. În funcţie de zodie, cică.

 1. Balanta fiind, sper sa nu ma surprinda nevasta ca-i port sutienul pe sub pardesiu.

  Comentariu beton! Thumb up 75 Thumb down 0

  • @Redoo, ar fi bine, da. Că altfel ai avea probleme mari. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Io m-am scos: sunt fecioara! 😛 In ceea ce te priveste….imi pare sincer rau!
  In plus, ajungem la articolul de ieri: te vinzi cam ieftin, romanule! O ceafa de porc, cartofi prajiti si 2 oua? Io te-as pune sa scrii o saptamana numa` pe placu` meu! 😀

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @VictorR, aştept oferta. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Eh, rahat, experienta… Nu vezi ca bate campii, habar n-are dar isi imagineaza cum ar fi. Pariez ca n-a futut-o inca nimeni nici pana la varsta asta.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 2

  • @Tara Luipapuravoda, nu lua în râs un studiu atât de aprofundat.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Zici că-i articol din cosmopolitan, elle sau vreo altă revistă din aceea glossy.Da’ fatuca există pe bune? Că pare asa mai virgină…ori a scris din auzite și a facut ea niște legături neuronale abstracte în funcție de poveștile auzite și a elucubrat un “top 10”.
   Sper că nu crede că dacă se sărută poate rămâne gravidă…sau că pe copii ii aduce barza….

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @andrei, există, am găsit-o eu pe facebook. She’s not bad, ca să zic aşa. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @mihai, tre’ să te cred dacă zici că și-s not bad…ține-o pentru tine…nici nu sunt curios…tu nu poți dovedi că există și noi te credem pe cuvânt…lucrurile bune trebuie să le împarți cu ceilalți … 😛 😛 :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @andrei, să ştii că poţi s-o stalker-eşti şi singur. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nu înțeleg de ce aici (la comentariul Tarei) afișează ”se dezbate încă”, cînd e clar ca lumina lunii pline din nopțile fierbinți cu vreun performer din ăsta că e adevărat. Fără discuție, fără rest, fără nimic. Fără. Lipsă, da. Acută.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Iar restul zodiilor or fi cai de povara daca astia sunt armasari.

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Tara Luipapuravoda, sau măgari.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Atentie, in context, catalogarea “magar” reprezinta ceva de bine, nu de rau.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 5. Un rahat de articol preluat și tradus cine știe din ce revistă obscură… Îmi sună a scenariu de film american, când se vorbesc discuții despre operațiuni ultrasecrete dar dialogul este la modul cel mai general cu putință. Formă fără fond, vorba unui clasic în viață. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @Gigi, n-auzi că e din experiența personală? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 6. Sunt profund jignit! N-a intalnit nici Tauri!! Nu-i nimic completez eu : “barbatul Taur este o fiara dezlantuita si te poate sfasia doar din priviri…daca vrei sex cand e meci de Champions League la tv (apropos, Arsene al lor e mai tare decat Arsenie al nostru: a mai trantit o minune si a batut “marele” Bayern ??). Dar, sa continuam, zic: barbatul Taur stie sa fie tandru, bland, face orice…daca il lasi sa doarma macar vreo 2 ore inainte, fiindca de-o saptamana sta treaz noaptea cu un puradel zgomotos in brate (ii ies caninii, deh!!?) si, de oboseala, nu i se mai ridica nici macar pleoapele. Barbatul Taur….”.
  Acu’, serios vorbind, imi pun si eu aceeasi intrebare ca @Mihai: ia cineva in serios porcariile astea?

  Comentariu beton! Thumb up 36 Thumb down 0

  • @Ionut, să vedem ce zic fetele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, in momentul in care una va zice ca ia in serios acest “articol”, banuiesc ca este clar pentru toata lumea ca toti barbatii din jurul ei se vor declara Berbeci, Fecioare, Balante, Raci, Scorpioni sau Pesti. ??? Daca stii ca tipa pe care vrei sa o agati “pune botul” la asemenea chestii, faci cercetari, iei notite, iti scrii pe mana ce fac zodiile respective in pat si te comporti in consecinta . Ce naiba, ori suntem vanatori, ori nu mai suntem!!??

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Ionut, exact ca în bancul cu “Papadopulos Winettou”. Dă un search pe google dacă nu-l ştii. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 7. Doamneeee ce prostii….dar daca astea sunt concluziile fetei, ce poti sa faci? Ca sa o contrazici documentat si in cunostiinta de cauza, ia ceva munca serioasa, nu? ? deci sa o credem pe cuvantul ei de fata cuminte si sincera. Cine ar mai recunoaste un asa portofoliu, si sa mai faca si “literatura” din el?

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Stanca, hai să recunoaştem ca nu-i de colea. Ar invidia-o şi cercetătorii britanici.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 8. E haios rău textul. Şi, da, şi eu cred că vorbeşte, săraca, din vise. Ce naiba contează zodia? Dacă f*te bine, e pt că…f*te bine şi atât. Experiență, etc. Ce treabă are sula cu prefectura? Când oi începe să țip, numa’ zodia lui nu-mi trece prin cap. Ce oameni :))))

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Doamna AnnaD, asta cu inceputul de tipat mi-a facut ziua! Multam fain, saru`mana! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Cine cunoaste, stie, cine are, poseda s.a.m.d.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @AnnaD, ce vă mai place să luaţi în râs munca de cercetare. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Victor, pentru puțin! 😉
   @Mihai, nu luăm, nene, în râs nimic. Măcar de-ar fi pe bune cercetarea respectivei. Da’ serios acum. Dacă ar fi făcut ea însăşi constatările astea, după atâtea şi atâtea trăiri pline de “pasiune şi extaz”…mai vorbea ea atât de poetic despre cum f*te unu’ şi altu’?! Când o pune-o Racu’ în cap şi i-o da un orgasm d’ăla p’andoaselea…nu-i mai stă capul la descrieri aşa lirice :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @AnnaD, eşti o femeie lipsită de spirit novator. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, naiba ştie, poate sunt. Dar prefer să țip în pat de plăcere fără să mă gândesc dacă respectivul e berbec sau…săgetător, să zicem :))) îmi țin neuronii ocupați degeaba :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @AnnaD, exact, pierdere de vreme. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Ma scuzi, sunt prea focusată la poza. Nu știu daca sa fiu Săgetător, scorpion, gemeni sau leu … Sau in poza e el reprezentat?! Ca nu știu daca sa aleg Săgetător, scorpion, gemeni sau leu…
  Orișicum, cred cu putere in zodia scorpionului!

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Nicoleta, clar. Păcat că nu mai trăieşte taică-meu. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • bai, nu sunt chiar asa de vintage!!! Ceva rude scorpioni pana in 30 nu ai?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Nicoleta, nu, doar un Vărsător de vreo 38 de anişori. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 10. Imi si imaginez vreo do’nsoara cu lista in fata cand iese seara in club. Daaa, tu ce zodie iesti? Aaaa, rac? Hi hi hi!
  Acum serios….vreau si un articol despre cum sunt femeile din diferite zodii la pat. Ce barbat se ofera sa faca experimentul? 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

  • Pot sa-ti zic in functie de alfabet…cele ce incep cu C sunt cele mai tari..nu ma pot pronunta la femeile de la literele Q si W ca nu am avut ocazia

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ana, cred că are tot domnişoara unul. Lasă că îl caut eu şi îl comentez. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Bai frate, cand citesc topuri din astea, am impresia ca toti fut de rup.Da’ nu zice ma de nici o zodie : astia-s cu pula mica, n-au treaba cu sexul etc.Ba, toti is animale in dormitor.S-apoi sa faci un top din asta, ca si femeie, tre’ sa-ncerci macar vreo 100 de puli diferite ca sa ai o parere cat de cat pertinenta.Am zis!

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Batranu’, aia ziceam şi eu. Nişte research tot trebuie făcut.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Eu as vrea sa citesc un articol, macar unul de genul asta, cu cele mai proaste zodii in pat: “barbatul din zodia X e bleg, habar n-are ce trebuie facut, dulapul din bucatarie e mai expresiv decat el, sansele sa ai orgasm sunt 0, foloseste vibratorul, nu barbatul din zodia X, etc. etc.” ??

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Ionut, păi aşa or fi cei din zodiile despre care nu a zis nimic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Și uite așa se duse ziua mea liniștită la birou (oare scorpionul meu o fi excepția de la regulă ?!?!) ….. @Mihai, le-ai cerut fetelor să-și dea cu părerea și observ că băieții au sărit ca arcu’ ! Easy, boys !!! Nu luați în seamă chiar tot ce spun femeile, pentru că ce gândesc, oricum nu veți ști niciodată. Cine dracu’ se mai gândește la zodie când are masculul pregătit de atac ?!?! În cazul atacurilor “eșuate”, auziți, într-adevăr, replica “A fost bine, iubi!” (pentru că suntem niște finuțe și nu vrem să rănim orgolii ), dar nici măcar atunci nu căutăm răspuns în zodii. Zi bună șă aveți băieți și nu citiți horoscopul !

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @aem27, păi cum sa nu sară ca arşi băieţii? Vor şi ei să fie testaţi. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 14. Armasarul meu e fecioara! Dar reclamatii de la vecini am primit doar pt latratul cainelui… un canish pitic! Sa fie de la ascendent sau descendent?!…. la zodia armasarului ma refer! :)))))))

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

 15. Din pacate e preluare si stiu pentru ca am citit acel articol acum ani buni si da, e tradus dintr-un articol gen “conform cercetatorilor bla bla bla”? si acolo erau toate zodiile si la feminin? si acum ceva timp am citit pe fb ceva de genul? fata a preluat, a “imbârligat”, a mai scos ce n-a inteles si a rezultat…..ce se citeste? a exclus ce nu i s-a parut interesant? in rest, vrajeli!!!! Daca aia a ajuns la țaca paca “zodiacal compatibil” vorbind cu atiatia( sunt si despre asa ceva s-a scris, ca daca nu te “potrivesti zodiacal”, nema țaca paca?), eu sunt prințesa Islandei!!!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @kya, nu-mi dărâma mitul. Eu încă cred că e bazat pe experienţa persoanală.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 16. Cu articolul asta mi-o venit in minte o piesa mai veche care suna cam asa : ”Peste tot unde ma duc, beau si fut, beau si fut…”

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Batranu’, păi da, că nu ţi-ar fi venit Boehmian Rapsody. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

 17. Sincer? Pe experiență? S-o luăm pe rînd: Berbec – mult zgomot pt. nimic, impulsiv și fără prea multă substanță; Taur: cu partenera portivită, cel mai tare din parcare; Geamăn – dubios, schimbător și imprevizibil; Rac – n-am avut curaj – mi-era teamă de lacrimile de crocodil; Leu – multă energie dacă trebuie, e doar un subiect printre multe altele; Fecioară – acolo singur în lumea lui; Balanță – se lasă și cu chestii intelectuale, e de bine; Scorpion – probabil ce-și doresc mult o mulțime de femei (eu fiind aceeași zodie, parcă aș vrea altceva); Săgetător – hai, acu, că mă grăbesc, am ceva de rezolvat și mă întîlnesc și cu băieții la o bere; Capricorn – pînă ne hotărîm, se duce momentul; Vărsător – imaginativ, tandru, romantic și boem; Pești – nici nu vreau să știu! 🙂 Cît despre text, foarte bine că fata a scris și ea ceva – eu cum mă mai distram în dimineața asta?! Mai ales la comentariile tale (aia la Balanță m-a rupt!) 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 1

  • @Akafix, pfuuu, dar ştiu că i-ai testat. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 18. Articolul asta e din ciclul : ” hai sa povestim discutii ” …..

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Alina, e cercetare, mă, nu te-ai prins tu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Ma uit la poze , si sunt cateva pe care nu le inteleg ….LEO [ nu de la strehaia ] ,zici ca sta sa se cace ,sau a facut-o deja si nu are hartie igienica. Libra [ cube ] , zici ca se da cu capul de perete, si cred ca este o femeie cu penis . Iar la Capricorn neam nu pricep cum a reusit ala s-o bage ……dar deh cine sunt eu sa ma pun contra astrelor :)))) Analiza pe text ca deobicei geniala .

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @dede cati, nu le ai cu astrologia, de-aia. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 20. Vai, o ” incantare” m-a cuprins si pe mine!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 21. Vai,ce “incantare” m-a cuprins si pe mine! Gizăs..vorba ta!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Otilia, este că te vezi cu un Peşte (zodie, nu meserie)? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 22. Vai,ce “incantare” m-a cuprins si pe mine! Gizăs,vorba ta..

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Otilia, ce s-a întâmplat, nu ţi-a luat comentariul din prima?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 23. Poate nu ati observat, pe acolo mai este un articol “Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie”, semnat de aceeasi experimentata autoare :))
  Cred ca este istovitoare munca asta de teren pe care o desfasoara, hai ca daca se limita la barbati intelegeam, dar ea a prestat dublu fata de cat imi imaginam. Cat devotament, n-am mai vazut…

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @fdd, eu l-am văzut. Poate îl iau la comentat. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, daca il iei la comentat, pierzi vremea. Hai ca doamne si domnisoare care sa intrebe de zodie am mai intalnit, macar asa, de dragul conversatiei, dar in cazul barbatilor….hmm. Eu am aflat dupa 2 ani de relatie ce zodie e nevasta-mea, si asta fiindca am fost intrebat de o alta maniaca a zodiacului cum facem sa ne intelegem asa debine, Berbec si Taur!??Daca ar sti respectiva ca au mai aparut si 2 lei mici in ecuatie…???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ionut, găsesc eu ceva de zis. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Fetele, ia sa fim profi si s-ajutam donshoara sa duca studiul pana la capat!
  Target propriu: sagetator – asa am acasa, si cu ocazia asta vad daca-i in medie sau in top. Altceva nu concep, c-altfel cad de fraiera dupa 30 de ani de exercitiu.
  Voluntari?
  😆

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @moatza, aoleu, te apuci de testări?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. @moatza, bine punctat !!! Target propriu: scorpion – se lasă mai greu dar și când o face …..

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 26. Gemeni?? WTF you stupid B…..! :-)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Costin, zici că nu e bun topul? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Eu altceva vreau să ştiu, NEAPĂRAT!!! Dacă scaunul Taurului e suficient de rezistent, dacă patul Feciorului (sau Fe-Cioarei ?) nu scârţăie şi dacă peretele Balanţei e din rigips sau beton armat. Restul văd că se descurcă şi fără recuzită. Atât am avut de zis. 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @fata veselă, nu vreau să ştiu ce înţelegi prin “scaunul” Taurului. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • La armăsarii ăştia văd că recuzita e foarte importantă. Şi să fiu şi eu bine informată!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @fata veselă, da, mă, dar “scaun”? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Păi așa era în poză. Că eu restul n-am citit. Hai, fie, din două în două rânduri. M-a luat flama cu poza respectivă. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @fata veselă, sfântă e vorba aia “o imagine face cât o mie de cuvinte”. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Este??? :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @fata veselă, cum naiba. Păi ai demonstrat tu. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Am ras cu lacrimi! Pentru mine, criteriul zodiei atrage dupa sine excluderea. Carevasazica daca ies cu un tip si ma intreaba ce zodie sunt, pentru el s-a terminat din start.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @M, ce zodie ziceai că eşti? :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Hahahah! Berbeco-tauro-scorpioanca. Si fecioara, bineinteles.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @M, vezi? Mi-ai zis fără să mă pui pe liber. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • “Carevasazica daca ies cu un tip” -> aici nu se aplica 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @M, aaa, da, da, omisesem partea asta. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. dacă înainte de “hamor” iți ștergi mâinile murdare de perdeaua proaspăt spălată și călcată, o faci să zbiere ore-n șir… nu mai contează zodia :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @andrei, clar. Sau dacă uiţi capacul de la wc ridicat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • și mai clar @mihai…nici nu ai atins-o și ai facut-o să zbiere,,,,,dar când o atingi !?…alarma antiaeriană e fix banana

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @andrei, sunt foarte bun la facut femeile să zbiere. Să vezi cum urlă când îmi las şosetele peste tot. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 30. Asadar…
  1.Conform graficului care abunda de pozitii elegante, eu recunosc fara perdea ca sunt sagetator… Uitandu.ma bine , umbla privirea dupa ascendent. Nici unul. Nu ma regasesc in alta pozitie preferata!… Deci clar…fata autor..egoista! Doar ea servita!
  2. Stimabile blogger….sagetatorii ei sunt bucatarii cei mai buni. Ele? Si mai bune… Gatesc in draci , atipic si dezbracate de scrupule, haine, principii.. ;). Cred ca ” donsoara” tine la silueta de nu a cautat unul sagetator, sa ameteasca si despre el ceva cuvinte.. :))
  3. Exista varianta sa fie schimbata destinatia Valhala? Iar de adus inapoi…stai calm.. Gatesc desertul si acolo. As avea mai multa inspiratie.. :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Un oarecare, cred că m-ai indus complet în eroare. Nu-mi dau seama dacă esti “un” sau “o” oarecare. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Nici nu conteaza :)))! Ma descurc oricum! 😉 . schimbi destinatia, daca sunt O? :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Un Oarecare, da, o cotim spre Nirvana. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Hahaha! Alege solicitantul.., nu ofertantul! 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Un Oarecare, nuş’ ce să zic. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 31. Mdap, înclin să cred că este virgină, sau scrie ce a auzit de pe la prietene şi imediat a făcut o conexiune pe zodii. Să îndrăznească vreun bărbat să-mi zică că este prea sărată mâncarea şi să vezi atunci ce-i ştie tot blocul numele, prenumele, adresa etc, indiferent în ce zodie ar fi născut.

  PS… eu mănânc sărat! Sarea este sfântă în mâncare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Adicatelea Neti Sandu are pana la urma un horoscop de dimineata si unul de noapte?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 33. Eu mi-s scorpioanca dependenta de bericioaca si de dus eu singurica gunoiu`.

  Dar are dreptate si fatuca asta in ale sexului cu scorpionii. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @lectorarumana, pe testate? :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Joaca-te tu cu scorpioancele! Sa vezi cum inteapa! 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @lectorarumana, deja mi-e frică. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. Am incredere in tine, stiu ca n-o sa ma dezamagesti. :))))))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @lectorarumana, niciodată. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Dacă e din experiența personală nu pot decât să mă gândesc că autoarea este fata care în urmă cu mulți ani întreba prin reviste dacă e posibil să se fi dezvirginat cu dușul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Oana, sau se temea că rămâne gravidă dacă face baie după el. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 37. Inseamna ca nici un sagetator nu a luat-o la pwla ca nu a scris nimic despre ei (noi) ca suntem cam pretentiosi….adică nici chiar asa pe oricine….sau nu a mai putut scrie dupa ce a luat-o…..;)

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 38. Dorm cam mult. As vrea si eu un berbec ahahaha =))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Anda, păi să-ţi facem rost zic.:)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Pestilor, asta e futai sau bal mascat?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Marius, nici noi nu stim. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. Pai daca ne intrebi pe noi fetele cum e, eu zic sa-ti raspundem. In primii ani de studentie, am fost la o petrecere in camin. Acolo era un tip “balanta”. Jur ca era balanta! Trecem peste perioada tatonarii terenului ( sa ne intelegem, eram urata dar nu ma lasam asa usor) si ajungem la momentul in care am inceput cu intalnirile. Eu cu gura mare pana la urechi, radeam din orice. El, schita cate un zambet. Jur ca dupa vreo 3-4 intalniri puteam sa jur ca n-are dinti pentru ca nu-i vazusem. Bai si asa era. Mi-a spus intr-o seara ca o sa mearga la stomatolog sa-si puna dintii si ca in 3 saptamani termina tot si ar vrea sa fiu prima care îl vede razand. Mi s-a parut roamantic: eu urata, el stirb, ce sa mai eram Tan si Tana. Bai si trece perioada de asteptare si ma duc sa-l iau de la stomatolog. Si apare asta in capu’ scarilor si era seara pe la opt si felinarele aprinse pe strada, si de acolo din capu’ scarilor imi zambeste si ii lucea ceva in gura. Gezzzzzzzz, canini de jos si de sus ii avea imbracati in aur. EU mi-am sfasiat rochia de pe mine, doar ca sa am un start mai bun la fuga. Ulterior ne-am reintalnit dupa multi ani si l-am intrebat de ce dracu si-a pus dintii aia ca-s oribili. Mi-a spus ca ma-sa a insistat pt ca aurul din gura lui era din veregheta lui tata-sau care murise. Bai jur, eu ii atrag pe ciudatii astia maxim.

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Elena, ai refuzat partida vieţii. Ce greşeală. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ce sa spun, sunt sigura ca nu asta a fost destinata sa fie partida vietii mele :)).

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Mie mi se pare că ciudata era mă-sa, poate el săracu’ doar vrusese să-i facă pe plac, deh, sensibil la șantajul emoțional…poate merita încercat măcar o dată, de măritat, în nici un caz, dacă într-adevăr era gata să-i facă pe plac mamei…Doamne, ce hoașcă morbidă și manipulatoare!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 41. Doamne, Mihai, de unde scoți chestiile astea? Am râs cu lacrimi. Păcat că nu a scris despre toate zodiile, ai fi avut mai multe comentarii.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Singurul lucru de luat în considerare la articolul fătucei e poza cu băiatul ăla, indiferent ce zodie o fi, armăsărească sau nu 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. Si totusi, care-i armasarul care duce gunoiul? Ca n-am inteles…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Csf?ncsf!!!Al meu e balanta si ,singura data cand a avut tupeul sa rupa ceva de pe mine,purtam un tricou de-al lui.O fi el balanta,dar nebun nu e si isi da seama ce e bine pentru el.Si-apoi ma lesi cu lenjeria intima sexy pe sub pardesiu?!Ia sa o vad eu pe domnisoara asta toamna spre iarna (ca-n mijlocul verii bati la ochi incotosmanita)mergand ea cu itb-ul pana la iubit imbracata pe sub parsediu doar cu lenjerie sexoasa….cand ajunge la destinatie si ii deschide iubi usa,sare direct pe calorifer si ingaima tremurand:pisi,cred ca am racit la ovare!!!…ti-as arata surpriza,dar sa-mi bag piciorul ca nu-mi mai simt degetele de la maini si nu pot sa-mi deschid nasturii pardesiului….si aleluia sex ca o doare burta,iar picioarele au devenit deja istorie..care picioare,mai?!ca nu le simt!!!
  Auzi tu?Cati o fi incercat din fiecare zodie ca sa traga aceste concluzii inteligente?!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 45. wtf did I just read?!?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Sabina, îhî. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • bine, chiar as putea zice ca fata are dreptate in explicatiunile date, daca nu cumva greseste pe ici pe colo; dar nu am cum sa stiu asta pentru ca -ironia sortii- (gen: “soarta noastra fuse cruda asta data…”) am ramas consecventa unei singure zodii (pffff… ce toanta is)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Sabina, chiar că. :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. Bre, io fiind nascut in zodia Pesti confirm urmatoarele: “Cel mai bun amant este, cu siguranţă, nativul Peşti” Daca scrie la ziar tre’ sa fie adevarat, nu? Pai te pui domne cu presa scrisa…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Claudiu, clar, a zis și la tv. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Eu am un peste acasa cu ascendent in scorpion si berbec:))))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Adriana, și-l cheamă Winetou Papadopoulos, nu? ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. Doamne , am lesinat de râs jur !!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 49. As vrea sa-ti raspund dar nu mai intru in categoria ”fetelor” si experienta nu ma recomanda :)))) Ce pot spune totusi este ca toate zodiile masculine la tinerete functioneaza pe baza de muschi (ala unul puternic vascularizat) iar la batranete( de fapt sa spun maturitate )barbatii sunt cu arta si ”arhitectura” actului artistic de a face sex! Si sa recunoastem,o arhitectura frumoasa,eh….o ti minte! Cred ca asta ar fi singura clasificare care se poate face in materie de variante masculine 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.