5,906 cititori

Moartea pasiunii

Guest Post by Ana R.

Avem noi femeile un mod special de a argumenta ruperea unei relații. Dacă la bărbați e simplu: “era curvă, nu știa să gătească, mă cicălea ca o ciocănitoare, era prea preocupată de persoana ei și eu eram prostul casei, o iubea pe Miți/Fifi/Fufi (astea fiind ori pisici ori câini) mai mult decât pe mine …“. Şi lista poate continua cu multe variațiuni pe aceeaşi temă.

La partea feminină lista de argumente pentru ruperea unei relații depășește în volume enciclopedia britanică. Noi avem fiecare în capușor prototipul personal de purtător de cromozomi Y cu care suntem dispuse să îmbătrânim. și dacă ne strică masculul fengșuiul sentimental, cu o replică nelalocul ei, e clar că nu e de noi. și îi cumpărăm rapid papuceii de luat tălpășița. Îți putem spune și peste jumătate de veac replica ce a declanșat ruperea relației.

După ceva timp de conviețuire în comun deja cunoști și accepți hachițele și obiceiurile celui de lângă tine. Ai luat la pachet mama cu care vorbește două ore, băieții cu care merge la fotbal și mașina pe care o curăță zilnic. Eventual, te adaptezi şi la o motocicletă de viteză sau o parapantă în cămară. Le accepți pentru că fac parte din personalitatea lui și doar așa l-ai cunoscut când te-ai îndrăgostit total și iremediabil de el.

Dar exact când credeai că nimeni și nimic nu mai poate să stea în calea iubirii, când deja îți visai rochia de mireasă și căutai prenume demne de a le pune urmașilor, se întâmplă neîntâmplata. Apare meteoritul. îți distruge brusc ecosistemul sentimental şi nima ta se decojește brusc, precum oul, de iubirea nețărmurită de până atunci.

De-aia cred că avem noi, femeile, în inimioară un buton mare de panică. Unul roșu și gogonat care se declanșează uneori fără voia noastră. Detectează singur când spune „pisi“ al tău cel mult iubit o replică turbată şi declanșează imediat alarmă antiatomica. Dai ochii ușor pe spate de năuceala informației, te întrebi dacă ai auzit bine şi te ciupești de buziță încercând să faci din nou contactul cu realitatea. Încă nu ai realizat dar butonul ăla mare din inima ta a fost apăsat. Și gata. S-a terminat șmecheria, te simți precum călcată de tren. Habar nu ai cum a dispărut că un fum relația aia ideală din căpșorul tău, în care curgeau râuri de lapte și miere și călcai cu tocurile cui numai pe norișori roz.

Eu cred că pățim asta pentru că fiecare are în tiparul din căpșor bărbatul pe care îl consideră ideal pentru ea. Masculul alfa feroce și protector pentru cea ce îi stă alături. Dacă prin acțiunile sau vorbele lui zgârie sau sparge tiparul, femeia de lângă el e prima care observă. Pentru că femeile stau cu geana rimelata în permanență pe bărbatul ce le ajută să își care poșețica. Și dacă văd ceva nelalocul lui, în percepția lor, declanșează alarma. Pot ei să aducă luna de pe cer și încă niște apă de pe Marte, e prea târziu și e degeaba. Dezastrul s-a produs.

Aveam douăzeci și ceva de anișori și eram îndrăgostită ca o curcă beată. Toată lumea băga mână în foc că vom îmbătrâni împreună. Și brusc Făt-Frumosul meu personal îmi lovește înamorarea cu o replică devastatoare. Eram cu ai lui în casă și masculul feroce îi cere mămichii să îl ajute să își tăie unghiile la picioare pentru că una dintre ele îl deranja în șosețele. Nu știu dacă voi realizați impactul informației pentru mintea unei femei. Dar dacă la 27 de ani îi mai ceri mamei să se atingă de trupșorul tău, pentru că îți ridica ceva probleme, atunci e grav. În capul meu trebuia să scoată barda sau cuțitul de vânătoare, să taie jumate de deget și să i-l arunce lui mă-să în poală, după care să își aranjeze freza și să  mă scoată pe mine la plimbare.

Altul era agent comercial în studenție și lucra la firma unor cunoscuți. S-a dus omul să ridice banii din plată unei facturi (pe vremea aia se făceau plățile numai cash și te duceai la magazine cu cerșetoreala să îți iei banii pe propria marfă). Persoana care deținea magazinul era o bătrânică tare drăguță care i-a dat din greșeală de trei sau patru ori mai mult decât suma pe care o avea de plătit. Prietenul meu vine la firmă și scoate pe gurița vorbele nepieritoare: „Asta e! Dacă ea nu se prinde că ne-a dat mai mult, noi nu spunem nimic. Ne facem și noi cu un ciubuc“. Ciocanul lui Thor să fi lovit în capul meu at fi avut același efect. Adică el se bucura la banii unei mămăiţe, cu un amărât de magazin, care se chinuia de la o luna la alta să își plătească conștincioasa facturile?

Uneori e îndeajuns o singură replică să demitizezi imaginea aia ideală pe care o are despre un bărbat femeia ce îl iubește. Și super brusc se produce “dezîndrăgosteala” atunci când realizezi că în nici un caz nu ai cum să îmbătrânești cu acea persoană, după o astfel de informație.

Fetelor, vi s-a întâmplat și vouă ca prințul din poveste să se transforme în broască râioasă după o replică devastatoare?

mihai_vasilescu_Jekyll_Hyde

 

sursa foto

116 de păreri la “Moartea pasiunii

 1. articol excelent, ca de obicei…. Dar…. De ce sunteti asa? De ce ganditi asa? Ma uitam pe un studiu recent si imi arata ca in viitorul apropiat in uniunea europeana rata divorturilor in primii 5 ani de casnicie o sa ajunga la 60%. Si tot 60% din aceste divorturi sunt provocate de femeie.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 4

  • @radu, un mister al naturii :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • Daca nu era ultima fraza, ti-as fi dat like. Eu ma incadrez in aia 60% si intr-adevar, eu am initiat divortul. Dar n-as spune ca l-am initiat datorita unor replici devastatoare sau alte motive asemanatoare. In orice caz, nu de bine l-am initiat…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 2. “Eu si mama nu suntem de acord sa mergi la facultatea de Automatica, pentru ca acolo sunt multi baieti.” Pam pam! 😀

  Comentariu beton! Thumb up 27 Thumb down 1

  • A uitat sa precizeze ca sunt si nefu.uti ! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Bia, el si mama! Simbioza perfecta. Sper ca ai gasit destui baieti la Automatica din care sa alegi unul perfect pentru tine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

  • @Ana R., da, am gasit. Primul tot in simbioza :)), iar cel de-al doilea este actualul meu prieten si sper ca este si ultimul 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • @Bia, perfect! Ma bucur.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 3. Si mai este ceva. Femeile in general se cearta si intre ele pentru motivele expuse de tine mai sus. Am vazut prietenii de 15 ani intre femei care s-au dus pe apa sambetei dupa un motiv banal de genul celor din text.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @radu, e vina noastra mereu. De cand cu afurisitul de mar. 🙂

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @skogentrollet, nuuuu, de când cu afurisita de coastă. A lui Adam. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @Mihai, coasta a luat-o tatal tamplarului, nu Eva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @skogentrollet, exact!!! Ca s-o facă pe Eva. Fără cauză, nu există efect. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @Mihai, preferai sa aiba toate coastele si sa fie campion mondial la frecat puta? :))

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 1

  • Ce, ma, ti-ai revenit? Ai chef de glume? 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • nu chiar banale…sa-ti taie mami unghiile la 27 de ani nu da dovada de maturitate, mai ales daca ceri asta cind esti in vizita cu prietena…cit despre ala cu banii, ala chiar a facut-o lata, cam prea hotoman

   Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @Ada Pandele, deci nu am exagerat eu. Exista replici ce îți pot provoca adevărate revelații.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @radu, intre femei se întâmpla mai rar. Noi suntem specializate pe bărbați. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Banal primul. Pentru al doilea – că a înșelat o bătrână – mi se pare că are dreptate să rupă relația.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. O daaa,am si eu un exemplu minunat; aveam vreo 20-si ceva de ani si ramasesem acasa la iubitul meu,cand m-am trezit dimineata el nu era langa mine,l-am cautat prin camere si el era la mamica lui,se dusese mai devreme ca sa-i faca masaj la gleznisoare !!! What???? Ar fi trebuit sa ma prind de mai demult cand impreuna dormind,se trezeste in puterea noptii”ma doare burtica” ce maaaa? Burtica????

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 2

  • @felix, :)))))))))))))))))))) Un barbat adevarat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Bine era să știe puțulică că astea nu sunt în regulă la el.
   Poate si multe altele ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 5. Acum multi,multi ani cineva a calcat grav pe bec cu mine :)))
  Eram pe vremea aia slaba indoita si indragostita lulea de un prieten de-al fratelui meu cu care se infiripa o relatie,un tip tare misto cu o voce calda,politicos,bine crescut,ne potriveam la dans dumnezeieste si cu un simt al umorului senzational…
  Senzational pana cand si l-a exersat pe mine… :)))
  Era vara a venit la noi sa vorbeasca ceva cu fratele meu,eu eram in pantaloni scurti prin curte si el zice :
  – Mama ce picooare de pui de Gostat ai…..
  Am ras stramb si din momentul ala a terminat-o cu mine,nici acum nu cred ca stie de la ce i-a venit potca….
  Oricate eforturi a facut sa reinoade relatia au fost inutile….
  Acum ne mai intalnim la cate o nunta unde suntem invitati ( el casatorit cu copii mari,eu la fel ) si nu il rabda inima sa nu vina sa ma invite macar la un dans…..ca apropo intre timp m-am implinit si eu ….
  ….arat ca o gaina grasa :))))))

  Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 1

  • pai daca s-a desfiintat gostatul!:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @OVANA, tu l-ai taxat pentru gluma proasta. Habar nu au barbatii ce efecte poate avea o gluma deplasata. L-a costat cam mult pe glumetul tau.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Oare ce fel de picioare are nevasta lui?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

  • Picioarele sunt ok,la fel si ea…
   Dar la dans…..ohoho categoric o intrec :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 1

 6. Mie tema articolului nu-mi place! Am o idee fixă, urăsc divortul și adulterul, deopotrivă! Apoi despărțirile de dinainte de mariaj nu le-aș comenta! Astea sunt niște tatonări ale ambilor. Să ridice mîna sus cine nu a avut o relație înainte de căsătorie. De curînd niște tineri, prieteni ai copiilor mei, s-au hotărît să divorțeze! Unul din motive, cel cunoscut de mine, ar fi că ea este foarte posesivă!!! și bietul băiat nu are destul de multă lesă! Nu au copii! Te lasă fără cuvinte motivul! Ce e mai prost e că instituția căsătoriei e privită ca un parc, intrii cînd vrei, ieși cînd te-ai plictisit!!!Cică așa e modern!

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 6 Thumb down 8

  • @gheo, pai de tatonari era vorba. Momentele in care te lamuresti ca nu trebuie sa pierzi timpul. In casatorie e alta poveste.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 1

 7. @Ana super postul, meriti un mare “laic”.

  Ca un fel de completare a postului tau, eu vin si spun aici si acum: noi, barbatii, suntem niste mari tembeli. Nu glumesc deloc. Cel mai bun argument? Oricat am dori sa nu fie asa, cordonul ombilical nu se rupe niciodata, decat, poate, cu moartea mamei (eveniment tragic, pe care nu il doresc nimanui). Realitatea e ca el exista, iar pentru mama, tu esti tot ala micul care umbla decult prin iarba..vrem nu vrem, asta e.

  Acum, depinde de fiecare barbat in parte cum gestioneaza acest lucru. Unii reusec o ruptura de conjunctura, se concentreaza pe noua relatie si pe noua femeie din viata lor si totul ia o turnura cat de cat ok. Altii, suna in fiecare zi mamitica si vorbesc timp de 2 ore cu ea..eu ii numesc neintarcati, asta e.
  Din punctual meu de vedere, e ok sa iti suni mama si sa o intrebi ce pui in prima ciorba (exemplu personal: la o oala de 2 litri, am pus 500 grame fasole, 4 cepe, 3 morcovi si mai multe verdeturi pe care nu le tin minte…statea lingura dreapta in oala? statea…a dat ciorba pe afara… a dat, dar a fost delicioasa..ceva cam multa sare si mult piper, dar a mers…)

  Draga mea, voi, femeile, trebuie sa intelegeti un adevar dureros…cand v-ati maritat, indifferent daca printul vine pe cal alb sau negru, tot un copil neintarcat ati luat langa voi…ghinion.

  Cealalta parte, este reprezentata de barbatii care reusesc sa puna o linie de demarcatie clara intre parinti, frati si familia proprie..astia sunt putini, dar sunt…de obicei, astia sunt masculi afla, care au inteles ca pot sa aiba propria familie si ca au de vanat, facut focul, adus carnea..etc…

  Ca am ajuns la aspectul asta…dragele mele..noi, barbatii, suntem vanatori prin definitie..e scris in ADN si nu stergeti voi asta cu nimic…ghinion. Daca acum 10000 de ani vanam cu sulita si cu arcul, nu doar de foame, retineti…ci si pentru ca, cel mai al dracului vanator, care aducea mamutul al mai mare, avea parte de blana, ii tinea de cald, dar, ce e mai important, avea parte de femelele din jur..aia e…

  Acum, daca mamutii sunt extinct, nu e vina noastra…dar, de vanat, tot trebuie sa vanam..si ce putem vana? caprioare..aia e, cu alicea sau fara alice, ne place la nebunie sa le vanam pe cele cu 2 picioare, eventual coborate din gat…

  Revenind la postul tau, Ana, nu pot decat sa iti dau drepate…e o faza foarte tare, undeva, referitor la parapanta din camara…FETELE MELE DRAGI..vreti sa fitit fericite alaturi de barbatul pe care (inca) il iubiti? Bucurati-va ca nu a dat 8000 de lei pe ultimul laptop Dell ci, a dat numai 1500 pe un Acer care ii este sufficient sa se joace de vineri seara pana duminica Diablo 3 sau mai stiu eu ce MMROPG online, cu tot cu nebunii din bloc/scara/cartier/oras/tara/continent..

  Super faza cand mi-am anuntat jumatatea ca voi fi parte a MAT (Maniacs Airsoft Team) si cand i-am spus ca trebuie sa imi iau gear-ul intreg (si I-am insirat toate armele pe care le cumpar, vreo 2 pagini)…singura intrebarea a fost “cat?”…a luat-o lesinul cand i-am specificat suma..noroc de pastille si apa rece…sper

  Vine o intrebare pentru doamne/domnisoare…daca ar fi sa socotim cat dati voi pe farduri, many/pedy, cosmetic, am vedea ca acel Dell la 8000 de ron sau tot gear-ul de 15000 de ron e micut copil..asa ca…dragele mele, invatati sa fiti multumite…:))

  Cea mai tare faza e aia cu tinutul minte…EU RECUNOSC…in conversatiile pe care le am, fazele de genul…”ti-am mai spus odata” ma scot din minti, la propriu….DRAGELE MELE, noi,barbatii, avem memoria scurta..nu va asteptati sa tinem minte ce rochie ati purtat acum 4 ani la nunta verisoarei, ce coafura ati avut si, mai ales, nu va asteptati sa tinem minte tot ce ati spus..de ce?? daca nu ne-ati povestit ce arme au cazut dupa ultimul quest, cand l-am omorat pe Diablo, sau, daca nu ne-ati vorbit de setul noi de bujii pe care le-ati cumparat pentru Black Beauty (aia e masina mea..neagra si frumoasa)..sau de setul de anvelope noi….NEAH, nu o satinem minte…sorry..

  Cat despre replici, hmm..aici e greu..unii, cei mai multi, suntem oameni cititi, cu un IQ destul de maricel, dar, va garantez…vom tranti cate o nevazuta, cand va e lumea mai draga…nu stiu de ce si cum, dar se intampla…nu vrem, dar se intampla..:))

  Acum, imi cer scuze, dar trebuie sa plec…mai aveam de scris, dar, poate voi continua comment-ul…imi iau arcul, sulita si scutul si plec la vanatoare de lei…:))

  hai sa fiti iubiti

  Comentariu beton! Thumb up 30 Thumb down 5

  • Ohooohooo da-i cu Diablo si cand te saturi baga si un Drakensang?

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @kya..imi cer scuze, dar nu stiu ce e aia..banuiesc ca e vreun joc de care (culmea) nu am auzit…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Sorin B, legat de partea cu intarcatul barbatilor mi-am spus parerea aici
   http://mihaivasilescublog.ro/2014/10/24/barbatii-prunci-neintarcati/
   Refritor la instinctele de vanatori de caprioare ….. E doar o explicatie de doi lei. Exista barbati ce nu sunt in stare sa vaneze nici un ou fiert dar fac pe vanatorii ca sa aiba o explicatie a comportamentului. Daca ai vanat ce trebuie, cand trebuie, nu mai ai nevoie de caprioare. Talentele de vanator poti sa le continui vanand lei pentru caprioara de acasa. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 0

  • @Ana. super reply. sper ca ai inteles ca faza cu instinctul de vanator a fost o gluma…eu am o vorba (preluata de undeva, sincer)…care suna cam asa…un lup adevarat va fi alaturi de lupoaica lui..alergatul dupa oi e pentur berbeci…sincer, nu mai stiu unde am vazut-o, dar imi place mult de tot

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @SorinB, sigur a fost o gluma?!!! 🙂 Suna dragut vorba asta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Aseară și-a arătat al meu bărbat instinctul de vânător.
   A prins rapid două muște care ma crizau ?

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Mona, bun vanatorul tau! :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mona..trebuie sa ne povestesti despre expresia de triumph pe care a avut-o atunci cand a depus la picioarele tale cadavrele mustelor care te sacaiau…imi imaginez ca a fost ceva de genul privirii pe care o avea Brad Pitt in Troya, cand a retezat capul statuii…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Cand ne iei asa condescendent cu ‘dragele mele’, ‘noi nu tinem minte’ decat jocuri/jucarele si doborat de ‘caprioare pe doua picioare’ crede-ma ca ‘ne’ vine sa iti aruncam privirea aia care nu-ti place tie de lehamite& ‘sa te tina cin’ te are’.

   Ma unesc cu un barbat sa facem lucruri impreuna, sa vorbim, sa vedem filme, sa facem planuri, sa ne ajutam, sa gasesc sustinere. Daca eu fac mancare, muncesc, mai am grija si de vreun copil iar tu te joci si, in plus, asculti fix nu, am tras clar lozul necastigator. Daca tu insa faci eforturi sa ma asculti si iti legi o funda la mana sa tii minte ca te-am rugat sa iei lapte, speli vasele, faci dragoste cu mine si ma trezesti cu sarutari, o sa fiu foarte predispusa sa nu vad parapanta din camara, ba chiar sa contribui la jocurile tale. Si btw, o sa te informez pe tine si pe toti barbatii care au impresia ca femeile cheltuie tone de bani pe farduri cam cat costa acestea:
   Demachiant- 15-80 ron/ 2-3 luni
   Toner- 15-150 ron/4-5 luni
   Crema ochi- 100-300 ron/ 4-5 luni
   Serum- 100-400 ron/ 4-5 luni
   Crema fata- 25- 300 ron/2-4 luni
   SPF- 50- 100 ron
   Trusa farduri ochi- 100-300 ron/ 1-2 ani
   Fond ten- 100-250 ron/ 6-7 luni
   Blush- 20-100 ron/ 1 an
   Rimel- 30-150 ron/ 6 luni
   Ruj- 15-150 ron/ 1 an
   Anticearcan- 25-150 ron/ 6-8 luni

   Manichiura 50 ron/1-2 ori/luna, daca nu si-o face acasa
   Pedichiura- see above
   Epilat- apx 70 ron/luna
   Vopsit par- 100-150/luna, daca se vopseste

   You’re welcome.

   Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 1

  • @oanaspa, :)))) Perfect adevarat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @oanaspa, barbatii si femeile gandesc total diferit. E simplu. Cat despre “lista de cosmetice”, nu costul e problema, ci…hmm..nu stiu cum sa ma exprim….Hai sa-ti dau un exemplu: sambata avem o nunta importanta, de la care nu putem lipsi (de cand cu copiii, ne-am mai eschivat?). Bineinteles, rochii, costum, pantofi, bijuuri etc. Din motive financiare (avem alte planuri), am hotarat (mai mult ea, decat eu) sa tinem cheltuielile la un minim decent. Ieri…programare la coafor (la insistentele mele, fiindca ea a incercat ceva acasa si nu i-a iesit si s-a suparat). Zice “doar ma tund si ma vopsesc, pana in 100 lei.” “Ok, tu stii mai bine, nu te uita la bani, fa-ti ce-ti trebuie”(na, ca sa vedeti ce sot model sunt!?). “Ei, nu, ca ajunge, nu suntem “in bani” acum. Ce zici?” “Zic bine, tu stii!” Vine seara: “mi-am facut si manichiura, pedichiura si nu-stiu-ce tratament. Dar totul a fost…(nu mai stiu suma, dar oricum mult mai mult decat EA stabilise)” “Ok, foarte bine, esti foarte frumoasa, a iesit nemaipomenit (sotul model din nou ?)” “Da’, dar aveam noi bani de asa ceva acum? M-am lacomit, asa-mi trebuie! Puteai sa zici si tu ceva. Nu cred ca era asa rau ce-mi facusem singura!” Si iar…plm (tot in gand?). Deci, cred ca e vorba de principiu. Am nevoie de ceva, il iau. Are nevoie de ceva (de ex. “cosmeticele”), poate le ia, poate nu, poate n-are nevoie, dar poate are, dar sunt scumpe, si ce daca sunt etc. etc.
   Indiferent de deznodamant, vinovatul e ala care si-a luat “gear-ul” fara sa-si puna prea multe intrebari.???Glumesc!

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 1

  • @Ionut..you made my day….

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ionut, felicitari pentru replicile intelepte! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 0

  • @oanaspa…dupa calculele mele, ar veni cam vreo 2300 de lei..astia sunt pe luna????? atunci, multumesc..mi-ai dat dreptate…deci DELL-ul ala acopera cam 4 luni din cheltuielile jumatatii…atunci clar avem dreptul si la gear-ul de la MAT si eventual si cateva 3-4 jocuri noi pe luna…si tot nu va ajungem…:))

   Sfat..relax…posturile si comment-uri-le au rolul de a descreti fruntile…

   as dori sa imi explicit, te rog, cum ai reusit tu sa intuiesti acel ton condescendent in formula mea..DRAGELE MELE???? sunt tare curios. Daca vrei, totusi, sa te lamuresti, citeste postul de mai jos, te rog…acolo cred ca explic foarte clar

   o zi faina si nu e nevoie de multumiri..:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @SorinB, stai ca mi-am adus aminte de ceva. Nu se spune corect “dragile mele”? Drage sunt parca ceva utilaje.
   Eu sustin cu tarie toate hobby-urile sotului. I-am spus ca are voie sa isi cumpere tot ce ii doreste inimioara. Habar nu ai cat sunt de draguti cu sotiile lor barbatii ce au alte preocupari in timpul liber.

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • 2300 roni (aprox 600 € ) lunar pe toate rahaturile alea? Iisuse Christoase si toti apostolii din calendar ! Pai cu banii pe 3 luni ma duc in vacanta si ma simt mult mai castigata . Ce moare careva ca n-am eu tencuiala de fond de ten pe fata ? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 2

  • Am un noroc fantastic ca nu ma dau cu prea multe smacluri pe fata 🙂 Un ruj si un rimel sunt destul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Eu bag la greu Heroes lll Wog in draci….de 15 ani. …al meu dispera. …nici un concediu nu ma face fericita daca n-am laptopul sa ma joc macar 5 ore pe zi 😀 deci cine ma vrea ma ia cu Heroes cu tot :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 2

  • @NagaQ… ai pus degetul pe rana…Heroes III este jocul meu de suflet…sunt innebunit dupa el..restul nu mi-au placut asa de mult..asta mi s-a parut cel mai reusit. Din pacate, l-am sters pentru ca nu mai invatam pentru examen…sincer, cand am apasat butonul de stergere, mi-au dat lacrimile de ciuda, dar..deh, trebuia….

   deci, sa inteleg ca si doamnele/domnisoarele au placeri din astea…de-ale noastre…welcome in the club

   Eu joc mereu cu humans..sunt “nebatubil”…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @sorinb E, lasa, ca nu ai aflat acum ca doamnele/domnisoarele au placeri de-astea d-ale voastre… E drept ca pe teren strigam tot “mort”, ca “moarta” ar suna ca dracu’ :))) Si daca nu ti-ai luat pana acum o bila “roz”, nu te ingrijora, nu-i timpul trecut. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. Oh, Doaaamne! Atât de adevăraaat. Dezîndrăgosteala mea s-a produs de la replica „Păi ce e așa de important in data de 24? E o zi ca oricare alta. Și dacă eram acasă oricum nu făceam nimic special.” Astea fiind spuse în contextul în care eu îi subliniam faptul că pe data de 24 iulie (când am fi împlinit 6 ani de relație) ar fi fost din nou plecat. Din nou!
  Și uite așa, de la câteva vorbe am ajuns să n-apucăm să mai împlinim cei 6 ani și a putut să-și petreacă data de 24 ca oricare altă zi… exact așa cum a vrut. 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Andreea Nastac, ai vazut cat de importanta erai pentru el.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 9. Replica minunata ce m-a scos din sarite a fost: “Inchide usa la baie cand te speli pe dinti, nu esti prea sexy”. Am terminat-o doua zile mai tarziu.

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • @mda…, auuuuu! Asta a durut rau. A meritat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 10. Adevar graiesc voua pacatosilor,una din relatiile mele se termina cand fata a intrebat daca ma besesc sub plapuma,am zis da,dar daca nu iti convine pot feri plapuma,nu am apucat 4 luni de relatie…..eu cred ca besinile afara din plapuma nu sunt la fel de melodioase…

  Îţi place sau nu: Thumb up 9 Thumb down 1

  • @Radu, fat aia nu avea umor. 🙂 Nu ai pierdut nimic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @radu, acuma inteleg ca ai pe cineva care apreciaza “besinile” tale sub plapuma ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Muzicalitatea da,gandesc ca mirosul nu chiar…..:D

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 11. Dragele mele, prietene virtuale/college de blog…imi permit sa vin cu ceva intrebari si, m-ar bucura raspunsurile sincere..se poate? cu scuzele de rigoare, daca unele intrebari jeneaza retina…intentia e sincera…:)

  1. Unde notati voi, in capsor, TOATE DATELE? ca, sa mor daca mint, in afara de data de nastere a parintilor, (pe a mamei am uitat-o intr-un an, recunosc…maaare magar), a surorii, sa mor daca reusc sa tin minte ceva..in schimb, VOI…parca aveti un hard extern de vreo 500 de terra, in loc de creier…unde le bagati toate informatiile astea???? Sa mor daca stiu

  Cel mai mult imi place cand ea e imbufnata ca eu nu mi-am adus aminte ca astazi se implinesc 3 ani, 4 luni si 2 saptamani de cand m-am uitat peste servetel in felul acela special la ea, privire ce a topit-o…sau daca nu-mi aduc aminte ca exact astazi, acum 3 ani, I-a murit catelul Toto si ca l-a ingropat in gradina…mare tragedie

  2. Asta e intrebarea care zic eu, va jena retina putin…cu scuzele de rigoare, astept raspuns…deci:

  Noi, masculii, stim foarte foarte bine ca voi, puteti si sunteti niste doamne in “sotietate” si bine inteles ca sunteti cele mai desavarsite gospodine in bucatarie (chiar daca ne-ati indopat cu ochiuri si cartofi prajiti vreo 6 luni, pana la prima gaina la cuptor facua pe pat de gheata..:))…scuze rautatea, dar vine singurica pe limba…si, oricum, ciorba voastra nu va fi la fel de buna ca cea de la mamica…e clar????)…:)))

  Cine intrebarea: am stability…doamne, gospodine, check…

  Cate dintre dumneavoastra au curajul sa spuna ca indeplinesc cerintele treimei…adica, au curaj sa fie “curve” in pat??

  Scuzele sunt sincere, cuvantul e cel mai potrivit…pentru ca, noi, masculii, chiar daca apreciem doamna din societate si “gustam” gospodina, 99% din ganduri se duc tot la “curva” din pat…

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 11 Thumb down 1

  • O completare…la a doua intrebare..ma refer strict la comportamentul in relatia pe care o aveti..prietenul/iubitul/sotul…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Eu personal m-am cam saturat doar de patul ala . In alte locuri nu se poate? Sau nu mai esti curva in pat daca nu e in pat?

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Alexandra D…un mare like…nu ne marginim doar acolo…era un fel de a spune..de fapt, intrebarea mea era cam asa; “ati fi instare sa dati tot, in partea sexuala a relatiei? sa ii indepliniti toate fanteziile?”..ma refer la alea care pot fi acceptate, evident

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Daaaaaaaaaaaaaa…
   El ar face acelasi lucru fara sa falfaie din gene. Nerimelate , se intelege 🙂 . Alei lui .

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Eu! 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Silvia..felicitari..inseamna ca tu si sotul/iubitul/prietenul comunicati foarte bine….sper ca am inteles corect.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @SorinB, am sperat sa iti raspunda mai multe fete la aceasta intrebare inainte de a imi da eu cu parerea. Ai povestit aici de noua ta relatie si cred ca ai pus aceasta intrebare in speranta ca noi sa confirmam teoria 🙂 Din fericire pentru tine marea majoritate a femeilor considera ca in domeniul asta nu exista limite in afara celor impuse de cei doi parteneri. Orice femeie stie ca iubirea nu poate fi pastrata decat cu multa inteligenta si creativitate. Depinde doar de noi cum punem asta in practica 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Frumos!! Desi nu sunt maniac cu masinile, daca ar fi sa compar barbatii si femeile cu ele, ar iesi cam asa: barbatii sunt tipul ala de masini care sunt chemate in service (sute de mii de exemplare) pentru acelasi defect de fabricatie, iar femeile…tipul “cum ti-o fi norocul”!!??? In rest, @SorinB a zis cam tot ce vroiam sa zic si eu. Sa dau si eu un mic exemplu de gandire “twisted”?: “Iar te joci? Da-le naibii de jocuri, esti om in toata firea, comporta-te ca atare!” Ceva mai tarziu, tot ea :”Vii sa te joci cu asta mic la calculator?” “Pai, joaca-te tu, nu vezi ca…(ceva munca de barbat ?)!” “Da’, dar eu nu ma pricep! Hai, ca tu esti cu jocurile!” Hmm…. “Si cand il duci pe stadion sa vada si el cum e?” “Pai, n-ai zis ca..bataie, huligani, limbaj colorat, timp pierdut etc..?” “Da’, dar cred ca i-ar placea! Mai tii minte cand am mers impreuna la….(cutare meci)?””Ai zis ca ti-a fost frig si ti-au scuipat unii seminte in cap tot meciul…etc. De aia nici nu te-am mai dus!!” “Da’, dar a fost frumos. Ce romantici eram!!” Plm….(asta o zic in gand).?? Voi complicati chestiile simple, noi incercam sa simplificam chestiile complicate. Nu ne iese mereu, voua va iese intotdeauna!?

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 1

  • @Ionut..like-ul e de la mine…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Analogia cu masinile nu e intamplatoare. Ia ganditi-va! Pentru barbati exista o lista cu “defecte”, bine stabilita, cunoscuta de toata lumea, unii au cateva, altii mai multe sau deloc, unele se corecteaza in “service”?, altele nu. Consoartele le cunosc relativ repede, se obisnuiesc, incearca sa la elimine sau schimba “masina”. In cazul femeilor…hmm..parca il vad pe nea Ghita, mecanicul:”Dom’le, nu stiu ce are! Ieri a pornit, azi nu mai vrea, am reparat portiera dar s-a stricat ceva la centralizata ca nu mai merge deschis geamul. Naiba s-o ia, iar tre’ s-o dau jos! Cutia caraie un pic, dar nu e grav, n-as schimba-o inca, sa n-avem surprize.” “Pai, si ce fac, o iau asa sau o mai las?”” Eu stiu? Ia-o ca masina e buna, n-are nimic, doar mici probleme, te obisnuiesti mata!! Daca vrei, eu mai incerc ceva, dar….atat ma pricep, atat fac!”?? Mister, cum zice @Ana R.! Aia e, noi suntem adevaratii martiri!

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ionut, mari martiri 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ionut, exact ce spuneam, un mister al naturii. Mi-a placut mult aia cu “nu ne iese mereu, voua va iese intotdeauna” 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu incerca sa intelegi femeile….o sa te consumi inutil….doar fa ce iti spun ele si va fi bine…
   Nu imi apartine expresia,am citit-o undeva….. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

 13. Puține sunt cele ce-și găsesc “prototipul personal de purtător de cromozomi Y cu care suntem dispuse să îmbătrânim”… în general, când te pălește, te pălește și gata ! Te faci că n-ai observat scobitul în nas, aranjarea “bijuteriilor de familie” în prezența altora, ratarea zilnică a țintei din WC, cererea de ajutor către mămica și multe altele … singurul gând încurajator fiind “las’ că-l educ eu”. Toate ne dorim un prinț ?!? Bineânțeles !!! Nu ne rămâne decât să sperăm că nu se va transforma în broasca râioasă, chiar dacă, uneori, semnele sunt atât de evidente.

  Îţi place sau nu: Thumb up 7 Thumb down 0

  • @aem27, cand ai de unde alege si mai ales timp sa alegi, atunci mai ai cum sa faci mofturi. Cand ai senzatia ca nu prea mai ai timp la dispozitie pentru selectie, atunci inchizi ochii mai mult cu speranta ca mai ai sanse tu sa il educi. Speranta total neintemeiata.

   Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Ana R., exact la acea “speranţă” făceam referire, menţionând “semnele atât de evidente”. ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Cand “se rupe filmul” la noi femeile? Oricand! Tre sa fie un moment din zi/noapte? Sunteri vanatori? Habar n-aveti ce luneta aveti atintita in permanenta in frunte!!! Si sunteti contorizati in ale greselilor? Ei, daca relatia e serioasa(il vezi ca tatal copiilor), atunci crizele de femeie paranoica si nesigura pe “el” se mai cizeleaza. Daca nu, atunci sa te tii cu urlete, tipete, tigai, oale si alte “dotari feminine”+plans de mila, toate ducand la “du-te ? de nebuna ?”. Asta imi aduce aminte de o prietena care sta cu iubitul ei la familia ei(maritat baiatul?). Ma-sa lui lucreaza in Italia si vine in Romania. El:”mergem la mama?”, ea:”uite n-am chef! Daca vrea sa-si vada nepoata sa-si miste curu’ ca n-a sunat o data de cand am nascut”. El:”dar eu vreau s-o vad”, ea:” Ce ma??? Ia du-te tu la ma-ta sa vezi cum era cand locuiai cu ea. Daca-ti place, ramai acolo!” El:”aoleo parca ai iesit din iad, asa faci! Era doar o intrebare!” Finalul, n-au mers si nici ea n-a venit! Deci merge si asa! ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @kya..like-ul l-ai primit de la mine..comentariile sunt de prisos..am ras de am pocnit

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Super adevarat, mi s-a intimplat acum 2 zile. Nu am inteles prea bine o intrebare, am intrebat de 2 ori “sorry, what do you mean?”, iar replica a venit rastita “wtf are you fucking deaf?”. Mi s-a luat. Complet. Dupa un an de relatie plus locuit impreuna…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Stanca, fugi mancand pamantul! Nimeni nu are voie sa vorbeasca asa. Mai ales cel ce se presupune ca te iubeste.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Aham…sa vezi cand te face tarfa de fata cu copilul…pe fond de bautura… Finalul se stie deja.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Dana, asta e groaznic de trist. Bine ca stim finalul, pentru ca era foarte necesar.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 16. DRAGELE MELE….cu tot cu acel ton condescendent care nu a placut unei doamne/domnisoare…va rog sa ma scuzati, nu se mai intampla…

  Tin sa fac o precizare….am fost crescut de maica-mea sa respect femeile, indifferent de statut/clasa sociala..etc..am invatat sa le pun pe un piedestal si le tin acolo pentru ca vreau EU si pentru ca merita..TOATE

  Munca m-a adus si in fauna subterana a Bucurestiului…am cunoscut oameni si oameni. Aici am sa ma refer strict la prostituate…am sa o spun cu mana pe inima…le-am aratat respectul pe care l-au meritat ca si femei (fiecare avea motivatia ei sa faca aceasta munca si nu eram eu omul sa judec)..in Kosovo am lucrat la THBS (Traficcking in Human Beings) unde am intalnit, in 2 ani de misiune, vreo 200 de romance, moldovence, bulgaroaice, sarboaice, venite sa lucreze in baruri de noapte, care faceau striptease, iar vreo 99% se prostituau…

  a fost alegere lor..pentru mine au fost “surorile” mele si NU, nu am amestecat munca, cu placerea…chiar daca unele aratau de iti suceau mintile…chiar am reusit sa trag o linie…mare bou am fost, ar spune toti masculii de aici…DA, recunosc, am fost, dar nu-mi pare rau…

  Va rog sa ma credeti ca nu glumesc, cand spun ca aproape in fiecare duminica, faceam gratar in curte si multe din ele veneau, pentru ca era zi libera, stateau cu noi, socializau si, da, am avut un rol de amic/gay friend/psiholog…etc….rezultatul a fost super..vreo 6 le-am maritat cu americani..sa se improspateze si la ei sangele…:))

  Cea mai frumoasa surpriza este atunci cand primesc vreun telefon sau e-mail de la vreuna din ele, care au fost acolo si im povestesc unde au ajuns/ce fac…etc…ma bucura si am un setiment frumos…

  Nu are rost sa povestesc situatia lor si cate au fost scoase de noi din mainlie traficantilor..chiar nu vreau sa ma laud ca nu are sens…

  Poate toate astea, durerea lor ascunsa, combinata cu sfaturile mamei si cresterea/educatia de acasa, toate aste m-au facut sa le pun si sa le tin mereu acolo, sus, pe acel piedestal, pe toate femeile pe care le-am intalnit. Si am vorbit serios…

  Aici, pe blog, comentariile mele au o nota clara de sarcasm, iar umorul meu este unul ciudat, poate, dar e al meu…toate comentariile nu le fac sa jignesc pe nimeni..asa imi vine, asta spun…si, recunosc, imi place la nebunie sa fac misto…

  Intotdeauna voi accepa dislike-uri-le si comentariile negative la postarile mele..fiecare are dreptul sa spuna ce doreste/gandeste..precizarile au fost facute pentru ca cei/cele de aici sa inteleaga ce/cum sunt…in mica/mare masura

  Revenind la mine…eu sunt barbatul unei singure femei si cu asta am spus totul…acea femeie exista in viata mea, de curand si, reuseste sa ma scoata din minti cam de 50 de ori pe zi….si suntem la distanta unul de altul..cu toate astea, micul masochist din mine accepta cu bucurie si placere toate tachinarile si toate fazele…:))..Sunt curios ce o fi cand am sta impreuna…norocul meu este ca are multa rabdare si are IQ-ul de vreo 3 ori mai mare ca al meu…baftocea ce sunt

  Tot postul de mai sus a fost sa va pregatesc pentru bancul pe care l-am gasit si care m-a facut sa ma tavalesc de ras…

  IMI ASUM RISUCL DE A O LUA PESTE BOT, DAR E PUR SI SIMPLU DEMENTIAL SI SE POTRIVESTE…asa ca, DRAGELE MELE, va rog sa il luati ca atare …nu aruncati cu pietre, sunt doar mesager…

  De ce femeile nu au fost trimise niciodata pe Luna:
  – Houston, avem o problema!
  – Ce este?
  – Nimic, nu conteaza…
  – Care este problema?!
  – Nimic…
  – Spune-mi, te rog, care este problema?!?!
  – Stii foarte bine care este problema!!!!

  hai sa fiti iubiti!

  Comentariu beton! Thumb up 22 Thumb down 0

  • @SorinB, bancul e genial :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Ana..referitor la “dragile” si “dragele”..sincer, habar nu am cum se spune correct…eu parca asa tin minte, dar este foarte posibil sa ai dreptate…in cazul asta, imi cer scuze pentru greseala..nu e din rea-vointa, dar se pare ca se si potriveste …”drage”..sunt utilajele folosite pentru dragarea raurilor, lacurilor..marilor, din cate tin eu minte…ei uite potriveala…voi ne “dragati” tot, mai ales la divort…:))

   Sry, nu m-am putut abtine

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @SorinB, doar mi-am adus aminte, nu era cu titlu de repros pentru ca nu ai stiut formularea corecta. Poanta cu dragele a fost foarte buna. Cu precizarea ca dragam numai atunci cand este nevoie. In majoritatea cazurilor pentru ca se trezesc in unele persoane niste instincte pentru vanarea caprioarelor. Se mai trotileaza vanatorul. Ba il mai apuca si violenta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Sorin B , nu stiu daca esti casatorit dar daca esti atunci pot spune ca sotia ta este o norocoasa. Iar mama care te-a crescut si ti-a dat aceasta educatie este demna de titlul unei regine. Ma inclin in fata dansei!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Alexandra D. Multumesc pentru aprecieri. Sunt convins ca toate mamele sanatoase la cap si-au invatat copiii sa respecte femeile din viata lor, din simplul motiv ca si ele isi doresc sa fie respectate… sa stii ca nu mi-e rusine sa recunosc faptul ca am fost crescut/educat de mama, care a avut o foarte mare influenta asupra mea. Respectul pentru femei l-am invatat de la ea, apoi, in timp, s-a transformat in ceea ce simt acum..probabil ca s-a adunat si experienta. Sa nu ma intelegi gresit, am facut prostii imense la viata mea..daca ar fi sa la insir, nu mi-ar ajunge sute de pagini. Dar, baza a fost asta..respectul maxim pentru ELE, indifferent cine au fost si since sunt.

   Inca nu sunt casatorit…am umblat mult prin lume si nu s-a lipit de mine…de curand am intalnit o femeie care ma completeaza perfect si, cel mai probabil, la anul, voi termina cu fericirea/burlacia…:))
   Lucram la multe detalii, inca nu ne cunoastem, dar..am stabilit cateva reguli clare si e ok daca le vom tine minte si le vom respecta…sa speram ca voi reusi sa am rabdare cu ea asa cum mi-as dori si ea sa aiba rabdare cu mine..:))

   Chiar a fost adevarata faza cu MAT. Vorbim pe fb cel mai mult..cand I-am scris, cred ca s-a ingalbenit…dar, mi-a placut replica ei…m-a intrebat cam cat de des e adunarea si, cand i-am spus ca e cam un week-end pe luna, a zis ca e ok….m-a bucurat sa vad ca intelege..

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 17. Nu sunt atat de superficiala incat sa imi darame universul cu o replica. Sau cel putin nu dupa ce suntem intr-o relatie. Cel mult poate sa dea cate o “deal breaker” in prima saptamana. Mie imi plac lucrurile cat mai simple, pentru ce atata drama?!
  Dar mie oricum mi se spune ca sunt mai mult barbat decat gagica, deci posibil sa nu fiu neaparat in targetul postarii :)).

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Simona, nici daca replica iti arata crudul advar legat de personalitatea celui de langa tine? Exemplul cu cel ce era dispus sa isi insuseasca banii nemeritati nu ti-ar da de gandit in aceeasi situatie?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Treaba e ca nu am ajuns niciodata in relatii de lunga durata cu persoane cu moralitate atat de indoielnica!
   Cea mai mare magarie de care am dat era ca mintea, bai dar mintea de n-ai vazut! Om bun de altfel, suflet mare, multe alte calitati, dar cand se punea sa minta, nu se oprea!
   Se intampla uneori sa minta apropiati ca nu am fost la ei pentru ca imi era mie rau (eu habar nu aveam nici macar de invitatie), nici un heads up inainte la mine, nimic. Se mai iscau situatii foarte jenante, dar aia era. El se jura ca a uitat, eu il iubeam si il iertam fara sa ma uit mai in viitor, la ce inseamna pentru mine minciunile astea stupide.
   Doar ca dragostea e asa de oarba incat nu m-am rupt decat cand pur si simplu ajusesem sa nu imi mai pese ce era minciuna si ce adevar.
   Deci nu, nu a fost o replica nici aici!
   Ori mi-a placut de ei de am murit (pana cand m-am saturat sa mor), ori si-au dat cu stangul in dreptul de la inceput si am zis – bine, pa, ne mai vedem!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Simona, pai de stangul in dreptul era vorba. Toate avem un punct peste care nu putem trece orice ar fi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ala cu banii merita fix asa : in ziua cand se dadeau primele el primea fix o pula. Pe a lui , ca ale altora erau mai valoroase. Daca ar fi mers cu interogatoriul ” eu de ce n-am primit ” ar fi trebuit sa i se raspunda ” ups , nu te-ai prins la timp , acum e ciubucul nostru ” . In relatia om -femeie i-as fi luat banii aia si i-as fi bagat direct in cur dupa care il puneam sa-i mestece ca pe guma.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Alexandra D, esti mai dura. Eu doar l-am lasat de izbeliste. Efectul a fost acelasi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. sa tineti minte ca barbatii astia “neintarcati” pe care ii evaluati voi intr-o relatie sunt crescuti si educati tot de femei. mamele lor. daca aveti baieti atunci aveti grija ce educatie le dati. mai tarziu o sa vina o pustoaica, asa cum sunteti sau ati fost si voi odata, care o sa spuna despre baiatul vostru ca e … “neintarcat”.
  apropo: de ce barbatii sunt atrasi de “nara de caprioara”, fetele de 20 si putin? pentru ca ele sunt frumoase si naive iar in ochii lor putem sa fim cine vrem noi( sau cel putin asa credem). cind femeia trece de 27-30 este si mai frumoasa dar nu mai este niava, nu mai tine vrajeala. in shimb, dupa 38-40 tot ele isi dau seama ca trece viata, ca imbatranesc, si ca toate compromisurile facute nu au nicio importanta, sunt dispuse sa incerce multe. si trec, cu o intelepciune demna de invidiat, peste multe “nimicuri” din viata de zi cu zi si se bucura de rasaritul de soare in drum spre mare fara sa se deranjeze de gropile din asfalt sau mizeria din tren

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

 19. Am rupt-o cu unu` care locuia cu “mamica”, mamica cu RH-ul negativ, surzise si se transformase intro scorpie care-mi facea zile fripte. Dar, nah, e bolnavioara saraca si boala o face sa fie asa, Pai, ramai tu langa ea si sa sterga cu tine pe jos!

  Ah, norocul meu a fost ca i-am descoperit si infidelitatea cam in acelasi timp. Dar, el nu stia ca adevaratul bolnav era el.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @lectorarumana, mare noroc! Bine ca ai scapat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Eu cred ca toate care reactionati asa deja l-ati pus dinainte pe faras pe mascul. Eu stiu ca m-am certat si cu parintii la a mea, ca nu vreau sa ma asez la casa mea, am fost facut misogin de prietenele ei ( ca asa sunt eu mai slobod de gura si sincer, iar cand esti sincer cu femeile…. :)) ) mi-a zis si ea toate astea, dar mi-a spus ca sunt mult mai multe care ii plac la mine, asa ca daca renunti la cineva usor inseamna ca prea putine te leaga de el.

  ps. niciodata nu am vb mai mult cu mama de vreo 5 min, vizite rare de multe ori fara initiativa mea, poate asta e un plus la aptitudini, cordonul ombilical taiat :)).

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Felicitari tie. Dupa o perioada (niste ani) cu o medie de 2-4 convorbiri cu mamica, zilnic (care se intamplau sa trezeasca si fetita, mica pe atunci), plus vreo cateva replici d-astea de kkt, plus faptul ca prefera sa paraziteze p-acasa (“nu ii placea sa aiba shef”) in timp ce eu puneam painea pe masa si tot eu mi-o furam, finalul era previzibil.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Cam asa e. Si mie mi-a “murit” asa, desi eram indragostita bine (flori surprize, dus la mama acasa, mutat impreuna dupa 2 luni etc). In timpul unei discutii despre gagici faine, imi zice el : Ce Antonia? Ce Charlize Theron? Am avut eu o prietena, cu care am fost vreo trei luni, zici ca era facuta exact dupa gustul meu,hai, caut poze sa iti arat cat de faina e! Si da….mi-a aratat poze :-). Pe bune ca mi-a trecut toata indragosteala. Dupa un pic de timp i-am si spus faza si l-a pufnit rasul, a zis ca is eu prea sensibila…. oi fi, dar nu mi-a mai trebuit.
  Dar si barbatii au de-astea, eu am niste pijamale lalai, groase, pufoase, bleu cu floricele albe si roz, care au fost poreclite exact “moartea pasiunii” :-)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

  • Asta cu pijamalele serios ca nu o inteleg; parca ei nu dorm imbracati gros cand e frig. Duuude…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Pijamalele sunt poreclite asa in gluma, de cate ori ma vedea iubitul cu ele, zgribulita, eventual cu niste sosete plusate, ne amuzam ca sunt “moartea pasiunii” :-)))) Asa le-a ramas numele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Lola, oau, cat de sinistru! Asta a fost pumnal in inima. Facem alt post legat de sensibilitatile lor 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 22. Eu ce sa mai zic! Cu 3 luni inainte sa ne “cuplam” am invitat-o la un concert Cargo, invitatie ca intre colegi de facultate. Ea a inteles ca e o “intalnire”. S-a dichisit, genul rockerita sexy ?, s-a aranjat si….am aparut la brat cu viitoarea fosta. Eu am remarcat outfit-ul, dar nu si ca s-a bosumflat. Eram “ocupat” cu cealalta. Noroc ca ne-am mai intalnit si cu alti colegi si n-a fost chiar penibil. Bineinteles, eu habar n-aveam ce era atunci in mintea ei (stiti voi, chestia cu lucrurile simple ?). Credeti ca a uitat intamplarea in 11 ani de cand suntem impreuna? Nooo, prieteni! Eu nu mai stiu nici cum o chema pe cealalta, dar are ea grija sa-mi aminteasca. Periodic!?? Cate v-ati mai fi “cuplat” cu mine dupa asemenea incident?

  Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ionut, sa ii multumesti in fiecare zi pentru ca te-a iertat. Are voie sa iti reaminteasca, daca uiti cumva? :))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 0

  • @ionut…eu vad lucrurile cam asa…sunteti impreuna pentur ca esti important pentru ea..asta e clar. Ca te-a iertat, probabil…dar ca iti adduce aminte? Na, man..asta e o faza de genul…am scos gherutele si ti-am julit un pic fata, ca sa intelegi ca sunt acolo….acum trecand peste gluma, probabil ca s-a simtit afectata de faza, dar e o amintire si atat

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 23. Eu sunt genul mai practic ( nu mereu e adevarat ) si in loc sa ma strofoc ca a uitat ca acu nu stiu cati ani la ora de faceam sex in padure si hai sa sarbatorim la fel , ca mai scapa o basina in sufragerie , ca da cate o replica de moare si moartea pasiunii …fac altceva : caut replici si situatii cu care sa i-o platesc. Si atunci ma amuz si eu. Pai ce plm , doar sa le inghit ? Mai inghite omul dar la un moment mai calca apa si iese la suprafata . Si am grija sa-i pregatesc replici taioase si suprize ” frumoase ” . De multe ori imi iese , iar cand n-am succes imi pregatesc arsenalul pentru tura viitoare . 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Alexandra D. Cam asa sunt si eu..dracusorul din mine nu scapa nicio ocazie de a plati cu aceeasi moneda..bun, nebun, sa stii ca efectul e fain de tot…

   acum, daca stam sa ne agatam de toate micile greseli, inseamna ca ar trebui sa innebunim cu totul…oamenii inteligenti lasa de la ei si trec peste micile detalii…ca platesc mai incolo, partea a doua

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 24. Am stat mereu si m-am gandit ca nimeni nu-i perfect. Si niciodata nu voi gasi perfectiunea intruchipata pentru ca nici eu nu sunt. Ma agat doar de lucrurile grave ( bautura excesiva , bataie ,amenintari cu moartea , chestii nasoale ) . Daca as baga rahaturile astea de zi cu zi in seama ar insemna sa stau sa caut relatii 24/7 .

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Alexandra D. Exact. suntem oameni, cu bune si rele…cu ceva calitati si mii de defecte….relatia e frumoasa cand amandoi o fac sa fie frumoasa. Certurile, discutiile, fac parte din décor, micile neintelegeri la fel.

   Cum spuneai bine, sunt chestii majore peste care nu se poate trece…de exemplu, eu nu voi pricepe in veci ce ii determina pe unii oameni sa bea in exces…ce dracului placer or simti cand baga alcool in ei pana nu mai stiu de ei…sa mor daca pricep..dar, poate nu sunt eu deschis la minte, cine stie…in general, de aici pana la batai, amenintari, etc…e un mic pas.

   Ma bucura sa vad ca esti o lady in adevaratul sens al cuvantului…felicitari…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

 25. Prin vara lu 2004 se cuplase skogentrolleta cu un pui de ASE-ist. poate juma’ de palma mai inalt ca ea. Era genul care trecea usor ca un hipiot… plete, pantaloni evazati… De fiecare data cand aparea cu dudul la intalnirile cu gasca, toti ii dedicau melodia “Somebody told me” de la The Killers.
  La ea a fost peer pressure… n-a facut ala nimic… 😛

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @upprann, pe vremea aia nu era cu tine, deci nu se pune. Dar si cand te-a vazut ….!:)

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 26. Replica ce a dus la înstrăinare: ce faci știrbo! Asta dupa ce tocmai avusesem un eveniment traumatizant in care am rămas fără un dinte pt 2 zile. Eu venită din concediul ratat pe care mi l-am petrecut numai pe la dentist.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Replica cu care a omorât ce mai rămăsese de omorât a fost “strictul necesar”. Si, oh, da, cântat! De fiecare data când făceam prostia sau eram obligata sa merg cu el la cumpărături. La început a fost in gluma la shopping de rochite sau pantofi si s-a extins cat ai zice peste la banalele cumpărături săptămânale la Carrefour. Efectiv îmi suiera in ceafa “strictul necesar”. Ziua in care a pus la loc pe raft o conserva de ton pe motiv ca nu e strictul necesar a scufundat corabia.

   Îţi place sau nu: Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Ana, viața e prea scurtă încât să ne permitem să fim zgârciți. Bine ai făcut!

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Ana, foarte draguț din partea lui. Cred că te-a enervat groaznic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.