Dacă tot am renunţat să mai merg la meciurile Stelei, la cele ale Echipei Naţionale mă duc cu cea mai mare plăcere. Trebuie sa mai văd şi eu cum arată un stadion de aproape, să mai simt cum miroase iarba, nu?

Partea şi mai mişto este că pot lua pe unul dintre voi cu mine la România – Grecia. Meciul se joacă pe Arena Naţională, luni 7 septembrie, de la 21.45. Dar eu vreau să ajungem mai devreme pe stadion, ca să vedem care e şmecheria cu Arena Fanilor. Cică e cu concert, cu vopsit pe faţă şi cu tot felul de chestii pe care aş cam vrea şi eu să le fac.

Buuuun, cum facem să stabilim cine vine cu mine? Păi pentru că m-am învăţat minte de la concertul lui Robbie Williams, când am jurizat comentarii o jumătate de noapte, de data asta o simplific procesul de selecţie la maxim. Pe sistemul „primul venit, primul servit”, dau invitaţia celui care comentează primul. Aşa că mă va însoţi la meci cel mai pe fază fan al blogului. Să vezi ce râd dacă e o blondă cu sânii mari şi glezne subţiri. O să mă fac şi eu că am uitat invitaţia acasă, dacă înţelegeti unde bat.

Acestea fiind zise, hai să vedem cine este norocosul sau norocoasa. 

mihai_vasilescu_romania_grecia

 

sursa foto