M-am tot gândit dacă trebuie să scriu ceva despre chestia asta şi până la urmă am decis s-o fac. Ia fiţi atenţi aici ce comentariu am primit în urma articolului de acum două zile.

Una din prietenele mele este profesoara de matematica. O tipa calma si foarte devotata, regula ei fiind ca nu da meditatii copiilor de la clasa. Anul scolar 2014-2015 a fost unul de groaza pentru ea si din pacate nu cred ca s-a terminat. Intr-una din clasele de a 7a i-a venit un copil cu probleme, copil care nu are ce cauta printre copii normali. Dar, na, mamica lui e inspector… deci trebuie sa il suporti. Marea placere a copilului era/este sa isi dea pantalonii jos si sa se duca sa se frece de fete…si nu se lasa pana…nu termina…intelegeti ce vreau sa spun… Erau adevarate lectii de anatomie cand il apuca damblaua….. Au fost nenumarate plangeri ale parintilor celorlalti copii, dar nu au avut ce sa-i faca. Un tatic chiar a venit la scoala si s-a luat la bataie cu tatal copilului problema. Intr-o zi cand era la tabla si scria un exercitiu, copchilului i s-a facut “pofta” si s-a dus cu nadragii in vine in spatele profei. Ea s-a speriat i-a tras o carte peste ochi, nadragii l-au incurcat si asta a picat de pe postamentul ala pe care este catedra si s-a julit pe fund. Ei, dupa asta au urmat politie, amenintari si muuulte rahaturi. Acum, desi prietena mea creste un copil, i s-a spus ca sunt slabe sanse sa mai activeze ca profa in Bucuresti.

Iniţial, am crezut că e la mişto şi chiar am întrebat asta. Nu, nu era. De când l-am citit, mă tot gândesc cum aş fi reacţionat eu în faţa unei situaţii de genul ăsta. Nu ca părinte, pentru că asta mi-e foarte clar. Aş fi făcut exact la fel ca în comentariu. Mă duceam la şcoală şi ieşea dezastru. În primă fază aş fi încercat să-mi ţin nervii în frâu şi să discut cu cineva din conducere.

Dar când aş fi aflat că este o chestie care se întâmplă în mod repetat, fără îndoială tot la părinţii micuţului labagiu aş fi ajuns. Nu de alta, dar voiam să-l privesc pe ta-so în ochi când îl întrebam ce ar face dacă m-aş freca un pic de nevastă-sa, acolo pe holuri. Nu mult, doar până i-aş umple deux-piece-ul de… (hmmm, cum să fac să mă exprim elegant?)… spermă (na, că nu mi-a ieşit asta cu eleganţa). Bine, dacă doamna era foarte de treabă, chiar ar fi putut să-mi dea o mână de ajutor. La propriu.

Nu, serios, gândiţi-vă o clipă cum e să vina fie-ta acasa şi să-ţi spună că Gigel, de la ea din clasă, işi dă pantalonii jos şi-şi lasă sămânţa juvenilă pe cine prinde la îndemână. Şi face asta, fără probleme, de câte ori i se scoală. Ba mai mult, că toată lumea ştie de scârbavnicul lui obicei, dar nimeni nu face nimic. Păi nu te duci cu un cutter la tine să i-o tai lui Gigel şi să i-o dai lu’ tac-su s-o păstreze in formol?

Întrebarea la care nu am răspuns este alta: ce naiba faci în situaţia asta ca profesor? Vă imaginaţi scena? Stai la catedră şi deodată îl vezi pe Gigel, cu pantalonii în vine, frecându-se de tocilara cu ochelari din prima bancă. Ce căcat faci? Te duci la el şi îl rogi să termine? O să-ţi răspundă că asta urmăreşte şi el, să mai ai un pic de răbdare că acuş, acuş îi vine. Îl iei de ţuţuşmec şi-i spui să-l bage la loc în pantaloni? Ok, să zicem că-l convingi, după care te duci la superiori şi raportezi cazul. Ce naiba faci când ţi se spune că e copil şi el, nu ştie ce face? Şi-ţi mai şi sugerează că ar fi bine să mergi pe burtă, că mă-sa lu’ Gigel e inspector. Iar tu ai nevoie de postul ăla ca de aer. Şi la ora următoare îl vezi din nou pe onanistul minor cum şi-o freacă de colege? După care, spermozaurul ăla mic vede că i se permite orice si trece la liga superioară, vine să ejaculeze pe tine. Ha? Ce faci în situaţia asta?

Jur că tare mi-aş mai dori un răspuns de la cineva abilitat să mi-l dea.

P.S. Când eram în liceu, unii de la o clasă paralelă aveau o profă (de fizică, parca) la care jur că m-aş fi dus şi eu cu pantalonii în vine. N-a fost să fie. Da’ mult am mai suferit. În special dimineaţa.

mihai_vasilescu_statuie_penis

sursa foto