Sunt aşa de rupt de toate porcăriile cu religie and stuff, încât atunci când văd câte o chestie precum cea de mai jos, nu pot să nu mă întreb: „no shit, treaba asta e pe bune?”.

Iar ce mă surprinde cu adevărat este faptul că acolo sunt nişte oameni tineri, în special femei, care au acces la multă informaţie. Cum, cum e posibil să ajungi aproape în stare de transă, vorbind cu un prieten imaginar? Ca să nu mai zic de faptul că multe dintre tipele alea sunt frumoase, bune, f*tabile şi ar putea să-şi petreacă timpul liber într-un mod olecuţă mai judicios. Uite, un exemplu care-mi vine, absolut la întâmplare, în minte: cum ar fi să intre în fibrilaţie călare pe unu’ care să le facă să zbiere (tot cu ochii închişi): „o, doamne, o doamne, da, da”. Ori altceva de acelaşi gen, tot cu implicaţii cvasi-religioase. Sau să meargă la un film, să gătească, să picteze, să joace şotronul, să ţeasă la gherghef, ori pur şi simplu să zacă în faţa televizorului. Mă rog, cred că aţi prins ideea, practic aproape orice altă activitate ar fi mai bună decât să te prosterenezi penibil în cadrul unor ritualuri absurde.

Si uite aşa mi se lămureşte cum de câte un isteţ ca guru Bivolaru îşi încropeşte harem, alcătuit din religioase d-astea devotate care ar face orice dacă reuşeşti să le convingi că eşti trimisul tâmplarului pe Pământ. Sau ceva pui de zeu, descendent direct din spiţa lui Apollo.

Acestea fiind zise, profit de faptul că e duminică dimineaţă şi dau o fugă la biserica de lângă mine să ascult slujba  şi să mă mântuiesc.

P.S. Pe tot parcursul video-ului nu mi-a venit în minte decât o singură replică: „sunt tata, a întrebat cineva de mine?”.

de aici. Iar originalul este ăsta.