Gata. Aveţi câştigătorii aici. Aţi fost extraordinari şi promit să fac o întâlnire cu voi toţi, unde să dau eu primul rând de bere. Dar doar pe primul, că mă băgaţi în faliment.

Mult, mult mai târziu. Dacă sunteti pe aici, mai aveţi un pic de răbdare. Am avut nişte treabă şi nu am terminat încă de selecţionat comentariile. Este ora 00.08. Mai durează câteva minute.

L.E. Frate, nu sunteti normali la cap! Îmi pare rău, dar mi-am supraestimat forțele, pur și simplu nu mă pot hotărî ce comentarii să aleg, pentru că multe dintre ele sunt DEMENȚIALE. Așa că le voi selecta pe cele care îmi plac cel mai mult (probabil vreo 20-30) și o să trag la sorți dintre ele. Dar, ca să fie treaba corect făcută, vă anunț la miezul nopții care sunt numele celor care intră la tragerea la sorți. Băbăiatule, ce mi-ați făcut!

Acum în al doişpelea ceas. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată, nu?

Şi acum, repede de tot, că nu avem timp deloc. După cum ştiţi, mâine seară concertează Robbie Williams la Bucureşti. Vine omul să v-o cânte pe-aia cu „Let me entertain you” şi, din câte am înţeles, nu zice rău deloc. Iar doi dintre voi vor vedea asta pe viu, pentru că am de dat două invitaţii.

Ce aveţi de făcut pentru ele? În mod normal aş fi propus un mic concurs, care ar fi avantajat clar fetele, cu selfie-uri la bustul gol. Dar pentru ca timpul ne presează, nu avem vreme de plăceri d-astea interzise. Aşa că tot ce trebuie să faceţi este să-mi lăsaţi pe blog un comentariu, din care să reiasă cât de mult vă doriţi să-l vedeţi pe Robert Peter Maximillian Williams pe viu, în concert.

Partea bună este că juriul, cel care va hotărî cine îşi doreşte cel mai aprig să meargă (şi o să aleagă cei doi câştigători), va fi compus dintr-o singură persoană. Iar ăla sunt eu, fratele vostru, acum în rol de despot absolut.

Aşadar ştiţi ce aveti de facut. Băgaţi vrăjeala cât cuprinde, să simt că îmi curg lacrimile de mila voastră. Sau poate mă surprindeti cu vreo poantă, pe subiect, care să mă întindă pe jos de râs. Ce să mai povestim, găsiţi ceva, orice, să mă impresioneze şi joi spre vineri, fix la miezul nopţii, o să anunţ care sunt cei doi fericiţi. Nu de alta, dar poate câştigă cineva din Sighetu Marmaţiei şi trebuie să aibă omul timp să ajungă la Bucureşti.

Ah, sa nu uit, în mod normal cele două invitatii ar fi trebuit să aibă un singur câştigător. Ca să meargă un cuplu la concert. Dar mi-am zis să vă cresc şansele şi să le dau individual. Aşa că, dacă vreti să mergeti cu soţia/iubita/prietena (respectiv soţul/iubitul/prietenul), trebuie să vă convingeti partenerul/partenera să lase şi el/ea un comentariu la fel de tare ca al vostru. Şi poate se pune de-o karma norocoasă, cine ştie.

Hai, la treabă!

P.S. Robbie ca Robbie, dar în deschidere cântă Delia. Nu aveti cum să rataţi aşa ceva. Unde mai prindeti voi live „da, mama”?

mihai_vasilescu_robbie_williams_bucuresti

sursa foto