Vă rog frumos să aveţi un pic de răbdare şi să citiţi chestia asta de mai jos. Nu am schimbat absolut niciun cuvânt, totul este exact aşa cum se regăseşte şi pe olx. Deci, să purcedem:

„Vind pisicutza Cornish Rex cu blanita catifelata,*NU ARE PAR CI BLANITA PRECUM MIEII DE LA OITE…,este extrem de curata, ordonata, inteligenta, afectuoasa, scumpa, blinda SI EXTREM, EXTREM DE IUBITOARE Toata ziua vrea sa fie mingaiata si pupata….Iar calitatea cea mai de pret si pentru care regret din suflet ca trebuie sa o las in grija altcuiva… este faptul ca…, are puteri energetice extrasenzoriale…

M-A VINDECAT DE O DURERE CUMPLITA LA FICAT… A STAT TIMP DE 30 ZILE NUMAI PE MINE…,IN ZONA FICATULUI…,IN TIMP CE STATEAM INTINS PE CANAPEA SI MA UITAM LA FILME,,, SEARA…,acolo a simtit durerea mea… si … DUPA 30 ZILE NU AM MAI AVUT DURERI…, desi incercasem timp de 1 an mai multe tratamente… durerea nu inceta…. M-am rugat… si Dumnezeu m-a indreptat la ROMEXPO LA BUCURESTI, de unde am luat PISICA…, iar pentru mine a fost o binecuvintare de la DUMNEZEU. Deasemenea aveam dureri CERVICALE CUMPLITE…. in zona greabanului -a cefei – ANUL TRECUT …SI LA UN MOMENT DAT, PISICUTA A VENIT LA MINE IN TIMP CE STATEAM INTINS PE CANAPEA S-A URCAT PE GITUL MEU… PE CEAFA… SI S-A INTINS PRECUM UN FULAR… SI DUPA 2 SAPTAMANI MI-A TRECUT DUREREREA CUMPLITA DIN ZONA CERVICALA,DESI INCERCASEM TOATE TRATAMENTELE POSIBILE. AM SIMTIT FURNICATURI IN ZONA CERVICALA… APOI O CALDURA BENEFICA… IAR DUPA 2 SAPTAMANI MI-A TRECUT TOATA DUREREA. Pisicutza DETINE ENERGII EXTRASENZORIALE, are ochii asezati exact precum la extraterestrii si ARE CAPACITATEA DE A ALUNGA ORICE ENERGIE NEGATIVA…, FIE CA ESTE BOALA SAU ORICE ENERGII ALTE NEGATIVE PROVENITE DIN FARMECE SAU ALTE RAUTETI LUMESTI… PRACTIC ALUNGA RAUL…Pisicuta are microcip cit si toate actele si vaccinurile LA ZI.Este adusa din STATELE UNITE ALE AMERICII A FACUT 3 PISOI DUPA CARE A FOST STERILIZATA IN URMA CU 2 ANI. De multe ori am impresia ca este o pisicuta adusa pe pamint de extra-terestrii… ESTE EXTREM DE INTELIGENTA …, STIE TOT…, SIMTE TOT… DOAR CA NU VORBESTE… desi… are un mod ciudat de a comunica… nu miorlaie ci scoate sunete ca si cum ar vorbi… ! REGRET CA TREBUIE SA O VIND DAR TREBUIE SA PARASESC TARA DIN MOTIVE LEGATE DE SERVICI … IAR ACOLO UNDE MERG EU… NU POT SA IAU SI „EXTRA-TERESTRA” CU MINE…!”

mihai_vasilescu_pisica_cornish3 mihai_vasilescu_pisica_cornish4

Deci madam asta nu-şi vinde pisica, aşa cum eronat ar putea crede un cumpărător neavizat. Femeia are un mic extraterestru şi l-a scos la vânzare pe olx, la preţul modic de doar 2500 de euro. Negociabil, da’ nu foarte mult. Băbăiete, ce să zic, ştiţi cum se spune, prost nu e ăla care cere ci fraierul care dă.

N-o să mă apuc să-i comentez acum aberaţiile, puteţi face şi voi asta. Adică nu trebuie să fii vreun geniu ca să te întrebi cum morţii mă-sii ar putea cineva să-şi vândă animalul? Cel care, pe lângă faptul că ar trebui să facă parte din familie, a mai şi salvat-o de două boli îngrozitoare, după cum spune chiar stăpână-sa. Păi „dezaxat” este cam singurul cuvânt care îmi vine în minte ca răspuns. Nu, nu, vă rog nu începeţi cu „poate chiar nu are cum s-o ia cu ea”. Varianta asta nu există şi orice stăpân de animal ar putea să confirme. Pentru că, deşi vaca asta cu anunţul spune că „regret din suflet ca trebuie sa o las in grija altcuiva”, minte ca o ordinară. Când ceri 2500 de euro pe animalul tău din casă, nu se cheamă că „îl laşi în grija altcuiva” ci îl vinzi ca o vită lipsită de suflet ce te afli, da?

Ca să nu mai spun că în poze se văd două pisici. Cu ailaltă ce se întâmplă? O dă afară, în stradă, pentru că este o mâţă ordinară, fără „capacităţi extrasenzoriale”? Zăt d-aci, ‘tu-ţi gâtu’ mă-tii! Că ştii doar să dormi şi să mănânci! Nu poţi să vindeci nici măcar o dischinezie biliară amărâtă, jegoaso! Aşa? Păi în cazul acesta chiar m-aş bucura ca printre sunetele alea, pe care zice stăpâna cea tâmpită că le scoate pisica în loc de miorlăituri, să fie şi unele care să aducă vag cu: marş în pula mea, vacă ordinară!

Treaba e că m-am hotărât să-i fac concurenţă, că doar asta este mama economiei de piaţă, nu? Prin urmare am identificat rapid la mine în faţa blocului vreo patru-cinci aliens din astea, rasă pură. Bag mâna în foc că alea două, care mă tâmpesc cu mieunatul noapte de noapte, sunt klingoniene. Am mai văzut şi o supravieţuitoare tărcată a stratului de gheaţă de pe Pluto. Şi pot să jur că, fix lângă gunoi, îsi fac veacul trei foşti locuitori ai planetei Marte. Cel puţin aia cu un singur ochi şi coada tăiată, clar nu aduce a pământean. Dacă vă hotărâţi la vreuna dintre ele, am preţ de dumping, promoţie de paşte. Săptămâna asta le las la numai 1000 de euro, bucata. Nu am verificat dacă vindecă boli, dar pot să vă promit un singur lucru: odată ce ai dat atâta caşcaval pe o extraterestră din asta mieunătoare, sigur-sigur te-ai vindecat de prostia de a mai cheltui banii pe tâmpenii.

Fuckin’ retards!

P.S. Dacă stau să judec după cum arată, nu ştiu cum să spun dar stăpâna este cea care are faţă de klingoniană, nicidecum biata pisică. Ah, iar dacă mă uit şi în ce fel scrie, e clar că şi în sistemul ei solar este plin de analfabeţi.

P.P.S. Abia acu’ după ce-am scris observ că Zoso a făcut şi el ce-a putut pentru salvarea bietului animal.