Guest Post by upprann

Pământul a fost tratat medical ieri după o serioasă, dar nu foarte periculoasă, lovitură din partea actorului Harrison Ford.

Veterana planetă își vedea de ale ei, în mișcarea de rotație în jurul Soarelui, când septuagenarul Ford își retrăia tinerețea în rolul lui Han Solo pilotând un avion vintage cu două locuri. Sătul să survoleze Los Angeles-ul, Ford s-a gândit să forțeze o aterizare pe un teren de golf din zonă, rânind ușor bietul Pământ.

În ciuda strigătelor dă-te-n căcat din calea mea şi mars mă, în gâtu’ mătii, Pământul n-a putut să-și devieze axă din calea actorului, oricât s-a chinuit.

-Când am ajuns la locul accidentului, am găsit biata planetă uşor zguduită de domnul Harrison Ford, declara primul paramedic ajuns pe terenul de golf.

-Am încercat să o calmăm, explicându-i că sunt zgârieturi superficiale, iar fracturile sunt ușoare, dar era în stare de șoc, deoarece în timp ce domnul Ford era condus spre spital, l-a putut auzi strigând “uită-te-n pula mea pe unde mergi!”, a continuat acesta.

Deși impactul a fost oarecum puternic, ne așteptăm ca Pământul să aibă o recuperare ușoară, deși pe plan emoțional s-ar putea să rămână un pic zguduit.

image