N-am susţinut niciodată că sunt perfect. Sau vreo inteligenţă sclipitoare. Ori vreun geniu din ăla care te face să te duci să-ţi plângi nimicnicia în pernă, când deschide gura şi începe a glăsui. Da, îmi merge cât de cât capul, fără să dau pe dinafară. Pe lângă asta, măcar ştiu să scriu şi să vorbesc corect româneşte.

De altfel, aţi observat că şi pe blog la mine nu o să găsiţi subiecte vitale pentru soarta omenirii. Nu tratez problema găndurilor (ce sunt, de unde vin şi unde se duc), nici cum se poate obţine energie alternativă din zeamă de roşcove şi flegmă de pinguin. Există specialişti pentru orice domeniu, aşa că-i lăsăm să-si faca treaba. Aici doar încerc sa scriu în felul în care mi-ar plăcea chiar mie să citesc. Şi în modul ăsta să vă mai descreţesc frunţile.

Atunci, cum pula mea să nu mă enervez când văd căte un cretin care vine să… nu ştiu să ce. Staţi că vă arăt imediat.

Am publicat articolul lui upprann şi pe pagina mea de facebook. Iar pulă mica ăsta de mai jos a considerat că ar fi cool să-mi dea o scurtă muiţă. Ceva delicat aşa, cât să simt că mi-o trece pe la bot, dar nu mi-o înfige şi în amigdale. El e doar finuţ şi ţine să mă avertizeze. Ce anume, numai el ştie. Că s-a luat de mine nu ar fi neapărat ceva nasol. Atâta vreme cât îţi expui părerile în spaţiul public, trebuie să-ţi asumi că vor fi destui şi din cei care te vor regula cum pot şi pe unde pot. Nici măcar nu am pretenţia sa fie toată lumea de acord cu ceea ce scriu eu sau sa-mi împartaşească ideile. Ar fi chiar plictisitor.

Prin urmare, critica este binevenită si poate duce la lucruri bune. Dar nu de la tâmpiţi. Nu vii să-mi faci mie un mic sexuleţ oral, câtă vreme tu pui virgulă între subiect şi predicat. Nu când, la tine pe profil, share-uieşti cu spor postări de-ale maestrului Poptămaş. Pentru că, in acest caz, nu numai ca nu voi lua în considerare opinia ta, dar te şi fut în gură in secunda doi.

Ceea ce am şi executat. Să vă fie de bine, domnu’ Caius Muresan.

mihai_vasilescu_comentariu