A început ianuarie, aşa că trebuie neapărat să puneţi in practică toate chestiile alea (rezoluţii pentru anul care tocmai a început, în limbaj hipsteresc) pe care le puteţi face şi în orice alt moment al anului, dar care sunt păstrate musai pentru luna asta. Aşadar, să nu cumva să uitaţi:

Să mergeţi la sală! Dacă nu mergeţi la sală, măcar să vă apucaţi de alergat! Mă astept să văd Tineretului plin, indiferent de temperatura de afară. Şi IOR-ul la fel. De fapt, mă aștept să văd toate parcurile din București umplute până la refuz de oameni dornici să facă sport și să-și schimbe stilul de viață. Și sălile de fitness la fel. O să vin şi eu să privesc.

Să vă lăsaţi de fumat! De fapt, asta cred că era chiar prima „rezoluție”. Începând încă de pe 10 decembrie, o grămadă de oameni ajung la mine pe blog căutând „cum să te laşi de fumat”. Îhî, succes!

Să începeţi să mâncaţi sănătos! Musai! Fix din prima zi a noului an o să deveniţi dintr-o dată nişte „oameni noi”, cu obiceiuri culinare impecabile. Felicitări!

Ştiţi ce, am o idee. Eu zic să sărim peste jegoasa asta de ianuarie şi să intrăm direct în februarie. Când fumătorii se vor reapuca de fumat, benzile de alergat vor rasufla uşurate, aleile din parcuri vor deveni recirculabile şi Dristorul o sa rupă din nou cu vânzările la shaorma cu de toate.

Numa’ zic.

mihai_vasilescu_ianuarie