Fratilor, Ana R. am inteles ca este inzapezita nasol de tot intr-un hotel de einşpe stele de prin Ungaria. Nici nu stiu cum o sa scape cu viata de pe acolo, va zic. Cu ultimele puteri, de pe marginea jacuzi-ului, va ureaza „Frohes neues Jahr!”.

Asa ca articolul de astazi l-a scris Miki. Care nu se dezminte. E tot cu sex si nebunii. 🙂 Enjoy it!

 

Eram int-o zi intr-un plafar.

Si cum le cunosteam bine pe fetele de acolo, am mai stat la un ceai cu ele, ca si-asa era partea aia din zi in care nu prea intra lumea in magazin.

La un moment dat, se deschide usa incet, si intra un mosulica din ala clasic : micut, adus un pic de spate, cu baston intr-o mana si cu nelipsita-i sacosa de panza goala in cealalta. Un mosulica la vreo 80+,  ingrijit imbracat si care abia isi tragea picioarele,  incet incet, oprindu-se parca la fiecare jumatate de pas.

Cand l-a vazut, una dintre fete a bufnit in ras si a strigat peste umar catre cealalta, aflata undeva in spate, in depozit.

-A venit domnu’ Ciobanu!

Colega, a venit in fata, la tejghea, toata numai un zambet. de fapt amandoua zambeau asa, aproape de ras

– Cu ce va putem fi de folos domn Ciobanu? Nu prea v-am mai vazut in ultima vreme.

Intre timp tataie se apropiase. Abia tragandu-si sufletul, ofteaza si apoi spune cu o voce sparta, tremurata si aproape soptita, lungind parca silabele :

-Eh, batranetele taică, ceee sa fac, una-alta. Da-mi, te rog, ca de obicei. Doua cutii de Maraton si doua de TianLi (ambele sunt pastile pentru marirea potentei).

Buuuf!!!! Mi-a iesit ceaiul pe nas. Ce dracu’ mosu’ isi ia Maraton si TianLi? Poate n-or fi pentru el totusi.

Fata il serveste promt, zambind

– Poftiti. 359 de lei domnu’ Ciobanu.

– Aşaaaa. Mersiii! Da-mi te rog  si un ceai de tei!

Si pleaca mosul, incet-incet, cum venise, tremurand, cu bastonul intr-o mana si sacosa de carpa in cealalta. Sacosa care acum nu mai era goala ci ducea in ea un ceai de tei si multa potenta.

Dupa ce a inchis usa, eu socata intreb una dintre fete:

– Nu erau pentru el, nu?

-Ba da, domnul Ciobanu e clientul nostru fidel. In fiecare luna, la pensie, vine si ia Maraton si Tianli.

– Si baba ce zice?

– Care baba? Ca are pe  una de vreo 45 de ani. Are mosu apartament cu patru camere. Si aia l-a luat cu gandul ca moare si-i lasa ei casa. Da uite ca-i insurat de vreo patru-cinci ani si nu are de gand sa moara. In ritmul asta, cred ca se duce ea prima. J

Si eu care crezusem ca pensionarii cară iaurt, legume sau paine in nelipsitele lor plase. De-acum incolo cand o sa vad vreun mos tragand caruciorul dupa el, fara sa vreau o sa ma gandesc ca a luat pensia si s-a dus sa-si faca aprovizionarea cu Viagra la oferta.

mihai_vasilescu_batran_tanara